"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave izdvojena tema

poruka: 25.524
|
čitano: 7.061.581
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
14 godina
"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave

Ajmo ispocetka

Dakle 6 inca mobitel, koji je DOBAR? :D  Da nije nista preskupo, ne mora imati nikakve posebne znacajke, ali mora biti brz u radu i da ima dobru bateriju, naravno i brz punjac....

U oko mi zapeo oukitel k6 koji kosta malo vise, ali mi se svidja sve to ima, i sam izgled..... Ima nesto mozda malo manje para za ne puno losiji mob?

Frend mi prodaje xiaomi 4x 3gb 32gb za 900 kn, .. da li se isplati uzet?

I ima li neki zakrivljeni mob, tj edge, od jeftinih kineza?

Zaradite $20 - $50 dnevno uz $50 bonusa pri registraciji - http://bit.ly/2k4L5Z0
Poruka je uređivana zadnji put ned 24.12.2017 14:57 (exer1234).

0 0 hvala 0
15 godina

dostava preko dhl-a na goldwayu bez ikakvih dodatnih davanja jos vrijedi? uzeo bi redmi 5 plus 3/32 gold, ima kaj bolje za tu lovu? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: "Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave
domac5 kaže...

dostava preko dhl-a na goldwayu bez ikakvih dodatnih davanja jos vrijedi? uzeo bi redmi 5 plus 3/32 gold, ima kaj bolje za tu lovu? 

koja lova je u pitanju

btw hoce kupiti tko letv le one pro x800 s razbijenim ekranom? sve ostalo je savrseno... treba samo novi ekran (25 dolara ebay), ne da mi se cekati 3 tj dok stigne..

za vas samo 300 kn

Zaradite $20 - $50 dnevno uz $50 bonusa pri registraciji - http://bit.ly/2k4L5Z0
16 godina
exer1234 kaže...
domac5 kaže...

koja lova je u pitanju

btw hoce kupiti tko letv le one pro x800 s razbijenim ekranom? sve ostalo je savrseno... treba samo novi ekran (25 dolara ebay), ne da mi se cekati 3 tj dok stigne..

za vas samo 300 kn

koliko roma

14 godina
bodija kaže...
exer1234 kaže...
domac5 kaže...

koja lova je u pitanju

za vas samo 300 kn

koliko roma

64 ROM, 4 Ram... ostalo znas

14 godina

dajte odgovorite mi,

0 0 hvala 0
18 godina
Da i dalje je sa dhl bez dodatnih troškova.
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
15 godina
exer1234 kaže...
domac5 kaže...

koja lova je u pitanju

za vas samo 300 kn

cca 200 dolara ispadne sa postarinom

10 godina
neaktivan

Kako to da si se odlucio za redmi 5 plus? 

Sta nisi rekao da ne bi isao preko 5.0incha?

16 godina

..evo nešto sa Tinydeala LeEco Le Pro3 AI Edition X650 

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Deutsch kaže...

za frenda je, trazim najbolje do cca 180-200$

14 godina
neaktivan

Dečki, koji mob do 1600kn? dal je jos uvijek xiaomi mi a1 najbolji do tog cjenovnog ranga ili ima kaj boljega?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Se isplati uzeti Xiaomi Redmi note 4  - 3gb RAM 64 ROM za 900 kn?

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Da, ako ima snapdragon.

14 godina

nema, ima 10jezgreni 

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
exer1234 kaže...

Ajmo ispocetka

Dakle 6 inca mobitel, koji je DOBAR? :D  Da nije nista preskupo, ne mora imati nikakve posebne znacajke, ali mora biti brz u radu i da ima dobru bateriju, naravno i brz punjac....

U oko mi zapeo oukitel k6 koji kosta malo vise, ali mi se svidja sve to ima, i sam izgled..... Ima nesto mozda malo manje para za ne puno losiji mob?

Ja bi ipak pričekao Oukitel K6 ili Vernee X

Trenutno su u pretprodaji, mogo bi malo pričekati da dođe u izravnu prodaju možda ti se tada cijena svidi :) 

16 godina

Jel se isplati uzeti ovaj LG V10? Flagship od prije dvije godine, ali po meni ima jos dobre specifikacije za ove pare

https://www.ebay.com/itm/LG-V10-H900-AT-T-Unlocked-64GB-16MP-5-7-4GB-RAM-4G-LTE-Smartphone-Multi-Colors/182480275400?hash=item2a7cac07c8:m:mEMhpMmbqAdfUse77n_ZVqg

WoT IG: RavenHR_
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
bodija kaže...

Zanimljivo... zanima me plaća li se PDV obzirom da dolazi s europskog skladišta?

15 godina
neaktivan

Ne...

10 godina
neaktivan
domac5 kaže...
Deutsch kaže...

za frenda je, trazim najbolje do cca 180-200$

kicmabrajker kaže...

Dečki, koji mob do 1600kn? dal je jos uvijek xiaomi mi a1 najbolji do tog cjenovnog ranga ili ima kaj boljega?

mi a1 ili redmi note 4.

exer1234 kaže...

nema, ima 10jezgreni 

onda ako ima taj nemoj uzet.

razlozi-losija baterija, nema vise android nadogradnji - ima miui, ali ce zauvijek ostat na mm.

Intel&ATI kaže...

Jel se isplati uzeti ovaj LG V10? Flagship od prije dvije godine, ali po meni ima jos dobre specifikacije za ove pare

https://www.ebay.com/itm/LG-V10-H900-AT-T-Unlocked-64GB-16MP-5-7-4GB-RAM-4G-LTE-Smartphone-Multi-Colors/182480275400?hash=item2a7cac07c8:m:mEMhpMmbqAdfUse77n_ZVqg

HongKong, Hong Kong, jos carina..
16 godina
tomislav10 kaže...
bodija kaže...

Zanimljivo... zanima me plaća li se PDV obzirom da dolazi s europskog skladišta?

Ne plaća se PDV.

13 godina
neaktivan

Lenovo P2 ili UMIDIGI Z1 Pro ???

Prvi ima 4 GB rama, Snapdragon 625 Octa Core, i bateriju monstruma koju apsolutno po netu svi hvale (5100mAh)

Umidigi Z1 Pro ima 6GB rama, Mediatek MTK6757 Octa Core 2.3GHz  procesor, i bateriju 4000mAh

Oba imaju AMOLED displaye i alu kućišta.

Razlika je nekih 50ak dolara, Z1 Pro je skuplji.

E sada, zanima me koji je brži/bolji, koja je razlika u procesorima, kolika je zapravo prednost ovog 6GB nad 4GB rama? Koji bi po vašem mišljenju bio bolji odabir za narednih cca. 3 godine? Trenutno imam LG G2 kojeg sam početkom 2014. masno platio, i sad hoću po prvi put kineski telefon.

Koliko su zapravo ova dva navedena telefona bolja od zastrjelog G2? (Koji mi je već spor, trza, koči, i muku mučim s prostorom od samo 16 GB :/ )

Hvala unaprijed na odgovorima. :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.12.2017 22:48 (mack83).

0 0 hvala 0
14 godina

jbg sutra mi dolazi xiaomi redmi note 4,, nema veze, nisam neki zahtjevni lik, vidjet cemo kad izadje taj k6 pa lako prodam ovaj

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Lenovo p2 od ta dva. 

Razlozi za lenovo su -

snapdragon-opcenito software-korisnicka podrska,

kamera, 

podrzava vise mreza -imati ces dostupan 4g svugdje,

baterija. 

6gb vs 4gb - mislim da aplikacije jos uvijek ne trose i ne zahtjevaju toliko, a tih 6g u umidigiju je losije optimiziranije nego 4g u lenovu, iako je to samo moje stajaliste i misljenje. 

Pa sigurno su ti mobiteli bolji od g2, osjetit ces razliku u svemu.

Umidigi se jednostavno ne moze usporedit sa tim mobitelom po meni zato sto nikako nisu nekakva kompanija kojoj treba vjerovati i dati 50$ vise od nekog provjerenog moba.

Btw pazi gdje narucujes zbog carine..

10 godina
neaktivan
Lenovo p2 sam koristio 10 mj i mogu reci da je odlican mob. Baterija mu je vrhunska. Jedino mu kamera nije nesto ali sa apk Google camera radi pristojne slike

1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

Kazu ljudi po netu da se ne isplati uzimati Redmi 5 ili 5+ pored Notea,samo zbog ekrana..da nisu nista bolji a cijena je visa zbog ekrana

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan

bok

Molio bih vas za pomoc

Kupio bih Xiaomi mi 6 global version pa me zanima gdje bi ga bilo najbolje kupiti da nebi morao jos platiti pdv i carinu

hvala

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
jaaaaaaaaaa kaže...

bok

Molio bih vas za pomoc

Kupio bih Xiaomi mi 6 global version pa me zanima gdje bi ga bilo najbolje kupiti da nebi morao jos platiti pdv i carinu

hvala

Ja sam ga narucio na AliExpress-u iz trgovine Hong Kong Goldway, plavu verziju sa 4GB rama i 64GB roma... Naručen 07.12. a stigao 18.12. znači došao u 11 dana bez carine i pdv-a na kucnu adresu 

8 godina
neaktivan

bok nasao sam ga najjeftinije na spemall pa me zanima ima li ko iskustva s njima

hvala

14 godina
neaktivan
jaaaaaaaaaa kaže...

bok nasao sam ga najjeftinije na spemall pa me zanima ima li ko iskustva s njima

hvala

Imas PM

Najpovoljnije i najsigurnije ti je na goldway ili mi global store

Xiaomi kolekcija- http://en.miui.com/thread-506495-1-1.html
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice