Update...
Nasao: http://www.honorbuy.com/110-touch-screen-and-lcd-for-xiaomi-mi3.html
Ali nisu ih imali prije jer sam sve živo prekopao....
Update...
Nasao: http://www.honorbuy.com/110-touch-screen-and-lcd-for-xiaomi-mi3.html
Ali nisu ih imali prije jer sam sve živo prekopao....
Ne bi si honorbuy dopustio fake... a i cijena je malo jača + dostava. Popušio sam ga ali baš onako svjetski!
Haha da!!! a bar cu znat odmah kad ga dobijem sta je i kako je.
sad cu ja njega skrpat i zamijenit back cover i ode on na njušku... a Mi5 Pro vec polako plovi prema bespućima mog džepa ;)
za te pare koje si ulozio mobo si kupit novi mob :D
bas ces dobit mob takvih specki za te novce, ja jedino nebih narucivao s honorbuya nego s alija jer je preskupo ali opet bolje popravit i izvuci neku lovu nego da stoji doma. sad je oko 150eur sa eu skladista
nisam nis ulozio :D
za ova dva ekrana sam dobio povrat, a ovo cu nesto iskemijati s honorbuyem, vidjeti malo ako ce netko narucivati pa da podijelimo postarinu :)
ali da, skup sport. pa ti bacaj mob.
S alija znam da su fake, s honorbuya ako bude fake odmah cu ga skontat i ide dispute na paypal. Tako da sam u relativno dobroj poziciji jos uvijek.
Kazem opet, nema sanse da honorbuy ima fake ekran, jednostavno su pre ozbiljan shop da im se to desi.
Imam pitanje u vezi preordera sa Top-One-a. Xiaomi Redmi 3 Pro bi me kao pre-order trebao izaći oko 1300kn. E sad, mene zanima ako propustim pre-order koliko će narasti cijena? Ima li tko neke okvirne informacije?
Necete vjerovati ali i meni jucer pukao ekran. Zviznuo o pod (vec 20-ti put) i pukao. Idem u potragu. ako velite da sa bootloaderom nije takva frka uzeo bi redmi note 3 sa alia od onog top one sellera.
sad me zanima samo informacija od nekog tko kupuje na aliju dal moze platiti PBZ visa deviznom karticom jer mi pred nekog izvjesnog vremena nije prolazilo, tj banka je odbijala uplatu...
Necete vjerovati ali i meni jucer pukao ekran. Zviznuo o pod (vec 20-ti put) i pukao. Idem u potragu. ako velite da sa bootloaderom nije takva frka uzeo bi redmi note 3 sa alia od onog top one sellera.
sad me zanima samo informacija od nekog tko kupuje na aliju dal moze platiti PBZ visa deviznom karticom jer mi pred nekog izvjesnog vremena nije prolazilo, tj banka je odbijala uplatu...
Ja sam često kupujem na aliju (prije par dana sam uzeo Redmi 3) i imam PBZ-ovu visu electron deviznu karticu i nikad nisam imao problema.
sutra nosim pare gore pa budem probao.Hvala!
Isti model i tri iritantna problema.
1. Svaki četvrti-peti poziv bilo da ja zovem ili mene da zovu jednostavno izgleda kao da je isključen mikrofon. Mislio sam da je možda do toga da se pali ekran pa slučajno stisnem tipku koju ne treba, ali provjereno nije taj slučaj.
2. Samovoljno mi se mijenja melodija zvona.
3. Ekran se po nekoliko puta upali bez razloga (nit' je poziv, nit' poruka, nit' išta). To mi je iritantno jer mi se posljedično brže troši baterija.
Je li to uobičajeno za Zopo ili postoji neki lijek?
Si probao staviti novi rom?
O Matijeviću jesi li pri piću?!Kud će boca nego da se joca.
Htio bi uzet meizu pro 5 sa honorbuya
Imam voucher 5$ off sa racunala.com
Zanima me ima mozda neko voucher koji netreba?
Isto tako ako se narucuje sa EU skladista carina se ne naplacuje?
Nemogu , trebam prvo kupiti taj mob tek onda dobijem popust na drugu kupnju.
Evo da se i ja javim malo na temu. Nakon 8 mjeseci korištenja svog kineza ,Cubot X12, došao je red da napišem svoja iskustva s njime kao i sa još par drugih modela iste marke. Vidim da ekipa naveliko pljuje po Cubotu (a također i po korisniku ag008) jer su oni Xiaomi master race.
Sve to pljuvanje bi bilo u redu da je riječ o mobitelima koji su loši,nepouzdani i tako dalje, međutim istina je drukčija. Cubot X6 sa svim svojim manama (preinstalirani malware) je bio vrlo korektan u svih godinu i nešto dana koliko ga je moj prijatelj imao. Također posjedovao sam na par mjeseci i Cubot S308. Uređaj sam po sebi nije spektakularan no s obzirom na cijenu radi svoj posao više nego korektno te ima dovoljno snage ispod haube za zahtjevnije aplikacije. Trenutno posjedujem X12 kao i moj brat. Pošto je on ovisnik o društvenim mrežama samim time stalno u pokretu te se aktivno bavi nogometom ne ispušta ga iz ruku. Nekoliko puta mu je ispao iz ruke te je zbog toga njegov mobitel zadobio nekoliko manjih oštećenja na bokovima, ništa strašto te se iz neposredne bliznie baš i ne vide oštećenja. Bateriju religiozno puni svaku večer nakon cjelodnevnog rada. Većinom je to na Wi-Fi konekciji a kad je vani 4G. Kod mene je drukčija slika. Meni mobitel služi za obavljati pozive i poruke, često bacim đir po Facebooku i Whatsappu a većinu vremena čitam knjige pomoću Fabrik ebook readera. Kad putujem slušam i glazbu a nerijetko znam gledati YouTube. Samim time baterija mi traje malo dulje nego bratu. GPS je korektan i precizan mada ga nisam puno koristio. Također x12 ima IR blaster koji ga uz odgovarajući app pretvara u daljinski upravljač za puno raznih uređaja, kod mene slući za jednu televiziju i klima uređaj. Sve u svemu tokom ovih 8 mjeseci nisam imao nikakvih kvarova i većih problema pri korištenju mobitela. Moj mobitel je došao sa Geekbuyinga bez komplikacija ali sa zakašnjenjem od tjedan dana jer su rasprodali sve na zalihi te su čekali od Cubota novu pošiljku. Povodom toga korisnička služba mi je putem e-maila sve objasnila te se ispričala zbog situacije sa popustom od 2%. Bratov je naručen sa banggoda iz EU skladišta te on nije imao dodatna davanja koja sam ja imao budući da je moj došao iz Kine. S obzirom na cijenu omjer uloženog i dobivenog je više nego dobar. I ja sam isto bio sumnjičav u vezi Cubota kao proizvođača kad sam posjedovao X6 ali kako je vrijeme prolazilo tako je Cubot u mojim očima postao brend kojem se može vjerovati tako da ne vidim čemu toliki hejt prema Cubotu na ovoj temi. Nemojte me krivo shvatiti nemam ništa protiv nekoga tko želi kupiti neki drugi brend kineskog proizvođača ali svako polje žita ima svoje kukolje pa tako i Cubot, Xiaomi i svi ostali brendovi ali jedno je sigurno više nikad neću davati ogromnu lovu za brand name proizvođača kad istu a često i bolju alternativu nude kineski proizvođači.
TL;DR
Ne hejtaj druge marke i uzdiži svoj *insert your brand name here* kad svi imaju svoje bolje i lošije modele jer na kraju ne odlučuje glava već novčanik.
Žena se odlučila za ovaj: http://www.aliexpress.com/store/product/Original-Xiaomi-Mi4s-4G-LTE-Mobile-Phone-5-0-1920x1080-Snapdragon-808-Hexa-Core-3GB-RAM/342812_32612448521.html.
1. Taj bi normalno radio na VIP mreži?
2. Dućan je ok? Dali bi ga trebalo flashat ili?
3. Općenito što mislite o njemu?
Asus Zenfone Max sa Trendresources LTD (Aliexpress).
OS:Android 5.0 Language:Multi language CPU:MSM8916 Quad core 1.2GHz Screen Size:5.5inch GPU:Adreno 306 Resolution:1280x720 pixels Storage:2GB RAM 16GB ROM + mSD CARD Front Camera:5.0MP Rear Camera:13.0MP Battery:5000mAh SIM Card:Dual SIM Dual Standby
US $151.78 bez dodatnih davanja
Dva su mi na putu , pa kad stignu prijavim utiske iz prve ruke.
Si probao staviti novi rom?
Ako se pitanje odnosi na mene, sa svim telefonima radim samo službene nadogradnje. Nikakve custom ROM-ove ne postavljam.
Izgleda da je izašao AOSP ROM za Redmi 3 Note Pro :)
Pri dnu stranice 473 ovog topica se javilo dvoje ljudi kojima nije uvažilo PBZ Visa deviznu karticu za kupovinu na Aliexpress Top One...ja sam na Top One stranici vidio neko objašnjenje da devizne Visa ne primaju već samo neke personal kartice,
Zanima me jel itko uspješno kupio na tom Top One sa deviznom karticom ?
Pri dnu stranice 473 ovog topica se javilo dvoje ljudi kojima nije uvažilo PBZ Visa deviznu karticu za kupovinu na Aliexpress Top One...ja sam na Top One stranici vidio neko objašnjenje da devizne Visa ne primaju već samo neke personal kartice,
Ja sam krivo napisao par postova prije (nadam se da red_bull nije još ništa uplatio
) . Ipak ovu karticu u PBZ-u imam. I bez problema kupujem na aliju i kod TopOne-a
Ja sam krivo napisao par postova prije (nadam se da red_bull nije još ništa uplatio
) . Ipak ovu karticu u PBZ-u imam. I bez problema kupujem na aliju i kod TopOne-a
hvala amon, nisam za sad ni probao ali mislim da nebi trebalo biti nikakvih problema jer ako odbije banka, odbije. Nebude mi uzela lovu...
(G)jokaCRO ingame