"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave izdvojena tema

poruka: 25.503
|
čitano: 6.742.202
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
12 godina
"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave

Vjerovatno ce rasti cijena, dok jos malo krene prodaja.

http://www.phonespal.com/category/chinese-smartphones/

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

@Xiaomi redmi note 3; netko je pitao za geekbuying, ali na tu cijenu ide pdv. Cini mi se da je trenutno najisplativiji preorder na giztopu, ~250$ finalna cijena iz EU. Jako dobra cijena za 3gb/32 i ostale specifikacije, a sam model telefona bi trebao biti dobar - imam note 1 od prvog dana, prezivio dosta padova, tonu punjenja i full praznjenja, nakrcan appovima, i dalje radi bez greske. Jedino se nadam da ce mu kamera biti nesto bolja nego na 1 i 2.

Planirao sam naruciti mi5, prvenstveno radi bolje kamere, ali izgleda da nista od modela prije 2016, tako da mi se cini da idem na note 3 pa oglasnik kada dodje mi5.

Netko je gore pitao za note 2, mislim da je neisplativa kupnja kad note 3 2/16 dodje skoro isto,  a ipak je noviji model, fingerprint, alu.

1 0 hvala 1
10 godina
neaktivan

^^ I ja sam gledala 2gb/16gb model, odustala sam jer nema sd card.

16gb je ipak premalo i platiti toliku lovu za dodatnih 16gb je previse!  

Giztop je bas kad sam taj model gledala, podigao cijenu za 30 $! 

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.11.2015 2:49 (MicaCof).

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

@mica nije razlika samo u 16gb nego i u 1gb ram.

Koliko vidim, 3gb se jos drzi na 250$

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Otvorene su prednarudžbe na Gearbestu za Redmi Note 3, danasnja cijena rdi Black Friday-a je 209.79$, nakon toga bi trebala ici gore, ali ukoliko bude zainteresiranih imat cu promo kod za popust da cijena bude ista kao i danas.. 

Ako sam ti pomogao, plati pivo ili stisni hvala. ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

LeTv 1s na Aliexpressu 169usd. Ima neko iskustva s ovim mobom?

Steam:luka2301 , origin:chi2301

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Pozdrav

Hocu li izbjeci carinu ako sa geekbuyinga izaberem dhl postu?

0 0 hvala 0
18 godina
Re: "Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave

Jedino ako dolazi iz EU skladišta.

Oni šalju i iz Kine DHL-om pa osim pdv-a DHL-u moraš platiti i 150kn za obradu na carini.

Recenzije kineskih mobitela na anton008.com ,Banggood kuponi za -10$ na PP
15 godina

Black friday na Alzashopu:

Xiaomi Redmi 2 Note za 1.490 kn

Za nezahtjevne:

nekakav LTLM 4" za 280 kn

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
frulex kaže...

Za nezahtjevne:

Al je povoljno...Možeš za 60E manje kupit na giztopu

11 godina
neaktivan

Ako nekog zanima MX3 za 99$ na coolicoolu za 2 sata akcija od par komada pa ko uhvati uhvati :D

0 0 hvala 0
15 godina
udarnik60 kaže...
frulex kaže...

Za nezahtjevne:

Al je povoljno...Možeš za 60E manje kupit na giztopu

Pa naravno da nije povoljnije nego iz Kine, ali je 300 kn jeftinije nego u našim dućanima, a dobiješ isto 2 god. EU garancije pa tko voli nek izvoli. 

10 godina
neaktivan

Jel tko naletio na povoljniji xiaomi mi4c 32gb?

Zasad mi se najvise isplati honorbuy za 280 dollara

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
igra333 kaže...

Jel tko naletio na povoljniji xiaomi mi4c 32gb?

Zasad mi se najvise isplati honorbuy za 280 dollara

I + 40$ za shipping = 320$, na giztopu ga imaš po 290$, mislim da je to najjeftnije s obzirom da nema dodatnih davanja.

10 godina
neaktivan

Previse :/

Imate li prijedlog koji mob do 250dollara?

Prioritet kamera za slikanje,procesor,2/3g ram i da je pouzdan

Hvala

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Ako bi mi netko mogao preporuciti mobitel da je 5 inca bar 2 gb rama i solidni procesor i da ima dual sim a da sto manje kosta, hvala

0 0 hvala 0
17 godina
domac7111 kaže...

Ako bi mi netko mogao preporuciti mobitel da je 5 inca bar 2 gb rama i solidni procesor i da ima dual sim a da sto manje kosta, hvala

Kolkiko sam gledao po raznim stranicama i testovima u ovom cjenovnom rangu daleko najisplativiji je redmi note 2. http://www.giztop.com/xiaomi/xiaomi-redmi-note2.html

I knew a man who once said : Death smiles at us all. All a man can do is smile back.
14 godina
Backdraft kaže...
domac7111 kaže...

Kolkiko sam gledao po raznim stranicama i testovima u ovom cjenovnom rangu daleko najisplativiji je redmi note 2. http://www.giztop.com/xiaomi/xiaomi-redmi-note2.html

Vidim da je isti mob 30$ jeftiniji na gearbestu http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_229218.html?wid=3

Jel se placa jos sta, i jel shippaju kod nas? Vidim da ne mogu odabrat Croatia pod "Shipping cost to: "

I vidim da je meizu m2 note jos 25$ jeftiniji, jel mozda on isplativiji, odbija me šta u xiaomi neide SD kartica.

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
10 godina
neaktivan
Backdraft kaže...
domac7111 kaže...

Samo on je 5,5", njemu treba od 5".

Leagoo Elite1, Doogee F3, Cubot x16 (nedavno ga kupio jedan forumaš), a vjerojatno najjeftnije Meizu M2 (http://www.giztop.com/meizu/meizu-m2.html).

10 godina
neaktivan
KiCo77 kaže...

Vidim da je isti mob 30$ jeftiniji na gearbestu http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_229218.html?wid=3

Jel se placa jos sta, i jel shippaju kod nas? Vidim da ne mogu odabrat Croatia pod "Shipping cost to: "

I vidim da je meizu m2 note jos 25$ jeftiniji, jel mozda on isplativiji, odbija me šta u xiaomi neide SD kartica.

GB ne šalje iz Eu skladišta u Hrv. Iz kineskog je cijena slična kao i na Giztopu + još riskiraš plaćanje PDV-a. RN2 ima utor za SD karticu.

10 godina
neaktivan

krivo sam napisao, htio sam napisat da je bar 5 inca, a bolje bi bilo 5.5, to bi onda bilo najjeftinije? meizu m2?

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
domac7111 kaže...

krivo sam napisao, htio sam napisat da je bar 5 inca, a bolje bi bilo 5.5, to bi onda bilo najjeftinije? meizu m2?

U slučaju 5,5" se slažem sa postom od Blackdrafta.

10 godina
neaktivan

sad vidim da sam njega vec bio narucivao, dobar je mobitel, tada sam ga platio 196 tj 175$ + shipping dhl da dode u britaniju i iz britanije kod mene da nema dodatnih troskova, zanima me jel taj koji je  Blackdraft naveo ima ukljucen shipping jer vidim da je isto bez troskova carine, a kod istog prodavaca je sada 142$+ shipping

http://www.aliexpress.com/item/Original-Xiaomi-Redmi-Note-2-Prime-Mobile-phone-Redmi-Note-2-cellphone-Redmi-Note2-MTK-X10/32436852859.html

11 godina
neaktivan

Dakle, ako sam dobro razumio, ne mogu naručiti s gearbestovog EU Warehousa jer ne šalju u Hrvatsku pa moram s ovog kineskog. A ako naručujem iz Kine, nema carine već samo mi mogu naplatiti PDV (a ne moraju) i nešto sitno za obradu paketa. Dok kada naručujem s giztopa, nema nikakvih dodatnih troškova?
U takvoj situaciji je najisplativije uzeti Redmi Note 2 s giztopa, iako mi se sviđa Cubot x15.
Pa ako netko zna gdje je najisplativije uzeti Cubota, ili Letv 1S koji mi se isto sviđa(ali je skuplji), bio bih zahvalan kad bi poslao link. Ako ne, mislim da ću se odlučiti za redmi note 2.

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.11.2015 17:03 (Z-von_ZeRo).

1 0 hvala 0
14 godina

150$ za redmi note 2 16gb + 200kn SD  ili 250$ za redmi note 3 32gb... Mislim da ipak nema smisla kupovat stariji model, previse me privlaci finger print scanner i ova baterija, 32gb bi trebalo bit dosta,

nego jel ima šta jeftinije od giztopovih 250$, ne znam dal da ocekujem uopce nesto jeftinije ili da narucim za 250$ dok jos mogu, vidim da su se jos neki dvoumili na prethodnoj strani, sta ste vi napravili? 

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.11.2015 17:19 (KiCo77).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Z-von_ZeRo kaže...

Pa ako netko zna gdje je najisplativije uzeti Cubota, ili Letv 1S koji mi se isto sviđa(ali je skuplji), bio bih zahvalan kad bi poslao link. Ako ne, mislim da ću se odlučiti za redmi note 2.

Cubot- Banggod; Letv- Giztop

Tako je domac. Sve je uključeno osim još mislim 3€ za insurance, ali to možeš i ne moraš.

11 godina
neaktivan

Ok, hvala na brzom odgovoru :)

11 godina
neaktivan
KiCo77 kaže...

150$ za redmi note 2 16gb + 200kn SD  ili 250$ za redmi note 3 32gb... Mislim da ipak nema smisla kupovat stariji model, previse me privlaci finger print scanner i ova baterija, 32gb bi trebalo bit dosta,

nego jel ima šta jeftinije od giztopovih 250$, ne znam dal da ocekujem uopce nesto jeftinije ili da narucim za 250$ dok jos mogu, vidim da su se jos neki dvoumili na prethodnoj strani, sta ste vi napravili? 

Zasto 200 kn SD ?? Od koliko GB SD ??

Imas na Ebay-u od 32 gb za par dolara

18 godina
Z-von_ZeRo kaže...

Dakle, ako sam dobro razumio, ne mogu naručiti s gearbestovog EU Warehousa jer ne šalju u Hrvatsku pa moram s ovog kineskog. A ako naručujem iz Kine, nema carine već samo mi mogu naplatiti PDV (a ne moraju) i nešto sitno za obradu paketa. Dok kada naručujem s giztopa, nema nikakvih dodatnih troškova?
U takvoj situaciji je najisplativije uzeti Redmi Note 2 s giztopa, iako mi se sviđa Cubot x15.

Jesi vidio Cubota X16? za razliku od x15 dolazi iz EU skladišta.

Recenzije kineskih mobitela na anton008.com ,Banggood kuponi za -10$ na PP
14 godina
flonkica kaže...
KiCo77 kaže...

Zasto 200 kn SD ?? Od koliko GB SD ??

Imas na Ebay-u od 32 gb za par dolara

Ma ubacio sam u nabavu sd 64gb cisto da vidim koliko kod nas kosta.. al cini mi se da cu ipak pricekat noviji model, vidit cu jos.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice