Pito prodavaca na alliexpressu za carinu dali moze nekako zaobici da dobijem kao gift il tak nes.
Odgovor: all custom issues are randamly,in order to avoid the custom value and pass your custom smoothly, we are going to declare a lower price, if you have your special request, we will follow yours instead.Pls NOTE that when you pay
Sto bi to trebalo znacit? da ce navest mobitel po umanjenoj cijeni pa cu platit carinu manje il?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pito prodavaca na alliexpressu za carinu dali moze nekako zaobici da dobijem kao gift il tak nes.
Odgovor: all custom issues are randamly,in order to avoid the custom value and pass your custom smoothly, we are going to declare a lower price, if you have your special request, we will follow yours instead.Pls NOTE that when you pay
Sto bi to trebalo znacit? da ce navest mobitel po umanjenoj cijeni pa cu platit carinu manje il?
On će na paket stavit da je vrijednost manja i možda napisat da se unutra nalazi nešto drugo u nadi da će ovi na carini popustit paket tj. neće naplatit dodatni trošak.
Ako to ne prođe, ovi će ti otvorit paket i od tebe osobno tražit ispostavu računa kako bi se oni uvjerili kolika je njegova prava vrijednost.
Gdje uzeti s EU skladišta Xiaomi Redmi 2 onu verziju koja je single sim jer samo ona podržava 900mhz, dok dual sim verzija ne podržava koliko se sjecam..
Ili ako netko ima ideju koji drugi mobitel do 1000 kn s EU skladišta, ni lipe više od toga frend neće dati, to je maksimum maksimuma..
Gdje uzeti s EU skladišta Xiaomi Redmi 2 onu verziju koja je single sim jer samo ona podržava 900mhz, dok dual sim verzija ne podržava koliko se sjecam..
Ili ako netko ima ideju koji drugi mobitel do 1000 kn s EU skladišta, ni lipe više od toga frend neće dati, to je maksimum maksimuma..
Ja imam Redmi 2 dual sim i 900mhz...
Ja imam Redmi 2 dual sim i 900mhz...
Koju verziju 1/8 ili 2/16 i gdje je kupljena?
Svaki Redmi 2 je dual sim
Verzija sa 1GB/8GB podržava 3G na 900MHz (HM2014811 verzija)
Verzija sa 2GB/16GB ne podržava 3G na 900MHz (HM2014813 verzija)
Ako sam ti pomogao, plati pivo ili stisni hvala. ;)
Link?
Službena stanica Mi India navodi da je dual sim
http://www.mi.com/in/redmi2/specs/#wire
To je model HM2014818
Ako neki nemaju dual sim (a treba vam) onda treba detaljno pogledati opis proizvoda kada se kupuje.
http://megastore.hr/proizvod/xiaomi-redmi-note-2/
Znači krenuli su s prodajom?
Ako se ne varam M2 note je kod njih jeftiniji nego drugdje po "našim" webshopovima?
S time ako u megastoreu plaćate Dinersom utorkom imate još -10% popusta
Čuj, nadam se da shvaćaš da ćemo te sad zezat da si u dogovoru s njima hahahaha 

nisam znao, fala za info, onda se čak i isplati kupiti neke stvari tamo.
Imam Diners i nedavno sam dobio letak pogodnosti (svaki dan imaju popust u nekom dućanu) pa sam se sjetio i Megastorea. To je trgovina Hangara 18, ne znam kako se odnose za jamstvo.
I kakva mu je baterija prilikom gaminga?
Ako netko zna nek me malo uputi
E ne morate se seliti u Srbiju, nisu vam ovdje popularni ni Cubot ni Dudži, a ni ostalo kinesko smeće!
Jesu Srbi možda ludi al glupi baš i nisu :) ako kolegu Ag zanima, popularni su naravno Xiaomi i Meizu, naravno Huawei, Lenovo. Naravno prodaje se i ovo ostalo ali u tragovima.
kupujem ženi prvi smartphon i s obzirom na budžet od max 120-130€ odlučio sam se za Meizu M2 (mini, ne Note), mislim da će biti zadovoljna i mirna bar 2-3 godine. Bar se nadam...
Gdje se moze naruciti Meizu M3 Note da vidim kakve su im cijene?
Gdje se moze naruciti Meizu M3 Note da vidim kakve su im cijene?
Stigao mi je Cubot S550.
Može reći tko god što hoće, ali ovo je jako lijep i brz mobitel.
Na prvu, stvarno odskače od jeftinjara.
Povukao je novi OTA update na verziju od 17.3.2016.
Sad je na punjaču, a još sutra je kod mene, pa ako koga što zanima - neka pita.
I meni je ovo skroz cudno, ja sam juce procitao da ce verzija sa 3GB rama biti 150$, a obicna verzija oko 130$. Kontam mozda nisam dobro procito 
to je cijena za Kinu. u web trgovinama u kojim mi kupujemo je uvijek veća cijena
ovo je bio link za verziju 2GB RAM, a evo za 3 GB http://www.aliexpress.com/store/product/Original-Meizu-M3-Note-Helio-P10-Octa-Core-4G-LTE-Cell-Phone-Android-5-1-MTK/342812_32648491861.html
Moze li se Meizu M3 Note preko tih stranica na placanje karticama kupiti na rate?
Pozdrav ekipa, molio bih vas preporuku mobitela do 100 eura(700-800kn). Mobitel za malđu žensku osobu znači da ima solidnu kameru i ekran od 5".
Unaprijed hvala
Pozdrav ekipa, molio bih vas preporuku mobitela do 100 eura(700-800kn). Mobitel za malđu žensku osobu znači da ima solidnu kameru i ekran od 5".
Unaprijed hvala
mozda bas ovaj redmi 2 kojeg smo spominjali u prijasnim postovima, samo nema ekran od 5 incha
Dali znate kakav je ovaj ZTE Blade S6? Čini mi se ok za te novce.