Od kud si spuknul 280$ ??
evo ti ga za 150$ + PDV+ 55kn iliti cca 1220 kn
Ma sorry mislio sam da pricas o Oukielu k6 :D
znaci valja taj meizue ?
edit nest sam ja sjebo, to je 4gb rama, mislio sam 6 :D
znaci valja taj meizue ?
Eto dosao redmi 5plus, na njemi je miui 9.2 stable. Isao sam ga azururati, medjutim nema nista novoga
svi koji imate redmi 5 plus s vendor rom, nemojte radit update. ja sam se namucio posteno, dok sam ponovno ozivio mob. jedino rjesenje je testpoint i deep flash kabel
jesi probao?
pa onda napisi postupak i olaksaj ljudima
ja znam da bez deep flash kabla neide... al posto tebi ide, da vidimo kako si to rijesio
Taj redmi 5 plus sam narucio frendu negdje oko bozica, znaci i njegov ima fake rom ali ne pojavljuje se nikakvo upozorenje da nije official.. jos sve radi ali da skinem official global i flasham dok jos nije dosao nekakav ota i sjebao mu sve?
da, zato i cekaju dok im napisem postupak...
znaci valja taj meizue ?
da ne bi bilo zabune: ovo je MAZE, a postoji poznata i kvalitetna marka MEIZU.
Redmi 4x 3GB 32GB
U nedoumici sam gdje ga uzeti, vidim da svi hvale Honorbuy, gdje mu je cijena recimo 139,99$ i piše da je sa EU warehouse,, na to ide 34$ Dhl, s dostavom 2-5 radnih dana, znaći ukupno 173,99$
https://www.honorbuy.com/1108-xiaomi-redmi-4x-prime-international-version-32gb-black.html#/option-official_international_332gb_black
Na Geekbuying je 149,99, sa Talijanskog skladišta, plus Italy-DHL samo 2,33$ s dostavom 1-2 radna dana, ukupno 152,32$
https://www.geekbuying.com/item/Global-Version-XIAOMI-Redmi-4X-3GB-32GB-Smartphone---Black-384682.html
To je preko 20$ razlika.. U čemu je caka, zašto samo 2,33 dostava na geekbuying u odnosu na 34$ sa Honorbuy, te da li je to finalni iznos ili će biti nekih dodatnih troškova?
kupio sam bas taj mobitel, i to na honorbuyu. ne bih rekao da ima neke razlike u odnosu na geekbuying, ovi jesu jeftiniji, ali honorbuy je pouzdan i posiljke stižu kroz 2-3 radna dana.. e da, mozes iskoristit vaucer "HONORBUY", to je popust 5$ za prvu kupnju.. inace, mobitel je super
Da li ima hrvatski jezik, ili možda dolazi sa kakvim updateom,, odgovorili su mi na geekbuying da nema, gledao sam global version (to je valjda koji podržava naše frekvencije)?
moj ima hrvatski jezik
Došli Redmi 5 Plus i Mi A1 danas, ovako na prvu Redmi 5 Plus izgleda mnogo ljepše i bolje leži u ruci.
A1 bez maskice je kao da drzis komad leda u ruci
A1 bez maskice je kao da drzis komad leda u ruci
Vjeruj mi, to je nula naspram keramičkog Mi Mix bez maskice 
Heart attack simulator
evo, uzimam na definitivno na honorbuy redmi 4x prime, pao danas za 10$ na 129,99 + dhl 34... sam zadnje brzinsko pitanje, Official International ili Official Global , tj :
https://www.honorbuy.com/1108-xiaomi-redmi-4x-prime-international-version-32gb-black.html
ili
https://www.honorbuy.com/1106-xiaomi-redmi-4x-prime-multi-languages-32gb-black.html
Pa softver ti je isti na obje verzije koliko vidim, a International ima B20 frkevenciju te vjerojatno i originalni EU punjač dobiješ, ostale sve manje-više isto...
evo ako će nekome trebat postupak za vraćanje redmi 5 plus iz mrtvih
Gledam unazad zadnjih 10 stranica dosta preporuča Honorbuy zbog brze dostave, a goldaway je samo sporiji, dali ima još neke razlike među njima dvoje?
Naručio bi Redmi note 4x 32 gb, on je na goldawayu 170 kn jeftiniji nego na honorbayu, malo je uzak buđet pa pitam, ako treba dat ču više, al ako ne treba rađe bi da ušparam.
hvala na pomoči.
Imas jos i geekbuying.
Imas jos i geekbuying.
Dali su 170 dolara sve ili još nešto treba za poštarinu platiti?
Dali je onda nešto jednostavnije sa garancijom i koliko je ona? Kako se ostvaruje?
Redmi 4x i Redmi note 4x nije jedno te isto!