- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ja zbilja neznam onda do cega je to da nekima dolaze notifikacije, a nekima ne... iste stvari javljaju ljudi na meizufan.eu forumu, neki imaju problema, neki ne. Istina da postoje ljudi koji nisu twekali security app, ali ja sam ga magistrirao, cak sam ga i zamrznuo s titanium backup, ali koja god metoda da je postojala opet mi nije donesla zeljeni ucinak.
ja zbilja neznam onda do cega je to da nekima dolaze notifikacije, a nekima ne... iste stvari javljaju ljudi na meizufan.eu forumu, neki imaju problema, neki ne. Istina da postoje ljudi koji nisu twekali security app, ali ja sam ga magistrirao, cak sam ga i zamrznuo s titanium backup, ali koja god metoda da je postojala opet mi nije donesla zeljeni ucinak.
A da ga pobrišeš? Ono taj app je totalno bespotreban. Imao sam tri Meizua u rukama i istina je da push notifikacije nisu radile. Ali isto je tako istina da se za 5 minuta to fiksa. Ono govorim ti iz iskustva, nisam neki veliki znalac, ali to sam uspio napraviti bez pol muke. A ima više od jednog rješenja koliko sam bio čitao. Tu je na forumu kolega preporučio instalacije app za sync koji to navodno fixa. Meni se njihov security app nikako nije svidio i jednostavno sam ga pobrisao i poslije toga je sve šljakalo.
P.S.
Čemu potreba vrijeđati ako se ne slažeš s nečijim mišljenjem? Nije stvarno bilo potrebe koristiti "epitete" u prijašnjim porukama.
Mene također smeta na Xiaomi Mi3 da poruke uopće ne stižu u notifikaciju od Facebook-a, Skype-a itd...
Treba se tamo u permission postavit da omogucis obavjesti da ti skacu za pojedinu aplikaciju, al istina svejedno ili kasne obavjesti ili ni ne dođu dok sam ne upališ messanger, skype,...
Zbilja zna iritirat nekad.
Evo, ja sam novoregistrirani korisnik, dulje vrijeme pratim, a registrirao sam se zbog jednog problema u vezi novoga mobitela kojega sam kupio.
Radi se o Meizu M2, mini verziji. Skoro sve radi sjajno, međutim imam problem u neku ruku u povezan s problemom o kojem se govori baš na ovoj stranici.
Prelistao sam dosta stranica, ali nisam našao rješenje baš za ovaj problem.
Notifikacije mi dolaze redovito i to za sve aplikacije, ali su vidljive samo u status baru, dok na ikonama aplikacija nema brojčana obavijest o propuštenim događajima. To mi je glavni problem i ne znam kako da ga rješim.
Još se i ne mogu registrirati na Flyme account, preko kompa mi ne šalje konfirmacijski kod na mail, dok na mobitelu isto ništa ne mogu.
Radi se o mobitelu kupljenom u elipsu, hrvatskoj trgovini (zbog hrvatske garancije), a Flyme verija je 4.5.30 verzija. Ne piše mi niti I niti A verzija, samo to.
Nadam se da netko zna kako pomoći..
Evo, ja sam novoregistrirani korisnik, dulje vrijeme pratim, a registrirao sam se zbog jednog problema u vezi novoga mobitela kojega sam kupio.
Radi se o Meizu M2, mini verziji. Skoro sve radi sjajno, međutim imam problem u neku ruku u povezan s problemom o kojem se govori baš na ovoj stranici.
Prelistao sam dosta stranica, ali nisam našao rješenje baš za ovaj problem.
Notifikacije mi dolaze redovito i to za sve aplikacije, ali su vidljive samo u status baru, dok na ikonama aplikacija nema brojčana obavijest o propuštenim događajima. To mi je glavni problem i ne znam kako da ga rješim.
Još se i ne mogu registrirati na Flyme account, preko kompa mi ne šalje konfirmacijski kod na mail, dok na mobitelu isto ništa ne mogu.
Radi se o mobitelu kupljenom u elipsu, hrvatskoj trgovini (zbog hrvatske garancije), a Flyme verija je 4.5.30 verzija. Ne piše mi niti I niti A verzija, samo to.
Nadam se da netko zna kako pomoći..
Sad nagađam ali to za brojčanu obavijest je možda povezano s njihovim ikonama? Probaj u settings isključit njihove ikone(ako se ne varam mislim da su njihove po defaultu uključene) pa da ti budu normalne ikone.
A za flyme acc ti vrlo vjerovatno kod završi u spam folderu. Pogledaj spam folder, a ako ne stigne probaj drugi mail možda.

Stigao MI4 - pokupljen sa carine :) danas slijedi cackanje po njemu :)
Sutra bi moro doc mi4c, dospio je dans DHL-om u ZG i ptosljedili su ga HP expresu. Zvao DHL dobio kod za pracenje posiljke od HP-a, ujutro krecem s zvanjem HP-a kako bi ga i dobio, da im se ne desi da dode u pon.

Pozdrav,
Odlučio sam uzeti LeTV Le One pa me zanima gdje je najjeftiniji s time da bude EU skladište da nema natezanja na carini?
Thnx.
Pozdrav,
Odlučio sam uzeti LeTV Le One pa me zanima gdje je najjeftiniji s time da bude EU skladište da nema natezanja na carini?
Thnx.
Ovdje ak je to taj mob
http://www.giztop.com/letv/letv-s1.html
Bojim se da svi ljudi ne testiraju problem na isti, full zahtjevan nacin:
- pustiti mob da ode spavati (da se ekran zacrni)
- pustiti ga bar jos 15 minuta, koji sat ili cijelu noci
- ne dirati ga, poslati mu mail/pouku preko odgovarajude aplikacije i bez diranja, cekati kad ce (ako ce uopce) pokazati da je primio poruku (nije stvar u notifikaciji nego cinjenici da je Security blokirao doticnu app te da ona uopce nije primila push poruku)
Dokle god mu se ekran samo iskljuci pritiskom na power tipku, posalje mu poruka odmah ili tokom par minuta, sve ce raditi ok. Poruka ce se takodjer primiti ako mu sam prije aktiviras ekran.
Problem se moze rijesiti tako da se doticna aplikacija odabere u background traci, te joj se drzi pritisnuta ikona dok sistem ne pokaze 'locked'. Onda ju Security Center vise nece ubiti kad mob ode u duboko spavanje.
Ali, iriitahtno je. Jedna od Meizuovih 'optimizacija'. Da stvar bude gora, u najnovijim upgradeima (m2 mini), cak je i sam GUI od Securityja sprckan, ne prihvaca postavke koje mu uneses, ako izadjes i vratis se. S loseg na gore - ali zato je dodan burmejski jezik ii sl.
Update.
Nedavno sam pisao o onom LeTV Le1s modelu koji se ispraznio do kraja i otkazao poslušnost.
Uglavnom, da se javim u vezi toga, prije slanja na servis u Kinu još sam ga jednom pokušao uključiti na punjač i gle čuda - uključio se i počeo puniti kao da se nikad ništa nije dogodilo.
Pa ti vidi :D
Za to sam po sebi nece pomoci ni Xiaomi ni Meizu itd.
Rootaj mobitel pa instaliaj AdAway (blokira reklame ne samo u browseru nego i u 'besplatnim' aplikacijama s Google Playa).
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2637618
29.12. Narucen oko 1 ujutro
Danas kod mene.
Svaka cas Honorbuyu.
Platio s postarinom sve skupa 303.99 $.
Sad mi vise nije ni lipe zao sto sam malo skuplje proso nego na giztopu.

I znate li koliko bih čekao kad ga naručim?
A što reći nego da samo u većini slučajeva treba poklikati u Security App dozvole - kod mene doma i na Meizu M2 Note i Meizu M2 Mini sve notifikacije uredno dolaze (Viber, Hangouts, Gmail). A ljudi imaju većinom problema s tim jer ili nisu to napravili ili imaju neku stariju/bugovitu verziju OS-a.
pa sta se cudis? 5-6 partija je preko sat vremena heavy intensive gaminga. Jos ti dobro i izdrzi...
ja mislim da je to sasvim normalno. Neka ti kaze netko ko ima mi4c tocnije
za 2100kn bi jos rekao ajde, ali za 3500 nikako, ma ni za 2500... posto ja nisam korisnik xiaomia ne mogu reci kako je kod njih, ali ima onaj redmi note 3, izgleda isto dobro ko i mx5, a cini mi se da ima i brzi fingerprint senzor, a nije tolko skup. Moja preporuka bi bila OnePlus X, imao sam ga prilike koristiti i odlicno lezi u ruci i radi super, baterija je isto bolje nego kod mx5
Mobitel iako je plastican, je super cvrsto slozen i super lezi u ruci.
5" ekran taman, stim da je jako dobro razvucen pa mobitel nije glomazan.
Posto sam imo RN2, ubiti jos uvijek ga imam ali je kod sestre (znaci u obitelji je ;) ), mogu za ekran rec da je avijetlosnim godinama bolji na mi4c. Malo samo uspoređivo s amoledom na S4 i dijeluju mi boje tu negdje. Prikaz na ovom IPS LCD-u je stvarno impresivan.
Mob je doso s zadnjim ROM-om od XIAOMI.eu i stavili su TWRP, tako da su me ovi s honorbuy-a tog posla poštedili.
Ako nekoga nesto zanima neka slobodno pita.
Ako razmislate kao ja izmedu oneplus X, Mi4, MI4c je po meni pun pogodak.

Onu internacionalnu i onu kinesku?
Pod ovim mislim na hvatanje frekvencija signala jer sam gledao po internetu imaju te neke kineske verzije a jedina je razlika jer nemaju play store instaliran.
Često se žale na njega da se mora mijenjati rom s kojim god dođe (ili nešto šteka, nema play store itd).
Ja osobno ne volim kupovati takve mobitele, rađe kupim mobitel kojem neću morati svako malo mijenjati nešto...
Eto i ja na kratko.
Xiaomi Redmi Note 3, 2/16 GB (gold) sam na Giztop narucila 28.11.2015 (pre-order), 14.12.2015 dobila tracking number za chronopost.fr, 20.12. je paket stigao u Francusku, 23.12. u Austriju i 24.12. meni doma. Prije isporuke poslali su mi sms, dostava sa DPD.
Znaci od maila sa tracking number 10 dana.
Imala sam virozu pa se nisam bas puno bavila telefonom, ali prvi utisci su super. Zasad sve radi dobro i fluidno, navigacija bez problema, isto Youtube.
Instalirali su moj jezik i GooglePlay, par kineskih aplikacije sam makla, zasad nemam potrebe i jos manje zelje nesto previse prckati.
Uglavnom zasad sam zadovoljna!