- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jel netko narucivao sa ove stranice?
hr.mobileshop.eu
cijene mobitela su kao u kini, cudno...
Evo stigao mobitel upravo, nikakvih problema.
Nego gledam sad Giztop i vidim da su promjenili cijene. U cijeni više nije uračunata poštarina. Sad se mora odabrati dva načina: Europe Expedited (30 dolara) ili Express (40 dolara).
Znači jučer u 8:00h sam sa honorbuya naručio Mi5 3/32. Stigao mi je danas u 14h. 
Planiram uzet kineza za cirka 1500kn. Pratim temu već neko vrijeme i izbor je odličan, samo je strašno teško odabrati pa bih cijenila savjet. Dakle, htjela bih što bolju kameru, dobru podršku, zatim da mogu za neko vrijeme kad mi dosadi mijenjat ROMove i igrat se s tim, da nema problema s notifikacijama i slično. Idealno 5.5', i naravno, da što manje moram potrošiti. Nisam prezahtjevan korisnik, ne igram igricee, ali dosad sam ostala bez memorije na baš svakom mobitelu što sam imala pa bih htjela to izbjeći, i da mi traje makar dvije godine. Ništa od ovih spomenutih uvjeta nije dealbreaker tako da slobodno dajte prijedloge, može nešto i izvan dolje navedenih mobitela. Tu mi se Le Max 2 čini možda najboljim, ali je ujedno i najveći za moje nježne rukice i bome i najskuplji pa ne znam koliko se isplati.
RN3 3/32 Special edition 195$ s goldwaya
le 2 3/32 za 190$ s trend resourcea
Kako su akcije slabe u zadnje vrijeme, isplati li se možda pričekati s kupnjom koji tjedan?
| 0 | nubia z11 mini |
|---|---|
| 0 | RN3 |
| 11 | RN 4X |
| 1 | Le Max 2 |
| 0 | Le 2 |
| 1 | Le 2 Pro |
Trenutno koristim Xiaomi Redmi 3s Prime i vrlo sam zadovoljan međutim namjeravam ga dati burazu a ja bih uzeo nešto novo. Preporuka moba do 1500kn? Da budem barem na pola zadovoljan ko sa ovim😂
Meni izgleda kao pravi tel za te novce :)
Kakva je kamera? Jer to je ustvari i jedini razlog zašto bi nabavo drugi.
Treba mi Redmi 4. Jel ga ima igdje za narucit iz kine bez pdv i carine na semu kao TopOne.
Ovdje ima, obavezno izabrati "Seller's Shipping Method" = $ 17.89 da ne ode na carinu.
znan da je TopOne sve lipo objasnia u vezi toga bez pdva i bez carina.
a ode nista ne pise. :S
jeli ovo 100% sigurno?
Je, to ti je 100% bez PDV-a. Obavezno odabrati "US $17.89 19-44days Seller's Shipping Method"
Ljudi, daj mi netko trenutno najpovoljniju stranicu kad nema Aliexpressa, ali tražim Huawei P9
Ljudi, daj mi netko trenutno najpovoljniju stranicu kad nema Aliexpressa, ali tražim Huawei P9
Huawei P9 To2c ...samo obavezno odabrati EU SF express - 17,06$ da bi prošlo bez PDV-a.
Dvojba:
imam dvojbu u izboru između Oukitel u15S i Redmi 4 Prime
ili nešto treće sa minimalno 3GB RAM-a i 32GB ROMA-a i više preferiiram da je 5 incha nego da je veći.
ako tko ima kakav pametan prijedlog ili iskustvo s dotičnim mobitelima bio bi zahvalan da ga podijeli....
Xiaomi Redmi 4 Prme
Tu gigu rama razlike nećeš osjetiti, preferiraš 5", Oukitel je 5,5" sa FHD zaslonom i baterijom preslabom po mom mišljenju. A ako ti cijena nije bed, uzmi redmi 4 prime i miran si.
Prdnuo curi mob, pa me hitno moli da joj nađem što da uzme.
Tako sam malo gledao i može dobit novi P9 lite - 1250kn (preko firme od buraza, vecina ostalih mobitela što ovi iz vip-a daju se cjenovno daju naci jeftinije novi na njuškalu)
Ali isto kolko znam dobri su:
XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO 4G LTE DUAL SIM GOLD 5,5" FHD, IPS, 3G+32GB, Hexa Core 1.8GHz 64-bit (1750kn wow.shop)
XIAOMI REDMI 4 PRIME LTE DUAL SIM GOLD 5,0"FHD, 3+32GB, OCTA CORE 2.0Ghz (1700kn wow.shop)
e sad, da li se isplati iskeširat tih 500kn više za ove xiaomi? Narucio bi ja to curi izvana, ali treba joj odmah, pa ono, ovak dobije za 24h koliko kužim i plati 100-200kn više iz wowshopa, a i garanciju ima kod njih ako sam dobro shvatio?
VIdim da ih ima i na njuškalu maltene novih za 1500kn, al jedino neznam kako oko garancije ako ustreba?
Budžet joj je do 2500kn, ali stvarno nije da joj treba neki extra. Glavno joj je da bude dobra baterija koja je izmjenjiva, jer ima fobiju od toga da ce baterija otic u k... i da je kamera dobra.
Neznam da li imate kakvu pametniju preporuku? Iako po meni ovaj p9 lite novi za 1250kn djeluje i više nego solidno, jer vidim da idu po 2k na njuškalu...
Dobar dan
kupujem nekog kineza do 1700kn max ako imate sta za preporucit
min 4gb ram i da se ne placa carina
hvala :)
Tako sam malo gledao i može dobit novi P9 lite - 1250kn (preko firme od buraza, vecina ostalih mobitela što ovi iz vip-a daju se cjenovno daju naci jeftinije novi na njuškalu)
XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO 4G LTE DUAL SIM GOLD 5,5" FHD, IPS, 3G+32GB, Hexa Core 1.8GHz 64-bit (1750kn wow.shop)
XIAOMI REDMI 4 PRIME LTE DUAL SIM GOLD 5,0"FHD, 3+32GB, OCTA CORE 2.0Ghz (1700kn wow.shop)
e sad, da li se isplati iskeširat tih 500kn više za ove xiaomi? Narucio bi ja to curi izvana, ali treba joj odmah, pa ono, ovak dobije za 24h koliko kužim i plati 100-200kn više iz wowshopa, a i garanciju ima kod njih ako sam dobro shvatio?
VIdim da ih ima i na njuškalu maltene novih za 1500kn, al jedino neznam kako oko garancije ako ustreba?
Budžet joj je do 2500kn, ali stvarno nije da joj treba neki extra. Glavno joj je da bude dobra baterija koja je izmjenjiva, jer ima fobiju od toga da ce baterija otic u k... i da je kamera dobra.
Neznam da li imate kakvu pametniju preporuku? Iako po meni ovaj p9 lite novi za 1250kn djeluje i više nego solidno, jer vidim da idu po 2k na njuškalu...
Uzmi P9 Lite i golden jamstvo za 200 kn i ako srksis mob dobis glanc novi u zamjenu jer takve mobove ne popravljaju nego ih mjenjaju za nove :)
Da me ne shvatiš krivo, imam redmi note 3 pro i super sam zadovoljan. Od trajanja baterije, softvera, itd. itd. Kamera je meni ok, obzirom da nisam zahtjevan, ali ako je osim baterija bitna kamera dobra, onda p9 lite.
da li ima negdje za kupit bez carine i pdva NOMU S 20
HVALA
Pozdrav...da li netko ima iskustva sa dućanom efox te da li mobiteli koji se tamo naruče završe na carini? Isto vrijedi i za honorbuy i tinydeal...izvinite ako je to već spomenuto,a vjerojatno je...
Ako je budżet 2500kn możeś ici na bolji mob. Možda Mi 5
Dobar dan
kupujem nekog kineza do 1700kn max ako imate sta za preporucit
min 4gb ram i da se ne placa carina
hvala :)
Lenovo ZUK Z 2, 170 eura plus PDV