"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave izdvojena tema

poruka: 25.503
|
čitano: 6.743.867
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
11 godina
neaktivan
Re: "Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave
To nije DHL,a i krajnje nepouzdan seller

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
scorpion667 kaže.

Nismo mjerili. Ali instinktivno bi rekao oko 6 sati mojom upotrebom. Npr. trenutni SoT je 4h, a baterija je na 55%, ali to je uglavnom whatsapp i mailovi. Zato je brzo punjenje fantazija - Za 22 do 23 minute dođe do 50% bez problema.

Imam iskustva sa ovim ROM-ovima što dođu sa DU Boosterom i sličnim aplikacijama i mogu ti sigurno reći da bi bez njih bilo bolje. Nisam pokušavao naći custom ROM ili učitati originalni kineski.

Ovo je stvarno super ukoliko se tako brzo puni, tako brzo se ne puni ni moj S6 edge plus, njemu treba oko sat i pol do 100%.

Kada nesto pojeftini mogao bih ga uzet kao zamjenski mob, ovaj zopo koji imam nece jos dugo, nadam se da je ovaj bolje kvalitete   

10 godina
neaktivan
Je dode dhl-om. Naručio sam par mob. s te stranice i nikad nikakvih problema
11 godina
neaktivan
lovacmaki kaže...
Nitko ne komentira Umi Iron Pro, koji mi djeluje fantastično s obzirom na cijenu.

Ako imadnes srece i brzine UMI

11 godina
neaktivan
"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave

Pozz ekipa,

Zanimaju me informacije o ovom uređaju  "VKWORLD VK6735 5.0" 16GB"

Je li to pouzdan proizvođač i ako je, kako bi išla narudžba preko ebay-a iz Kine free shipping (ide li PDV etc.) ?

Hvala na odgovorima!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
flonkica kaže...
lovacmaki kaže...
Nitko ne komentira Umi Iron Pro, koji mi djeluje fantastično s obzirom na cijenu.

Ako imadnes srece i brzine UMI

ma kitu mozes kupit. Istekne vrijeme istisnes gum, gumb samo posivi ko da si ga stisnuo, nema nikakvog redirecta, nista. Dabe sam cekao. Kao prodalo se, je je mozes mislit. Gamad...

14 godina
neaktivan

Ma namjesteno.. Da uspijes doci do paypala pa ajde, nego te odmah tu blokira i mos se slikat.. Probao i ja, prevara :D

Ako sam ti pomogao, plati pivo ili stisni hvala. ;)
14 godina

Ima kakva preporuka kineza do 1000-1300kn?

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina

Vjerojatno još 100 ljudi poput vas čega i želi kupiti taj proizvod na Snap-upu za 10$ pa netko bude najbrži

Recenzije kineskih mobitela na anton008.com (+recenzija Cubota X16- top mobitela iz EU za početak 2016.) Banggood kuponi za -10$ na PP
17 godina

Help

11 letv 1s
9 redmi note 3 (3gb ram verzija)
As I walk through the valley of the shadow of death I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley

0 0 hvala 0
14 godina
lucky_look kaže...

Help

Istu dilemu imam haha

Skoro sve isto osim izgleda, jedino šta redmi ima dosta vecu bateriju, ali mi se puno vise sviđa letvov OS (barem koliko sam vidio u reviewu iz ove teme, fora je onaj control center), ne znam dal da zanemarim taj OS kad ionako mogu stavit neki custom rom ili launcher..Ne znam, ful se osjecam izgubljen u svijetu androida nakon godine dana na WP haha

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
11 godina
neaktivan
Ag008 kaže...

Vjerojatno još 100 ljudi poput vas čega i želi kupiti taj proizvod na Snap-upu za 10$ pa netko bude najbrži

dodaj jos jednu 0 na to lool

ko ne bi kupio ga za 10 pa da mu i ne treba uvijek ga moze prodati :D

17 godina
lucky_look kaže...

Help

Bilo bi dobro kad bi svi napisali razlog zasto su bas glasali za svoj odabir..
Vidim da vecina zasad glasa za note 3 a neam ideju zasto je on tako lako prevagnio, zasto sto je to ipak xiaomi mozda ili? , pitam jer i ja imam istu dilemu..

16 godina

Jel zna netko dobar rom za LeTv Le 1 X600 i ako ima neki dobar tutorial? Hoću da se rješim ovih kineskih gluposti.

BF Nick: Xtreme_Switch
17 godina
Switch kaže...

Jel zna netko dobar rom za LeTv Le 1 X600 i ako ima neki dobar tutorial? Hoću da se rješim ovih kineskih gluposti.

na xda imaš otvorenu temu, onaj talijanski bb72 il tako nešto kao ima najbrži rom pa pogeldaj

11 godina
neaktivan
Likkkk kaže...

Pozz ekipa,

Zanimaju me informacije o ovom uređaju  "VKWORLD VK6735 5.0" 16GB"

Je li to pouzdan proizvođač i ako je, kako bi išla narudžba preko ebay-a iz Kine free shipping (ide li PDV etc.) ?

Hvala na odgovorima!

Plz može neko odgovor, zanima mi brata !!!

15 godina
neaktivan

po speckama se cini ok mob, ali firma nije bas neki poznati i bolje podrzani model. Ja bih ti preporucio da izbjegavas ebay za kupnju mobitela, za te pare uzmes nes s njuskala u tom rangu, siguran sam da se moze naci nesto, ili se potegni malo pa uzmi Meizu M2 ili Xiaomi Redmi 2. 
A vezano za PDV, velika je sansa da ces ga morat platit, znaci 25% i jos 30 kn carinskih usluga. Ali opet mozda, MOZDA ti ga ne carina, sve je na sreci, ali nemoj polagati prevelike nade u to. 

Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

hvala 

17 godina
MarioVk kaže...
lucky_look kaže...

Help

Bilo bi dobro kad bi svi napisali razlog zasto su bas glasali za svoj odabir..
Vidim da vecina zasad glasa za note 3 a neam ideju zasto je on tako lako prevagnio, zasto sto je to ipak xiaomi mozda ili? , pitam jer i ja imam istu dilemu..

U mom slučaju to je baterija, 4000vs3000 mAh

As I walk through the valley of the shadow of death I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley
17 godina
Switch kaže...

Provao ih skoro sve,i jučer se vratio na stock rom sa stock recovery.Najbolji je.

14 godina

Ma jel ovo na banggood neka varka ili?

Mislim redmi.note 2 za 0.01$

[URL=http://www.neobux.com/?r=Kelster][IMG]http://images.neobux.com/imagens/banner9.gif[/IMG][/URL]
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

2 komada za 0.01$ za 2h ko ulovi njegovo.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Kelam kaže...

Ma jel ovo na banggood neka varka ili?

Mislim redmi.note 2 za 0.01$

Mislim da ces prije naci ćup sa zlatom na kraju duge nego njega uhvatiti po toj cijeni :D

Ako sam ti pomogao, plati pivo ili stisni hvala. ;)
14 godina
protjeran
zzz kaže...
Switch kaže...

Provao ih skoro sve,i jučer se vratio na stock rom sa stock recovery.Najbolji je.

Ako pod kineske gluposti misliš na kineske aplikacije sa svojim reklamama, samo ga rootaj i sa root uninstalerom izbriši te aplikacije.

A najbolje ostavi stock sve nakon toga.

16 godina
lovacmaki kaže...
zzz kaže...
Switch kaže...

Ako pod kineske gluposti misliš na kineske aplikacije sa svojim reklamama, samo ga rootaj i sa root uninstalerom izbriši te aplikacije.

Da na te kineske aplikacije mislim. I na ono kinesko tv sranje. Jel se to može maknuti ako ga rootam.

Ako može pliz neki link za root?

BF Nick: Xtreme_Switch
17 godina
Switch kaže...
lovacmaki kaže...
zzz kaže...
Switch kaže...

Da na te kineske aplikacije mislim. I na ono kinesko tv sranje. Jel se to može maknuti ako ga rootam.

Ako može pliz neki link za root?

http://www.movilesdualsim.com/foros/letv-one-x600-mtk6795.753/

11 godina

Moze misljenje o ovom modelu?    

http://www.wowshop.hr/doogee-x5pro-black.html

Hvala

Battlenet - TheProdigy#2234

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Zemljanin kaže...

Moze misljenje o ovom modelu?    

http://www.wowshop.hr/doogee-x5pro-black.html

Hvala

... stigao mi je mobitel prije 10-ak dana, i za sad je prva liga... ekran je dobar (touch ti i tamo kod pisanja poruka reagira cudno ali zanemarivo... kontrast i boje su odlicni), baterija je odlicna (drzi 2 dana bez problema kod umjerenog koristenja, znaci viber, poruke, pozivi, facebook pa cak i odigram koju partiju hearthstona), kamera nije losa ali nije ni nesto posebno (uglavnom za tu cijenu solidna... slike po noci su poprilicno lose ali zato dnevne ispadaju dobre), sto se tice mikrofona sasvim dovoljno je glasan (za moj ukus cak i preglasan), mobitel ne secka i zaista dobro radi... jedini problem (ujedno i veliki) je sto mi ne dolaze obavijesti za poruke na viberu, messengeru kad je mobitel ugaseni sto me strasno nervira, tek kad se upali ekran dolaze poruke (nekad ni onda)...

... uglavnom ukupan dojam u ovih 10-ak dana je odlican...

17 godina

letv 1s nema gyroscope, pa sta tocno gubimo tom opcijom , koju funkcionalnost?

Nebitno, skuzio.

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.12.2015 18:54 (MarioVk).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

pozdrav, imam budget od 150 eura a pošto ne želim mobitel veći ni manji od 5 inača odlučio sam se za meizu m2 (ako netko ima bolji prijedlog, slobodno...)

sad gledam odakle ga najbolje naručit, giztop mi se čini kao najbolja opcija, samo me zanima koja je razlika između kineske i internacionalne verzije

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice