"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave izdvojena tema

poruka: 25.503
|
čitano: 6.744.597
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
16 godina
Re: "Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave
debeloguzidiktator kaže...

Pozdrav, 

Kupio sam iocean x7 plus i imam problem sa mobilnom mrezom. Naime mobitel prepoznaje karticu ali ne moze se spojiti na mrezu. Ima li netko da je imao takav problem i uspio ga rijesiti ili da vratim mobitel nazad?

Unesi APN postavke za net...

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.3.2015 21:45 (bodija).
10 godina
neaktivan

Nisam mislio na net, ne moze naci signal, nemam mrezu da bi mogao uspostaviti poziv, slat poruke 

16 godina

Napisao si da imaš problema sa mobilnom mrežom!!!  

SORRY .... skužio sam. Jesi li dobro umetnuo SIM karticu. Izgleda da ti nije dobro legla. Probaj staviti u drugi sim utor.

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.3.2015 22:11 (bodija).
10 godina
neaktivan

Nije wi fi radi sve uredu. Problem je u tome sto nemam mobilnu uslugu odnosno nemam signal. Stavio sam t mobile karticu ali nema signala.

10 godina
neaktivan

Probao, on prepoznaje koja je kartica ali ne mogu se spojit

16 godina

Uđi u "Postavke"..."SIM managment"... i vidi jeli ti uključen SIM INFORMATION!?

10 godina
neaktivan

Ukljucen,pise t mobile i broj kartice

16 godina

A jeli u "default settings" uključen "Data connection"?

10 godina
neaktivan

Je

10 godina
neaktivan
"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave

Rijesio, radi

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

zz ekipo ..
evo ovako imam problemčić ne mogu se odlučiti koji bi mobitel uzeo ,a nemam nikakvih iskustava sa kineskim mobitelima
pa može li mi netko preporučiti neki do 2,100 kn a da ima octa core i 2 gb rama  .. gledao sam HTC desire 816 na njuški i on bi mi bio taman za te novce ali je upola slabiji pa se ne mogu odlučiti jer neznam da li vrijedi uzimati kineski mobitel .. 
i imam još jedno pitanje kako npr na s5 kamera je iste pixelizacije kao i na nekom kineskom ali ova na kineskom izgleda ko da je 5 mpx može li mi netko objasniti kako radi taj sistem za kamere i šta se treba gledati da bude što kvalitetnija kamera :)

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

kupio u vipu zte kis 3 ... plačen 299 kuna...zadovoljan sam poprilično svime ...jedino nemogu ga root-at nikako...pokušavam več 3 dana i bez uspijeha...a to radim samo iz razloga jer nikako nemogu instalirat niti prebacit aplikacije na sd karticu...instaliro navigon i sad više namam mjesta za apsolutno ništa...ako netko zna kako to napravit ili neki savjet neka napiše...HVALA

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
udarnik60 kaže...
stručnjak kaže...
robimarko kaže...
Ma mozes ga uzeti preko sluzbenog sitea za 270 eura+ dostava,a pozivnice se dijele svagdje

Plus 25% i carina= neisplativo. Imate mini recenziju u prošlom Bug-u.

nema j........ carine. ono koliko puta se to mora spomenuti o ovoj temi?!

Idi na tečaj kulture, PDV 25% + carina ili ti ga troškovi obrade paketa...svejedno carina

Frka85
14 godina
neaktivan
stručnjak kaže...
udarnik60 kaže...
stručnjak kaže...
robimarko kaže...
Ma mozes ga uzeti preko sluzbenog sitea za 270 eura+ dostava,a pozivnice se dijele svagdje

Plus 25% i carina= neisplativo. Imate mini recenziju u prošlom Bug-u.

nema j........ carine. ono koliko puta se to mora spomenuti o ovoj temi?!

Idi na tečaj kulture, PDV 25% + carina ili ti ga troškovi obrade paketa...svejedno carina

Stručnjače, stvarno si stručnjak. Pratiš li ti išta na internetu ili samo bubaš napamet?

Zašto bi morao mobitel kupiti u Kini, to je prva stvar? Druga stvar utorkom se mobitel kupuje bez pozivnica, otvoreno za sve. Treca stvar Hrvatska je ušla na 1+1 popis država u koje šalju uređaje, tako da se placa samo poštarina, nema potrebe više za mailboxom i ostalim zavrzlamama preko Njemačke ili Austrije, tetke, strica, susjede.. Samim time što mobitel stiže s OnePlus One EU skladišta to znači da nema carine, nema PDV-a niti ikakvih drugih inih budalaština što si nabrojao.. 

Cijena je 299€ + 26.99€ poštarina za 64GB model, i to je to. Prestani širiti dezinformacije ako nisi upućen.

Znanstvenici kazu: Ako se bojis pauka, veca je vjerovatnost da ces ga po povratku kuci zateci u sobi." E pa ja se bojim plavuša s velikim sisama.. :D
13 godina
neaktivan
stručnjak kaže...

Idi ti kud god želiš. troškovi obrade pakete i carina nisu jedno te isto. to što ti misliš da je to isto je drugi par rukava.

nti put u ovoj temi. carine na mobitele nema. ma koliko god neki tvrdili da ima. jer jbg njima očito svizac šalje te mobitele

10 godina
neaktivan

Sta mislite o kupovini cubota x9 http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_125384.html  hoce li mobitel radit na t-mobile mrezi i je li ova stranica sigurna?

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.3.2015 0:56 (cubotx9dane).

0 0 hvala 0
17 godina

Ja nebih uzimao neprovjerenu marku, pogotovo cubot. Radije nesto slabije a da radi sve kako spada. Radije bih uzeo Xiaomi redmi 2 ili npr Coolpad f1 koji ti ima iste specke kao i taj cubot a puno bolji mob i provjereniji i sa pun klinac custom romova. 

Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
ursusc355 kaže...

kupio u vipu zte kis 3 ... plačen 299 kuna...zadovoljan sam poprilično svime ...jedino nemogu ga root-at nikako...pokušavam več 3 dana i bez uspijeha...a to radim samo iz razloga jer nikako nemogu instalirat niti prebacit aplikacije na sd karticu...instaliro navigon i sad više namam mjesta za apsolutno ništa...ako netko zna kako to napravit ili neki savjet neka napiše...HVALA

11 godina
neaktivan

Kako se svi zakace za Cubot i ostale no name telefone :) za iste novce trazi neki Jiayu, Coolpad, Xiaomi, mozes i THL recimo

11 godina

Kako to da nema kineza s lolipopom još, sve što gledam je kitkat

Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan

ekipa može li mi netko reci da li se isplati uzeti Xiaomi Redmi 2s za 1400kn?

Po specifikacijama mi se cini odlican a i nameće se kao best buy do 1500kn?

Ima li ga netko, kakva su iskustva?

0 0 hvala 0
17 godina

Pitanje jer revizija sa 1gb rama ili sa 2gb rama? Gdje si ga nasao? Za nekih 1500 imas vec i redmi note 4g ili za manje novaca coolpad f1

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

1g rama, 

http://www.wowshop.hr/xiaiomi-redmi2-black.html

Nasao ga na wow shop, ali planirao sam ga kupiti preko mobicity ali cini mi se da vise ne prodaju xiaomi.

Pronasao sam i asus https://www.alzashop.com/asus-zenfone-5-a501cg-black-8gb-d2139131.htm 1400kn a on mi se cini jos bolji., samo nisam siguran da li je ide carina na ovo.

Treba mi mobitel od 1000kn ali bih se protegao malo vise ako se stvarno isplati

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.3.2015 14:00 (ivan72478).
11 godina
neaktivan
thebatman kaže...

Kako to da nema kineza s lolipopom još, sve što gledam je kitkat

Napravi pauzu uzmi KitKat :)

16 godina
ivan72478 kaže...

samo nisam siguran da li je ide carina na ovo.

još jedan u nizu...

valjalo bi izbrojati koliko je ljudi spomenilo carinu u ovoj temi! 

12 godina
neaktivan

dobro, ispricavam se, pdv.

Iskreno nemam bas vremena tražiti to po netu, ovo narucujem za prijatelja kojemu se jako žuri.

Ja sam svoj xiaomi mi3 narucio s mobicity-a prije skoro god dana i savrsen je.

Ako mi možete pomoći prepouciti neki bio bih veoma zahvalan

15 godina

Neide ni carina ni PDV iz alzasopa. Ja sam narucio pred koji tjedan. Uglavnom imas na stranici popup prozor koji povremeno iskoči za 5EUR popusta. 

Tako da te mob izade cca 1200kn... Meni je stigao dost brzo, u petak ujutro sam kupio,popodne su ga poslali i u utorak je bio kod mene, znači 3-4 dana...

Inace mob je za svaku preporuku, jedina zamjerka dosad je veličina i to sto je back tipka s lijeve strane, pa ju je tesko s palcem dohvatiti ako se drzi u desnoj ruci.

PRvi GPS fix jetrajao 5 sekundi :) Kamera je neki prosjek, ali ima interensatnu funkciju, dok okines sliku mozes do 2 sekunde vratiti unatrag, zgodno za slikanje brzih stvari...

Sad je na KK, a pocetkom 5 mj je najavljen lolipop

[URL="http://goo.gl/KpG4TT"]ANKETA[/URL] o kineskim mobitelima i [URL="http://goo.gl/xLCF5F"]REZULTATI[/URL] ankete
Poruka je uređivana zadnji put ned 15.3.2015 15:21 (vlovrec).
17 godina
Uzmi s alzashopa asusa i za par dana ti je ovdje. Nema pdv ako si u Europi, ako je izvan eu onda ide samo pdv. carine nema
12 godina
neaktivan

Hvala puno ekipa, mobitel mi se stvarno cini super.

Jos cu veceraas malo ga podrobnije istražit ali 99% da ga sutra narucujem.

Kolega mi je gore predložio coolpad f1 sto se također cini jako dobrim ali nisam ga nasao u nijednom eu shopu a neman živaca čekati mob mjesec dana i natežati se s de.ilima na carini(imam dosta iskustva s njjima)

Nije los također ni xiaomi redmi 2s 1gb ram također ža tu cijenu

0 0 hvala 0
15 godina

Evo i ja narucio frendu Asusa s Alzashopa neki dan, sutra stiže, a za cca 1400 kn (i par dana dostave) čini se da trenutno nema nešto puno bolje...

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice