"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave izdvojena tema

poruka: 25.529
|
čitano: 7.081.707
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
9 godina
protjeran
"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave

Zapeo mi je za oko Leagoo M5. Ima tko da je naručivao, ili možda još bolje ima kod sebe taj mobitel, nedavno je izašao. Jedina mana po meni je što nema 4G, ali ni ne treba mi. Ili netko da ima bilo koji Leagoo?

Moj PC  
1 1 hvala 0
9 godina
neaktivan
Re: "Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave
ja sam ga uzeo sa Gearbesta, bio neki flashsale za 50€ .. budemo vidili, jako me zanima finger sensor kako ce radit..
bacim neku mini recenziju kad dode.. :)
Xiaomi akcija: http://offers-hr.grossoshop.net/
11 godina
neaktivan

Naručio sam LeTV X800 pro uz opciju free europe warehouse shipment sa coolicool-a 15.7. i koji mi je bio poslan 27.7. (na lageru je od 25. tek jer su vj krivo vodili stanje zaliha, ili se sustav refresha nakon 00h), sve bilo ok, čak sam dobio email od service-a u kojem mi je potvrđeno da necu morati placati carinu i pdv ...

Dear customer
Yes ,you are right .Your phone will send from EU warehouse,it wouldn't have custom.
Regards 
Amber

dok nisam dobio počasni poziv iz branimirove 4 za carinski postupak jučer (na papiru je datum 1.8), javio sam se u coolicoolu sa skeniranim papirom i pitao ih što mi je sljedeći poziv uz kratki opis problema, što mi preporučavate da učinim?

Da se natežem sa carinom jer je mob poslan iz EU skladista iako se navodi da je pošiljatelj nepoznat, da čekam što kaže iz coolicoola ili da učinim što traže iz carine (poslat im račun od paypala i coolicoola + naruđbu) čekati njihov račun, skenirat i slat coolicoolu radi traženja refund-a.

Hvala unaprijed, imam vremena do 9.8 sve učiniti.

PS
deskripcija na paypal računu je katastrofalna ... XD da pošaljem screenshot i deskripcije naruđbe sa coolicool stranice?

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.8.2016 8:43 (LepiSladja).
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina

Očito je carina prokužila foru. I Banggood i TinyDeal, sada i ovi...

To je možda poslano iz EU skladišta ali u paketu se ne nalazi nikakav papir, dokaz o tome da je doista u državi EU plaćen pdv.

Vrlo vjerojatno trgovine nisu platile pdv prilikom uvoza, posotje bezcarinske zone itd.

Recenzije kineskih mobitela na anton008.com +Banggood kuponi za -10$ na PP
16 godina
protjeran

I meni je danas stiglo pismo od carine, iako sam uzeo mobitel sa eu skladišta.

Ovo sa EU skl. definitivno više ne funkcionira.

Fuj.

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.8.2016 12:45 (spasitelj).

0 0 hvala 0
14 godina
spasitelj kaže...

Fuj.

Odakle si kupovao? 

Xiaomi Redmi 1S + Mi Wifi Router + Mi Band - MIUI General Moderator
10 godina
neaktivan

Pozdrav ljudi, prije nekoliko dana mi je stigao Leeco Le 2 16 gb verzija pa da dam neke svoje utiske.
Prvo što mogu da kažem za telefon je da je ultra tanak i lagan i da mnogo dobro izgleda( bar po meni). Ekran je odličan. Ne koristim automatsko osvjetljenje nego je uvijek osvjetljenje na pola, a u svim uvjetima se vidi dobro. Gledat video na njemu je predivno. Probao sam multitouch test i prošlo mi je 10 tačaka. Performanse su odlične. Na antutu varira, ali uvijek je veći od 80k dok je najviše 93k. Probao sam Real Racing 3 i nisam primjetiio nikakve probleme. Imao sam samo jedan mali software-ski problemčić. Naime nisam mogao instalirati aplikacije sa Google play-a, ali brisanjem cache memorije google play service stvar riješena. Ono što mi trenutno jedino fali u odnosu na stari uređaj( LG L90) je baterija. Ne mogu reć da je baterija slaba jer mi izdrži cijeli dan bez problema, međutim primjetim da se više troši u odnosu na LG pa mi je malo čudno. Mada to je sve opet zanemarljivo jer ima brzo punjenje koje je baš brzo .Kameru nisam nešto probao niti se razumijem puno u to, ali čini mi se skroz ok. Ako ima nekih pitanja slobodno voljan sam odgovoriti. Inače ako je neko upoznat da li postoji neki još rom za ovaj telefon osim bb72.

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.8.2016 17:09 (izzy705).

1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Postoji li neki servis u Zagrebu koji popravlja Meizu telefone?

Zvao sam Agramservis, oni nece ni cuti da bi ga zaprimili ako uredjaj nije kupljen preko ovlastenog dobavljaca za Hrvatsku?!?

Imam problem sa samogasenjem uredjaja (M2, aka Mini) - radi par minuta pa se zgasi, ponekad se da upaliti tek od cetvrte, ponekad tek nakon nekoliko sati punjenja (u pocetku kad ga stavim na punjac cak ne pokazuje ni da se puni), ponekad samo preko Recoveryja, katastrofa.

Svaki put ga uspijem ukljuciti nakon minimalno 5 minuta kemijanja, ponekad tek nakon par sati 'hladjenja'/punjenja te bootanja kroz Recovery, i onda opet radi par minuta pa se zgasi.

Ionako nemam povjerenja u istjerivanje garancije preko Kineza odakle je kupljen.

Prije nego ga s gustom bacim sa Savskog mosta (otpocetka je bilo problema sa svim i svacim, nikad nije sluzio za svakodnevnu upotrebu nego za igru odn. upgrade bezbroj flyme firmware verzija od kojih je svaka dosla sa svojim bugovima), htio bih da ga bar neki serviser koji se kuzi pogleda i vidi ima li pomoci.

Btw, taj problem sa samogasenjem nema veze s flyme (firmware) verzijom, prati me skoro od samog pocetka, samo sto se progresivno pogorsava - sad vise nece raditi niti deset minuta vec se ugasi (dok je bio nov radio bi cak po cijeli dan prije nego bi se naglo ugasio pa sam bio mislio da npr. ne pokazuje precizno postotak baterije i sl., da ce se to popraviti s upgradom firmware).

Ponekad se ugasi vec kod samog startanja dok vrti onu svoju flyme ikonu, pogotovo ako mijenjam firmware (ili radim Clear Data) pa mora optimizirati sve aplikacije - to mu obicno uspije tek od treceg/cetvrtog pokusaja jer se u prva dva zgasi prije nego uspije doci do 100%.

Nikakve promjene Performansi (Settings, Security) ne pomazu, prije sam bar mogao raditi sat/dva i nesto na njemu instalirati, pokusati podesiti i sl. - sad ga upalim, jedva stignem npr. otvoriti Settings i nesto promijeniti, vec se ugasi.

Gasi se i ako je WLAN iskljucen, gasi se i ako ga upalim dok je na punjacu (dok radi, uredno pokazuje da se puni).

S obzirom da je neupotrebljiv odavno nije vidio SIM karticu, ali i snjom sam pokusavao, opet bi se gasio.

Tako da stvarno ne znam je li to baterija, pregrijavanje procesora ili sto.

S obzirom da se jednako gasio na razno-raznim flyme 4/5, A/I/G/Y verzijama, rootan ili ne (zadnji put mi je za rotanje G verzije preko Kingroota te potom zamjenu Kingroota sa Supresu kroz Terminal Emulator trebalo sedam paljnja/samogasenja dok nisam stigao odraditi sve korake - npr., instaliram Terminal Emulator, krenem downloadati Supersu, zgasi se, itd.), sigurno nije do ove ili one flyme verzije (svaki upgrade uvijek sam radio s Clear Data).

Nikad vise...

Btw, nabavljao sam i nekoliko tzv. 'odrona', rade vec jednu do tri godine (od kad su nabavljeni), heavy duty peri-deri i I DALJE RADE.

Ne rade 'fluidno' kao Meizu, ali barem rade (i pokazuje sve notifikacije - i nikad se za to nije trebalo zaje... s upgradeovima, Securityjem, smrzavanjem aplikacija i sl.), a ne kao ovo [] sto se samogasi vec nakon par minuta.

Ok, ti 'odroni' nikad ni nisu imali firmware upgrade (eventualno po jedan benigni na pocetku) - no Meizu je izbacio mali milijun svojih flyme upgradeova pa se i dalje nije maknuo s Androida 5.1 (nista od davno najavljene nadogradnje na Marshmallow a o daljnjem 'roadmapu' da i ne govorimo), tako da ni u tom segmentu ne vidim neku korist od takve korisnicke 'podrske'.

Izbaci radije telefon na kojem kljucne stvari rade pa ne trebas svaka dva tjedna proizvoditi novi firmware i publicirati ga pa nek' ti ga korisnici testiraju (a probleme koji ih muce ionake ne zelis popraviti).

Tehnologija ide dalje, nakon par godina nema potrebe za novim firmwareima kad nece moci podrzati ono sto se u medjuvremenu u svijetu promijenilo. Pa je potpuno svejedno ako ostane na Androidu 'n' na kojem je bio izbacen i nikad ne dobije upgrade na 'n+1'.

Ali da mu onda barem taj originalni firmware s kojim je bio isporucen, radi i nakon tih par godina.

Npr., imam jednu staru Nokiju, i ona je prosla kojekakve Symbian upgradeove (iz igre/radoznalosti, ne iz potrebe). Ali je radila pred devet godina kao sto radi i danas (i tada je imala e-mail, navigaciju i sl.). Dao sam ju Mami (kupio joj novu bateriju iz Kine), i danas mi dodje zao kad ju uzmem u ruke, potegnem slider i telefoniram - to su bila vremena kad su stvari bile proizvedene da rade i morale raditi 24/7, a ne da dobijes poluproizvod koji ti sluzi da se igras s Bootloaderima, Recoveryima, ADBom, Terminal Emulatorom (to je vec laka konjica), Titanium/Greenify/Link2SD itd. aplikacijama, i bezuspjesno od guzice pokusavas oblikovati lice.

Tako da mi je u tom pogledu iskustvo s 'odronima' puno bolje. Platis manje, ne ocekusjes puno pa si super zadovoljan sto rade sve funkcije koje ti trebaju, i I DALJE RADE. Ne moras pratiti nikakve forume, nista kemijati, upgradeti, a npr. notifikacije (Gmail, Whatsapp, Viber, Facebook) dolaze instant i 100% (pravo cudo?!).

'Odroni' padaju (sa zastitnim staklom), pokisnu i svasta, i opet dalje rade.

Nije ti ih zao, cak se nadas da ce se konacno pokvariti pa da mozes u novu kupovinu - a ono, nece pa nece.

---

Ne kanim ni s kim polemizirati niti ulaziti u vjerske ratove oko 'odrona', Meizu flymeja (prvih dana kad sam ga uzeo u ruke i meni je stosta na njemu bilo genijalno; pa cak i sad taj flyme 5 ima neke super nove stvari - samo kad bi vrazji telefon radio).

Netko drugi moze imati drukcije misljenje/iskustvo - pisem o vlastitom iskustvu i nitko me nece uvjeriti da sam to odsanjao.

Takodjer, nisam neupuceni korisnik tj. hakiranje mi nije mrsko, pratio sam XDA i Meizufans.eu forume gotovo svakodnevno i prije svakog veceg 'zahvata' (npr., prebacivanje chida s originalne A verzije na I/G verziju) studiozno bih proucio  literaturu i nikad mi nijedna operacije nije posla po zlu. A hakirao sam i neke od tih 'odrona', u mjeri u kojoj se dalo, npr. zamjena originalnog Recoveryja s TWRPom, flashanje custom firmware i sl. - iz dosade, odn. zato sto tamo nije bilo proizvodjacevih upgradeova da se s njima mogu/moram igrati.

Za kraj, u dzepu nosim iPhone, Androidi mi sluze samo za zabavu i za druge - iPhone me nikad nije iznevjerio, i on stvarno radi FLUIDNO.

1 5 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ne kužim poantu ovog posta.

Ti si očito u početku dobio pokvareni telefon i nisi se žalio i sada tu lamentiraš. Zašto nisi vratio telefon kada si uvidio da ti se nasumično gasi?

A očito je da trebaš nastaviti "hakirati" po svom iphone koji ti savršeno radi i ostaviti kineske odrone dalje od sebe.

14 godina

Odlučio sam zamijeniti svog dobrog, starog i vjernog Redmi 1S sa Redmi 3S 

Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Cromaki kaže...
spasitelj kaže...

Fuj.

Odakle si kupovao? 

tinydeal

14 godina
spasitelj kaže...

Odakle si kupovao? 

tinydeal

Da, tu si se zeznuo :/

Trebao si sa Aliexpressa ili Grossoshop-a uzeti.

16 godina
protjeran

do sada sam desetak puta uzimao od njih. ovo je prvi put da se ovo dogodilo. ali vidim da i drugi imaju takvih problema

14 godina
spasitelj kaže...

do sada sam desetak puta uzimao od njih. ovo je prvi put da se ovo dogodilo. ali vidim da i drugi imaju takvih problema

Čitao sam postove na forumu, izgleda da su i njih skužili, stvarno šteta...

12 godina
neaktivan

Planiram uzeti Lenovo K80M sa tinydeal i u razgovoru sa agentom online, uvjerava me da se mobiteli salju iz njemačke ako stoji germany warehouse.

Kakva su nedavna iskustav? Salju li iz EU ili sad ide sve iz Kine?

0 0 hvala 0
16 godina
krojex kaže...

Planiram uzeti Lenovo K80M sa tinydeal i u razgovoru sa agentom online, uvjerava me da se mobiteli salju iz njemačke ako stoji germany warehouse.

Pa kako mi se čini i tebe će kačiti carina-PDV.  Vidiš i sam da u zadnje vrijeme svima naplaćuju  PDV, što mi se čini čista glupost i pljačka. Jer kako je onda u drugim državama EU.  Meni se čini da su ovi naši carinici/država pravi specijalci. 

13 godina
neaktivan
Cromaki kaže...

i si zadovoljan? 

14 godina
neaktivan
bodija kaže...
krojex kaže...

Pa kako mi se čini i tebe će kačiti carina-PDV.  Vidiš i sam da u zadnje vrijeme svima naplaćuju  PDV, što mi se čini čista glupost i pljačka. Jer kako je onda u drugim državama EU.  Meni se čini da su ovi naši carinici/država pravi specijalci. 

Pitanje je koliko su nasi carinici zbilja "specijalci" i dali je ovo sto se vama dogada zbilja glupost ili pljacka.Ukoliko tvrde da imaju Eu skladiste,tj da su svi telefoni uvezeni u Eu onda zasigurno imaju i nacin da to dokazu.Zasto ih ne pitate da vam daju nekakav oblik potvrde (racun,uvoznicu ili sto god dobijes kada uvezes i platis porez) da je roba uvezena u EU i to prilozis na carinu.

Mislim da neide to bas kako si mi zamisljamo i pitanje je koliko i kako je ta roba uvezena.Iz jako pouzdanih izvora znam da Top One pri "uvozu" telefona u UK placa od 3 do 5 Usd poreza po telefonu!? Koliki je to postotak i koliko je to "cist" posao!?

Xiaomi Mi5,Mi4,Mi Pad2,MiTV 49,WiFi Router,Power strip,Piston 3 Youth edition,Hybrid earphone,Bluetooth earphone,Mi Band,Xiaomi Little bee
12 godina
neaktivan

Narušio sam Lenovo K80M, izasao me 150$. Zenska na live chatu me uvjerava da se šalje iz Njemačke.

Na pitanje da li daju povrat novca za pdv ako ga platim, kaze ne i ograđuju se od toga.

I kaze ako se mora platiti pdv da to nije njihova briga nego tako je nasa drzava propisala.

Više neznaš tko koga krade. Ugl. uzeo sam jer je super cijena za mobitel sa 4GB rama, 64GB ROM, FHD ekran, 13 MP kamera,

4000mAh baterija, Quad Core Intel na 1.8 GHz. I ako platim pdv, opet je odlična kupovina.

9 godina
neaktivan

pa izgleda da nije problem sa telefonima koji dolaze iz Kine i ta koje znamo da ne ide PDV/carina (Top one, GS) nego sa telefonima koji su navodno u EU..

bice da uopce nisu placeni porezi za njih i ovi su ih skuzili..

0 0 hvala 0
16 godina

A kako onda rade ostale članice EU.  Vjerojatno i njima naknadno naplaćuju PDV. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
neki zajeb se desio, bilo bi dobro kad bi ti webshopovi objasnili u cemu je problem ili carinu pitat..

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Ja sam se počela dopisivati s njima, ali zbog vremenske razlike, ili čega li već odgovore mi tek drugi dan, i stalno postavljaju glupa podpitanja, pa imam osječaj da oduglovače.

Uglavnom, prošao je rok od osam dana, pa sam, da mi ne bi vratili paket nazad pošiljatelju,  morala poslati carini izvadak koliko sam platila.

0 0 hvala 0
14 godina
Iamdanny kaže...
Cromaki kaže...

i si zadovoljan? 

Kupnjom jesam, sada samo moram čekati da dođe pa javim kakav je upgrade.

12 godina
neaktivan
ivan72478 kaže...

mislim da bih se mogao naviknuti na 5.5'' ekran.

Gledao sam i ja mi5 ali mi je ipak preskup.

Leeco na grossoshopu sa shippingom dodje 2300 sto mi je također skupo, ali na honorbuy-u ispadne oko 2100, samo mi se cini da je baterija od 3000mAh na takvom telefonu ipak preslaba

S obzirom da si "izdao" xiaomi,evo prepustam te sashi da ti pomogne pri odabiru jer je puno upuceniji u letve :-)

A izdaju ti necu nikada oprostiti :-)

Salim se,promisli dobro,guglaj,istrazuj i sigurno ces naci odlican telefon za 2000 kn

A ako bi se navikao na 5,5 onda cu ti  ja preporuciti Rn3 PRO.....OPET XIAOMI :-)

floki26  tek sam sad vidio ovo ^^ napisano.

Vec sam gledao rn3 pro, ali sam primjetio da puno ljudi kaže da je kamera dosta loša. A ona je meni ipak jako bitna.

Mislim da necu uzeti letv, nego cu pricekati REDMI PRO, po specifikacijama dosta obećava samo je cijena ipak malo velika ali vidjet cemo- ( oces mi sad oprostiti sto sam skoro odustao od xiaomi-a)?? 

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.8.2016 15:31 (ivan72478).
17 godina
neaktivan
jozak kaže...
Legnum7 kaže...

zašto xiaomi 3 pro kad 3s ima bolji procesor i fingerprint reader a košta isto ili manje? 
ne razumijem.

malo pišeš gluposti, ali si zapravo i dosta u pravu

Xiaomi 3 pro ne postoji, postoji xiaomi REDMI 3, REDMI 3pro (isti kao redmi 3 samo ima više memorije i čitač otiska prsta), REDMI3s (dvije varijante 2/16 i 3/32 koju neki shopovi nazivaju redmi 3s prime ili redmi 3s pro, oba imaju čitač otiska prsta) i REDMI 3x (u principu isti mobitel kao redmi 3s, samo upakiran u mrvicu drugačije kućište, vjerojatno kako bi pratio dizajn liniju novog REDMI PRO modela) 

Redmi 3 i redmi 3 pro imaju snapdragon 616, a redmi 3s i 3x imaju snapdragon 430. Na papiru je snapdragon 616 brži od 430, ali redmi 3s/3x uz taj sd 430 imaju grafički čip adreno 505 dok redmi 3/pro imaju stariji adreno 405. Zbog tog novijeg grafičkog čipa 3s i 3x daju bolje benchmark rezultate, iako imaju malo "sporiji" proc(mrvicu je niže clockan). Koliko ćete, i da li ćete osjetiti razliku u stvarnom korištenju, pojma nemam, ali vjerojatno bi noviji grafički čip trebao malo olakšati kod igranja igrica, mada osobno ne vjerujem da je neka drastična razlika.

Još je jedna velika razlika u androidu, jer redmi 3 i pro rade na androidu 5.1, dok noviji redmi 3s i redmi 3x rade na androidu 6. Opet s obzirom na to koliko je miui "teška" modifikacija androida, čisto sumnjam da će netko skužiti razliku između redmi 3pro i redmi 3s prilikom korištrenja, bez da gledate info o uređaju.

Ja koristim redmi 3 obični, bez čitača otiska prsta i mogu reći da sam zadovoljan. Nisam očaran i mobitel nije "VAU", ali je pristojan i baterija je pre pre dobra. To mu je zapravo i najveći adut. Ovi koji kažu da je super fluidan, ili nisu zahtjevni korisnici, ili nisu imali super fluidan mobitel u rukama. Osobno bih volio isprobati i redmi 3s, po mogućnosti u isto vrijeme s redmi 3. Naime, logika mi govori da je niže clockan proc obično bolji za bateriju, a u kombinaciji s novijom verzijom androida, mislim da bi redmi 3s trebao dati više autonomije.

ALI, od prije par dana za redmi 3/pro je dostupan službeni global ROM, koji zahvaljujući kolegi s ovog foruma @MASVA ima službeno podržan hrvatski jezik, možda je za baš baš neiskusnog korisnika u ovm trenutku bolje kupiti taj stariji model. Redmi 3s i 3x zasad nemaju službeni global ROM, pa ili ćete koristiti službeni kineski, ili će biti neki kuhani vendor ROM, ili ćete se sam igrati s ROM-ovima. Iskusnom korisniku to vjerojatno nije problem, a xiaomi.eu ima svoj ROM za te modele.

Uostalom raspisao sam se bez veze, a na miui forumu ima objašnjena razlika između navedenih modela. 

Još kad u tu "salatu" s nazivima ubacite i redmi note liniju, pa onda one nazive "high" ili "prime" koje koriste selleri......   nije ni čudo da se ljudi pogube u "šumi" modela

moram se ispraviti. 

na en.miui se pojavio link s global ROM-om za redmi 3s/3x klik

ne preporučujem flešanje jer nisam probao, ali budući da mobitel uskoro ide u prodaju u Indiji, gdje je i službeno predstavljen, moguće je da je to to. da bi išao u prodaju u indiji, mora imati global ROM. samo nisam siguran da li ima odmah hrvatski ili će doći s prvim updateom jer koliko vidim, ovo je global stable ROM.

bitno da će sigurno biti dostupan, pa se i redmi 3s/3x slobodno može preporučiti i neiskusnima

11 godina
neaktivan

Prošlo je 40 sati, nedobivam nikakav odgovor od coolicool-a (inače prije je bilo manje od 24h zbog vremenske razlike).

Poslo sam carini račun i sve potrebito, kada mi dođe račun od njih i paket opet ću ih kontaktirat i ako se budu opet pravili blesavi otvaram dispute na paypalu.

Osiguran sam na svim frontovima imam cak gore naveden email, i ako budu izmisljali trazit cu pola ukupog iznosa ili cak full ako budu bezobrazni, mene apsolutno nezanima što oni idu u minus, neću valjda ja zato što nude uslugu koja se nije ispunila, kao prvo eu warehouse model je skuplji, cekao sam 10 dana duze da stigne u europu, i sad bi trebao dati ko zna koliko sa 25 posto . Kad sam kupio Gionnea Elife E7 pre 2 godine nisam nikakav problem imao.

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Poštovanje ekipo, koliko vidim počele su se dešavati neke čude stvari oko plaćnja PDV-a . Pošto uskoro namjeravam promjeniti svoj Lenovo A 806 trebalo bi saznati kod  kojih  trgovina se uistinu ne plaća PDV ako je naručeno iz EU skladišta. I još nešto , baš me zanima da li se u Sloveiji ili Italiji ( ili bilo kojoj drugoj članici EU ) isto plaća PDV iz dotični trgovina ili se to samo naši carinici  prave pametni ( što me ne bi čudilo ) , ako netko ima  frenda u tim državama a da kupuje mobitel prko EU skladišta neka javi jel platio PDV.

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Ako Vam išta znači, ja ću obavještavati svoju situaciju svima ovdje na forumu.
13 godina

Pozdrav svima!

Evo, mislim se kupit Redmi 3 PRO, pa imam par pitanja :D.

Kako ste općenito zadovoljni mobitelom, kamerom i ostalim funkcijama ?

I drugo, recimo da ga mislim odavdje uzeti:

https://neutrinomobile.hr/xiaomi-redmi-3-pro-32gb-dual-4g-white.html

Zna li netko možda koji je ROM instaliran, sadrži li eng. jezik, prihvaća li google apps i to :D ?

Unaprijed hvala!

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice