"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave izdvojena tema

poruka: 25.525
|
čitano: 7.067.900
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
10 godina
neaktivan
Re: "Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave

Taj zte odbaci zbog starog procesora.

Ne znam dal trazis 5.0 ili 5.5 incha.

Ako 5.5 onda kupi ovo.

Ako 5.0/5.2 ovo ili nesto bolje?

16 godina
Deutsch kaže...

Taj zte odbaci zbog starog procesora.

Ne znam dal trazis 5.0 ili 5.5 incha.

Ako 5.5 onda kupi ovo.

Ako 5.0/5.2 ovo ili nesto bolje?

Ma samo da nije preko 5.5....iako mislim da joj 5/5.2 više odgovara...samo da je kamera što bolja...baterija joj je uvijek mala....trebao bi vući elektranu za njom:) pa bi bilo dobro da ima QC...ali i da nema sve pet...Također bi bilo poželjno da taj mob mogu kupiti u HR shopovima.

Frka85
10 godina
neaktivan

do koje cijene?

16 godina
Deutsch kaže...

do koje cijene?

1000-1500 osim ako se baš isplati dati nešto više.

Frka85
16 godina

Kažeš mu gore da je zte axon 7 mini loš, a dole mu preporučaš nokiu 5 sa snapdragonom 430 i samsung J5 koji definitivno preskup za ono što nudi. Dobra ponuda je Huawei P9 lite i Meizu note m6. Šteta što čovjek neće iz inozemstva da kupi.

16 godina
bodija kaže...

Kažeš mu gore da je zte axon 7 mini loš, a dole mu preporučaš nokiu 5 sa snapdragonom 430 i samsung J5 koji definitivno preskup za ono što nudi. Dobra ponuda je Huawei P9 lite i Meizu note m6. Šteta što čovjek neće iz inozemstva da kupi.

Inače sebi kupujem samo vani, pošto je ovo za ženu neka joj garancije 2 godine u Hrvatskoj (zamisli da se pokvari i krene grintati: rekla sam ti ja ). Mislio sam uzeti Xiaomi A1 ali u nas je preskup. Gledao sam ovaj Meizu note6 ali ga u nas još nema (bratu sam kupio M5 Note i mob je ekstra). Našao Huawei P9 lite sa osiguranjem stakla na 2 godine...za žensko ponuda i pol :)

Frka85
16 godina
"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave

Pozdrav, imate neke preporuke best buyeva do 200-250$?

Hvala

WoT IG: RavenHR_
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan

Za koliko dana stiže roba sa Geekbuyinga (Germany Stock) i ima li kakvih peripetija oko pošte,PDV-a?

Naručeno 18.12.2017.

0 0 hvala 0
14 godina

Nije striktno vezano za ovu temu, ali ... kakve su mi šanse da zaobiđem carinu za proizvod koji košta 32$ plus 3$ poštarine (smartwatch)?

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.12.2017 10:38 (tomislav10).

0 0 hvala 0
16 godina

Imaš sanse..ali kakve?! Ionako ti je pdv ako te hoće 50-ak kuna.

16 godina

Suzio sam konačni izbor na Meizu mx6 ili Huawei P9 Lite. Koji je bolji, čitam da meizu ima odličnu kameru, mana mu  je sta nema lte na 800 mhz...ali eto žene se ionako ne razumiju što to znači .

6 Meizu MX6
0 Huawei P9 Lite
Frka85
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Intel&ATI kaže...

Pozdrav, imate neke preporuke best buyeva do 200-250$?

Hvala

Mi A1, rn4x, meizu m6 note, redmi 5/5+, honor 7x..

17 godina
@zdravpa. Stiže za 20 - 30 dana,ali znaju bititi jako spori za poslati(7dama).
14 godina
doky01akablava kaže...
exer1234 kaže...

Pozz.. Sta uzeti od kineza tako do 1000 kn posto dosta cesto mijenjam mobitel pa ni ne zelim dati vise od toga..

Trenutno imam Letv Le one pro x800, Snapdragon 810, 4gb RAM, 64gb, 5.5 ekran ovo ono, jedini minus je sto se grije a baterija slaba, pa je pojede za cas..

Dakle sto se brzine tice, ne treba mi nista brze, ali mi treba nesto sto se ne grije toliko i da je baterija bolja....

Sta preporucujete?

Moze i polovno, vecinu mobova sam i uzeo polovne, tak da mi to ne igra ulogu

Ali ekran mora biti barem 5.5 ... ispod toga ne bih.

Definitivno nakon LeTV X800 bi ti preporucio Redmi Note 4X 3-32 ili protegni na 4 GB.

Brzi u radu,baterija nemjerljivo bolja od LeTV-a samo je kamera minus koja te potrefi.

Moze, imao sam redmi note 3g , i bio sam skroz zadovoljan, samo sto je vec bio star, i stari android pa ono.. iako sam bio zadovoljan

vidim po njuskalu su oko 1500 kn novi

na honorbuy je oko 180 dolara sad... sto je oko 1000 kn... da li se isplati uzeti tamo? kakva su iskustva s carinom  i brzinom dostave?

Zaradite $20 - $50 dnevno uz $50 bonusa pri registraciji - http://bit.ly/2k4L5Z0
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.12.2017 17:19 (exer1234).
10 godina
neaktivan

Honorbuy - dhl (35$) dostava u roku 5 radnih dana (i manje).

14 godina

onda bolje to nego polovan za iste pare

Zaradite $20 - $50 dnevno uz $50 bonusa pri registraciji - http://bit.ly/2k4L5Z0

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Patrick_cro kaže...

Jesi probao rootati i staviti google cameru? Netko je spomenuo da meizu m6 note ima dobru kameru. 

Nemam vremena ni živaca zajebavati se s rootanjem. 

15 godina
neaktivan
zdravpe kaže...

Za koliko dana stiže roba sa Geekbuyinga (Germany Stock) i ima li kakvih peripetija oko pošte,PDV-a?

Naručeno 18.12.2017.

Meni stiglo za 8 dana iz Njemačke (10 dana od trenutka narudzbe), GLS te nazove na mob i dogovori termin isporuke, ništa drugo...

8 godina

Meni danas stigli LEAGOO KIICAA MIX( 103 US) i LEAGOO S8 (122 US) kupljeni 11.11. Bio im neki praznik valjda

1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Tean kaže...
Patrick_cro kaže...

Jesi probao rootati i staviti google cameru? Netko je spomenuo da meizu m6 note ima dobru kameru. 

Nemam vremena ni živaca zajebavati se s rootanjem. 

Da, meizu m6 note ima najbolju kameru od ovih jeftinjaka.

15 godina
Kakvi su prvi dojmovi za S8, minusi i plusevi?
14 godina

ima tko iskustva s dooogee y6 max? ima 6.5 ekran, mozda malo preveliko, ali nema veze... kakav je u radu? steka?

do sad sam imao 5.5 ,, vjerojatno je 6.5 dosta veci ali ne smeta, sto vise to bolje, samo da je praktican naravno

i najbitnije, da li stane u dzep? :D

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.12.2017 13:59 (exer1234).

0 0 hvala 0
17 godina

Valja li što Vernee?

Konkretno gledam Vernee Mix 2 (igra li kakvu ulogu 4 ili 6 GB RAM-a?), a eventualno bih pričekao Vernee X.

Naravno, ako ima što drugo kinesko u tom cjenovnom razredu, a da je bolje, otvoren sam za sugestije, no volio bih CAT6 telefon, a svakako da podržava sve naše frekvencije.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
BMT kaže...

Valja li što Vernee?

Konkretno gledam Vernee Mix 2 (igra li kakvu ulogu 4 ili 6 GB RAM-a?), a eventualno bih pričekao Vernee X.

Naravno, ako ima što drugo kinesko u tom cjenovnom razredu, a da je bolje, otvoren sam za sugestije, no volio bih CAT6 telefon, a svakako da podržava sve naše frekvencije.

Vernee nije nov, poznat je već duže vrijeme i mislim da je OK. Nisam imao njihov smartphone ali vidim po netu da ima dost zadovoljnih korisnika. 

Iskreno, nečes primjetiti veliku razliku između 4 i 6 rama ali bilo bi bolje da ipak uzmes 6giga jer ako ćes ga imati iduće 2 godine onda ćes imati potrebu da ih imaš. Aplikacije su sve više zahtjevnije pa traže više rama.

Evo ti jedna primjer, Facebok sada i Facebook prije godinu dana niije isti, sada facebook ima više nakrcanih opcija pa traže više rama, ali nije tu samo facebook nego i ostale aplikacije. 

Meni je netko objasnio, da je bolje imati više rama, prvo zato jer kad se aplikacije ne koriste one idu u ram memoriju, one su kao suspendirane i drži ih strujica živim dok ne zatrebaju. Dok je struje ram memorija drži podatke. No da se vratim u priču, bolje je da OS potegne aplikaciju iz ram memorije nego da procesor iznova pokrene jer će procesor više utrošiti struje na ponovno pokretanje nego što se utroši kad se pokrene direktno iz ram memorije. 

OS gasi aplikacije koje se najmanje koriste a one koji češče koristis drži u ram memoriji :) 

Preporučio bi da pričekas Verne  X zbog bolje baterije. 

Inače ja sam stavio Vernee X i Oukitel K6 u istu grupu. Razmisli također i o K6

Evo neke sitne razlike , pa sami procjenite koji vam je bolji

Vernee ima 128giga interne memorije Oukitel 64giga

Vernee Bluetooth 4.0 a Oukitel 4.2

Oukitel ima 5v 3A a Vernee 9V 2A (iako ovo nije stoposto sigurno za Vernee, Oukitel tu pobjeđuje) 

Oukitel Stakleni dizajn, Vernee Aluminijski 

Oukitel ima NFC a Vernee nema

Vernee 2.5ghz procesor (4x) a Oukitel 2.0 ghz (4x) (Isti tip procesora kod oba, samo razlika u taktu) 

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.12.2017 19:21 (Markić7).
10 godina
neaktivan
exer1234 kaže...

ima tko iskustva s dooogee y6 max? ima 6.5 ekran, mozda malo preveliko, ali nema veze... kakav je u radu? steka?

do sad sam imao 5.5 ,, vjerojatno je 6.5 dosta veci ali ne smeta, sto vise to bolje, samo da je praktican naravno

i najbitnije, da li stane u dzep? :D

Taj chipset je pogazilo vrijeme i jednostavno ne vidim neki razlog zasto bi platio 100$ za taj chipset. Radije gledaj nesto sa p25/p23/p20 ili sd 625, cak i leagoo t5c nije los izbor.

12 godina
neaktivan

bog ekipa, evo dugo me nije bilo a pošto mi je moj Lenovo A 806 počeo lagano umirat ( iako još uvijek radi super ) počeo sam lagano tražiti zamjenu. Ovo sam danas vidio da se reklamira kod nas  MOTOROLA Moto G5S za 1600 kn po karakteristikama za tu cijenu ne izgleda loše, pa me zanima vaše viđenje  tog modela za tu cijenu.meni je prva opcija bio  LeEco Le Pro 3 4GB RAM 32GB pa me zanima vaše cijenjeno mišljenje. Ali ako ima nešto bolje oko te cijene cca 300 $ vaša sugestija će biti dobro došla.

0 0 hvala 0
8 godina

A cuj. Ok ,dobro izgleda,fino lezi u ruci, u usporedbi sa samsung galaxy S8 Plus je manji ali cini mi se da bi bio taman kao S8. Nisam ga puno isprobavao, dosao brat brzo pa ga pokupio :)

10 godina
neaktivan
press kaže...

bog ekipa, evo dugo me nije bilo a pošto mi je moj Lenovo A 806 počeo lagano umirat ( iako još uvijek radi super ) počeo sam lagano tražiti zamjenu. Ovo sam danas vidio da se reklamira kod nas  MOTOROLA Moto G5S za 1600 kn po karakteristikama za tu cijenu ne izgleda loše, pa me zanima vaše viđenje  tog modela za tu cijenu.meni je prva opcija bio  LeEco Le Pro 3 4GB RAM 32GB pa me zanima vaše cijenjeno mišljenje. Ali ako ima nešto bolje oko te cijene cca 300 $ vaša sugestija će biti dobro došla.

Ja iskreno ne bi isao na motorolu zbog chipseta koji je star 2 godine (iako 625 je isto dosta star, ali je bolji), za 1600kn se ne isplati, a ima puno boljih i jeftinij solucija.

LeEco Le Pro sa 32gb rama je malo na knap jer nema sd karticu, a i u bankrotu su tako da nista od sluzbenih nadogradnji.

Evo ti tri preporuke.

Rn4x uzmi ako ti treba uređaj sa perfektnom baterijom, m6 note ako ti treba uređaj sa perfektnom kamerom i baterijom, a mi a1 ako ti treba uređaj sa stock androidom.

Poruka je uređivana zadnji put ned 24.12.2017 11:23 (Deutsch).
15 godina
neaktivan
Deutsch kaže...

Ja iskreno ne bi isao na motorolu zbog chipseta koji je star 2 godine (iako 625 je isto dosta star, ali je bolji), 

Evo ti tri preporuke.

Rn4x uzmi ako ti treba uređaj sa perfektnom baterijom, m6 note ako ti treba uređaj sa perfektnom kamerom i baterijom, a mi a1 ako ti treba uređaj sa stock androidom.

Pa dobro, SD625 i SD430 su otprilike istovremeno izašli u ljeto prošle godine, samo što je jedan rađen u 14nm, drugi u 28nm i osim toga bitnija razlika je CAT6 vs. CAT4 modem, no preporuke su OK...

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice