Molio bi preporuku za telefon do 1300kn.
Kvaliteta kamere je na prvom mjestu. Potom baterija.
Hvala.
Hvala.
Meizu M6 note
Hvala.
Moja preporuka, ako se isprsiš za još 30-tak kuna, ti je LeEco-LeTV-Le-Pro-3-Elite-X722
Meizu M6 note
Di ga ima za 1300 kn?? Ako je još iz EU, plačam ti čevape i pivu.
Moja preporuka, ako se isprsiš za još 30-tak kuna, ti je LeEco-LeTV-Le-Pro-3-Elite
Koliko dođe dostava sa geekbuying ?
To jest koja su davanja kad se tamo kupuje telefon.
Dodaš još nekih 8€ za dostavu i nema više nikakvih davanja.
Meni je došao za 7 dana (preko Nove godine)
Onda je geekbuying kud i kamo bolja opcija od aliexpress pošto roba brže dolazi i sa EU skladišta.
AliEx je bio nešto jeftiniji, ali sad je ovo i Tinydeal EU skoro jedina opcija. Imaih još par .....
AliEx je bio nešto jeftiniji, ali sad je ovo i Tinydeal EU skoro jedina opcija. Imaih još par .....
... još Geekmaxi, Honorbuy...
Hvala.
Bas neki dan narucio frendu
Meizu M6 note
pogledaj tu , tu, tu , tu, tu
tvoje je da se informiras za dostavu bez carine, ali opet ako ti kosta 150$, i sa carinom ispadne oko 1300kn.
Moja preporuka, ako se isprsiš za još 30-tak kuna, ti je LeEco-LeTV-Le-Pro-3-Elite
Bas neki dan narucio frendu
Meizu m6 note ima PUNO veci i bolji senzor od tog le pro 3, tj ima senzor kao i u11 samo bez ois-a.
Ako cemo o bateriji ima stedljiv procesor +4000mah.
Ima i Minideal EU skladište (cca tjedan dana iz Grčke), jedino što na njemu imaju obično samo 3-4 modela...
Ima i Minideal EU skladište (cca tjedan dana iz Grčke), jedino što na njemu imaju obično samo 3-4 modela...
Kupovao nekad od njih. Danas jako loša ponuda, nebi ih trebalo ni spominjati.
Ja naručio 01.01.2018. Još čekam.
Gledam na GSL, 02.01. su predali GSL.
04.01. je samo putovao paket. Iz Njemačke u Austriju, i sad tamo čeka nešto... Od onda ništa novo na GSL. Jel to normalno?
Koji datum si naručio, i koji datum ti je stiglo?
Meizu M6 note
pogledaj tu , tu, tu , tu, tu
tvoje je da se informiras za dostavu bez carine, ali opet ako ti kosta 150$, i sa carinom ispadne oko 1300kn.
Meizu m6 note ima PUNO veci i bolji senzor od tog le pro 3, tj ima senzor kao i u11 samo bez ois-a.
Ako cemo o bateriji ima stedljiv procesor +4000mah.
Da 150$ + 30$ za EU dostavu je model 3+16 .... nije to to
Ja naručio 01.01.2018. Još čekam.
Gledam na GSL, 02.01. su predali GSL.
04.01. je samo putovao paket. Iz Njemačke u Austriju, i sad tamo čeka nešto... Od onda ništa novo na GSL. Jel to normalno?
Koji datum si naručio, i koji datum ti je stiglo?
28.12. uplatio, 05.01. preuzeo.
Bez brige, stići će ovaj tjedan.
Nađi na ebayu trgovca koji šalje baterije, izlistaj od najjeftinije prema skuplje. I vidjet ćes sto se nudi.
To ti je najbolja opcija, daj prednost trgovcu sa boljom ocjenom.
Pa ja sam na aliexpressu narucivao nohon za rn2 3 puta i sve uredno doslo.
Zasto aliexpress? Zbog feedbackova, a to mi je dosta bitno kod kupovanja baterije.
Zasto nohon? Cuo sam da su najbolje i svi ih hvale, dodju jako brzo sa alija, do 15 dana sve 3.
Btw sta ce ti baterija za note 4x?
Prije sam pisao o Vernee X, Oukitelu K6 pa budem stavio najnovije novosti i to sa youtubea- tj nezavisni review i otvaranje iz kutije :)
Vernee X Otvaranje i review
Oukitel K6 (otvaranje i review)
Ja sam stekao dojam da obje kompanije Vernee i Oukitel surađuju skupa u razvoju. Jer su u isto vrijeme predstavili slične smartphoneove sa bijesnim baterijama, sličnim procesorom, isto rama. Samo su kasnije razvoji otišli u drugom smjeru.
Vernee je gurao metalno aluminijsko kućiste a Oukitel je gurao stakleno plastično kućiste i usput ugurao NFC inače NFC ne može raditi na aluminijskom kućistu. Oukitel je više proradio na tome da ugura jači punjač. Oukitel je stavio 5v 3a dok Verne 9v 2a.
Oukitel ekipa je imala na testiranju oba punjača na istom smartphoneu K6. i po testovima se pokazalo da je 5v 3a pola sata brži od 9v 2a.
Inače u vezi suradnje između dvije kompanije nema ništa loše. već dobro.učinili su najteže poslove za manje novaca, tj više radne snage i na kraju odradili zasebno završne poslove. Obje kompanije nude iste ambalaže uz neke sitne razlie ali previše je tu sličnog i sa punjaćem, dodacima itd.
Pa nema problema, cak sam i neku samsung narucivao i sve okej bilo, samo sam sve 4 preko alija.
Nemoj kupovati te sa 4600mah zbog toga sto moze to biti i manje od 4100mah, radije nohon koji je provjeren. Sori sta preporucujem nohon, ali to je jedini brand koji sam probao i znam da valja tako da ono..
Goldway opet šalje DHL-om bez carine 
Dear HK Goldway buyers
Now i must tell your a GOOD NEWS
Duty-free Dhl shipping works again
The currier found a new way to continue such shipping way
The order made after 9th January with DHL shipping will be delivered as planned
Thanks for you attention!
Markić7 , ne kuzim kako nemaju isti gpu.
k6- ARM Mali-T880 MP2 vs
mislim x ima turbo procesor, ali opet ??
Tu i tamo su slični, ovaj ima nesto drugi nema to, onda obrnuto. A gpu i cpu nije to tako velika razlika.
https://www.kimovil.com/en/compare/oukitel-k6,vernee-x
Sve to ovisi također kako su se i dogovorili da dobavljačem dijelova.
Treba opet gledati na specifikacije sveukupno, meni čudno to sto su na Vernee X stavili Bluetooth 4.0 a na Oukitela su stavili 4.2 verziju.
kazem da cpu inace dolazi sa istim gpuom, tj tako mora bit samo ne shvacam kako je tu drukcije.
svejedno gpu je toliko los da ovaj u sd 625 /adreno 506 je duplo bolji, valjda antutu score kompenziraju ramom koji radi na brzem taktu.
evo opet cu rec, helio x10 ima bolji gpu od tog shita..
i da, gpu i cpu su najveca razlika kada gledas neki mob.
Ja sam prije cca godinu dana naručio s Alija (random dućan neki) bateriju za Redmi 3 i bez problema došlo.
Vjerojatno pitano sto puta. Naj mob za 1200-1300kn? Kod nas, ne vani. Nekako ciljam na redmi 4x. A sad dal ima sta isplativije u tom rangu. Na vise od 1300kn nikako nebi isao