Vjerujem ja tebi, samo mi čudno 
A možda i nemaš ako nisi ulogiran sa MI računom...
Vjerujem ja tebi, samo mi čudno 
A možda i nemaš ako nisi ulogiran sa MI računom...
...
Htio sam ti isposlikati cijeli izbornik da se sam uvjeriš, ali je dugačak dozlaboga pa... Ne da mi se. 
Napraviš screenshot (Power+Volume Down), klikneš na thumbnail koji se pojavi u gornjem desnom uglu ekrana, odabereš Scroll i telefon napravi "dugački" screenshot. 
...
Htio sam ti isposlikati cijeli izbornik da se sam uvjeriš, ali je dugačak dozlaboga pa... Ne da mi se. 
Napraviš screenshot (Power+Volume Down), klikneš na thumbnail koji se pojavi u gornjem desnom uglu ekrana, odabereš Scroll i telefon napravi "dugački" screenshot. 
Nisam to znao! Super. Evo ovdje cijeli izbornik - možda je fakat gdje meni promaklo.
140 eura preko gearbesta naručio oukitel p6000 pro. Ako netko treba mobitel koji će izdržat 3 dana bez punjenja sa odličnim ekranom i Androidom 6.0.
jedina mana mu je malo veca tezina (zbog baterije). Inače jako kvalitetna izrada.
Igre nisam testirao
Dva iskustva vezana uz kupovinu preko Giztopa(Redmi note 3 pro 2/16 139$) i Geeks Planet Store (LeEco Le Tv x820 max 203$ + SF express)na Aliexpressu,oba pozitivna.
Bez carine i dodatnih troškova,naručeno sredinom siječnja došlo kroz 15-20dana(uključujući vikende).
Nekoliko dana po uplati počela je komunikacija s oba prodavača i s tim segmentom nije bilo nikakvih problema.(Giztop zamoljen da šalje preko FR ako paket ide iz Singapura da se izbjegne carina)
Tracking number se pojavio 2 dana nakon slanja, moglo se upisati na http://www.chronopost.fr/en/private/track-your-parcel te pratiti kretanje paketa.
Kod nas je DPD dostava preuzela pakete te ga dostavila u vrijeme o kojem sam bio obaviješten dan ranije sms-om.
Oba mobitela bili su pokloni ali korisnici kažu da zasad rade ispravno i zadovoljni su obavljenom kupovinom.
Ako ima tko volje da napiše preporuku za mobitel od 500 do 700 kn. Za kolegu za sina od 12 godina. I ako ima koja trgovina da može bez pdv. Prije sam naručivao sa top one, ali dugo več ne pratim ove teme pa više baš ništa ne znam.
uzimam neku tarifu na pretplatu pa se mislim izmedu dva moba...
| 6 | Iphone 5s |
|---|---|
| 7 | Samsung Galaxy A5 (2016) |
Neusporediva dva mobitela preskupi jedan i drugi a5 i 5s za te novce uzmi honor8 ili lenovo p2 oba dva su bolja nego ova dva zajedno...
Ili uzmi 5se jer je bolji uređaj od 5s a nije toliko skuplji ali honor 8 bi ti bio moj prvi izbor...
Ovo je specifično za MIUI8, ali mislim da sam davno viđao aplikacije koje omogućavaju sličnu stvar (a možda i nisam, sad mi je u glavi da je možda neki browser imao to svojstvo da slika celu trenutnu stranu).
Potpis
Ako ima tko volje da napiše preporuku za mobitel od 500 do 700 kn. Za kolegu za sina od 12 godina. I ako ima koja trgovina da može bez pdv. Prije sam naručivao sa top one, ali dugo več ne pratim ove teme pa više baš ništa ne znam.
Meni upravo stiže ovaj na kućnu adresu bez PDV-a
ekipa da cujem savjete i prijedloge:
xiaomi note 3 ili note 4 (3/32) ili a5 2017 ?
a5 mogu dobit na pretplati povoljine od ta dva, pa je tu u usporedbi, svida mi se sve kod njega osim kamere i malog ekrana
e sad note4 je skuplji od note3, a po spec nije nesto velika razlika ako dobro vidim.. i pretpostavljam da ce 4 dobijati vise updatea jer je noviji..
ili savjetujete nesto cetvrto? a da je barem 5.5 ekran
Meni upravo stiže ovaj na kućnu adresu bez PDV-a
...
Ako sam napisal bez PDV-a, onda je bez PDV-a. I linkal sam ti EU skladište.
Kaj pišem kineski??
Ak vjeruješ, naručuj, ak ne vjeruješ, nemoj.
20.01. je uplačen, stigao danas.
Kaj pišem kineski??
Dosta ljudi se opeklo na tome da je nešto iz EU skladišta kad im je došao poziv za carinjenje.
Tako da nema potrebe za takvom reakcijom - kolega izražava opravdanu zabrinutost.
Neusporediva dva mobitela preskupi jedan i drugi a5 i 5s za te novce uzmi honor8 ili lenovo p2 oba dva su bolja nego ova dva zajedno...
Ili uzmi 5se jer je bolji uređaj od 5s a nije toliko skuplji ali honor 8 bi ti bio moj prvi izbor...
a vidim i ja da je taj mob puno bolji od oba navedena ali mozda sam falio kada nisam napisao da mi je preskupo placati tafiru+mob preko 200kn...inace bi ga uzeo
Kaj pišem kineski??
...
Kaj pišem kineski??
Dosta ljudi se opeklo na tome da je nešto iz EU skladišta kad im je došao poziv za carinjenje.
Tako da nema potrebe za takvom reakcijom - kolega izražava opravdanu zabrinutost.
Pa znam, odavno pratim sve te forume. Sa skoro svakog EU shopa je poneki zaglavio na carini.
Jbg, to sve je to rizik. Kao i sada nedavno Giztop.
A ja sam explicitno napisao da stiže bez PDV-a i mrzi me kad to netko dovodi u pitanje.
Naravno da mi već slijedeći može zaglaviti, ali tko to može znati?? Jedino vidoviti Milan. Za sad je tak.
Inače, u komletu je silikonski cover, kaljeno staklo, EU punjač.
Odmah se dva puta ažurirao.
Sve radi iz kutije. Pali i vozi. Nema kineskog smeća.
Baterija je najvjerojatnije (uz kameru) najlošija komponenta, ali za te novce .....
Zuk z1 je odlican mobitel za te novce ako ga mozes dobit..
Ipe 77 sto ti je u ponudi a5 i 5s i nemas ništa treće kao izbor?
I od tih note 4 ti je najbolji izbor po mom izboru ali imas i zte axon 7 mini koji bi trebao bit tu cijenovno oa vidi i njega...
Zuk z1 je odlican mobitel za te novce ako ga mozes dobit..
Ipe 77 sto ti je u ponudi a5 i 5s i nemas ništa treće kao izbor?
I od tih note 4 ti je najbolji izbor po mom izboru ali imas i zte axon 7 mini koji bi trebao bit tu cijenovno oa vidi i njega...
imam i onaj p9 lite i honor 7 lite mislim da mi tza dva ne dolaze u obzir bas
Ili imaju različite cijene za različita tržišta ili jednostavno - lažu.
Odgovoriše mi na mail i rekoše da će mi vratiti $50 na PayPal račun 4. veljače, kad im završe njihovi praznici.
I eto... Danas dočekah uplatu na PayPal (iako neki ovdje rekoše da se od Giztopa ne može vidjeti ni kune), no... Uplatiše 25 dolara umjesto 50. Iako su eksplicitno napisali da će mi vratiti 50. Je to posel? Ak si nešto obećao, onda to i ispuni. Ak si ti zajebo stvar (slao direkt u Hrvatsku, umjesto preko Francuske), onda ti snosi posljedice toga - jer si ti zajebo, ne ja. Moje povjerenje prema Giztopu je nepovratno narušeno.