Da, vidio sam ono za oko 7 eura popusta, uzmem za 2 eura EU punjač kao uvjet druge stavke, i kad se zbroji sa prijevozom od oko 9 eura dođe ukupno 150 eura što je jednako ili koju kunu povoljnije nego 170 dolara iz par drugih trgovina. Dobro je što za garanciju šaljem u češku. A onaj željeni kineski ROM i tako možda nitko više osim TopOne (na zahtjev) ne stavlja. Ali njega kao orginalni ROM nije problem flešati u slučaju da bude trebalo, jer ne treba ni otključavati bootloader niti TWRP ili neke druge pomoćne aplikacije instalirati.
Mi4 c je bolji telefon od redmi 3. Ima bolju kameru (znatno) i kvalitetniji ekran. Ako se ne mislis igrati particije nebudu problem.
Ovdje: MeriMobiles link 178 dolara + 24 euroline slanje je najjeftinije što sam uspio naći za Mi4c, znaš li da je gdje povoljniji ? Ne mislim ga koristiti za igranje. Kamera ok, ali ekran je dosta hvaljen i onaj od Redmi 3 iako ima malo manju gustoću piksela, uostalom i kamera zadovoljava. Meni je najviše zbog izgleda, a čini se da je i konstrukcija čvršća kod Mi4c. Jedan mali minus je što ima novi tip konektora za punjenje, kao i npr LeTv One.
Kako u toj priči stoji Huawei Honor 6
Tu na MeriMobiles je dosta jeftiniji nego drugdje, u rangu Mi4c cijenom. Čini se da je nešto stariji uređaj. Sviđaju mi se dimenzije, težina, baterija od 3100 mAh bi trebala biti ok...EDIT: Ne sviđa mi se što nema tipke već uzimaju prostor na ekranu, a i tip poklopca za sim karticu mi nije nešto.

Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!

Tu su smeštene antene, pa je zbog boljeg prijema ostavljena plastika.