- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Bog ekipa, jedan savjet . Uzeo bi ZTE Nubia Z17 lite 5,5 incha sa Geekbuyinga ITA skladišta po cijeni od 289 $ . Da li je to finalna cijena za Hrvatsku i da li je taj telefon OK za te pare .Unaprijed hvala na savjetima
Kolike su šanse da ako u ponedjeljak oko 8:30h naručim mob sa honorbuy, da stigne do petka u ZG?
Kolike su šanse da ako u ponedjeljak oko 8:30h naručim mob sa honorbuy, da stigne do petka u ZG?
Rekao bih oko 95%
Inaće sam iz ZD i kad u ZD naručim, traje duže, pa rekoh pošo studiram u ZG možda i ranije dođe xD
Nema "rjesenja". Mozes u postavkama disable-at to, ali to je problem zbog toga sto su vendori stavili Global ROM koji je povucen zbog bugova i to je sad unofficial rom. Onaj OTA upgrade sto je dobio ni pod razno ne instalirati.
Rjesenje je koliko citam na miui forumu pricekat dok ne dodje global stable. Nastala je velka strka sad s tim OTA update-om, hrpa uređaja je sad soft brickana.
Tako da ako itko ima neko rjesenje kako otvoriti Redmi 5 plus da napravim testpoint bez da ga ostetim, bio bih zahvalan.
Zanima me vaše mišljenje o UMIDIGI S2 PRO mobitelu.
Vrijed li toliko novaca?
Zanima me vaše mišljenje o UMIDIGI S2 PRO mobitelu.
Vrijed li toliko novaca?
$279.99 + Pdv i carinski troskovi = ne
Po meni to vrijedi maksimalno 200$
Za 300$ se kupi mi note 3/mi 5/mi 5s/ mi 5s plus...
Redmi 4x 3GB 32GB
U nedoumici sam gdje ga uzeti, vidim da svi hvale Honorbuy, gdje mu je cijena recimo 139,99$ i piše da je sa EU warehouse,, na to ide 34$ Dhl, s dostavom 2-5 radnih dana, znaći ukupno 173,99$
Na Geekbuying je 149,99, sa Talijanskog skladišta, plus Italy-DHL samo 2,33$ s dostavom 1-2 radna dana, ukupno 152,32$
To je preko 20$ razlika.. U čemu je caka, zašto samo 2,33 dostava na geekbuying u odnosu na 34$ sa Honorbuy, te da li je to finalni iznos ili će biti nekih dodatnih troškova?
Pozz. Kako se zove onaj dobar kinez,,,, nesto znam da je k5 ili k6
Potpis
Redmi 4x 3GB 32GB
U nedoumici sam gdje ga uzeti, vidim da svi hvale Honorbuy, gdje mu je cijena recimo i piše da je sa EU warehouse,, na to ide Dhl, s dostavom 2-5 radnih dana, znaći ukupno
https://www.honorbuy.com/1108-xiaomi-redmi-4x-prime-international-version-32gb-black.html#/option-official_international_332gb_black
Na Geekbuying je 149,99, sa Talijanskog skladišta, plus Italy-DHL samo s dostavom 1-2 radna dana, ukupno
https://www.geekbuying.com/item/Global-Version-XIAOMI-Redmi-4X-3GB-32GB-Smartphone---Black-384682.html
To je preko razlika.. U čemu je caka, zašto samo 2,33 dostava na geekbuying u odnosu na sa Honorbuy, te da li je to finalni iznos ili će biti nekih dodatnih troškova?
Nema cake, tam je nešto jeftiniji i to je to. Eventualno si uplati još cca 2$ na Geeku da ak neš crkne šalješ mob u Italiju na garanciju, imaš tu opciju negdje pred kraj checkouta...
Pozdrav!
Žena mi ima Xiaomi Redmi Note 3 Pro 3/32GB (Snapdragon).
Sad bi htjela veliki upgrade u kvaliteti kamere, više memorije, ali da baterija i veličina ostanu ko na RN3. I da ima službeni global ROM. I da bude Xiaomi.
Prijedlozi?
Znam da mi je po svemu gore navadenom Mi Note 3 savršen... al me malo muči cijena 
Meizu m6 note ti je super samo ga je tesko naci.-ups nije xiaomi
Iako ovaj mjesec izlazi rn5, mi 6x tako da mozda malo to sacekas?
Pozdrav!
Žena mi ima Xiaomi Redmi Note 3 Pro 3/32GB (Snapdragon).
Sad bi htjela veliki upgrade u kvaliteti kamere, više memorije, ali da baterija i veličina ostanu ko na RN3. I da ima službeni global ROM. I da bude Xiaomi.
Prijedlozi?
Znam da mi je po svemu gore navadenom Mi Note 3 savršen... al me malo muči cijena 
Mi A1...ili ti Mi5x ako mora biti MIUI ?
Redmi 4x 3GB 32GB
U nedoumici sam gdje ga uzeti, vidim da svi hvale Honorbuy, gdje mu je cijena recimo 139,99$ i piše da je sa EU warehouse,, na to ide 34$ Dhl, s dostavom 2-5 radnih dana, znaći ukupno 173,99$
https://www.honorbuy.com/1108-xiaomi-redmi-4x-prime-international-version-32gb-black.html#/option-official_international_332gb_black
Na Geekbuying je 149,99, sa Talijanskog skladišta, plus Italy-DHL samo 2,33$ s dostavom 1-2 radna dana, ukupno 152,32$
https://www.geekbuying.com/item/Global-Version-XIAOMI-Redmi-4X-3GB-32GB-Smartphone---Black-384682.html
To je preko 20$ razlika.. U čemu je caka, zašto samo 2,33 dostava na geekbuying u odnosu na 34$ sa Honorbuy, te da li je to finalni iznos ili će biti nekih dodatnih troškova?
kupio sam bas taj mobitel, i to na honorbuyu. ne bih rekao da ima neke razlike u odnosu na geekbuying, ovi jesu jeftiniji, ali honorbuy je pouzdan i posiljke stižu kroz 2-3 radna dana.. e da, mozes iskoristit vaucer "HONORBUY", to je popust 5$ za prvu kupnju.. inace, mobitel je super
Meizu m6 note ti je super samo ga je tesko naci.-ups nije xiaomi
Iako ovaj mjesec izlazi rn5, mi 6x tako da mozda malo to sacekas?
Hvala!
Ali neće RN5 imati lošiju kameru od preporučenih Mi A1 i Mi5x?
Nekakva akcija...
https://www.geekbuying.com/item/M-HORSE-Pure-2-5-99-Inch-4GB-64GB-Smartphone-Black-392143.html
Računam da bi sa PDV-om i troškovima došao 670kn, što mislite ?
Sviđa mi se 6" ekran (nije FHD) i 4/64 memorija, Android 7, baterija 3600mAh... Za klinca za igrice bi trebao biti OK (nikad čuo za M-konja?!)
(EDIT)... sad vidim da nema više za 80$, prošla akcija. Da li je itko uspio ikada ugrabiti po takvim akcijama, ili su samo navlakuše ?
Da sam ja vidio tu akciju, uzel bi ga bez razmišljanja.
Nisu ti noname kinezi uopće loši, kako vas pojedinci ovdje straše.
A ni ova M-Horse marka mi nije nepoznata, samo što do sada nisu imali naše 3G frekvencije, pa nisu bili zanimljivi.
Redmi 4x 3GB 32GB
kupio sam bas taj mobitel, i to na honorbuyu. ne bih rekao da ima neke razlike u odnosu na geekbuying, ovi jesu jeftiniji, ali honorbuy je pouzdan i posiljke stižu kroz 2-3 radna dana.. e da, mozes iskoristit vaucer "HONORBUY", to je popust 5$ za prvu kupnju.. inace, mobitel je super
Da li ima hrvatski jezik, ili možda dolazi sa kakvim updateom,, odgovorili su mi na geekbuying da nema, gledao sam global version (to je valjda koji podržava naše frekvencije)?
Hvala!
Ali neće RN5 imati lošiju kameru od preporučenih Mi A1 i Mi5x?
Losiju sigurno ne, ali ne znam koliko ce biti bolja iako vidim da se spominje 16mp senzor sto nije isto kao i kod mi a1.
Da, ima tko iskustva s njim? bas mi se svidja, velicina, hardver i sve
jel valja ovo?
Grozni Zabac, noktima i nekakvom karticom.
Da, ima tko iskustva s njim? bas mi se svidja, velicina, hardver i sve
jel valja ovo?
Kupio dok je bio malko jeftiniji. Zvijer od mobitela.
Kolegica mi ga doslovno otela i nije više kod mene.
Sve radi iz kutije, bez ikakvih problema.
vjerujem, sad je dosta skuplji , 280 dolara, ne znam da li se isplati? kad bih mogao prodati svog Redmi note 4 za bar 800 kn, uzeo bih ga
Evo ljudi, prodajem Redmi note 4 - 64gb - 3gb, dobijete sve zivo s njim kutija, 3 maske, kaljeno, plus jos jedno kaljeno, plus 3 kabla za punjac.... ocuvan, bez ogrebotine..
Tko prvi,njegov. platio sam ga 950 kn prije tocno mj dana, dajem ga za 800 kn!