"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave izdvojena tema

poruka: 25.523
|
čitano: 7.048.774
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
17 godina
Re: "Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave

ne rade linkovi

9 godina
neaktivan
"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave

ne radi mi prvi link za mobitel koji me zanima? zasto?

0 0 hvala 0
14 godina
69Stiv69 kaže...

ne radi mi prvi link za mobitel koji me zanima? zasto?

Jer je neispravan. Popravit će ih.

http://www.grossoshop.net/xiaomi-redmi-note-3-pro-high-edition-android-5-1-hexa-core-4g-lte-3-32gb-gray.html

Ajd ljudi, kliknite mu Hvala, ovo je lijep popust :)

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Poruka je uređivana zadnji put uto 18.10.2016 23:04 (CyberDemonVZ).
9 godina
neaktivan

popravljeni..  nemoguće je ovdje c/p s drugog foruma napravit nego se mora ručno..

sad znam i to..   :)

1 0 hvala 1
18 godina
neaktivan
dak0001 kaže...

Meni se jednom to dogotilo na jednom Oukitelu kad sam smanjio ton samo na vibraciju.

Kad sam pojačao zvukove, dolaznji pozivi više nisu zvonili.

Nisam nikad otkrio što ga je zablokiralo.

Probaj na živo izvaditi bateriju, ako ne pomogne - na tvorničke postavke i radit će ponovo.

dak0001 kaže...

Svi klizači glasnoće na max, a kod dolaznog poziva samo vibrira, bez zvuka i na ekranu vidiš tko te zove.

Nema veze sa slušalicama.

Ja sam vratio na tvorničke i sve dalje normalno bilo.

To je neki bug očito.

Pomoglo vadenje baterije. Izvaditi bateriju ostaviti tako minutu, vratiti i sve bude normalno.

Hvala vam na trudu

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
17 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

bolje si naruci xiaomi redmi note 3 pro za malu razliku u cijeni sa linka od sashe koji je stavio jucer. lp

17 godina
neaktivan

Pozdrav!!

trebam pomoć pri kupnji mobitela obzirom da je moj Note II na izdisaju. Trebam mob sa dvije kartice obzirom da sad nosim dva (službeni i privatni) pa da to izbjegnem.

Veličina ekrana od 5.5 do 6 incha, 3 ili 4 GB rama, 32 ili 64 GB rom-a. Fotić i nije bitan jer slikam dvije do tri slike mjesečno, a igre na mobitelu baš i ne igram...

Bitna je što veća baterija i zaključavanje otiskom prsta. Molio bi znalce i one koji se kuže u te kineze da preporuče nešto pametno.

Unaprijed zahvaljujem na pomoći... 

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.10.2016 20:08 (Lorenzzo).

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Lorenzzo kaže...

Pozdrav!!

trebam pomoć pri kupnji mobitela obzirom da je moj Note II na izdisaju. Trebam mob sa dvije kartice obzirom da sad nosim dva (službeni i privatni) pa da to izbjegnem.

Veličina ekrana od 5.5 do 6 incha, 3 ili 4 GB rama, 32 ili 64 GB rom-a. Fotić i nije bitan jer slikam dvije do tri slike mjesečno, a igre na mobitelu baš i ne igram...

Bitna je što veća baterija i zaključavanje otiskom prsta. Molio bi znalce i one koji se kuže u te kineze da preporuče nešto pametno.

http://www.racunalo.com/leeco-le-max-2-letv-x820-recenzija-mocnik/ pogledaj si ovaj http://www.grossoshop.net/letv-leeco-le-max-2-4-32gb-gold.html?search=leeco%20le%20max,iako sam ja pozurio  i uzeo ovaj http://www.grossoshop.net/xiaomi-redmi-note-3-pro-high-edition-android-5-1-hexa-core-4g-lte-3-32gb-gray.html

16 godina
neaktivan
dak0001 kaže...
Foz-matija kaže...
Ima kaj za 400kn da se ne raspadne u roku nekoliko mjeseci? Poželjno 5", baterija jedan dan umjerenog korištenja a ostalo sto bolje (kamera nebitna)

Oukitel C3 je taman 370 kuna sa svim davanjima, ako odabereš funte za plačanje.

Ak je netko propustio navedeni Oukitel, sad mu je cijena skoro 38 funti.

Nova prilika je nešto jači, ali i skuplji UHANS A101 za 41 funtu (cca 500 kunica)

dak
10 godina
neaktivan
69Stiv69 kaže...
Lorenzzo kaže...

Pozdrav!!

http://www.racunalo.com/leeco-le-max-2-letv-x820-recenzija-mocnik/ pogledaj si ovaj http://www.grossoshop.net/letv-leeco-le-max-2-4-32gb-gold.html?search=leeco%20le%20max,iako sam ja pozurio  i uzeo ovaj http://www.grossoshop.net/xiaomi-redmi-note-3-pro-high-edition-android-5-1-hexa-core-4g-lte-3-32gb-gray.html

mislim da mu je bolji izbor uzeti note 3 s obzirom da mu je baterija bitna

16 godina

Bok ekipa, imam jednu dilemu.

Naime, naručio sam Xiaomi Redmi 3 Pro sa aliexpress-a od TopOne, dostava preko DHL-a. Međutim kada sam provjeravao na DHL-ovoj stranici dostupnost dostave u Zagreb, Dubravu javilo mi je ovo:

The location you have selected is not a remote area or is not a valid selection

Da li to znači da dostavljaju ili ne?
I još jedno pitanje vezano za kupnju.

Poslali su mi ovu poruku pa me zanima da li ju je još itko dobio i da li su ikome naplatili PDV na tih 49$?

Thank you for your information and we'll do like this,
#####################
Ship via DHL
Send me phone in sealed box for you.
#####################
Besides,According to our experience, we usually declare like " handset 49$". 
But we are no sure it can avoid the custom duty 100%. 
Hope you can understand. 
Livy

Nokia Lumia 930 Windows 10 Mobile FTW
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Nocio kaže...

U redu je, dostavljaju ti normalno.

Ako si uzeo DHL dostavu ne brini se, ništa više ne plaćaš.

Xiaomi Redmi 3S + Mi Wifi Router + Mi Band 2 - MIUI Super Moderator
10 godina
neaktivan
To remote area ti je ako si npr na otoku il tak nes pa ak jesi moras doplatiti jos za dostavu, sa zgom nema problema

1 0 hvala 1
14 godina
Nocio kaže...

Bok ekipa, imam jednu dilemu.

Naime, naručio sam Xiaomi Redmi 3 Pro sa aliexpress-a od TopOne, dostava preko DHL-a. Međutim kada sam provjeravao na DHL-ovoj stranici dostupnost dostave u Zagreb, Dubravu javilo mi je ovo:

Da li to znači da dostavljaju ili ne?
I još jedno pitanje vezano za kupnju.

Poslali su mi ovu poruku pa me zanima da li ju je još itko dobio i da li su ikome naplatili PDV na tih 49$?

Thank you for your information and we'll do like this,
#####################
Ship via DHL
Send me phone in sealed box for you.
#####################
Besides,According to our experience, we usually declare like " handset 49$". 
But we are no sure it can avoid the custom duty 100%. 
Hope you can understand. 
Livy

Evo ja treći mob uzimam od njih u Dubravu u roku od mjesec dana i sve stiže. Ništa ne brini.. 

17 godina
neaktivan
RN3 PRO INTERNATIONAL na Honorbuyu na preorderu jer su svi rasprodani. Kod za popust: int10

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Lorenzzo kaže...

Pozdrav!!

Leeco Cool 1 Dual.
Baterija 4100mAh, fingerprint, 5.5 ekran, snapdragon procesor

9 godina
neaktivan

Kupio sam UMI iron i nakon tri mjeseca je prema tvrdnji majstora otišla baterija. Molim pomoć gdje mogu kupiti novu bateriju za taj mobitel, gdje god da sam probao bilo je "out of stock". Kao da tražim sveti gral, nigdje nema baterije.

16 godina
Cromaki kaže...

blackeagle29 kaže...

zvijerka kaže...

Hvala vam na odgovorima :)

Nokia Lumia 930 Windows 10 Mobile FTW
16 godina
stjepanhorvath kaže...

Kupio sam UMI iron i nakon tri mjeseca je prema tvrdnji majstora otišla baterija. Molim pomoć gdje mogu kupiti novu bateriju za taj mobitel, gdje god da sam probao bilo je "out of stock". Kao da tražim sveti gral, nigdje nema baterije.

http://shop.aexpress.xyz/clothing/umi-iron-battery-100-new-original-3100mah-backup-bateria-batterij-battery-for-umi-iron-pro-mobile-p.html

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.10.2016 22:31 (bodija).
17 godina
neaktivan
bodija kaže...
stjepanhorvath kaže...

http://shop.aexpress.xyz/clothing/umi-iron-battery-100-new-original-3100mah-backup-bateria-batterij-battery-for-umi-iron-pro-mobile-p.html

već po obliku baterije i spoj koji ima, vidim da će bit borbe sa vađenjem iz mobitela... fen i čupanje adhezivne ljepljive trake. :D

11 godina
neaktivan

ZUK Z2 za 240$ u Kini

4GB RAM / 64 GB ROM, odlicna baterija, dobra kamera, novi Android

18 godina

Preporuka najjeftinijeg uređaja, a da je relativno proveren i da nema ozbiljnijih falinki (komponenata koje ne funkcionišu kako bi trebalo ili su posebno sklone kvarovima)? Funkcije koje će biti korišćene su pozivi, poruke, Viber i kamera (i možda nešto tipa Candy Crusha). Poželjno je da može da izdrži dva dana takvog, laganog korišćenja. Dijagonala nikako preko 5", možda čak ne bi bilo loše ni da bude manja. Koliki je hendikep ako uređaj ima samo 1GB RAM-a? Niska cena je prioritet, ali ne po cenu da uređaj bude neugodan za korišćenje.

WP/WM fanovi, prestanite više lagat ovaj napaćeni narod, nemate to pravo!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Poz svima trebao bih pomoc da mi predlozite neki mob.do 82 Eura-160KM,onako da fino radi bez stekanja,da nije neki krs koji ce nakon pola godine-godinu crknuti.

Dobio sam prijedlog za Umi Rome X,pa sada nezz.Dobro bi dosao koji prijedlog.Unaprijed hvala :).

0 0 hvala 0
11 godina
Danyyy kaže...

Poz svima trebao bih pomoc da mi predlozite neki mob.do 82 Eura-160KM,onako da fino radi bez stekanja,da nije neki krs koji ce nakon pola godine-godinu crknuti.

Dobio sam prijedlog za Umi Rome X,pa sada nezz.Dobro bi dosao koji prijedlog.Unaprijed hvala :).

potpisujem UMI Rome X, imas ga za 154 km sa dostavom u BiH, ako yte zanima gdje javi se na pp...odlican fon, ima ga koleginica 2 mjeseca, zaista male pare za takav stroj 

11 godina
Nix666 kaže...
RN3 PRO INTERNATIONAL na Honorbuyu na preorderu jer su svi rasprodani. Kod za popust: int10

uzmem ja i zeznem se po pitanju velicine, 2 mm duzi od klasicne verzije i sad jedva da ima futrola i to bezveznih...jos jednom razmislite ...drugo, prije mjesec i po sam ga platio 170 USD tako da je ovo skupo...jedino sto je kamera nesto bolja nego na klasicnoj verziji 

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.10.2016 7:55 (dadotb).
9 godina
neaktivan

UMI Iron Battery 100% New Original 3100mAh Backup bateria Batterij Battery For UMI IRON PRO Mobile Phone. Sorry, this item is no longer available!

Eto vidiš, grrr. Out of stock ili no longer available.
11 godina

Pozdrav svima,

potreban mi je savjet za kupnju mobitela - trenutno koristim Samsung S6 i u firmi ćemo dobiti nove mobitele vjerojatno S7 EDGE. 

Ja bih želio sebi uzeti dodatno još jedan mobitel za planinarenje i šetnje.

Potrebno je da ima dobru bateriju, da je otporan na padove i vodu (ako je moguće) da mu super radi GPS.

Ima li nešto od Kineza?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Bgang kaže...

Pozdrav svima,

potreban mi je savjet za kupnju mobitela - trenutno koristim Samsung S6 i u firmi ćemo dobiti nove mobitele vjerojatno S7 EDGE. 

Ja bih želio sebi uzeti dodatno još jedan mobitel za planinarenje i šetnje.

Potrebno je da ima dobru bateriju, da je otporan na padove i vodu (ako je moguće) da mu super radi GPS.

Ima li nešto od Kineza?

Cat S60? :D

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
11 godina
Mislio sam na Android telefon do 100 eur
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice