"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave izdvojena tema

poruka: 25.515
|
čitano: 7.006.337
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
10 godina
Re: "Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave
Ot kud ti to ?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Tko je jamio,jamio je...izgleda da nema vise tax free i to na duze vrijeme

Xiaomi kolekcija- http://en.miui.com/thread-506495-1-1.html
10 godina
neaktivan
floki26 kaže...

Damn it..Na mi global store-u još nisu maknuli DHL free EU dostavu..

14 godina
neaktivan
NITRO_100 kaže...
floki26 kaže...

Nisu makli ne,ali kaze Ilion sa telekineze da je gotovo sa svima na duzi period izgleda.Ja sam im poslao poruku ali cisto sumnjam da ce odgovoriti.

8 godina
neaktivan
"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave

kvragu, bilo je dobro dok je trajalo...

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Poznavajuci Kineze pojavit ce se nesto novo,sigurno,samo je pitanje kada.

10 godina
neaktivan
floki26 kaže...
NITRO_100 kaže...
floki26 kaže...

Nisu makli ne,ali kaze Ilion sa telekineze da je gotovo sa svima na duzi period izgleda.Ja sam im poslao poruku ali cisto sumnjam da ce odgovoriti.

Pretpostavio sam da je tako. Bem ti sreću, baš sutra prodajem mob i htio sam kupiti drugi al izgleda da ću morati neko vrijeme biti na nekom odronu :D

PS: ak netko naleti na crveni Mi A1 64gb pouzdano bez da završi na carini do nekih 1700kn neka viče :) 

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.1.2018 15:23 (NITRO_100).
10 godina
Ok, meni je prošla uplata 31.12. 2017. na Mi Global Store-u DHL. Jel to bude ok bez PDV-a ili pušiona ?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

To ces morati njih kontaktirati ali iz iskustva znam da su u zadnjih mj dana katastrofalni sa odgovaranjem

16 godina
neaktivan
NITRO_100 kaže...
floki26 kaže...
NITRO_100 kaže...
floki26 kaže...

Pretpostavio sam da je tako. Bem ti sreću, baš sutra prodajem mob i htio sam kupiti drugi al izgleda da ću morati neko vrijeme biti na nekom odronu :D

PS: ak netko naleti na crveni Mi A1 64gb pouzdano bez da završi na carini do nekih 1700kn neka viče :) 

Crveni ni nisam vidio da postoji (ne pratim baš Xiaomi), ali imaš zlatni u Njemačkoj

Mi-A1-5-5-Inch-4GB-64GB-Gold

P.S.  cca 1670 kn

dak
Poruka je uređivana zadnji put sri 3.1.2018 15:59 (dak0001).
10 godina
neaktivan
NITRO_100 kaže...

Crveni ni nisam vidio da postoji (ne pratim baš Xiaomi), ali imaš zlatni u Njemačkoj

Mi-A1-5-5-Inch-4GB-64GB-Gold

P.S.  cca 1670 kn

Jep, kao special edition. Znam za ostale varijante ali sam baš zapeo za crvenog :D (nekad sam imao nexus 5 crveni). Trenutno imam crni A1, za kojeg sam dogovorio prodaju sutra, da bi mogao uzeti crveni (da, lud sam malo) i onda me kinezi shebali sa dostavom :/

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.1.2018 16:51 (NITRO_100).
10 godina
Redmi 5 plus dolazi sa global romom :)

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Na gearbestu se nude dvije pošte. Besplatna pošta i expedited shiping za 8 dolara. 

Kakva je to pošta ??? Ima li tko iskustvo ? Piše da je rok između 3 do 7 dana, naravno u to treba dodati i proces obrade narudžbe . 

14 godina
neaktivan
Ovo je sada malo zbunjujuce

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
floki26 kaže...
Ovo je sada malo zbunjujuce

Na Mi Global Store-u ?

14 godina
neaktivan

pozzz...xiaomi redmi 4x 3gb...gdje je najbolje, čitaj najjeftinije, uzet?...ili neka alternativa za taj mob u tom cjenovnom rangu...hvala

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Da da,mi global store
10 godina
Meni su isto potvrdili da je tax free dhl eu sa Mi global store-a

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Čekaj, sad Mi Global šalje tax free dhlom, a ekipa Hong Kong Goldway ne.

Jel se tu sad nešto promjenilo, što vele iz Goldwaya?

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Trenutno se ocito ne zna ko pije a ko placa. Jedni tvrde da prolazi, drugi da vise nije sigurno, a treci store ima napisano na jedno mjesto da nije sigurno da ce zaobici carinu, a na drugom da DHL u EU zaobilazi carinu..

0 0 hvala 0
17 godina

Ja sm prekjučer preuzeo u DHL-u 2 mobitela poslana sa goldway-a...nikakvih dodatnih davanja nije bilo. BTW, mobiteli su poslani 21.12.

Bit će!
10 godina
neaktivan
unique83 kaže...

Ja sm prekjučer preuzeo u DHL-u 2 mobitela poslana sa goldway-a...nikakvih dodatnih davanja nije bilo. BTW, mobiteli su poslani 21.12.

To je ok, problem su ovi koji od jučer naručuju izgleda.

10 godina
neaktivan

https://www.gizchina.com/2018/01/04/mediatek-working-on-two-12nm-mid-range-chipsets-helio-p40-and-helio-p70/

Mogla bi sljedeca godina biti zanimljiva po pitanju mobitela :D

jbg imaju losu graficku, steta bas..

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.1.2018 20:09 (Deutsch).

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Jel do sada netko naručio Xiaomi Redmi 5 plus? Gdje i je li došao?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Deutsch kaže...

https://www.gizchina.com/2018/01/04/mediatek-working-on-two-12nm-mid-range-chipsets-helio-p40-and-helio-p70/

Mogla bi sljedeca godina biti zanimljiva po pitanju mobitela :D

jbg imaju losu graficku, steta bas..

Kako losa graficka?

16 godina

Mobitel za nekih 2000 kuna, mogao bi se protegnuti do 2500, ali to je ono bas gornja granica.

Ovo što sam gledao, većinom se predlaže Mi A1, iako nisam baš fan klasičnog androida(draži mi je MIUI), a i baterija nije baš neka, Meizu MX6 mi se također sviđa(jača baterija i tipka s prednje strane), čak sam i Nokiu 6 uzeo u obzir?

Uvjeti su da je baterija dobra i ne volim mobitele bez tipki naprijed, točnije, ne treba baš kao na Nokiji ili Meizu biti, ali da nisu na ekranu, nego nek budu kao recimo na Redmi seriji dosad.. Gledao sam još recimo NOU, ali mislim da tamo jedino H8 ima nekog smisla, ali evo ne znam.

Nije mi toliko hitno, ako izlazi neki model u narednih 2-3 mjeseca, mogao bi sačekati čak do Uskrsa, ako se isplati.

Pa dajte neke prijedloge i uzmite u obzir da bi rađe kupovao kod nas, a ne iz Kine, jer sam se opekao sa Redmi 3s prime koji je došao sa greškom i nikako mi ne radi signal(3G i 4G)

EDIT: Gledam sad ipak na Goldwayu, ima i Mi 5x koji je isti kao Mi A1 ali je MIUI, što je meni čak i bolja opcija i to crveni, izgleda odlično i vidim izašao bi me oko 1500 kuna, druga opcija je Mi Note 3, koji je oko 2000 kuna, izgleda mi brutalan također, isplati li se ići ipak po njega, 6gb RAM i prednja tipka uz otisak prsta, čini mi se čak predobar za tu cijenu, ima li neka caka, očekivao bi da je takav mob nekih 1000 kuna skuplji ili sam malo zaostao :D?

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.1.2018 0:33 (Pezer).

0 0 hvala 0
14 godina
Pozdrav ekipa,

gledam upravo na aliju kod goldwaya-a mobitele i zanima me koja je razlika osim u cijeni ako uzmem china rom ili global rom? Da li mogu doma ako naručim china rom instalirat sama global tj da mi im hrv ili njemački jezik

0 0 hvala 0
18 godina
Pezer kaže...

Mobitel za nekih 2000 kuna, mogao bi se protegnuti do 2500, ali to je ono bas gornja granica.

Ovo što sam gledao, većinom se predlaže Mi A1, iako nisam baš fan klasičnog androida(draži mi je MIUI), a i baterija nije baš neka, Meizu MX6 mi se također sviđa(jača baterija i tipka s prednje strane), čak sam i Nokiu 6 uzeo u obzir?

Uvjeti su da je baterija dobra i ne volim mobitele bez tipki naprijed, točnije, ne treba baš kao na Nokiji ili Meizu biti, ali da nisu na ekranu, nego nek budu kao recimo na Redmi seriji dosad.. Gledao sam još recimo NOU, ali mislim da tamo jedino H8 ima nekog smisla, ali evo ne znam.

Nije mi toliko hitno, ako izlazi neki model u narednih 2-3 mjeseca, mogao bi sačekati čak do Uskrsa, ako se isplati.

Pa dajte neke prijedloge i uzmite u obzir da bi rađe kupovao kod nas, a ne iz Kine, jer sam se opekao sa Redmi 3s prime koji je došao sa greškom i nikako mi ne radi signal(3G i 4G)

EDIT: Gledam sad ipak na Goldwayu, ima i Mi 5x koji je isti kao Mi A1 ali je MIUI, što je meni čak i bolja opcija i to crveni, izgleda odlično i vidim izašao bi me oko 1500 kuna, druga opcija je Mi Note 3, koji je oko 2000 kuna, izgleda mi brutalan također, isplati li se ići ipak po njega, 6gb RAM i prednja tipka uz otisak prsta, čini mi se čak predobar za tu cijenu, ima li neka caka, očekivao bi da je takav mob nekih 1000 kuna skuplji ili sam malo zaostao :D?

Idi na Mi Note 3 

Prodajem Fractal Node 304 za 360kn | http://av-gurus.blogspot.com/ | http://www.facebook.com/antivirusna.ekipa | http://www.youtube.com/user/TheDjigibao/videos
12 godina
neaktivan
Pezer kaže...

Kupi na alzashopu (europska trgovina) , čujem da na vlastiti trošak preuzimaju smartphone ako ga treba popraviti. Pogledaj tamo koliko je cijena tamo i koliko je kod nas i vidi što ti paše. 

12 godina
Pezer kaže...

Sa MI Note 3 ne mozes pogrijesiti, ja ga imam vec mjesec dana i prije njega sam koristio Galaxy S8+ pola godine...sta da ti kazem koliko je mob dobar da nemam uopce dojam da sam presao sa neceg boljeg na nesto losije obzirom na reputaciju koju Galaxy S8+ ima.

MI Note 3 ima odlicnu kameru, jos bolju bateriju, stakleni je kao i svi top modeli manje vise, odlican ekran koji ima jacu svjetlinu nego Galaxy S7...

Cesto citam postove i gledam kako ljudi kupuju jeftinije Xiaomie poput 5X koji su nesto malo jeftiniji...ja bih uvijek dodao malo vise i uzeo Mi Note 3 koji je visa klasa u svakom pogledu.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice