"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave izdvojena tema

poruka: 25.500
|
čitano: 6.628.665
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
10 godina
neaktivan
Re: "Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave
Moj letv x800 je dosao, ko neprati moje postove neka procita par stranica iza (coolicool EU warehouse ocarinjen) nakon 32 dana stigao je 17.8. Platio sam carinu 368 kn i sa postom na kraju 422kn (i imao sam jos jedan sok u posti kada mi je frajer rekao da moram dat 799 kuna, zajebali su na lokalnoj posti, neko stisno d (duplo) tamo di netreba). Coolicoolu sam poslo fin velik email i cekam odgovor, i da jel je normalno da vam mob dolazi u ovako raspadnutoj kutiji?
Moj PC  
0 0 hvala 1
10 godina
neaktivan
Inače mob je zvijer, guta sve, internet preko wifi je nesto fantasticno, 2k ekran je odlican, wot blitz,epsxe,reincast guta samo tako, baterija nije nest posebno ali ipak je dost bolja naspram gioneea elife e7, kamera je takodjer vrlo dobra, ja sam vrlo zadovoljan, kad se vratim doma vj cu mjenjat rom jer ovaj third party od coolicoola je polugotov (npr yt neradi, modovi za boje ekrana također itd).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
LepiSladja kaže...
Inače mob je zvijer, guta sve, internet preko wifi je nesto fantasticno, 2k ekran je odlican, wot blitz,epsxe,reincast guta samo tako, baterija nije nest posebno ali ipak je dost bolja naspram gioneea elife e7, kamera je takodjer vrlo dobra, ja sam vrlo zadovoljan, kad se vratim doma vj cu mjenjat rom jer ovaj third party od coolicoola je polugotov (npr yt neradi, modovi za boje ekrana također itd).

Što je stajao u kutu kontejnera sa TV - om od 50" na sebi?

Dobro si i primio paket, ja bih vjerovatno odbila preuzeti.

13 godina
neaktivan
"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave

Bio je u Njemačkoj pa UK i sada stoji ovo

10.Carinjenje završeno u EAST MIDLANDS - UK EAST MIDLANDS - UK

Kakvo carinjenje,mob ide sa Top One DHL!?!

0 0 hvala 0
9 godina

Mob ti ide iz Kine u UK gdje ga uvezu i plate porez i onda ide iz UK prema tebi unutar EU bez ikakvih dodatnih troskova.

10 godina
neaktivan
Evo jedna slika sa Raba uslikana stojeći jednom rukom sa x800 ako nekoga zanima, coolicool se pravi blesav, nmg vjerovat da je ocarinjen za 55$ hehe. Ali sve im piše.
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Da li je netko kupovao sa tinydeal i da li njegovo eu skladište 100 posto funkcionira da je bez carine?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

50% da, 50% ne, kak ti grah padne

dak
11 godina
neaktivan

Kupujem mobitel za nećaku,xperia e joj krepava pa bi htjela mobitel do 1000 kn,,koristi  ga za društvene mreže kamera joj je bitna i baterija,ne bi se zamarala sa tehnikalijama upaliti  namjestiti i da radi.Trebalo bi biti eu skladište,da brže stigne.

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Coolicool su najveći debili što postoje, ja sam naručio mob iz EU stock i nakon 16 dana pošaljem im mail gdje je mob i oni da moram uplatiti još neku cifru, nek se javim na neki gmail acount. Rekoh ne želim na takve mailove pošaljite mi šta sam platio, oni istu priču, kontaktirao paypal i taj web shop više NIKADA!!!!!

sochni
16 godina
neaktivan

A ja bi rekel: pametni čitaju forume, a oni drugi idu metodom pokušaja i promašaja.

Ne trebaš nama soliti, redovni ovdje to za dodatno plačanje znaju odavno.

Ja sam prije svoje prve kupovine 6 mjeseci čitao sve moguće forume.

dak
11 godina
neaktivan

Odlučio sam kupiti lenovo k3 note ,ne mogu naći na eu skladištima ništa ima li tko kakav link.

0 0 hvala 0
15 godina
hajduk1962 kaže...

Kupujem mobitel za nećaku,xperia e joj krepava pa bi htjela mobitel do 1000 kn,,koristi  ga za društvene mreže kamera joj je bitna i baterija,ne bi se zamarala sa tehnikalijama upaliti  namjestiti i da radi.Trebalo bi biti eu skladište,da brže stigne.

Xiaomi Redmi 3. 

14 godina
neaktivan

Kupujem smartphone do nekih 600-700 kn za poklon dragoj osobi koja ce ga koristiti za osnovne radnje.

Nije bitno da li je vise ili manje poznata marka, da li je kinez ili ne.

Bitno je:

- solidan ekran

- solidna kamera s flashem (ne mora biti super kamera)

- da sve osnovne stvari rade glatko (tipa surfanje, whatsapp, itd.; igre i nisu bitne)

- po mogucnosti sto noviji Android OS

Molio bih da mi preporucite nesto iz domaceg ducana (tipa neutrinomobile.hr) ili nekog online EU ducana gdje mogu platiti Visa Electron karticom ili PayPalom. Ako je online ducan, ukupna cijena sa svim davanjima (dostavom, carinom, itd.) ne bi smjela premasiti 600-700 kn.

Unaprijed hvala puno svima koji pomognu!

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.8.2016 3:35 (Igor Volkin).

0 0 hvala 0
9 godina
Gam3r kaže...
hajduk1962 kaže...

Ja uzeo Mi4c za160$ iz Honorbuy-a

15 godina
Igor Volkin kaže...

Kupujem smartphone do nekih 600-700 kn za poklon dragoj osobi koja ce ga koristiti za osnovne radnje.

Nije bitno da li je vise ili manje poznata marka, da li je kinez ili ne.

Bitno je:

- solidan ekran

- solidna kamera s flashem (ne mora biti super kamera)

- da sve osnovne stvari rade glatko (tipa surfanje, whatsapp, itd.; igre i nisu bitne)

- po mogucnosti sto noviji Android OS

Molio bih da mi preporucite nesto iz domaceg ducana (tipa neutrinomobile.hr) ili nekog online EU ducana gdje mogu platiti Visa Electron karticom ili PayPalom. Ako je online ducan, ukupna cijena sa svim davanjima (dostavom, carinom, itd.) ne bi smjela premasiti 600-700 kn.

Unaprijed hvala puno svima koji pomognu!

Izvoli

Mislim da s ovim nemres fulat :)

10 godina
neaktivan
Gam3r kaže...
hajduk1962 kaže...

Xiaomi Redmi 3. 

mozda redmi 3s zbog novijeg androida :)

13 godina
neaktivan

Situacija je trenutna sa Top One

Obrađeno u <Service Area> ZAGREB - CROATIA ZAGREB - CROATIA 10:34

Da li će za Osijek danas i biti isporuka,sumnjam!?!

0 0 hvala 0
15 godina
Deutsch kaže...
Gam3r kaže...
hajduk1962 kaže...

Xiaomi Redmi 3. 

mozda redmi 3s zbog novijeg androida :)

ako ga u tu mozes naci za te novce slobodno...

10 godina
neaktivan

mobitel sa najboljom kamerom, prednjom i zadnjom do 1400 kuna?

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
domac7111 kaže...

Mislim da ovaj Asus ima najbolju prednju i zadnju kameru za te novce. Stim da za shiping opciju izabereš SF express i dolazi bez carinjenja. Takodjer imas kupon od telekineze.

15 godina
domac7111 kaže...

Xiaomi Mi4 ima fantasticne kamere, i prednju i zadnju tak da s njim nermes fulati :)

9 godina
neaktivan

Da li se ovo isplati uzeti kao best buy do 2k kn??

https://www.wowshop.hr/asus-zenfone-2-lte-red-4-16.html

4 GB RAM-a? Za tu cijenu? Da li je ovo provjereno? :D

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ne,definitivno nije best buy za tu cijenu.Svi problemi koje sam citao o tom mob-u,da ne govorim o podrsci za mob koji je jos uvijek na lollipopu.

Vidi se zasto su stavili 4GB rama u budget phone...

Mislim da ovo govori dosta (2 post po redu)

11 godina
neaktivan

Evo i mali feedback od mene

Stigao mi je danas Xiaomi Redmi Note 3 Pro, 2/16 verzija.

Zahvalio bi se @sasha2511 za svu pomoć i popust koji mi je dao.

Naručio sam sa Grossoshopa, razlika u odnosu na TopOne je bila 30kn a ovdje sam mogao platiti paypalom te imam 2 godine garanciju i šaljem mob u italiju ako kaj krepa (ne daj bože).

Naručio i platio 10.08, dobio tracking drugi dan, priložit ću sliku kako je putovao, uzeo sam SF tako da je iz kine dolazio, iz eu bi bilo brže.

Dostava je bila putem DPD-a pa sam bio oprezan, snimio lijepo otvaranje i sve.

Sa mobom dobio kabel, kineski i eu nastavak te nastavak za auto. I mat screenprotector kojeg će uskoro zamjeniti kaljeno staklo. Nisam dobio maskicu (čudno) ali naručio sam si već Lake green (spominjanu na temi) koja mi se sviđa.

Na mobu je rom MIUI 8 global 6.7.29 beta - čekam potvrdu dali je to vendor ili official

Eto toliko od mene, uglavnom pozitivno iskustvo

preporučam sashu svima, stvarno si je čovjek dao truda, i ne samo oko mene

8 0 hvala 3
10 godina
neaktivan
izzy705 kaže...
domac7111 kaže...

Mislim da ovaj Asus ima najbolju prednju i zadnju kameru za te novce. Stim da za shiping opciju izabereš SF express i dolazi bez carinjenja. Takodjer imas kupon od telekineze.

Htio bih 5" tako da sada razmatram xiaomi mi4

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.8.2016 18:38 (domac7111).
13 godina
neaktivan

Dvoumim se izmedu redmi 3s sa ( 3G rama i 32GB roma ) ili Mi4c, nekako vise naginjem k 3s, moze netko potvrdit moje misljenje ? :) 

I kada donesem odluku zanima me odakle da narucim , Top One , grossoshop kojeg je kolega naveo par postova nize i iskoristim ovo ako vrijedi ( ponuda ) ili HonorBuy. 
U grossoshopu koliko sam shvatio imam garanciju godinu dana i servis u Italiji. 

I ako mi odmah moze netko 100% potvrdit da cu izbjeci carinu.

HonorBuy

TopOne

i "ponuda link gore" za grossoshop

Hvala 

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.8.2016 20:12 (kix669).

0 0 hvala 0
9 godina

Procitao dosta toga ovdje u zadnjih par dana.
Na kraju danas otisli u Pevec i uzeli Doogee X6 za 700 kuna na 12 rata.

Koliko je potrebno supruzi da lovi pokemone i koristi viber, face itd.. mislim da ce biti vise nego dovoljan.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Pozdrav ljudi, danas me auto udario, sva sreća ne prevelikom brzinom pa sam relativno u redu, Redmi Note 2 mi je bio u džepu gdje sam dobio udarac u bedro i naravno, savio se a display je smrskan. Nisam neki fizičar pa ne znam da li je mobitel ublažio udarac ali što je fascinantno je da mobitel tako savijen (savijena i baterija) i dalje radi, nasmijao sam se kad sam vidio da mi je notification stigao.

E sada, nemam mobitel i treba mi što prije novi, uzeo bi Mi 5 jer sa xiaomijem do sada 0 problema, već 2 uređaja. Gledam mobileshop.eu vidim imaju i hrvatsku stranicu i cijena mu je 393 EUR za 32GB verziju, nije neštojeftin ali primaju PayPal što mi je jako bitno. On the other hand vidim dosta negativnih iskustava s njima. 

Ima li neki drugi sajt sa EU skladištem a da je pouzdan i jeftin i koliko inače treba uređajima da stignu?

1 0 hvala 0
13 godina

mi max 2/16 za 1575kn ili redmi note 3 pro 2/16 1275kn

šta bi vi uzeli kad bi kupovali

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice