"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave izdvojena tema

poruka: 25.516
|
čitano: 7.013.588
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
13 godina
"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave

Pito prodavaca na alliexpressu za carinu dali moze nekako zaobici da dobijem kao gift il tak nes.

Odgovor: all custom issues are randamly,in order to avoid the custom value and pass your custom smoothly, we are going to declare a lower price, if you have your special request, we will follow yours instead.Pls NOTE that when you pay

Sto bi to trebalo znacit? da ce navest mobitel po umanjenoj cijeni pa cu platit carinu manje il?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: "Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave
matecro007 kaže...

Pito prodavaca na alliexpressu za carinu dali moze nekako zaobici da dobijem kao gift il tak nes.

Odgovor: all custom issues are randamly,in order to avoid the custom value and pass your custom smoothly, we are going to declare a lower price, if you have your special request, we will follow yours instead.Pls NOTE that when you pay

Sto bi to trebalo znacit? da ce navest mobitel po umanjenoj cijeni pa cu platit carinu manje il?

On će na paket stavit da je vrijednost manja i možda napisat da se unutra nalazi nešto drugo u nadi da će ovi na carini popustit paket tj. neće naplatit dodatni trošak.

Ako to ne prođe, ovi će ti otvorit paket i od tebe osobno tražit ispostavu računa kako bi se oni uvjerili kolika je njegova prava vrijednost.

Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
Poruka je uređivana zadnji put sub 9.4.2016 11:47 (AmonZero).
14 godina
neaktivan

Gdje uzeti s EU skladišta Xiaomi Redmi 2 onu verziju koja je single sim jer samo ona podržava 900mhz, dok dual sim verzija ne podržava koliko se sjecam..

Ili ako netko ima ideju koji drugi mobitel do 1000 kn s EU skladišta, ni lipe više od toga frend neće dati, to je maksimum maksimuma..

Ako sam ti pomogao, plati pivo ili stisni hvala. ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
majdo kaže...

Gdje uzeti s EU skladišta Xiaomi Redmi 2 onu verziju koja je single sim jer samo ona podržava 900mhz, dok dual sim verzija ne podržava koliko se sjecam..

Ili ako netko ima ideju koji drugi mobitel do 1000 kn s EU skladišta, ni lipe više od toga frend neće dati, to je maksimum maksimuma..

Ja imam Redmi 2 dual sim i 900mhz...

10 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Clueso kaže...

Ja imam Redmi 2 dual sim i 900mhz...

Koju verziju 1/8 ili 2/16 i gdje je kupljena?

3G network 
WCDMA: 850(B5)/1900/2100
2G Network
GSM B8 900/1800/1900
Ovo me buni, jer nalazim na razlicite informacije, negdje pise da ima 3G na 900, a na drugim mjestima piše da nema..
Recimo na Giztop-u piše da ima 3G na 900mHz
10 godina
neaktivan
Na giztopu je verzija od 1gb

0 0 hvala 0
16 godina
moderator
majdo kaže...

Svaki Redmi 2 je dual sim

Verzija sa 1GB/8GB podržava 3G na 900MHz (HM2014811 verzija)

Verzija sa 2GB/16GB ne podržava 3G na 900MHz (HM2014813 verzija)

With the first link, the chain is forged. The first speech censured, the first thought forbidden, the first freedom denied, chains us all irrevocably.
14 godina
neaktivan
Nije svaki dual sim. Redmi 2 sa jednim utorom zapravo uz 2 u imenu ima i dodatak Prime i prvenstveno je rađen za Indijsko tržište, tamo se i proizvodi i prodaje.. I on je u startu 2/16 i single sim.. Imao sam ga u rukama prije malo jače od pola godine na recenziranju.. Druge razlike osim u sim slotu nema za razliku od 2 i 2 Pro..
16 godina
moderator

Link?

Službena stanica Mi India navodi da je dual sim

http://www.mi.com/in/redmi2/specs/#wire

To je model HM2014818

With the first link, the chain is forged. The first speech censured, the first thought forbidden, the first freedom denied, chains us all irrevocably.
Poruka je uređivana zadnji put sub 9.4.2016 14:11 (XXX-Man).
18 godina

Ako neki nemaju dual sim (a treba vam) onda treba detaljno pogledati opis proizvoda kada se kupuje.

Recenzije kineskih mobitela na anton008.com +Banggood kuponi za -10$ na PP
11 godina
neaktivan
Pozz...nisam strasno izbirljiv,neznam kako vama ali nikako da me u potpunosti zadovolji kineski telefon,pri tome mislim prvenstveno na izgled(Meizu je ok)...sto se tice performansi tu nema ama bas nikakve zamjerke za ulozeno-dobiveno.Zasto pobogu jos nisu probali neki model u EDGE izdanju,prvenstveno mislim na Xiaomi i Meizu,zna li itko hoce li ovaj Meizu pro 6 biti edge? Ako ne na kraju ce na moju adresu redmi note 3 pro prime.

0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Nece ti meizu mx6 biti edge, vec su izasle leakane fotografije uredaja i nema zaobljen ekran.
Moj PC  
1 0 hvala 1
11 godina
neaktivan

http://megastore.hr/proizvod/xiaomi-redmi-note-2/

Znači krenuli su s prodajom?

Ako se ne varam M2 note je kod njih jeftiniji nego drugdje po "našim" webshopovima?

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.4.2016 20:42 (dudekzg).

0 0 hvala 0
18 godina

S time ako u megastoreu plaćate Dinersom utorkom imate još -10% popusta

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.4.2016 20:49 (Ag008).
11 godina
neaktivan
Ag008 kaže...

S time ako u megastoreu plaćate Dinersom utorkom imate još -10% popusta

Čuj, nadam se da shvaćaš da ćemo te sad zezat da si u dogovoru s njima  hahahaha 

nisam znao, fala za info, onda se čak i isplati kupiti neke stvari tamo.

18 godina

Imam Diners i nedavno sam dobio letak pogodnosti (svaki dan imaju popust u nekom dućanu) pa sam se sjetio i Megastorea. To je trgovina Hangara 18, ne znam kako se odnose za jamstvo.

11 godina
Kakav je Huawei P8 lite za gaming (asphalt 8 rr3)
I kakva mu je baterija prilikom gaminga?
Ako netko zna nek me malo uputi

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

E ne morate se seliti u Srbiju, nisu vam ovdje popularni ni Cubot ni Dudži, a ni ostalo kinesko smeće!

Jesu Srbi možda ludi al glupi baš i nisu :) ako kolegu Ag zanima, popularni su naravno Xiaomi i Meizu, naravno Huawei, Lenovo. Naravno prodaje se i ovo ostalo ali u tragovima.

kupujem ženi prvi smartphon i s obzirom na budžet od max 120-130€ odlučio sam se za Meizu M2 (mini, ne Note), mislim da će biti zadovoljna i mirna bar 2-3 godine. Bar se nadam...

3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Gdje se moze naruciti Meizu M3 Note da vidim kakve su im cijene?

0 0 hvala 0
13 godina
Intelovac123 kaže...

Gdje se moze naruciti Meizu M3 Note da vidim kakve su im cijene?

http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_350491.html

http://www.itrevolucija.org/
16 godina

0 0 hvala 0
12 godina

Stigao mi je Cubot S550.

Može reći tko god što hoće, ali ovo je jako lijep i brz mobitel.

Na prvu, stvarno odskače od jeftinjara.

Povukao je novi OTA update na verziju od 17.3.2016.

Sad je na punjaču, a još sutra je kod mene, pa ako koga što zanima - neka pita.

2 0 hvala 0
13 godina

I meni je ovo skroz cudno, ja sam juce procitao da ce verzija sa 3GB rama biti 150$, a obicna verzija oko 130$. Kontam mozda nisam dobro procito 

http://www.itrevolucija.org/
16 godina

to je cijena za Kinu. u web trgovinama u kojim mi kupujemo je uvijek veća cijena

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Moze li se Meizu M3 Note preko tih stranica na placanje karticama kupiti na rate?

Stjepan

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Pozdrav ekipa, molio bih vas preporuku  mobitela do 100 eura(700-800kn). Mobitel za malđu žensku osobu znači da ima solidnu kameru i ekran od 5".

Unaprijed hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
KocyFx kaže...

Pozdrav ekipa, molio bih vas preporuku  mobitela do 100 eura(700-800kn). Mobitel za malđu žensku osobu znači da ima solidnu kameru i ekran od 5".

Unaprijed hvala

mozda bas ovaj redmi 2 kojeg smo spominjali u prijasnim postovima, samo nema ekran od 5 incha

14 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice