"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave izdvojena tema

poruka: 25.521
|
čitano: 7.039.216
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
17 godina
"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave

Imam micro USB kabela kao u priči, ali USB type c samo taj koji je s njim došao. Ali sam probao ženin s6 puniti s njim i piše fast  charging. Tako da je punjač OK.

Battlefield is the Best, fuck the rest!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Re: "Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave
Onda je najvjerojatniji problem u kablu, ne vjerujem da su shebali mob, gledam na netu ali nikakvih konkretnih informacija nema o problemu sa punjenjem, pitaj nekoga tko ima noviji iphone da ti posudi kabao da isprobas ili odi do nekog shopa koji prodaju mobitele pa probaj tamo isprobat.
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
10 godina
neaktivan
Zna li netko što "nije u redu" s ovim mobitelima?

http://www.tinydeal.com/doogee-x5-max-pro-4000mah-quad-core-mtk6737-android-60-4g-phone-p-161028.html
http://www.tinydeal.com/oukitel-k4000-pro-50-mtk6735p-64-bit-quad-core-android-51-4g-phone-p-161892.html

Ogromna baterija, besplatno slanje iz Njemačke, mala cijena...
Ili je to opet neka caka da zapravo ide na carinu, kao s Gearbestom?

0 0 hvala 0
12 godina
crazy_luđak kaže...
Korisnik1251 kaže...
crazy_luđak kaže...
...

Sluzbeni rom mozes staviti bez da otkljucas bootloader

Europski rom (xiaomi.eu) nije sluzbeni i nema ota update, svaki update moras flashati sam. Meni je cak i bolji od sluzbenog roma a flashanje traje toliko koliko mi treba da se spremim za posao ujutro. Da bi ga instalirao, bootloader mora biti otkljucan.

Nešto čitam, pa EU mi se čini bolji jer je po mnogočemu optimiziran za korisnike izvan Kine. Za njega treba otključan BL, a to radim preko xiaomijevih stranica? Mislim da ću onda tako

Tocno tako :) Preporucam xiaomi.eu weekly romove umjesto xiaomi.eu stable roma

9 godina
neaktivan
@acarnoje jel ti upaljena opcija quick charge u postavkama baterije??

0 0 hvala 0
11 godina

pa sta mislis sta je ??? smece od tel 

11 godina

svi vi koji namjeravate iz Kine poruciti cekajte 11.11. taj dan su ekstremna snizenja tel i skoncentrisite se na 2 marke, Meizu i Xiaomi, ostalo vam je macak u vreci...toliko od mene 

Moj PC  
1 3 hvala 0
17 godina
sasha2511 kaže...
@acarnoje jel ti upaljena opcija quick charge u postavkama baterije??

Vidio sam za le2 da ima to za ukljuciti ali moj nema. Inace zvijer od mobitela. Vec dugo nisam ovako bio zadovoljan s mobitelom. Kvaliteta izrade vrhunska, baterija 6h SOT sto sam na lg g4 mogao samo sanjati , imao sam cca 2-2.5 sot. Sad ovdje da radi qc to bi bilo to. A ovaj sto je napisao smece, nadam se da nije za moga napisao jer je to neopravdana tvrdnja...

16 godina
neaktivan
dadotb kaže...

svi vi koji namjeravate iz Kine poruciti cekajte 11.11. taj dan su ekstremna snizenja tel i skoncentrisite se na 2 marke, Meizu i Xiaomi, ostalo vam je macak u vreci...toliko od mene 

Praznici su im neki ili? Pa su snizenja? Koliko % se ocekuje? ...planiram naruciti pa da pricekam.

De gustibus non est disputandum.
15 godina
neaktivan
Evo, ovi xiaomi modeli su na popustu kod Alija 11.11. Da je bar note 4 sa snapdragonom :/

http://sale.aliexpress.com/__mobile/161111_xiaomi_mobile.htm?spm=a2g01.8190873.l494398.5.73HxlN

0 0 hvala 2
9 godina
neaktivan
@acarnoje uzeo sam ga i ja, cekam da dode.. 6/64 verzija..
koji rom imas gore? mozda je do roma pa nemas tu opciju jer imam je i ja na x500/Le 1s

0 0 hvala 0
17 godina
sasha2511 kaže...
@acarnoje uzeo sam ga i ja, cekam da dode.. 6/64 verzija..
koji rom imas gore? mozda je do roma pa nemas tu opciju jer imam je i ja na x500/Le 1s

Imam ROM koji je bio gore s njim. Ima kineski i engleski jezik.

9 godina
neaktivan
blank_000 kaže...
Cubot ima popriličnu ponudu, to respektabilna firma?

Dobri su mobiteli od 'Cubot' :) 

11 godina
mario1990 kaže...
dadotb kaže...

Praznici su im neki ili? Pa su snizenja? Koliko % se ocekuje? ...planiram naruciti pa da pricekam.

to je nesto poput crnog petka u USA...samo taj dan snizeno sveee...

14 godina
dadotb kaže...
mario1990 kaže...
dadotb kaže...

to je nesto poput crnog petka u USA...samo taj dan snizeno sveee...

Baš sam vidio da će AliExpress imati svoje popuste koji se mogu zbrajati na one koje će imati Top One.

Je li netko naletio na neki naćin da se dobije AliExpress popust? Ja sam našao da svi novi korisnici dobijaju -5 USD kod pri kupnji.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
16 godina

Moze li preporuka mobitela za cca 800kn.

Od kuda je najbolje naručiti (EU trgovina), da ne plaćam pdv i carinu.

Hvala.

Frka85
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
I što je na kraju s tim tinydeal-om?
U zadnjih godinu dana na ovoj temi ima samo jedan post o kupovini od njih i kaže da je s EU skladišta i da nije bilo dodatno carina+PDV. Međutim stariji postovi kažu da uredno završava na carini bez obzira što se odabere EU warehouse.

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Otkuda je najbolje uzeti meizu m3s?

HTC Hero-iPhone 3GS-Nexus S-Nexus 7-Htc 8S-iPhone 4-Galaxy S2-HTC Sensation-Lumia 625-N8-Dell Venue 8-Z1C-M2 Note-M8-Z1C-Blackberry 9900-Z1C-Lumia 630-Xperia E-OPO-HOX
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
acarnoje kaže...
Patrick_cro kaže...
Trebao bi po defaultu raditi, ne treba se nista ukljucivati, od 0-50% bi trebao doci za 30min, a do 100% vjerojatno nekih 1:45 za taj kapacitet baterije. Daj uslikaj punjac i napisi koliko ti se tocno puni od 0-50%

Sad  je pun pa ne mogu mjeriti. Ali sigurno 2 sata... Evo slike. Hvala.

Imam isti problem. LeEco Le Pro3. Ne radi quick quick charge 3.0

Probao sam sa originalnim i BlitzWolf 3.0.

Napon kod originala = 5,05 V, a 0,43 A

BlitzWolf = 7,46 V, a 0,49 A

Punio je mobitel sa 27 % za 2 sata i 25 min do 100 %

ROM je LeEco Le Pro 3 Grossoshop 5.8.017S

16 godina
neaktivan
blank_000 kaže...
U zadnjih godinu dana na ovoj temi ima samo jedan post o kupovini od njih i kaže da je s EU skladišta i da nije bilo dodatno carina+PDV. Međutim stariji postovi kažu da uredno završava na carini bez obzira što se odabere EU warehouse.

Meni su dva došla direktno, nekima su završili na carini.

Najnovije informacije sa drugih foruma kažu da je opet sve OK.

Ne zna točno nitko, kupuješ na vlastitu odgovornost.

dak
18 godina
Za le ecco 3 jeste pogledali mozda u battery settings? Mozda ima opcija za ukljuciti i iskljuciti qc3
10 godina
neaktivan

Nema opcije za uključiti/isključiti QC3

18 godina
Koliko sam vidio bilo je na drugim le eco uredajima, mozda da se onda stavi novi rom jer je vjerojatno problem u njemu.
12 godina
neaktivan
dak0001 kaže...
blank_000 kaže...

Meni su dva došla direktno, nekima su završili na carini.

Najnovije informacije sa drugih foruma kažu da je opet sve OK.

Ne zna točno nitko, kupuješ na vlastitu odgovornost.

Ja naručujem uredno od njih i nikad nisam imao problema, uvijek bez ikakvih davanja, tako bi trebalo i biti, pa nije neka nauka, roba ide iz eu i kao takva se ne smije cariniti. Poslao sam upit Carini zašro se to naplačuje nakon što su čovjek ili dva morala platiti pdv, odgovor nisam dobio ali nakon toga nitko nije prijavio da je platio davanja.

12 godina
Meni su prije par mjeseci naplatili pdv na mobite kupljen sa Banggood UK. Razlog je bio da nema dokaza o placenom pdvu u EU. Bez obzira sto je poslan iz UK skladista.

2 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
i mene cudi da nema opcije za palit brzo punjenje.. doduse opcija postoji ali koliko znam samo na MTK chipsetu (x500, x620)
tako da je moguce da je ovdje nema.. cekam svoj primjerak i ako ne bude radio QC vracam ga nazad sigurno, nije ni stigao a vec sam razocaran.. :(

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
fora2 kaže...
Meni su prije par mjeseci naplatili pdv na mobite kupljen sa Banggood UK. Razlog je bio da nema dokaza o placenom pdvu u EU. Bez obzira sto je poslan iz UK skladista.

Tko još nije shvatio da je carina država u državi.

Sve se svodi na to kakve si sreće.

dak
16 godina
neaktivan

Pozdrav!

Zanimaju me misljenja o Meizu M3 Note? ili ici na xiaomi u tom rangu? Kakva je softverska podrska, treba li paziti na rom koji seller stavlja kao kod xiaomi?

0 0 hvala 0
17 godina

@sasha nemoj bit razočaran. Mobitel je zvijer. Baterija je toliko dobra da nema veze jeli qc3 jer baterija drži 6 sati sot minimalno. Valjda ce u updateu doći opcija za uključivanje qc..  Evo sad stavio na punjenje sa 15% i za 30 minuta tocno po stoperici 40%. Mozda i radi qc ali ne pise na ekranu. Ipak je preko 4000 mAh baterija... Edit: evo pun za 2:13 sa 15%. Izgleda mi kao brzo punjenje.

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.11.2016 14:54 (acarnoje).
16 godina
neaktivan

Treba li nešto konkretno napomenuti selleru pri kupnji? Odabrao sam DHL slanje bez carine, boju mobača i zaštitu za ekran, piše da dolazi sa global ROM-om (Xiaomi Mi5). Još nešto?

https://www.flickr.com/photos/141524195@N04/
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice