"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave izdvojena tema

poruka: 25.523
|
čitano: 7.048.491
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
13 godina
neaktivan
Re: "Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave
dadotb kaže...
Danyyy kaže...

Poz svima trebao bih pomoc da mi predlozite neki mob.do 82 Eura-160KM,onako da fino radi bez stekanja,da nije neki krs koji ce nakon pola godine-godinu crknuti.

Dobio sam prijedlog za Umi Rome X,pa sada nezz.Dobro bi dosao koji prijedlog.Unaprijed hvala :).

potpisujem UMI Rome X, imas ga za 154 km sa dostavom u BiH, ako yte zanima gdje javi se na pp...odlican fon, ima ga koleginica 2 mjeseca, zaista male pare za takav stroj 

Ok,njega cu znaci i uzeti,nasao sam vec od koga cu uzeti :).

13 godina
neaktivan
"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave

Sta mislite koji je bolji od ova 2:

Umi Rome X ili Doogee X6(ja imam X5).

Neki kazu za Umi ako imas znojave ruke da ne uzimam i da slabije radi touch ako su znojave,pa sad da li je to istina?

Edit:I da li zna neko ima li neki bolji brendiran samsung ili sony do 165km?

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.10.2016 20:51 (Danyyy).

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

jel netko imao elephone mobitele da moze nesto reci o njihovoj kvaliteti?

konkretno me ovi dva dosta zanimaju, nisu jos izasli, ali cine se bas odlicnima http://www.racunalo.com/elephone-s7-i-elephone-r9-rezervacije-u-tijeku-uplate-od-20-listopada/

0 0 hvala 0
11 godina
Trebao bi mi neki jeftinjak za max 1000 kn
Onako pristojan malo instagram malo wh ap i to
Gledao sam Leagoo M5 ali modela ima toliko da jednostavno ne znam

0 0 hvala 0
17 godina

Evo ti savršen mobitel za 1000kn, samo uzmi DHL dostavu i mobitel je kući za 10-ak dana.

9 godina
neaktivan
danas zadnji dan za Xiaomi kupone na Grossu, tko zeli ima par postova nazad.. :)

0 0 hvala 0
12 godina
U Neutrinu je 2/16 1200kn.
Po meni puno isplativije jer se za 200kn razlike dobije 2 godine jamstva.
9 godina
neaktivan
ako je tako onda je valjda.. mada imas i ovdje garanciju 2 godine.. ja osobno nebih kupova Kineze kod nas jer dodes na isto s garancijom po meni.. naravno svatko ima pravo da radi s svojim novcima ono sta misli da je najpametnije.. :)
14 godina
sasha2511 kaže...
ako je tako onda je valjda.. mada imas i ovdje garanciju 2 godine.. ja osobno nebih kupova Kineze kod nas jer dodes na isto s garancijom po meni.. naravno svatko ima pravo da radi s svojim novcima ono sta misli da je najpametnije.. :)

Kod nas je problem što uvale neki custom ROM i ne priznaju garanciju ako flashaš official ROM koliko sam shvatio po našim web shopovima.

Xiaomi Redmi 3S + Mi Wifi Router + Mi Band 2 - MIUI Super Moderator
16 godina
neaktivan

Pozdrav, trebao bi mi nekakv kinez do 100€ za tatu znaci nista pretjerano  a opet da je baterija odlicna i da nije veci od 5.0 incha :) Razmišljao sam o UMI Rome X ali nekako mi djeluje preveliko :/

Nemam potpis
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Evo na geek.hr nude 4 kupona po $50 za Vernee Apollo Lite ->> Link.

0 0 hvala 0
16 godina

Jel se to sprema neki sale 11.11. na aliexpressu? Nikako da kupim mob, čekam neki dobar popust. :D

HTC 8X :)
Moj PC  
3 0 hvala 1
14 godina
kratos091 kaže...

Jel se to sprema neki sale 11.11. na aliexpressu? Nikako da kupim mob, čekam neki dobar popust. :D

Ooo, vidi , vidi :D

Hvala, onda ćemo malo pričekati :D

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
16 godina
ALVIN kaže...
ZTE Nubia Z7 max je prije godinu i pol ,vidim po komentarima, imala cijenu 270 dolara plus troškovi dostave, a sada je 105 eura plus dostava. Stvarno je puno pala cijena. Inače fino zaokružen mobitel iako je stariji model, bez neke slabe točke, izgleda lijepo. Jel moguće da ga ekipa više ne kupuje samo zato jer im se neda flešati sviježiji sustav gore ili tim starijim modelima oslabe baterije od samog stajanja u skladištima ?

Hvala ti ALVINE na informaciji!

Uzeo sam Nubiu Z7 Max na TinyDeal-u sa Njemačkog skladišta za 134$ i došla mi je bez da sam platio carinu i PDV, pa ako nekog zanima ima je još u bijeloj boji na TinyDeal-u:

http://www.tinydeal.com/zte-z7-max-55-fhd-snapdragon-801-quad-core-android-51-4g-phone-p-161475.html

Mislim da je za te novce izvrstan mob...

9 godina
neaktivan
Imali neka stranica da prodaje xiaomi mi4s u bijeloj ili crnoj boji?
Na topone samo ljubičasti i zlatni ostali..

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Si pogledal mozda na grossoshopu?
9 godina
neaktivan
Iste 2 boje na lageru...
13 godina
neaktivan

Kakav je huawei y6 sa 2gb rama jeli to ok mob za 800 kn?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Kao sto sam i rekao.. Mi5s i Mi5s Plus su bili samo skretanje pozornosti sa onoga sto se danas dogodilo... A to je REVOLUCIJA!
Xiaomi je danas predstavio mi note 2 sa zakrivljenim ekranom i MI MIX... Smartphone sa 93% pokrivenosti ekranom!
FANTASTICNO!!!
Xiaomi Mi5,Mi4,Mi Pad2,MiTV 49,WiFi Router,Power strip,Piston 3 Youth edition,Hybrid earphone,Bluetooth earphone,Mi Band,Xiaomi Little bee

6 0 hvala 0
16 godina

Nije to to.
GSMarena

HTC 8X :)
14 godina
neaktivan
Tvoj link je za mi note2.... A moja slika je od Xiaomi Mix... Prvi ekran bez rubova koji pokriva 93% prednje strane
Xiaomi Mi5,Mi4,Mi Pad2,MiTV 49,WiFi Router,Power strip,Piston 3 Youth edition,Hybrid earphone,Bluetooth earphone,Mi Band,Xiaomi Little bee
15 godina

Ma izgleda da je, dobro je floki mislio samo se krivo izrazio:

http://www.gsmarena.com/xiaomi_mi_mix-8400.php

★★★★★☆
15 godina
neaktivan
floki26 kaže...
Kao sto sam i rekao.. Mi5s i Mi5s Plus su bili samo skretanje pozornosti sa onoga sto se danas dogodilo... A to je REVOLUCIJA!
Xiaomi je danas predstavio mi note 2 sa zakrivljenim ekranom i MI MIX... Smartphone sa 93% pokrivenosti ekranom!
FANTASTICNO!!!

kaj nije to samo neki prototype? 

14 godina
neaktivan
Na eventu su poceli sa predstavljanjem tog telefona kao koncepta. Da bi ga na kraju izvadili, pokazali te rekli da krece u prodaju od 4.11 u Kini po cijenama od 3499rmb (oko 3600kn) za model 4+128GB te 3999rmb (oko4100) za model 6+256 GB ciji je okvir od 18 karatnog zlata.
15 godina
10 godina
neaktivan
Imate na yt techradar oba pa bacite oko
Potpis
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
*Phoneradar
Potpis
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Za nevjernike koji kazu da je samo koncept 

0 0 hvala 0
18 godina

Evo ga i video (sa engleskim titlom): EDIT: dok sam ja odgledao klip i smislio šta hoću da kažem, kolega je već okačio 

Kinezi su počeli da objašnjavaju. Posebno sam impresioniran što su uspeli da ga naprave bez klasičnog zvučnika, kako bi proširili ekran do gornje ivice prednje strane - sad bi trebalo da naprave neki appleovski patent na upotrebu piezoelektričnih zvučnika u mobilnim telefonima.

Još da naprave manju i jeftiniju verziju ovoga, recimo sa 5.5" ekranom (što bi bilo super za držanje u ruci) i nekim mid-range SoC-om i, ako ga prave po mojoj meri, da izbace prednju kameru kako bi ga napravili kompletno "edgeless" (znam da se to neće desiti) i imaće savršen uređaj za mene. Jedina mala bojazan mi je pitanje koliko dobro sistem obrađuje (eliminiše) slučajno registrovane dodire uz ivicu uređaja.

WP/WM fanovi, prestanite više lagat ovaj napaćeni narod, nemate to pravo!
Poruka je uređivana zadnji put uto 25.10.2016 16:36 (Ivan(4)).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Xiaomi MIX 158.8 x 81.9 x 7.9 mm
Xiaomi redmi note 3 150 x 76 x 8.7 mm

Omjer dimenzija... Mi mix 6,44 i redmi note 3

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.10.2016 17:02 (floki26).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice