"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave izdvojena tema

poruka: 25.517
|
čitano: 7.030.390
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
12 godina
neaktivan
Re: "Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave
17 godina

Ako je netko kupovao sa xiaomifor sale:

eu skladište bez davanja?,za koliko dođe pošiljka?,cijena poštarine i opčenito iskustva s njima.

14 godina
neaktivan
"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave

Upravo narucio, mislin da do kraja tjedna imas free shipping na Xiaomi Redmi Note 3 Pro. Ja ocekujem da ce doc kroz tjedan dana.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
mučenik Al Akse kaže...

eu skladište bez davanja?,za koliko dođe pošiljka?,cijena poštarine i opčenito iskustva s njima."

"Narucivao par puta od njih, sta imaju na skladistu jako brzo dodje 4-5 dana (...)  Zaboravio napisat, salju iz Ceske. Uglavnom eu tak da nemas dodatnih davanja."

Ukratko sto mi je patrick objasnjavao u poruci.

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro | origin: rebelszuka | battlenet: rebelsy#21796
11 godina
neaktivan

Jel netko imao iskustva sa slanjem na garanciju kod njih?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Urtz kaže...

Da, nema problema. Sve normalno koliko sam ja skuzio. Samo sto moras slati u Cesku nazad njima...

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro | origin: rebelszuka | battlenet: rebelsy#21796
15 godina
neaktivan
Urtz kaže...

Pozdrav,

Trebao bih preporuku od shopa koji daje EU garanciju za Redmi note 3 (dakle da se na garanciju salje unutar EU) jer imam iskustvo sa svojim redmi note 2 (TopOne) na kojim mi je digitizer podivljo da mi se jednostavno ne isplati slati ga u kinu ( privremeni izvoz da mi špediter radi?) ,nego cu sam mjenjati LCD i tuch o svojem trosku. Dakle htjeo bih izbjeci takvu situaciju sa trgovinom koja ima servis u EU.

Pa sto ga ne posaljes normalno, bez spedicije i platis PDV ponovo ako bude trebalo? Nije li isplativije onda dati koliko, cca 300 kn PDV-a nego kupovati dijeove i plaćati servis što mi se čini više od troska državnih davanja?

11 godina
neaktivan

Nemoze normalno... Nece posta vise da salje, uputili me na špeditera. :D

160kn sam platio tuch sa lcd. Displeje sam vec mjenjao na mobitelima tako da me i jeftinije i brze izadje ovako

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.5.2016 11:39 (Urtz).

0 0 hvala 0
15 godina
rebelsy kaže...
Urtz kaže...

Da, nema problema. Sve normalno koliko sam ja skuzio. Samo sto moras slati u Cesku nazad njima...

Ja se već dva tjedna dopisujem s njima, jer nisam zadovoljan isporučenim punjačem uz Redmi3, o čemu sam pisao u  temi o tom modelu. Najprije poslao mail na koji nisu odgovorili, pa onda pokrenuo dispute preko paypala pa onda dobio odgovor u kojem mi oni nude nekakav dio punjača, na što sam odgovorio da želim novi punjač i sad nekih 5 dana još nikakvog odgovora.

11 godina
neaktivan

Sa top one sam ja na pocetak razgovora cekao 2 tjedna skoro( u medjuvremenu sam prijetio i stajaznam). Onda smo svaki dan po jedan mejl razmjenili gdje oni meni zele pomoci i sve ljepo, sve ljepo. Ja njima posaljem oni salju u xiaomiaftersales i ja za 2 mjeseca dobijem mob nazad. Ugl, drzava nasa je to fino namjestila da se ne isplati slati na popravak u kinu, a za garanciju sam se u startu pomirio da ju nemam, ali probo sam pritiskad da vidim dal mogu mozda iskamcit digitizer o njihovom trosku.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Vernee Thor je sad 119$ u Giztopu na preorder (Free shipping, no customs tax, no VAT fee). Ima neko iskustva s njima, da li će cijena kasnije biti viša pa ću morati nadoplatiti ako sad naručim? Jer mi je 119$ sumnjivo jeftino ako su tu uključena sva davanja.

http://www.giztop.com/vernee-thor.html

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.5.2016 13:31 (Zaggy111).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Urtz kaže...

Nemoze normalno... Nece posta vise da salje, uputili me na špeditera. :D

160kn sam platio tuch sa lcd. Displeje sam vec mjenjao na mobitelima tako da me i jeftinije i brze izadje ovako

Ček, kako neće da šalju - pa otkud baba na šalteru zna što je u paketu koji šalješ?

18 godina
neaktivan
Zaggy111 kaže...

Vernee Thor je sad 119$ u Giztopu na preorder (Free shipping, no customs tax, no VAT fee). Ima neko iskustva s njima, da li će cijena kasnije biti viša pa ću morati nadoplatiti ako sad naručim? Jer mi je 119$ sumnjivo jeftino ako su tu uključena sva davanja.

http://www.giztop.com/vernee-thor.html

ako naručiš po toj cijeni onda budeš i tu cijenu platil,jesi ih možda kontaktiral kad bi trebale ići isporuke?

sad ja imam problem, sestrična traži mob do max.900 kn i mora biti dual sim,neke preporuke?pokušal sam joj reći da uzme meizu ili xiaomi, ali joj je to previše love.

edit:po mogućnosti da je iz eu skladišta ili sa aliexpressa topone

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.5.2016 15:47 (jura).
15 godina
neaktivan

Pa onda Meizu M2 koji ti se iz EU skladista krece cijena oko 950 kn. Jedino ako tih 50 kn više nije dealbreaker...

18 godina
neaktivan
frulex kaže...

Pa onda Meizu M2 koji ti se iz EU skladista krece cijena oko 950 kn. Jedino ako tih 50 kn više nije dealbreaker...

ali di je dostupan za naručiti,gledal sam na giztop i nema ga, a prek aliexpresa izađe prek 1000kn sa dhl-om

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.5.2016 16:06 (jura).
15 godina
neaktivan

Pogledaj na Merimobiles, ja sam ga od tamo uzeo prije 6-7 mjeseci s EU Express dostavom, mozda imaju... Koliko vidim s EU dostavom cca 978 kn kod njih. Ali provjeri prije jel na lageru u svakom slučaju...

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.5.2016 16:10 (frulex).
18 godina
neaktivan
frulex kaže...

Pogledaj na Merimobiles, ja sam ga od tamo uzeo prije 6-7 mjeseci s EU Express dostavom, mozda imaju... Koliko vidim s EU dostavom cca 978 kn kod njih. Ali provjeri prije jel na lageru u svakom slučaju...

znači ako ide Euroline dostavom nema pdv-a?

ajde pucajte dalje kaj mi još preostaje?

našel sam ovaj ZTE Blade S6 i jošXiaomi RedMi 2

17 godina
rebelsy kaže...
mučenik Al Akse kaže...

eu skladište bez davanja?,za koliko dođe pošiljka?,cijena poštarine i opčenito iskustva s njima."

"Narucivao par puta od njih, sta imaju na skladistu jako brzo dodje 4-5 dana (...)  Zaboravio napisat, salju iz Ceske. Uglavnom eu tak da nemas dodatnih davanja."

Ukratko sto mi je patrick objasnjavao u poruci.

Naručen mi4 pa ćemo vidit. Hvala na pomoći.

18 godina
Sosta sta se nitko nije javio od vlasnika redmi 3 da se vidi kakav su oni dobili punjac. Ako nije original ja bih forsirao preko paypala da mi vrate dio novca koliko dodje drugi punjac. Ako ne ide na lijepo onda moras tako. Ja doduse nikad nisam imao problema sa njima i sve su mibu roku isporucili, jednom sam samo cekao sta nisu imali na eu skladistu, pa sad ne narucujem sta nemaju direktno na eu.
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
16 godina
jura kaže...
frulex kaže...

znači ako ide Euroline dostavom nema pdv-a?

ajde pucajte dalje kaj mi još preostaje?

našel sam ovaj ZTE Blade S6 i jošXiaomi RedMi 2

Ovaj ZTE Blade S6 nije loš, a Xiaomi redmi2 je već pomalo zastario na snapdragonu 410. Zte radi na snapdragonu 615 (osam jezgri) i dođe manje od 900 kn. Sigurno ima kvalitet i dobra je kupnja.

18 godina
Bolje dati 139 Eur za redmi 3 nego taj blade, jos je besplatna postarina i eu garancija sa xfs do subote.
18 godina
Bolje dati 139 Eur za redmi 3 nego taj blade, jos je besplatna postarina i eu garancija sa xfs do subote.
14 godina
O Matijeviću jesi li pri piću?!Kud će boca nego da se joca.
Moj PC  
2 0 hvala 2
18 godina

Zte je inače poznata marka i taj Blade se čini dosta dobar s obzirom na cijenu, nije ga za odbaciti...

Recenzije kineskih mobitela na anton008.com +Banggood kuponi za -10$ na PP
15 godina
neaktivan

Za 900 kn taj Blade se čini zbilja dobra ponuda, pogotovo što ima odvojeno SIM i mSD slotove, a ujedno je i nešto jeftiniji od Meizu M2 i dosta od XR3. Jedini minus bi mogla biti baterija od 2300 mAh...

15 godina
protjeran
Pozdrav, gledam curi nekakav mob do 1800 kn max, sada joj se pokvario Lenovo K3 Note. Zapeo sam za Xiaomi Redmi Note 3 ili Huawei X5 ili ako vi imate neki prijedlog? Vidio sam i Umi Iron Pro koji mi izgleda ok za tu cijenu? Samo je bitno da je iz naših dućana ili web shop ova jer bi uzeo na rate. I što pouzdaniji? Hvala na pomoći 😃

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
lovacmaki kaže...
Pozdrav, gledam curi nekakav mob do 1800 kn max, sada joj se pokvario Lenovo K3 Note. Zapeo sam za Xiaomi Redmi Note 3 ili Huawei X5 ili ako vi imate neki prijedlog? Vidio sam i Umi Iron Pro koji mi izgleda ok za tu cijenu? Samo je bitno da je iz naših dućana ili web shop ova jer bi uzeo na rate. I što pouzdaniji? Hvala na pomoći 😃

Ovaj navedeni model Umia preskoci.. Bolje ili XRN3 ili Huawei X5 u svakom slucaju.. Takodjer ne znam koliko ce joj se svidjeti i sto se trazi od specifikacija, ali Lenovo Vibe P1m, za cca 1000 kn je poprilicno dobar stroj.. Baterija 2.5-3 dana uz SOT od 9+ sati.. Za te rezultate je zasluzna baterija od 4000 mAh, a na telefonu upaljeno sve sto se moze upaliti i sinkronizirati.. Jedino bojler jos nije upaljen preko njega.. 

Ako sam ti pomogao, plati pivo ili stisni hvala. ;)
15 godina
protjeran
majdo kaže...
lovacmaki kaže...

Ovaj navedeni model Umia preskoci.. Bolje ili XRN3 ili Huawei X5 u svakom slucaju.. Takodjer ne znam koliko ce joj se svidjeti i sto se trazi od specifikacija, ali Lenovo Vibe P1m, za cca 1000 kn je poprilicno dobar stroj.. Baterija 2.5-3 dana uz SOT od 9+ sati.. Za te rezultate je zasluzna baterija od 4000 mAh, a na telefonu upaljeno sve sto se moze upaliti i sinkronizirati.. Jedino bojler jos nije upaljen preko njega.. 

Ja imam P1 ali ona neće više Lenovo zbog iskustva sa svojim.. Pa tražimo alternativu.. Možda i Xiaomi Mi4c? Jako su slični tih par modela.. Iako Mi4c ima od svih nešto jači procesor.

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.5.2016 15:09 (lovacmaki).
14 godina
neaktivan

Nažalost razumijem.. Pogotovo kad je u pitanju Lenovo..

Dva tržišta, doslovno dva različita modela.. Evo za primjer cu uzeti Lenovo Vibe X2, na papiru strojcina od telefona.. EU i CN verzija se ne razlikuju previse.. Iskljucivo je u pitanju to da je EU verzija single sim, a CN verzija je dual sim.. Ostalo sve je identicno.. Ali telefon do telefona, usporedbe radi kineska verzija je smece kakvo svijet nije vidio.. Prva stvar touch (po hrvatski dodirnik) ne valja..Ghost touch koji se nisu udostojili ispraviti.. Da li je software ili hardvare problem, ne mogu garantirati, znam samo da ta dva telefona nisu isti telefoni.. Dva svijeta razlicita.. EU verzija je 100 svjetlosnih godina ispred kineske, doslovno..

Ima tu jos pojedinih takvih modela gdje sam imao priliku oba posjedovati, koristiti, bilo za CN trziste ili EU trziste.. I definitivno kod Lenova je samo jedno bitno, ukoliko si ga kupio kod nas, EU model, budi siguran da ce sve valjati kako spada..

Ako sam ti pomogao, plati pivo ili stisni hvala. ;)
Poruka je uređivana zadnji put ned 15.5.2016 17:33 (majdo).
18 godina
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice