Ako netko ima note 4 global 4/64 bijelo zlatni i bio bi voljan mijenjat za crno sivi...moze pp...sorry za off topic
razorblade
Ako netko ima note 4 global 4/64 bijelo zlatni i bio bi voljan mijenjat za crno sivi...moze pp...sorry za off topic
razorblade
Gledam ovamo na recenzijama, a imam i frenda koji ima Note 4X
I mikrofon je uzasan kad se snima video
Posto on nije nadogradio svoj mob na 7.0, ima li ikakve nadogradnje po pitanju toga i popravka?
Ako netko zna iz prve ili druge ruke molim odgovor
Preporučam Doogee Mix. Fancy premium izgled - svi se okreću za Vama i gledaju kakvo to čudo imate u rukama. Ekran fantastičan - sa oba dvije strane zaštićen Gorilla Glass 5 staklom - ne treba Vam kaljeno ni folija. Kompaktan uz 5.5 inča ekran, dobar za sve dnevne funkcije. Kamera standardna, npr. ne može poslužitit za snimanje vjenčanja i dr.. Mjesečni OTA update-i sa google security update-ima..
Ja dok izvadim svoj mob i ( mi max 2) cure od uzbudenja odmah svrse ,, a tek da imam mi mix2 ne smijem ni pomisliti
Preporučam Doogee Mix. Fancy premium izgled - svi se okreću za Vama i gledaju kakvo to čudo imate u rukama. Ekran fantastičan - sa oba dvije strane zaštićen Gorilla Glass 5 staklom - ne treba Vam kaljeno ni folija. Kompaktan uz 5.5 inča ekran, dobar za sve dnevne funkcije. Kamera standardna, npr. ne može poslužitit za snimanje vjenčanja i dr.. Mjesečni OTA update-i sa google security update-ima..
Ako je to ono cudo kaj se prodaje u Chipoteci, pa to je takvo njesra od mobitela, koristio bi ga samo za budilicu. Mozda nisam relevantan jer sam ga usporedivao sa svojim Mixom, ali mob zaostaje u svemu. Ekran katastrofa, boje se dosta razlikuju, zavrsna obrada mi se ne svida, vise mesa ispod.
a šta misliš zašto je 400 eura jeftiniji, lol?
a kada se gleda uloženo dobiveno doogee je ipak bolja kupovina jer za kineza poput Xiaomia nikada ne bi dao kao npr. za Sony
Za Sony bi dao 5000 kn, ali za jadnog Kineza poput Xiaomia nikada
Gdje je ono sony po prodaji?
Ocito ne pratis pa pises gluposti. Pa xiaomi je prvi napravio takav ekran, tj sharp je napravio slicno ali samo za japan.
Xiaomi ne spada u skupinu "jadnih kineza", to možeš reči za neke no name brendove ali Xiaomi je u skupini zajedno sa Oppo i Huawei.
Kakav je Meizu Pro 7 Plus? Mislim da bi on trebao stajati uz bok Xiaomijevim perjanicama.
a šta misliš zašto je 400 eura jeftiniji, lol?
a kada se gleda uloženo dobiveno doogee je ipak bolja kupovina jer za kineza poput Xiaomia nikada ne bi dao kao npr. za Sony
Meni je Sony jadan, vec 10 godina imaju isti dizajn ko stari lcd televizor. Pa taj doogee se prodaje za 220$, za tu lovu kupis bar 10 boljih mobitela.
Iako volim kineze jer od njih kupujem autodijelove i isto su kvalitetni ko i originali,mobilni proizvođači neće se nikada po kvaliteti približiti Sony-u. Može Xiaomi biti i na prvom mjestu, ali svejedno će biti obilježen kao jeftini kinez
Dati 5 ili 6 tisuća za novi Xiaomi je bacanje novaca u vatru jer nikada nećeš sa Xiaomijem dobiti kvalitetu i pouzdanost kao npr. sa Sony-em i još nekim brandovima
O kojoj to kvaliteti i pouzdanju pričaš nije mi jasno? Jel kupuješ mobitel za tipkanje i multimediju ili rabljeni Yugo?
Xiaomi ima daleko bolju podršku nego Sony konkretno, a da ne govorim koliko ljepši dizajn proizvoda i pristupačne cijene. Za 5k kuna ne znam ni koji bi to Xiaomiev mobitel uzeo, eventualno dva komada Mi 6...
Iako volim kineze jer od njih kupujem autodijelove i isto su kvalitetni ko i originali,mobilni proizvođači neće se nikada po kvaliteti približiti Sony-u. Može Xiaomi biti i na prvom mjestu, ali svejedno će biti obilježen kao jeftini kinez
Dati 5 ili 6 tisuća za novi Xiaomi je bacanje novaca u vatru jer nikada nećeš sa Xiaomijem dobiti kvalitetu i pouzdanost kao npr. sa Sony-em i još nekim brandovima
U familiji imamo 5+ Xiaomi mobitela (najstariji Note 4G je star 3.5g) i jos svi rade, uz to imam njihovih 10ak stvari i nikad sa nicim nije bilo problema. Prije sam imao sonyericsson mobitel i sony i svaki je bio par puta na servisu. Znam da je Sony od tad mozda napredovao, ali ima jos taj isti dizajn. Za 6000 kn mozes kupiti 2 Mi Mixa prosli model... :)
U familiji imamo 5+ Xiaomi mobitela (najstariji Note 4G je star 3.5g) i jos svi rade, uz to imam njihovih 10ak stvari i nikad sa nicim nije bilo problema. Prije sam imao sonyericsson mobitel i sony i svaki je bio par puta na servisu. Znam da je Sony od tad mozda napredovao, ali ima jos taj isti dizajn. Za 6000 kn mozes kupiti 2 Mi Mixa prosli model... :)
Frend kupio onog nekog novijeg Z3 cini mi se, pa mu se odlijepilo staklo samo od sebe s leda i jos je neki slican problem imao, a mobitel mu nije bas padao i slicne fore.
Ja imam Xiaomi 4x i za sad sam prezadovoljan.
Kamera je sranje ali to je jedina zamjerka mobitelu koji u ducanu kosta 1200 kuna...LOL
O kojoj to kvaliteti i pouzdanju pričaš nije mi jasno? Jel kupuješ mobitel za tipkanje i multimediju ili rabljeni Yugo?
Xiaomi ima daleko bolju podršku nego Sony konkretno, a da ne govorim koliko ljepši dizajn proizvoda i pristupačne cijene. Za 5k kuna ne znam ni koji bi to Xiaomiev mobitel uzeo, eventualno dva komada Mi 6...
Sony ima jako dugu softversku podršku. Npr. Xperia Z je izašla sa 4.1.2 Jelly Beanom, a na kraju dobila još i 5.1.1 Lollipop, a to je fascinantno.
Xiaomi nema dizajn nego generiku. Svi su isti izuzev Mixa
Ma k.... mu se odlijepio s leđa. To je nemoguće ili moguće jedino ako ga je stavio u pečnicu na 250 stupnjeva
Bio sam zagrijan za LG V30 iako su stavili unremovable bateriju , ali kada sam cuo kolika ce biti cijena bez razmisljanja sam si narucio Vernee Thor Plus . Jos uvijek me vjerno sluzi nakon 2 i pol godine Jiayu S3 Advanced. Dati za mobitel preko 500eura je za mene totalni apsurd kad postoje kinezi.
Pozdrav.
Da li ima koja dobra duša koja bi podijelila link za kupnju LeTV Leeco Le Pro 3 X720 sa eu skladišta?
Upravo sam uspio sretno završiti prepisku sa geekbuying da mi vrate novce jer Meizu M6 Note nemaju na stanju,
pa sam u međuvremenu primijetio LeTV model koji bi mi više odgovarao.
Hvala unaprijed na linku i savjetima.
Pozdrav.
Da li ima koja dobra duša koja bi podijelila link za kupnju LeTV Leeco Le Pro 3 X720 sa eu skladišta?
Upravo sam uspio sretno završiti prepisku sa geekbuying da mi vrate novce jer Meizu M6 Note nemaju na stanju,
goldway + dhl , bez carine :)
Za sonije je istina. Frendu na z3 i meni na z1 compact se samo odlijepilo niodčega. A prva xperia Z je totalni šrot od moba. Ekran je blago rečeno katastrofa, imao sam ih 10tak različitih primjeraka, na svima idu mrlje kada ekran stisneš, otpadaju flapovi, fuj. Sadašnji popularniji kinezi nemaju nikakvih problema sa kvalitetom izrade što se toče takvih tvorničkih nepravilnosti
Hearthstone: Maks0806#2960
Pozdrav.
https://www.tinydeal.com/leeco-le-pro3-elite-4gb-32gb-snapdragon-820-55-fhd-android-60-4g-phone-p-167229.html
Odličan odron po odličnoj cijeni. Kolegi sam ga nabavio prije par mjeseci i nemre ga se nahvaliti.
Sad je još jeftiniji na akciji, ako koga zanima 76,6€ ( da u ojrima je jeftinije)
Sony ima jako dugu softversku podršku. Npr. Xperia Z je izašla sa 4.1.2 Jelly Beanom, a na kraju dobila još i 5.1.1 Lollipop, a to je fascinantno.
Hihihi, a kakvu to tek onda podršku (ne mogu nači jaču riječ od fascinantno) ima moj Jiayu S3 - 2014. g. je izašao s Androidom 4.4, pa LP 5.1, nakon toga 6.0 i 6.1, pa dvije verzije Nougata (7.0 i 7.1), a sad je u najavi i Oreo. I BTW, firma je propala negdje 2016. i više ne proizvodi nove modele.
Jos uvijek me vjerno sluzi nakon 2 i pol godine Jiayu S3 Advanced. Dati za mobitel preko 500eura je za mene totalni apsurd kad postoje kinezi.
S3 je bio avangarda među Kinezima 2014. g. jer je dolazio s top opremom za to vrijeme - Full HD 5.5" ekran, 3 GB RAM-a, Dual Wi-Fi, LTE, NFC, DragonTrail staklo, baterija od 3000 mAh (tada je prosjek bio nekih 1.500 -2.000 mAh) i s izvrsnim MTK 6752 SoC-om koji je davao (za to vrijeme) top rezultat od cca 50.000 na Antututu (između ostalog ima i podršku za B20 frekvenciju koja danas nedostaje mnogim modelima) - i to sve za 200$. Šteta jedino što s taj SOC kratko proizvodio i ugrađivao samo u 2-3 modela uređaja (Lenovo K3 Note mislim) jer je Mediatek shvatio da je too high-end i preskup za midrange kineske proizvođače te je proizvodnju prebacio na slabiji MTK 6753 koji se valjda ugrađuje i do danas u preko 100 modela uređaja. Iako mi i dalje radi bez greške nakon skoro 3 godine korištenja (baterija već slabo drži), neki dan sam prešao na Mi Max 2 čisto zbog većeg ekrana i brutalne baterije, a S3 sam odlučio ne prodavati jer se i dalje može ravnopravno nositi s većinom low i mid segmenta, a i čekam isprobati Android 8 kad izađe za njega...
Ekipa,samo da provjerim,i dalje se ne placa PDV ako narucim sa Goldway-a i uzmem DHL kao shipping opciju ?
Hihihi, a kakvu to tek onda podršku (ne mogu nači jaču riječ od fascinantno) ima moj Jiayu S3 - 2014. g. je izašao s Androidom 4.4, pa LP 5.1, nakon toga 6.0 i 6.1, pa dvije verzije Nougata (7.0 i 7.1), a sad je u najavi i Oreo. I BTW, firma je propala negdje 2016. i više ne proizvodi nove modele.
Imao sam i ja Jiayu F1. Odličan mob. U to vrijeme su ga svi proglašavali odronom. Šteta što su propali
Koliko se sjećam, mislim da je jedna od stvari koja ih je zeznula što su počeli otvarati poslovnice i svoje službene ovlaštene servise u Europi. Ubrzo nakon toga je slijedio stečaj, kupila ih je neka velika kineska kompanija i ugasila proizvodnju. Rekao bih da je to i jedan od razloga zašto (još uvijek) ne viđamo otvaranje službenih podružnica drugih kineskih brandova u EU, uče Kinezi na svojim i tuđim greškama.
Idući tjedan idem u Kinu pa gledam uzeti novi mobitel.
Čitajući i odvagujući, za sada mi je najveću pažnju zaokupio RN 4X, pa me zanimaju dvije stvari:
1.) Postoji li neka alternativa koja je vrijedna spomena i razmatranja (pitam za slučaj da mi je promaklo)
2.) Htio sam kupiti 4GB + 64GB verziju, ali ispada da ona dolazi samo s Helio X20, a ja bi radije SD625. Na netu nailazim na kontradiktorne informacije, pa npr. HK Goldway koji vas dosta preporučuje prodaje 4GB+64GB verziju sa SD625, dok sam čitajući na nekim drugim mjestima naišao na podatak kako SD625 ne dolazi u 4GB+64GB izvedbi, već u 3GB+32GB... Postoji li onda 4GB+64GB izvedba sa SD625 ili ne?
Unaprijed hvala!
note 4x modeli sa 64gb unutarnje imaju 4gb rama, dok 16gb i 32gb imaju 3gb rama