"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave izdvojena tema

poruka: 25.500
|
čitano: 6.639.640
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
14 godina
Re: "Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave
PC - stručnjak kaže...
Iiiii evoga HP expres donio DHL paketic s MI 4C, sad krece igranje.

29.12. Narucen oko 1 ujutro
Danas kod mene.

Svaka cas Honorbuyu.

Platio s postarinom sve skupa 303.99 $.

Sad mi vise nije ni lipe zao sto sam malo skuplje proso nego na giztopu.

Taman da ću naručit Mi4c preko Honorbuy, ali mene izadje s poštarinom 318.99$ (mob 279.99 + poštarina iz EU warehouse 39 dolara). Šta si imao neki voucher? Za 15 dolara razlike bi naručio s Honorbuy ako tako srede mob, ali bas 30 dolara više mi se ne da davat (na Giztopu je 289..).

14 godina
"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave

Moj bed, dobio sam 5 dolara popusta, a i plavi (kojeg naručujem) je 10 dolara skuplji od crnog (kojeg si vjerojatno ti naručio), tako da je to to.

0 0 hvala 0
17 godina

Ima li neka stranica povoljnija od Giztop.com i jesu li s njom sva iskustva bila pozitivna? Koliko vidim na njoj su najjeftiniji i Xiaomi Redmi Note 2/3 i LeTV 1s.

0 0 hvala 0
12 godina
zag0 kaže...

Ima li neka stranica povoljnija od Giztop.com i jesu li s njom sva iskustva bila pozitivna? Koliko vidim na njoj su najjeftiniji i Xiaomi Redmi Note 2/3 i LeTV 1s.

sve pohvale za giztop, od komunikacije do brzine dostave.

Naručio 14.12 Letv 1s , stigao u zagreb 30.12. (još su bili Božićni blagdani)

Ne plaćaš carinu niti PDV.

Imaš jeftinije preko aliexpressa http://www.aliexpress.com/store/product/Original-Letv-Le1-S-One-S-X500-Mobile-Phone-MTK-Helio-X10-Turbo-Octa-Core-5/100099_32522227896.html

17 godina

dosao lenovo k4 note..

http://www.gsmarena.com/lenovo_k4_note-7802.php

sad dolazim to trojbe:

lenovo k4 note (balans izmedju donja dva)

redmi note 3 (ruzan ui koji je tesko customizirat)

moto x play (najskuplji, aosp, odlican battery life i vjerojatno najkvalitetniji od svih navedenih)

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
17 godina
Dario7 kaže...
zag0 kaže...

Imaš jeftinije preko aliexpressa http://www.aliexpress.com/store/product/Original-Letv-Le1-S-One-S-X500-Mobile-Phone-MTK-Helio-X10-Turbo-Octa-Core-5/100099_32522227896.html

Preko Aliexpressa ide iz Kine, jel? 3/32GB model je $199 + PDV + carina, dakle barem $250 + dugo čekanje. Na Giztopu je $230 sa svim. Ili griješim?

16 godina
zag0 kaže...
Dario7 kaže...
zag0 kaže...

Preko Aliexpressa ide iz Kine, jel? 3/32GB model je $199 + PDV + carina, dakle barem $250 + dugo čekanje. Na Giztopu je $230 sa svim. Ili griješim?

Tako je.
Giztop ti je najjeftiniji a nitko do sad nije imao nikakvih problema s njima pa et preporuka je da tamo uzmes.

17 godina
Nixass ako imas love definitivno ta motorola bez obzira sta ima 1gb rama manje.
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
17 godina
Patrick_cro kaže...
Nixass ako imas love definitivno ta motorola bez obzira sta ima 1gb rama manje.

tak se i meni cini, imam 100 funti vaucer na amazonu, taman da ni ne osjetim razliku u cijeni.

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
17 godina

Zanima me dali je netko naručivao s GearBest.com sa EU skladišta? Danas sam pokušavao kupiti Ulefone Paris te zatim Ulefone Be Touch 2, mislim probao jedan nije išlo idem probati zatim drugi isto nije išlo iz EU skladišta. Svaki put mi javlja da izaberem drugo skladište, a piše da ima na stanju u EU skladištu.

These Days
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Miha LA kaže...

Zanima me dali je netko naručivao s GearBest.com sa EU skladišta? Danas sam pokušavao kupiti Ulefone Paris te zatim Ulefone Be Touch 2, mislim probao jedan nije išlo idem probati zatim drugi isto nije išlo iz EU skladišta. Svaki put mi javlja da izaberem drugo skladište, a piše da ima na stanju u EU skladištu.

al je nekima teško prolistati malo temu 

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
17 godina
Gearbest ne salje u hrvatsku sa eu skladista. Ako netko hoce moze naruciti na njemacku adresu pa cu mu ja poslati na hrvatsku, samo moram pogledati koliko dodje slanje paketa u hrvatsku.
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
17 godina

Malo previše ima listi za prolistati. Naravno da sam tražio, moguće da sam negdje prelistao da nisam vidio.

These Days
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Miha LA kaže...

Malo previše ima listi za prolistati. Naravno da sam tražio, moguće da sam negdje prelistao da nisam vidio.

ima jako puno stranica,točno,ali zato ima i tražilica u gornjem desnom kutu ako nisi primjetil

17 godina
jura kaže...
Miha LA kaže...

ima jako puno stranica,točno,ali zato ima i tražilica u gornjem desnom kutu ako nisi primjetil

A jesmo pametni, otkrili nešto novo. Ako znaš odgovor na moje pitanje možeš odgovoriti ili barem staviti link. 

These Days
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.1.2016 20:05 (Miha LA).
16 godina
Miha LA kaže...
jura kaže...
Miha LA kaže...

A jesmo pametni, otkrili nešto novo. Ako znaš odgovor na moje pitanje možeš odgovoriti ili barem staviti link. 

Pa receno ti je, gearbest ne salje u hrv iz Eu skladista.

17 godina
neaktivan
Miha LA kaže...
jura kaže...
Miha LA kaže...

odgovoreno ti je i stavljen ti je link,hočeš da ti i to linkam pa da se ti ne umoriš od listanja i pretraživanja

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.1.2016 20:13 (jura).
17 godina
Ma našao sam i prije

These Days
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.1.2016 20:15 (Miha LA).
17 godina

Odjava zasad!

These Days
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

@miha, frend mi ima tog jeftinog Parisa s Banggooda i zadovoljan je. Došao mu pred par dana a dosta je dugo putovao (18 dana do HR i još tjedan i pol na carini)

Recenzije kineskih mobitela na anton008.com (+recenzija Cubota X16- top mobitela iz EU za početak 2016.) Banggood kuponi za -10$ na PP
17 godina

Kupljen UleFone Paris na Banggodu sa EU skladišta za $128,47, uračunata i poštarina. Plus dodatno temperedglass i smart flip cover.

These Days
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Miha LA kaže...

Kupljen UleFone Paris na Banggodu sa EU skladišta za $128,47, uračunata i poštarina. Plus dodatno temperedglass i smart flip cover.

Nisi pogriješio. Imam ga a kada ga je kolega s posla vidio i isprobao, i sam ga je uzeo. Za te novce....

13 godina
neaktivan

S koje stranice se moze narucit lenovo k3?

I ako moze preporuka jos neke mobitele za tu cijenu..

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Znam da ih je puno pitalo za UMI Rome, pa evo i prve naše recenzije -> link

When power leads men towards arrogance, poetry reminds him of his limitations...
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.1.2016 20:39 (scorpion667).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Jel zna netko kako bi mogao spustit flyme sa 5.6 na 5.1.2 jer je dosla internacionalna verzija? Unaprijed hvala

0 0 hvala 0
16 godina
Jesi probao samo flashat tu verziju update.zip?
13 godina
neaktivan
Pozdrav,

kupujem novi mobitel i dvoumim se između Asus Zenfone 2 i Meizu M2. (5" verzije).
Kako nemam mogućnost trenutno kupiti vani mobitel uzeo bi jedan od ova dva u Linksu. Po vašem mišljenju koji je isplativiji, tj s kojim dobiješ više s obziron na uloženo?
Cijena mi je bitna (Meizu 300kn jeftiniji) , međutim bitnija mi je kvaliteta, te dugotrajnost mobitela.
Također ako imate savijet za neki 3 biti ce dobro došao ( mora biti dual SIM, kupljiv u HR)
Zahvalan sam na svakom savjetu.

LP
14 Meizu M2
5 Asus Zenfone 2
2 neki drugi (Dual SIM)

1 0 hvala 0
14 godina

Coolpad Modena Dual SIM Gold jel ima netko iskustva s njim??

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Miki_16 kaže...

Coolpad Modena Dual SIM Gold jel ima netko iskustva s njim??

Koristio nekoliko dana. Za te novce - jako dobar uređaj.

12 godina
protjeran

Pozdrav,dali se na ovoj stranici naplacuje postarina,carina i PDV?

http://www.giztop.com/xiaomi-redmi-note3.html#

Moj PC  
0 1 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice