- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Meni je jednom isao iz It u De, pa nazad u It i tek nakon toga u Hr :)
Evo ga natrag u zagrebu...
2016.09.23 01:48 (GMT-7): Arrived at Sort Facility ZAGREB - CROATIA

Meni je jednom isao iz It u De, pa nazad u It i tek nakon toga u Hr :)
Evo ga natrag u zagrebu...
2016.09.23 01:48 (GMT-7): Arrived at Sort Facility ZAGREB - CROATIA

smaras zesce sa tvojim " problemima "
Pozdrav, ima li sto bolje od ove ponude u tom cjenovnom rangu? Također, dali ce normalno raditi na hrvatskim mrezama izvan grada, posto dosta kineskih mobitela ne radi?
http://www.grossoshop.net/xiaomi-redmi-note-3-pro-high-edition-android-5-1-hexa-core-4g-lte-3-32gb-gold.html?search=note%203%20pro
ima akcija na Grossu ako se odlucis.. kod je stranicu nazad..
:)
Provela sam ljeto na slabo naseljenim otocima i svugdje sam imala signala i interneta a jos koristim i tele2 koji je najlosiji po pitanju signala.
ima akcija na Grossu ako se odlucis.. kod je stranicu nazad..
:)
Provela sam ljeto na slabo naseljenim otocima i svugdje sam imala signala i interneta a jos koristim i tele2 koji je najlosiji po pitanju signala.
narucen jos jucer, hvala svejedno :)
Probaj promjeniti sim karticu.
Pozdrav, može preporuka odkud naručiti Xiaomi (može i neki drugi kvalitetan a jeftin) POWERBANK?
Pozdrav, može preporuka odkud naručiti Xiaomi (može i neki drugi kvalitetan a jeftin) POWERBANK?
gearbest
Žena je potopila RN2 pa ga pokušala paliti...sad je mrtav.
Evo kupio bi joj sad ovaj Rn3 Samo nisam siguran koji sad radi kod nas i to..
Ova dva imaju razliku u ramu i kubikaži storage-a 2/16 vs 3/32. S obizirom da njoj triba mob. za fejs, vacap, namještaj hr. itd ovaj sa 2/16 bi bio dovoljan (ionako će ga opet potopit).
znači rade li ova dva kod nas i imam li razloga kupit ovaj 3/32
Hvala
Onaj prvi (2GB/16GB) je Pro model, ima noviji Snapdragon SoC, tako da podržava veći broj frekvencija (a i sam procesor je brži).
Hmm, sad sam kliknuo na drugi link i na njemu piše da je Pro, iako u linku stoji Helio X10, čudno, biće da su oba Pro. 2/16 je isplativije za nezahtevnog korisnika. :)
A kako se ostvaruje? Treba slati mob u UK?
Mislim u Kinu.
Planiram naručiti Redmi Note 3 Pro
Molim vas pogledajte dolje na slici dali sam dobro odabrao. Ova ukupna cijena 190,11 EUR je i konacna cijena, tj ne placam porez i carinu dodatno?
meni danas dosao Xiaomi Redmi 3s sa TopOne za 5 radnih dana preko DHL-a ... sve super divno krasno,zamjerka na silikonsku maskicu njegovu koja je uzasna na rubovima,debeljuskasta,al ajde posluzit ce svrsi dok ne dode druga...sta se tice mobitela odlican zasad,otisak prsta radi savrseno,MIUI vrh,samo treba malo dok se naviknes...meni vec nudi mogucnost nadogradnje,posto je ova verzija cini mi se iz 7 mjeseca...e sad.. ima jedan problem,a to je da je prednja kamera radi totalno mutne slike,dok je prednja ok..sad dali je to do softvera ili do kamere,posto je otvarana radi globalnog firmwarea dali postoji mogucnost da su uvalili koji refurbished mobitel iako ovaj izgleda ko novi,premda nevirujem da bi se zayebavali s tim ... ali kinezi su to..nikad neznas...
meni danas dosao Xiaomi Redmi 3s sa TopOne za 5 radnih dana preko DHL-a ... sve super divno krasno,zamjerka na silikonsku maskicu njegovu koja je uzasna na rubovima,debeljuskasta,al ajde posluzit ce svrsi dok ne dode druga...sta se tice mobitela odlican zasad,otisak prsta radi savrseno,MIUI vrh,samo treba malo dok se naviknes...meni vec nudi mogucnost nadogradnje,posto je ova verzija cini mi se iz 7 mjeseca...e sad.. ima jedan problem,a to je da je prednja kamera radi totalno mutne slike,dok je prednja ok..sad dali je to do softvera ili do kamere,posto je otvarana radi globalnog firmwarea dali postoji mogucnost da su uvalili koji refurbished mobitel iako ovaj izgleda ko novi,premda nevirujem da bi se zayebavali s tim ... ali kinezi su to..nikad neznas...
ako si stavljao onaj screen protector nadam se da si maknuo onaj dio kod kamere. I meni se par puta desilo da sam zaboravio to maknuti pa je slika mutna bila.
ako si stavljao onaj screen protector nadam se da si maknuo onaj dio kod kamere. I meni se par puta desilo da sam zaboravio to maknuti pa je slika mutna bila.
znaci strasno ... nije mi to niti palo na pamet hahaha da jos je na njemu ta "tvornicka" folija..sad kad sam je maknuo s kamere sve ok .... pa da nisu mogli jos jednu rupicu za kameru napravit,a rupica za zvucnik uredno napravljen... al ajde bolje da je do folije nego do kamere,malo puno sam ispao glup,sta ces i to je za ljude haha...
ma nista strasno. Ljudi smo i ne vidimo te stine stvarcice, pogotovo kad imamo tak nove stvarcice pa nam te sitnjave ne upadaju u oko. Uzivaj u novom mobu, pila je 
Planiram naručiti Redmi Note 3 Pro
Molim vas pogledajte dolje na slici dali sam dobro odabrao. Ova ukupna cijena 190,11 EUR je i konacna cijena, tj ne placam porez i carinu dodatno?
jep,to je to
mobitel do 5" s najboljom prednjom i zadnjom kamerom do 1400 kuna?