"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave izdvojena tema

poruka: 25.496
|
čitano: 6.536.616
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
9 godina
neaktivan
Re: "Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave
Čitatelj sam BUGa iz BiH, ali tek od danas na ovom forumu.
Da ne bi listao stranice unatrag može li mi netko predložiti najbolji web shop na kojem mogu kupiti Meizu M3 Note na najjeftiniji mogući način.
Naime, vidim na gearbestu da je oko 300 $, a Honorbuy-u je 190 $ što mi je donekle jer je tek jučer počela prodaja pa je u tijeku nadmudrivanje.
Ako bi ga danas kupio platio bi oko 360 KM i na to bi jos platio 120 KM carine i poreza.
Smatrate li da će cijena pasti uskoro na 160 $?
Kada bi mobitel platio putem PayPala sC

0 0 hvala 1
16 godina
"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave

2 0 hvala 0
17 godina

Frendica mi baš danas kaže kako ima Doogee x5, slučajno joj pao na pod, mala ogrebotina i ništa, normalno radi. Zanimljivo za mob od 60$, baš sam nedavno govorio kako je bolje kupiti kineza, pa i jeftinijeg nego ove u našim dućanima po 600kn s 512Mb rama. Stvarno ne znam kako mob može funkcionirati s tako malo ram memorije. Danas chrome i igre zahtjevaju puno više.

Recenzije kineskih mobitela na anton008.com +Banggood kuponi za -10$ na PP
10 godina
neaktivan
Pred dvadesetak dana netko je ovdje spomenuo USB mjerac napona i jakosti, bio sam si ga narucio, danas mi je dosao. Prije Reala (Volfsburg je nazalost ispao) mjerio sam razlicite punjace, preko raznih kablova, punjenje raznih mobitela. Rezultati su bili ponovljivi ali neki prilicno cudni. Morat cu prosiriti broj punjaca, kablova i trosila (ne samo mobitele), te popisivati rezultate u tablicu.

Zasad sam testirao punjenjenje Samsung Galaxy S5 te iPhona 5s (krenuo sam s ta dva ne-kineska). iPhonov originalni punjac pri punjenju oba mobitela pokazuje napon oko 4.96 V, Samsungov punjac oko 5.1 V, dok na no-name punjacu napon skace od 5.1 do 5.35 V. Sva tri punjaca su nominalno 5V, 2.0 do 2.1 A.

Preko Samsungovog USB kabla Galaxy S5 povukao si je 1.8 A na svom punjacu, a preko nekog starog USB kabla (vjerojatno iz doba mobitela s puno slabijim baterijama, odn. kabla nekad predvidjenog samo za podatkivno povezivanje s PCjem) jedva 0.2 A.

Na no-name punjacu, s originalnim kablom, Galaxyju je jakost varirala od 1.1 do 1.4 A. iPhone je na svim punjacima (s originalnim kablom) vukao 0.99 A, osim na tom no-name punjacu gdje mu je jakost varirala od 0.8 do 0.99 A.

Taj kineski no-name punjac vec mi je i prije bio sumnjiv (neke uredjaje nije htio puniti ako su se bili skroz ispraznili a na jednom mobitelu touch-screen je divljao za vrijeme punjenja) pa sam ga drzao po strani a sad su mi ova mjerenja pomogla da ga potpuno skartiram. Kao i dva stara mikro USB (podatkovna) kabla. Vjerojatno ce sutra u skart otici jos par punjaca (ionako starih i nazivno slabih), jedan (isto od prije sumnjivi) produzni USB kabel a o (kineskim) auto punjacima da i ne razmisljam.

Skoro mi dodje zao sto sam si nabavio taj mjerac, da sad vidim kakve sam sve punjace i kablove s vremenom skupio i cuvao (kao, zlu ne trebalo).

Bas me zanima kakvim ce se na mjerenjma pokazati Blitzwolfov multi USB punjac te Xiaomijeva vanjska USB baterija/punjac

6 1 hvala 10
17 godina
Meni vanjska baterija od 20000mah puni 1700mah, a voxlinkov qc3 sam narucio pa cu vidjeti kako on brzo moze napuniti tu vanjsku bateriju.
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
16 godina

Žena naručila Xiaomi 4S, preko Top One-a (Aliexpress) i dobila upute da snima preuzimanje paketa, da ga važe, otvara, dok ga uključuje...

Vi to radite? Dali dostavljač dozvoli rasturanje paketa prije nego potpiše primopredaju?

Netko ovdje dobio ciglu umjesto naručenog?

0 0 hvala 0
17 godina

Par ljudi sa foruma je dobilo prazan paket koji je bio pun kad je krenuo iz Kine, iako ne konkretno od Top One.

Dostavljači se često bune, žure, nemaju vremena (što mi je sasvim lako da poverujem), ali kad ti potpišeš onaj papir i preuzmeš paket i on ode, a ti ostaneš sam i sam otvoriš kutiju, posle toga nemaš šanse da dokažeš šta je u kutiji bilo, šta nije.

Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina

Moze netko odg??

0 0 hvala 0
14 godina
nixa2210 kaže...

Moze netko odg??

Mogu ja ako napises samo jedan upitnik.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
13 godina
Ivan(4) kaže...

Par ljudi sa foruma je dobilo prazan paket koji je bio pun kad je krenuo iz Kine, iako ne konkretno od Top One.

Dostavljači se često bune, žure, nemaju vremena (što mi je sasvim lako da poverujem), ali kad ti potpišeš onaj papir i preuzmeš paket i on ode, a ti ostaneš sam i sam otvoriš kutiju, posle toga nemaš šanse da dokažeš šta je u kutiji bilo, šta nije.

Kojih par? Čemu širiti paniku? Samo jedan forumaš ovdje na forumu je dobio prazan paket, i iz svega je jasno vidljivo da je paket ukraden od strane nekog iz DPD-a..

Ako sam ti pomogao, plati pivo ili stisni hvala. ;)
13 godina
CyberDemonVZ kaže...
nixa2210 kaže...

Moze netko odg??

Mogu ja ako napises samo jedan upitnik.

Ma ne trebas ionako sve ima na internetu

17 godina
majdo kaže...

Kojih par? Čemu širiti paniku? Samo jedan forumaš ovdje na forumu je dobio prazan paket, i iz svega je jasno vidljivo da je paket ukraden od strane nekog iz DPD-a..

Skoro sam siguran da su dvojica.

9 godina
neaktivan

Nedavno sam kupila ZTE Blade L3 i moj je problem sljedeći.

Na displayu telefona su boje uzasne, dakle viber koji ima tamno ljubicasti layout na mom telefonu je fluorescentno plav.

Fotke posebno cb koje gledam izgledaju tamno plave ili magenta sa progorenom bijelom i to me strasno iritira jer se bavim fotografijom i bitno mi je da vidim stvari onakvima kakve jesu, kao npr na kompu.

Telefon nije pokvaren niti mi daje ikakve probleme jednostavno ima te grozne tvrde fluorescentne boje.

Problem nije svjetlina ekrana a to mi jedino dopusta da podesim.

Pokusala sam skinut aplikacije kao screen adjuster ali nista ne rjesavaju.

Ima li jos netko ovaj problem i zna li kako ga rjesiti.

Molim vas bitno mi je

Hvala

0 0 hvala 0
17 godina

Koji rom (verziju) imaš na njemu? Jesi čitala kakve recenzije, komentare o njemu, da li i ostali korisnici to prijavljuju?

Recenzije kineskih mobitela na anton008.com +Banggood kuponi za -10$ na PP
9 godina
neaktivan

citala sam ali nisam naisla na nikakav post korisnika koji imaju takav problem, valjda to ljudima nije bitno ili to ni ne primjecuju ali definitivno white balance nije ok.

verzija sustava android 4.4.2

verzija jezgre 3.4.67

17 godina
neaktivan

pa probaj napraviti upgrade na 5.0 pa onda vidi dal ima poboljšanja, jer ako sam dobro videl ima za njega službeni lolipop

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
9 godina
neaktivan

totalno glupo pitanje ali ne kuzim se u to a gdje da napravim taj update?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Andrea1211 kaže...

totalno glupo pitanje ali ne kuzim se u to a gdje da napravim taj update?

izvoliš :)

9 godina
neaktivan

Hvala ti, probala ne daje mi online update, kaze your software is up to date i ne mogu nista

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Andrea1211 kaže...

Hvala ti, probala ne daje mi online update, kaze your software is up to date i ne mogu nista

jel to ovaj mobitel?jer ako je onda bi trebalo biti update za njega.ako si na 4.4.2

edit:jel vip-ov uređaj?jer vidim da vip uopće nije pustil nadogradnju.sad jedino da daš nekom mob koji se kuži u to pa da ti skine službenu verziju i flasha na mob ili da ga root-a pa stavi neku drugu verziju lolipop-a

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.4.2016 15:09 (jura).
13 godina
neaktivan

Koji model sa 5-5.5 inčnim ekranom i dobrom baterijom bi bio najjeftiniji a da ima izuzetno dobar GPS i kompas? Treba mi neki dobar sa GPS-om kada putujem u inostranstvo.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ratkoX kaže...

Koji model sa 5-5.5 inčnim ekranom i dobrom baterijom bi bio najjeftiniji a da ima izuzetno dobar GPS i kompas? Treba mi neki dobar sa GPS-om kada putujem u inostranstvo.

Mislio sam mozda uzeti xiaomi note 3 pro.....ima li iko njega i kako se je pokazao?

I odakle bi bilo najpovoljnije da ga uzmem, nasao sam ga ovdje, da li je ovo legitimno?

http://www.aliexpress.com/item/Redmi-Note-3-Pro-Snapdragon-650-Redmi-Note3-1080P-2G-16G-5-5-Screen-4050mAh-FDD/32641719341.html?spm=2114.01010208.3.46.xJnxMC&ws_ab_test=searchweb201556_0,searchweb201602_4_10017_10005_10006_10034_10021_507_10022_508_10020_10018_10019,searchweb201603_7&btsid=8f5e6069-4b34-4383-b5fd-268c6c800d46

15 godina
neaktivan

Preciziraj .... ti si izviđač pa ti treba kompas, ili ti treba samo dobar GPS za navigaciju?

Več dugo nisam pročital da neki noviji mob ima neispravan GPS .... tak da ako ti je važan samo GPS,

uzmi najjeftiniji sa veeeelimoooom baterijom koji ti se čini OK

Eh, sad ovo kaj si linkal nije najjeftiniji ...

dak
Poruka je uređivana zadnji put sri 13.4.2016 15:55 (dak0001).
17 godina
Uzmi od top one sellera jer nrmas carine ili xiaomiforsale.com, ili ako hoces da ti dugo baterija traje redmi 3 pro. Meni na obicnom rn3 3/32 gps odlicno radi, testirao po njemackoj
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
13 godina
Nema tu puno pomoći,ugrađen je jeftini TFT zaslon.
O Matijeviću jesi li pri piću?!Kud će boca nego da se joca.
13 godina
neaktivan

Da i meni treba za navigaciju po zemljama EU, da je dobar i po cestama i za pjesaka. Iz BIH sam, naplatili bi carinu na top one vidim.

Gdje bi bilo najjeftinije uzeti ga, po mogucnosti da seller otvori kutiju i isproba ga prije slanja?

9 godina
neaktivan
Je taj je i vipov je ali je dekodiran
9 godina
neaktivan
Je taj je i vipov je ali je dekodiran
17 godina

Probaj otici u vip i pogledaj kakav ekran ima njihov u ducanu. Moguce da imas neispravan panel

(G)jokaCRO ingame
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Da li je tko čuo za brend Vernee?

našao sam neka dva modela njihova

http://www.kimovil.com/en/compare/vernee-apollo,vernee-thor

ako sam dobro skužio koriste MIUI?

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.4.2016 22:00 (dudekzg).

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice