"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave izdvojena tema

poruka: 25.503
|
čitano: 6.740.433
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
15 godina
neaktivan
Re: "Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave
udarnik60 kaže...
Nikola - ri kaže...

Ekipa , trebao naručiti ženi neki mob ,ništa high , čisto da može normalno koristiti facebook,whatsapp i da ima donekle dobru kameru sa flešomi ekran 5 inča. Zanima se samo shop iz EU radi što brže dostave i naravno jer je jeftinije . Ja imam Xiaomi Note i prezadovoljan sam , doduše prošle godine sam ga naručio iz wow shopa i malo je bio preskup u odnosu na eu cijene. 

Molim vas prijedloge jer mi je to rođendanski poklon .

nti put

zašto "nti" put , možeš obrazložiti odgovor??   

13 godina
neaktivan
Nikola - ri kaže...

zašto "nti" put , možeš obrazložiti odgovor??   

Evo budem ja obrazložio. "nti" put zato što se već zadnjih neznam koliko stranica u ovoj temi i temi pomoć u odabiru mobitela samo preporuča asus zenfone 5 za cijenu do 200evrića. Za ove pare 163eura dobiješ odličan mobitel, koji ima dobru kameru, solidnu bateriju koja bi tvojoj supruzi trajala i do dva dana ako če po fejsu bit i malo slikat itd. Ima 5 inčni ekran, 2gb rama te je mobitel jako fluidan i neće joj lagat nit će imat problema sa njim. Vjeruj mi oduševit će se. Imaš garanciju u hrvatskoj u system one, a doma ti dođe za 3-4 dana ako kupiš sa tog linka tj. tog dućana kojeg je kolega dao. Za te pare bolji mobitel nećeš nać!

Bene docet, qui bene distinguit.
15 godina
neaktivan

Da me nitko nebih shvatio krivo, nisam često po forumima i nisam u toku što je trenutno in i što se koristi , zato sam i stavio jednostavno pitanje i tražio jednostavni odgovor da bez puno razmišljanja obavim shopping .

Hvala na savjetu .

13 godina
neaktivan
"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave

Znam, sve ok. Uzmi zen i nećeš pogriješiti :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ja cekam ecoo e04 i lenovo vibe x2 pa mogu napraviti kakvu recenziju kad dodu ako kolega ne stigne prije  

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.4.2015 13:53 (leo_91).
14 godina
leo_91 kaže...

Ja cekam ecoo e04 i lenovo vibe x2 pa mogu napraviti kakvu recenziju kad dodu ako kolega ne stigne prije  

Uuuu, izazov? :D

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
14 godina

Kakva su vam iskustva sa carinom što se trajanja samog postupka tiče? Ja sam s prvim mobitelom čekao tjedan dana da mi pošalju zahtjev da dostavim račun i još tjedan dana da mi dođe mobitel. Sada: u petak im stigao paket, u ponedjeljak meni zahtjev da dostavim račun, poslao isti dan i još čekam. Oba puta sam mailom slao. Jel možda brže ako se faksira?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

evo zahvaljujuci kolegi @mkovnet sada sam ponosni vlasnik Jiayiu F2 mobitela. Ovo je moj prvi android mobitel te mogu reci samo jedno nakon sto sam bio na iOS-u i WP-u, Android owna :D

Mob je stvarno super, fino lezi u ruci, matt poklopac sa straznje strane je bas onako anti-skliski te ga je bas ugodno drzati. Nemam bas velke ruke tako da mi je 5' onako ogromno sada na prvu, ali nadam se da cu se priviknuti. Ekran je odlican, nisam jos imao mobitel sa IPS ekranom ali je nesto prelijepo za gledati. Preformanse na razini svega ostalog, kamera kolko sam uspio isprobati fino dela. Sve u svemu meni sasvim super mobitel :)

Viva la kinezi :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...
leo_91 kaže...

Uuuu, izazov? :D

Mislim da je tu jedini izazov "obveze vs shipping i carina" 

Trenutno si ti u prednosti. 

11 godina
red_bull kaže...

ako već uspoređuješ motocikle, bicikle itd sa mobitelima, svaki bude te vozio od a do b.

ali pitanje je koliko udobno i pouzdano.

Cubot telefoni su preskupi s obzirom koliko su nepouzdani, koliko lošu softversku podršku imaju te lažne kapacitete baterija itd..

Da taj tvoj košta 70 dolara ok. Zašto ih nema za kupiti i kini? dugija kubota, elefona i sličnih? jer nam ih kinezi prodaju sa ogromnim maržama blago rečeno muda pod bubrege.

Oni sami kupuju samo provjerene i etablirane telefone.

Opet tko voli nek izvoli, no sa današnjim tečajem dolara, mudro bi bilo bar pronjuškati kaj ima kod nas sa garancijom za te novce..

Ma sve 5,ja ga imam oko 2 mjeseca (X9) i nisam primjetio probleme ili nepouzdanost ili softversku pogrešku.

Čak sam zadovoljan i sa baterijom iako sam u početku mislio da nešto ne štima,ali kad sam istestirao sam skužio da je sve u redu.

O cubotu odnosno proizvođaču tih telefona sam već pisao pa opet prema nekom svom mišljenju mislim da je to u redu. 

Ukupno sa pdv-om me koštao 1100 kn preko gearbesta.

Ponavljam,ovo je isključivo moje iskustvo sa tim mobom,možda sam jednostavno imao sreće 

14 godina

Landvo L500s. Koliko vidim, trenutno jedan od najpovoljnijih 5" mobitela.

http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_176729.html

Ako je kvalitetom izrade ko L200, onda je jako dobra kupnja!

Jedina mana koju vidim je ta rezolucija za 5" ekran.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
leo_91 kaže...

Vibe x2, odlican telefon na papiru, dizajn oerfektan, baterija koma.. Imam ga i govorim iz prve ruke..

Znanstvenici kazu: Ako se bojis pauka, veca je vjerovatnost da ces ga po povratku kuci zateci u sobi." E pa ja se bojim plavuša s velikim sisama.. :D
10 godina
neaktivan
majdo kaže...
leo_91 kaže...

Vibe x2, odlican telefon na papiru, dizajn oerfektan, baterija koma.. Imam ga i govorim iz prve ruke..

A sta cemo sa kamerom? Postoji ogroman broj prituzbi da kamera jednostavno ne valja, tj.ne mozes dobiti pristojne slike osim u bas idealnim svjetlosnim uslovima? Sve ostalo (smanjena vidljivost, night mode, HDR) rezultati su prilicno losi za telefon sa takvim specifikacijama. Osim ako nisu to rijesili nekim update-om u medjuvremenu...

12 godina
neaktivan

Pozdrav drustvo e ovako zanima me vase misljenje o Mlais-M52-Red-Note  ili preporuka za neki mob u tom rangu. Hvala

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Evo ti nekoliko alternativa:

Umi Hammer  130$

Lenovo K3 Note  168$

Jiayu S3  180$

Samo zaobidji Mlais, ako mozes Lenovo K3 Note ili Jiayu S3 da priustis sigurno su bolji izbor od Mlais!

1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Pozdrav,

nakon dosta gledanja i proučavanja odlučio sam uzeti Lenovo golden warrior a8, čini mi se kao dosta dobar mobitel, a i vidim da su ga ovdje ljudi hvalili. Nadam se da ne griješim sa odabirom. E sad ono što me mući jest preko kojeg shopa ga uzeti, nekako mi se najbolje činilo uzeti preke coolicoola eu wearhouse, 1 godina jasmtva, brzo dođe... Međutim onda sam vidio ovo: If you are in Croatia, parcel handling fee would be 29 EUR extra, pa me to malo zabrinulo. Iako vidim da je netko gore napisao da na kraju to ipak nije morao platiti.

Gdje mi vi preporučate da ga uzem.

Hvala  

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Neki drugi prijedlozi s 3+ GB RAM-a? Hvala 

9 Xiaomi MI4
13 Asus ZenFone 2 4GB RAM

0 0 hvala 0
14 godina

Samo da javim, na kraju sam uzeo Xiaomi Mi Band (crne boje) sa tinydeal-a.

Očekujem dostavu unutar 2-3 tjedna, pa podijelim kratki osvrt.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina

Napokon sam našao nekog tko opisuje kineske mobitele.

Lik je opisao skoro sve mobitele koje smo ovdje spomenuli!

https://www.youtube.com/user/ITXtutor/videos

Najnoviji mobitel: Samsung S6 1:1 clone :)

I još jedan:

https://www.youtube.com/user/s7yler/videos

Poruka je uređivana zadnji put čet 30.4.2015 22:31 (CyberDemonVZ).
Moj PC  
2 0 hvala 4
13 godina
neaktivan

Već duže vrijeme znam za te likove. Rade ok reviewe. Izvoli i ovaj - https://www.youtube.com/user/mayiandjay/videos

Moj PC  
2 0 hvala 3
16 godina
Cromaki kaže...

Samo da javim, na kraju sam uzeo Xiaomi Mi Band (crne boje) sa tinydeal-a.

Očekujem dostavu unutar 2-3 tjedna, pa podijelim kratki osvrt.

Priznajem da ne pratim ovakve stvarčice...čemu ovo točno služi, da bar ima sat rekao bih aj nešto, ovako....

Frka85
14 godina
stručnjak kaže...

Priznajem da ne pratim ovakve stvarčice...čemu ovo točno služi, da bar ima sat rekao bih aj nešto, ovako....

To je fitness narukvica. Prati pređene korake, potrošene kalorije... Da ti ne nabrajam možeš pročitati review s Mob.hr

Meni se sviđa to što kada te netko zove ili kada ti zvoni alarm ta narukvica ti vibrira. Mislim da će mi dobro doći jer se inače dosta teško budim pa da me ovo malo istrese ujutro ;)

Jedva čekam da dođe pa da i sam vidim sve mogućnosti.

14 godina

cao momci..

dajte mi neku HRVATSKU gdje se mogu naruciti neki kinezi? 

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
exer1234 kaže...

cao momci..

Wowshop. Al preporučam ti da ne kupuješ mobitel iz hrvatske jer ćeš ga masno preplatit. LP

14 godina
molnyi kaže...
exer1234 kaže...

cao momci..

Wowshop. Al preporučam ti da ne kupuješ mobitel iz hrvatske jer ćeš ga masno preplatit. LP

mislis?

ajd moze onda preporuka ..dakle ako je moguce da je ekran veci od 5" ( imam svoje razloge) , dakle do 5.5 bi bilo ok, iznad toga je previse.. i da je solidne snage  ( ne igram igre) ... i za sto manje para, i naravno da nije neko smece kao onaj jiake koji sam imao,gdje je touch bio KATASTROFA...kad pises poruke, stisnes jedno slovo, on utipka drugo :D .. 

13 godina
neaktivan

Navedi koliku bi  max. cifru izdvojio za mobitel.

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.5.2015 16:21 (molnyi).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina

I mene zanima isto, max cijena 1500kn

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
perix231 kaže...

I mene zanima isto, max cijena 1500kn

Asus zenfone 5 :) LINK - doma kroz 3-4 dana. Gionee elife e7 sa coolicoola ( dobiješ ga sa starim androidom on, al  ga  možeš update na 4.4 a sad za mjesec-dva stiže android 5! )

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.5.2015 18:57 (molnyi).
10 godina

A sto mislis jel se isplati dodati nekih 200kn za thl5000 sa comebuya?

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.5.2015 19:01 (perix231).
13 godina
neaktivan

Prijatelj ga ima, predobar mob, sve radi ko vurica a baterija 2-3 dana pošto je od 5000mAh. Ako se misliš protegnut 200 kuna - onda si uzmi lg g2 sa njuške i vjeruj mi nećeš fulat :) A od ostalih mobitela koje možeš dobit za cijenu thl-a su ti : meizu m1 note, jiayu s3 te lenovo k3 note ! niti sa jednim nećeš pogriješit a i po meni su bolji od thl-a. 

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice