"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave izdvojena tema

poruka: 25.523
|
čitano: 7.049.738
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
13 godina
Re: "Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave
Clueso kaže...

Ako cemo bit picajzle onda kako je za istu lovu ako je za 15% skuplji? 😉

a jbga sad ako je problem cca 50 kuna (kad se registrira na alzu dobije 5e popusta)

meni osobno ta garancija u alzi vrijedi i više

12 godina
neaktivan
Koliko se sada promjenila zaštita moba od krađe recimo na Xiaomiju.

Dali mogu i dalje ukrast mob i preflaksat u neki custom rom da bi zaobišli zaštitu?

0 0 hvala 0
11 godina
E hvala na ovome.... Probao preko vpna i piše da je povezalo uređaj s accountom. Sad još moram probat otključati.
16 godina
neaktivan
frulex kaže...

Baš tako, prvi mobitel koji sam naručio s Gearbest EU skladišta je odmah završio na carini, vjerojatno tu i tamo neki prođu, ali nije pravilo...

Meni je od ukupno 10 sa EU samo zadnji zaglavio.

Mora da si totalni nesretnik

dak
14 godina
neaktivan
"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave

Je.

0 0 hvala 0
14 godina

Moraš uzeti slanje DHLom, a ne ovo free! Onda je bez Carine.

A kaj se tiče njuškala, ne. To ti je Redmi Note 3, a ne Mi Note 3! Ja sam prije više od godinu dana , kad je bio nov na tržištu, uzeo Redmi Note 3, sa 32GB memorije, i još me koštao manje. Tak da definitivno ne.

Al ti pogledaj kaj vele za garanciju, dal ti je 16GB dosta, dal te smeta kaj je već 2 generacije stari model...

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
10 godina
neaktivan

Po meni se to ne isplati zbog toga sto ima 16gb. Ja bi radije uzeo redmi note 4 sa 32gb i boljom baterijom zbog stedljivijeg procesora!

9 godina
neaktivan

Ak naručim ovu verziju mobitela: ‎https://www.honorbuy.com/1134-xiaomi-mi-6-64gb-global-version-3d-glass-body-smartphone-black.html mogu očekivat da osim cijene mobitela I dostave (oko 440 $ zajedno) ne plaćam nikakve dodatne troškove I mobitel sigurno dolazi na adresu? I upravo sam procital da na sajmu 26. Veljace xiaomi predstavlja novi chipset surge s2 I izlazi xiaomi mi6x, dal to znaci da ce past cijena mi6 il mi se ne isplati tolko cekat?

0 0 hvala 0
12 godina
Što se tiče honorbuya,imam samo dobra iskustva.Nekoliko narudžbi,svaki put mob na adresu u roku 2-3 dana od narudžbe.Bez dodatih troškova.
HZV
10 godina
neaktivan

Mozes da bit siguran da ne placas nista vise.

Cijena mi 6 nece past sigurno jer mi 6 i 6x nemaju nista zajednicko, tj 6x nije nikakav upgrade na mi6.

15 godina
neaktivan
brmbo kaže...

Nisi u pravu, redmi note 4 ja i prijatelj mi max 2 smo otključali na global roomu ali u zadnje vrime svi imaju problema.

Max 2 nisam mogao otključati na Global ROMu (ista ta greška i "Account not bound...", a dozvolu sam dobio prije 3 mjeseca) dok prije 2 tjedna nisam instalirao Developer, pričekao 72 sata i odmah prošlo bez greške. Ne znam ako se što promijenilo u zadnjih par tjedana...

13 godina
neaktivan

Isplati li se kupiti ovaj uredaj XIAOMI Redmi Note 5A

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
I mene zanima. Ja ga narucio prijatelju neki dan. Ali mislim da je za tih 100 eu koliko ga je kostao odlican mob. Vidjet cu kad stigne...
13 godina
neaktivan
M3d0 kaže...
I mene zanima. Ja ga narucio prijatelju neki dan. Ali mislim da je za tih 100 eu koliko ga je kostao odlican mob. Vidjet cu kad stigne...

Ajde ako nije problem kad ti stigne javi prve utiske.....

17 godina
neaktivan

Sa koje trgovine preporučujete da kupim honor view 10. Koje dostavljaju iz EU.

0 0 hvala 0
13 godina

Za one koji planiraju uzeti Huaewi honor 9 lite, jer sam u planu imao uzeti Mate 10 lite ali mi je ekran bio preveliki pa sam se odlučio za honor 9 lite.

Mobitel je naručen sa aliexpressa i to sa store (slučajni odabir) koji je bio najjeftiniji i mobitel je došao bez carine, pdv-a i slično. Cijena je bila oko 1.200,00 kuna za 3/32 GB model (siva varijanta). Što se tiče izgleda samog telefona, definitivno izgleda premium za mobitel iz srednje klase, bezeli su minimalni i ostavlja dojam čvrstoće. Ekran je solidan, software je ok (EMUI 8.O) i s obzirom da dolazim sa Xiaomi mobitela moram priznati da mi MIUI ostavlja bolji dojam, ali to ću riješiti s custom rom-ovima kad budu dostupni. Mobitel je lagan, ugodan za korištenje. Što se tiče kamere još ju nisam stigao isprobati i s obzirom da mi je to nebitna stavka na mobitelu vjerojatno će biti ok. Uglavnom za sada definitivno preporuka za mob, a vrijeme će pokazati kakav će biti u normalnom svakodnevnom korištenju ...

Nadam se da će ovo nekome bar malo pomoći.

2 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

hvala na odgovoru za honorbuy i xiaomi, vrlo vjerovatno narucujem ovaj tjedan pa javljam dojmove kada stigne :D

0 0 hvala 0
13 godina

čini mi se kao dobra ponuda

octa core i 3/32gb ram/rom za malo više od 1.200 kuna

Lenovo Moto M

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
protjeran
picajzla0707 kaže...

čini mi se kao dobra ponuda

octa core i 3/32gb ram/rom za malo više od 1.200 kuna

Lenovo Moto M

Radije za te pare global redmi note 4 3/32 sa honorbuya.

Sa poštarinom ispadne 1080kn.

A za 1200kn i onaj novi redmi 5 plus se može dobit.

10 godina
neaktivan

Bolje od ocekivanog..

0 0 hvala 0
16 godina
moderator

Cijene carinjenja su se mijenjale tako da je prvi post ažuriran sa važećim cjenikom.

Kuponi s popustima na Gearbest-u, svaki dan novi kuponi: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1EThg_or_CPBJMHZ00pufBNc0o_-sSPWwHXA9d_RXsG8
Moj PC  
0 0 hvala 5
15 godina
neaktivan

Dali je netko narucivao sa geekbuying EU skladišta,tipa DE ili ITA za koliko dode paket ? 

0 0 hvala 0
12 godina

Dva moba iz DE, jedan za 8 drugi za 9 dana, GLS dostavlja

15 godina
misizulja kaže...

Dali je netko narucivao sa geekbuying EU skladišta,tipa DE ili ITA za koliko dode paket ? 

Meni je nekih tjedan i pol, do dva. Ali uzeo sam 02.01.2018. Pa možda zbog praznika. DE.

9 godina
neaktivan

Dal ima veze ak narucim s honorbuya 3 mobitela u vrijednosti odprilike 1000 $ sve zajedno, dal je moguce da mi zbog cijene zavrsi na carini il prolazi ko da narucujem samo jedan mobitel?

0 0 hvala 0
16 godina

Meni je prvi put mob stigao za dva dana sa talijanskog skladišta, a drugi put je bilo jedno 5 dana u igri inače od tamo ide DHL-om.

A ako naručuješ iz njemačkog skladišta tamo mi je nudio samo "economy" shipment koji je bio i nešto skuplji, pa sam se odlučio ipak iz talijanskog skladišta uzeti.

16 godina
misizulja kaže...

Da, oboje.

Iz Njemacke stigao za 7-8 dana, iz Italije za 3 dana.

WoT IG: RavenHR_
12 godina
neaktivan
Crozy kaže...

Dal ima veze ak narucim s honorbuya 3 mobitela u vrijednosti odprilike 1000 $ sve zajedno, dal je moguce da mi zbog cijene zavrsi na carini il prolazi ko da narucujem samo jedan mobitel?

Evo, bolje da sva tri zasebno naručiš, Zašto

Jer na carini ne otvore svaki paket, ne stignu obraditi sve pakete pa sve otvaraju slučajnim odabirom. Ako ima neku veliku vrijednost cariniju ako ne ne carine. 

Naruči zasebno, možda carine jedan od 3 moba ili možda nijedan. Također, ako se jedan od paketa ošteti manje si u gubitku ako se osteti 1 zasebni nego da to budu zajedno . 

Bilo je davno problema sa DPD da su radnici u skladištu otvarali neke pakete i krali sadrzaj, evo nekome su ukrali mob i zaljepili sa dpd trakom. Jesu li što postrožili da se ne dešava to ? 

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice