"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave izdvojena tema

poruka: 25.496
|
čitano: 6.536.172
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
17 godina
moderator
Re: "Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave
tommy_vercetti kaže...
mbaksa kaže...
Nije na tebi da ti drugima određuješ što će im biti zanemarivo. Ako je tebi zanemarivno, ne mora biti da je i drugima.

Nije ni na tebi da pričaš drugima kako imaju problema s vidom

Jesam prekrižio to, baš zato da me se ne bi krivo shvatilo? I još pojasnio iza toga što sam time mislio.

tommy_vercetti kaže...
i kako bi trebali posjetit svog okulistu ako ne vide razliku između 720 i 1080.

Jesam ja to napisao? A to da bi nekome tko ne vidi razliku okulist mogao dati naočale kojima bi je vidio - stoji. Ja nisam rekao da bi radi toga morao ići u svog okulista.

Dakle, nemoj zloćudno interpretirati moje izjave.

tommy_vercetti kaže...
Ja mogu prihvatiti da postoje sitne razlike i da je full hd bolji, što je i logično, ali problem je što vas par idete u krajnost sa svojim izjavama.

Onaj je izjavio da mu je 720 na 5" previše zrnato!!

Tko "nas par"? Jesam ja to napisao? Jesam ja napisao da se slažem s tom tvrdnjom? Lajkao tu poruku? Nisam.

Ti se drži svojih izjava, a ako ideš komentira moje izjave, onda komentiraj ono što sam napisao, a ne ono što bi ti želio da sam napisao.

10 godina
protjeran
mbaksa kaže...
Jesam ja to napisao? A to da bi nekome tko ne vidi razliku okulist mogao dati naočale kojima bi je vidio - stoji. Ja nisam rekao da bi radi toga morao ići u svog okulista.

Dakle, nemoj zloćudno interpretirati moje izjave.

Vau, nisi rekao da bi trebao "posjetiti svog okulistu" kako ja tvrdim, nego si rekao da to što netko ne vidi razliku je "stvar njega i njegovog okulista".

Ovo je stvarno drastična razlika... daj molim te, toliko pokušavaš iskriviti stvari da si smiješan.

Čim si spomenuo riječ "okulista" znači da sprdaš ljude i ispada da oni imaju problema s vidom - to je činjenica i ne trudi se objašnjavati išta, znam čitati.

mbaksa kaže...
Tko "nas par"? Jesam ja to napisao? Jesam ja napisao da se slažem s tom tvrdnjom? Lajkao tu poruku? Nisam.

Ti se drži svojih izjava, a ako ideš komentira moje izjave, onda komentiraj ono što sam napisao, a ne ono što bi ti želio da sam napisao.

Nauči čitati s razumijevanjem, nisi ti napisao "zrnatost" ali si spominjao okulista, a na to se ja nadovezujem i kažem da "vas par idete u KRAJNOST".

Znači, pišemo o razlika koje su zanemarive, a ti i on idete u krajnost kao da se radi o ogromnim razlikama.

Kako sam rekao, znam dobro čitati i pisati i nemoj pokušavati iskrivljavati i drugačije tumačiti ono što si napisao, nisam baš toliko naivan.

17 godina
moderator
tommy_vercetti kaže...
Čim si spomenuo riječ "okulista" znači da sprdaš ljude i ispada da oni imaju problema s vidom - to je činjenica i ne trudi se objašnjavati išta, znam čitati.

Ako zloćudno gledaš na to - da. A ti imaš opciju i dobronamjerno gledati na poruke kolega forumaša. Pa sad...

tommy_vercetti kaže...

mbaksa kaže...

Nauči čitati s razumijevanjem, nisi ti napisao "zrnatost" ali si spominjao okulista, a na to se ja nadovezujem i kažem da "vas par idete u KRAJNOST".

Znači, pišemo o razlika koje su zanemarive, a ti i on idete u krajnost kao da se radi o ogromnim razlikama.

Ne laži. Kao što sam rekao, ti se drži svojih izjava, a ako ideš komentira moje izjave, onda komentiraj ono što sam napisao, a ne ono što bi ti želio da sam napisao. Ili daj citate koji podupiru tvoje tvrdnje.

10 godina
protjeran

Sve sam ja tvoje iskomentirao što sam mislio, forum je javan pa nek i drugi čitaju crno na bijelo šta si napisao, ne moramo se mi ovdje igrati interpretora.

Ne moraš meni pokušavati tumačiti svoje postove i pričati o "dobronamjernosti" postova, to ostavi za nekog drugog.

Za mene razlike između tih rezolucija nema, a vid imam odličan i ne planiram ići kod nikakvog okuliste.

Hvala.

17 godina
"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave

bla bla bla bla bla bla bla bla .............................

Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Kaj nema moderatora na ovoj temi?? Ili je i njemu nedjelja 

Moj PC  
1 0 hvala 0
8 godina
neaktivan

mbaksa

Ja sam isto kupio od giztopa i završilo je na carini. Koji se račun šalje carini i hočeš li ti slati.

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.1.2017 20:39 (biosam).
17 godina
moderator
biosam kaže...

mbaksa

Ja sam isto kupio od giztopa i završilo je na carini. Koji se račun šalje carini i hočeš li ti slati.

Sve bitno za carinjenje ti piše ovdje: http://www.bug.hr/forum/topic/internet/ebay-carinjenje-cesto-postavljana-pitanja-faq/167189.aspx

Pročitaj pažljivo tu cijelu poruku.

Račun neću još slati. Poziv za carinjenje mi još nije došao kad je sad vikend - očekujem da mi sutra stigne. Neću ništa slati prije nego dobim odgovor od Giztopa na pitanje: "Just to be clear - I'll get a refund of about $50 (estimated customs tax and vat) to my PayPal account?".

Ako odgovore "ne", neću slati račun, nego ću tražiti povrat love, prvo od njih, a onda od PayPala ako se ogluše. Ako odgovore "da", onda ćemo vidjeti. Možda ću ih tražiti da mi refundiraju lovu za carinjenje prije nego li sam platim, zbog poljuljanog povjerenja. Ne znam, vidjet ćemo. Ideja da ja platim carinjenje mi ne dolazi u obzir, jer to znači da bi me mobitel ukupno koštao 220 dolara, a za 207 dolara sam preko Goldwaya mogao kupiti sivu verziju (a upravo tu sam htio) s duplo više storagea. Znači, mogao sam platiti manje, a dobiti bolje, i još bi mi prije došao jer se ne bi gubilo vrijeme na carinjenje.

16 godina
moderator

Ekipa ima netko neki kod za popust na Honorbuy?

Želite zaraditi dok kupujete preko interneta? Registrirajte se. http://bit.ly/mcashback
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Sviđa mi se mobitel Elephone s7, pa me zanima kakvo je vaše mišljenje o tome uređaju? Hvala unaprijed...

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Mislim da sam prije par dana tu procitao da je netko kupio elephone s7 i napisao je da je mob sranje.ako vec kupujes kineza drži se provjerenih marki...
13 godina

Toliko boljih uređaja od strane provjerenih proizvođača kao što su Asus, ZTE, Xiaomi, Lenovo, LeEco(LeTv), Meizu, itd. itd. (što na papiru, što po hardveru a pogotovo u praksi) za manje novce(često dosta manje novce) od već poznatog smeća a ljudi i dalje uzimaju Elephone, Cubote, iNewove i što je već preživjelo od tih "marki"...

1 1 hvala 0
9 godina
neaktivan
Xiaomi bilo koji bih preporučio bilo kome, stabilni uređaji, funkcionalni i ne toliko kvarljivi kao neki drugi modeli.

Imaju i puno korisnih funkcija, kao IR blaster, figerprint senzor, uzimanje screenshota povlačenjem 3 prsta po ekranu, lampicu obavijesti u raznim bojama, MIUI backup za podatke. Radi se konkretno o Redmi 3s modelu.

Jedino što mi se ne sviđa je kamera, prednja je još i ok, dok stražnja kod slikanja dokumenata, tekstova i ostalo često bude mutna kad povećaš, za ovako slikanje osoba i sl. je ok.

0 0 hvala 0
17 godina
Xiaomi je prava firma. Koristim Redmi 1s (stari model), ali sam super zadovoljan. Na njemu mi je Cyanogenmod 13 i nemam zamjerki.
Velika vjerovatnost da će idući smartphone opet biti ista firma i isti cijenovni rang (1300 kn, uključujući sve troškove).

Upoznao sam ljude koji ne znaju da postoje rangovi mobitela. Kupe si nekog kineza za 500 kn i onda kažu loši su kinezi u usporedbi sa susjedovim Samsung Galaxijem (koji košta 6000 kn).

mag.iur.
9 godina
@XXX-Man

Imaš MOBHR ili SMART5 oba 5baksa.
9 godina
@AnđeoGabrijel21

Kad slikaš dokumente obavezno uključi flash i uz mirnu ruku dobit ćeš oštre fotke.
14 godina
neaktivan

Pozdrav ekipa,

zanima me kupnja preko to2c.com, ali mi je najbitnije da to prođe bez carine i PDV-a. Oni se reklamiraju da slanje preko EU expressa nema toga:

"EU Express can avoid the tax , No Tax , No VAT . the shipping cost is also very cheaper , it is a better shipping method for European countries . 

The shipping time is about 15-30 working days (some country is much longer) from shenzhen ship to your country by Singapore Post or Netherland Post,if you can not afford the long time,you can choose other shipping method such as EU Express ,EMS (5-10 working days ) or DHL (3-7 working days)."

Nude i povrat između ostalog ako se paket vrati:

"The refunds will be refunded to your PayPal account immediately once we received return package. And you will receive 2 confirmation E-mails from PayPal and To2c. You may check it on your PayPal Account or call PayPal to verify your refund. Their USA toll free phone number is 1-888-221-1161."

Zanima me da li je tko imao iskustva s njima i shippingom preko EU expressa?

Prijatelj je već desetak mobitela naručivao preko honorbuya, ali ovdje je povoljniji mobitel i shipping također. Kod honorbuya ispadne 34$ shipping, a kod to2c 17$.

Nije mi problem pričekati da prođu njihovi praznici, ni što je slanje tjedan dana duže nego preko honorbuya.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Homtom ht3 pro...star 6 mjeseci, kupljem u wow shopu...baterija jako slabo drži. Normalnog korištenja ne izdrži ni dan a 3000mAh. Bio na servisu i kao prelemili su konektor punjača i ažurirani je softwear ali i dalje isto. ima ko takvi problem? Rješenja?
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Probaj staviti root i kalibriraj bateriju, mozda pomogne

Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Kupi novu bateriju i pazi kak ju formiraš/puniš, osim ak nisi od onih koji tvrde da su to gluposti,

u tom slučaju ti nitko nemre pomoći.

dak
9 godina
neaktivan
Gogo222 kaže...
@AnđeoGabrijel21

Kad slikaš dokumente obavezno uključi flash i uz mirnu ruku dobit ćeš oštre fotke.

Hvala ti.

14 godina
neaktivan
blaf kaže...

Pozdrav ekipa,

zanima me kupnja preko to2c.com, ali mi je najbitnije da to prođe bez carine i PDV-a. Oni se reklamiraju da slanje preko EU expressa nema toga:

Zanima me da li je tko imao iskustva s njima i shippingom preko EU expressa?

Pa EU express bi trebao biti bez davanja, znači vjerojatno DPD-om preko Francuske. Probaj pa javi - inače shop bi trebao biti OK, jednom sam nešto kupovao kod njih tamo negdje 2013/2014, ali tada još nije bilo EU slanja i skladišta tako da je išlo normalnom poštom preko carine. S EU express slanjem sam dva puta kupovao kod drugih dućana i prošlo je sve OK, dakle bez dodatnih davanja...

12 godina
A kako to napravim?
14 godina
@andjeo ako slikas doumente, probaj googlovu aplikaciju photoscan. Predvidjena je za slikanje fotografija, al super radi i sa papirima, i automatski cropa fotku do ruba papira. Uz malo prakse , dobijes rezultate ko na skeneru.
15 godina
Iamdanny kaže...
Homtom ht3 pro...star 6 mjeseci, kupljem u wow shopu...baterija jako slabo drži. Normalnog korištenja ne izdrži ni dan a 3000mAh. Bio na servisu i kao prelemili su konektor punjača i ažurirani je softwear ali i dalje isto. ima ko takvi problem? Rješenja?

prvo probaj obrisati Facebook i Messenger aplikacije pa onda vidi hoce li ti baterija trajati dulje. Ja ti odmah kazem da ce ti minimalno 40% dulje trajati :)

The villian strikes, The world is thorn. A war begins, a Hero is born, The Nemesis sets the sky alight. A Hero's sacrifice sets everything right. - Drake's epitaph
12 godina
Pa to znam al mob samo za to i sluzi😂
16 godina
neaktivan

Dosao mi4 prime. Dali bi bilo dobro da napravit hard reset ili nema potrebe ?

web design/development & android apps
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Bilo bi dobro staviti global beta rom ako nije gore.
Xiaomi Redmi 3 (Global ROM 8.0.2.0)
15 godina

Ima li ijedan od xiaomijevih novijih modela izmjenjivu bateriju? Sviđa mi se redmi 4 ili redmi 3s, ali me odbija što ne mogu jednostavno zamijeniti bateriju kada izgubi kapacitet

Ako si stisnuo TU, stisni i HVALA da znam tko si

0 0 hvala 0
9 godina
Nece ti tak brzo izgubit kapacitet, a i nije prekomplicirano promijenit, jedino kaj se zadnji poklopac makne i baterija se treba opet zaljepiti.. Ima na yt sigurno puno videa kak promijenit.. A i mislim da u lokalnom servisu nebi puno kostalo
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice