"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave izdvojena tema

poruka: 25.503
|
čitano: 6.744.524
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
16 godina
Re: "Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave
Clueso kaže...
andi.cro kaže...

Bumo vidli, kupio sam večeras onog q4510 i valjda bu zdural godinu dana ( kolko je neka prosječna vremenska zasičenost sa nekim uređajem nakon čega se kupuje novi ).

Super, svaka cast! Imas li 3g?

Još ga čekam...internet šoping 

Some people are so poor... all they have is money!
10 godina
neaktivan
"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave

Evo ekipa ako netko treba mob hitno na coolicoolu je akcija za Landvo L550 za 50$ .Čini se ok za te novce,pa ako netko hoće neka se požurii :) 

link : http://www.coolicool.com/landvo-l550-mtk6592m-14ghz-octa-core-50-inch-qhd-screen-android-44-3g-smartphone-g-34928

1 1 hvala 2
16 godina
neaktivan

da definitivno odlična prilika, osim ako to nisu reparirani mobiteli

i small cola se tako prodavala, pa neki nisu imali sreće 

dak
14 godina

Trebam isplativ telefon po mogućnosti da ga mogu naručit iz vana ako je jeftinije uz uvjet da nije komplicirano sa carinom itd.. čim jeftinije to bolje s tim da je mobitel upotrebljiv ne igram se niti tome slično kamera i ekran su mi važniji od ostatka.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

pozz svima nisam znao gdje da pitam a i google mi nije dao konkretan odgovor imam noa h40 i imam neki problem s baterijom nece napunit do 100% stane 99% i ne mrda dalje,zanima me do cega je problem i bi li hard reset rijesio problem? Mob je star 3 mjeseca i jso jedna stvar punjac kao da zuji i to dost se cuje kad ga punim

EUNE LOL: frenkySTYLE
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.3.2015 18:35 (Ryder007).
16 godina
Ryder007 kaže...

pozz svima nisam znao gdje da pitam a i google mi nije dao konkretan odgovor imam noa h40 i imam neki problem s baterijom nece napunit do 100% stane 99% i ne mrda dalje,zanima me do cega je problem i bi li hard reset rijesio problem?

Pa nazovi Hangar18 i reci im problem!

Some people are so poor... all they have is money!
13 godina
protjeran
ursusc355 kaže...

mlais mx28 ... stavio po uputama lewa os i sve radi super osim wifi-ja i bluetootha...nece se upalit ...probo promjenit na miui i ista stvar...jel mi može neko pomoč jer wifi mi najviše od svega i treba...HVALA

17 godina
Over(C)lock kaže...

Trebam isplativ telefon po mogućnosti da ga mogu naručit iz vana ako je jeftinije uz uvjet da nije komplicirano sa carinom itd.. čim jeftinije to bolje s tim da je mobitel upotrebljiv ne igram se niti tome slično kamera i ekran su mi važniji od ostatka.

Imas gore za 55$ ak ti je to sve sto trazit, al opet lakse je ako napises iznos do kojeg bi iso.. I sta ti znaci ovo komplicirano sa carinom?. Postupak carine je uvijek isti, carine ce bit, a ako ne zelis carinu nemoj narucivat izvan EU..

Ryder007 kaže...

pozz svima nisam znao gdje da pitam a i google mi nije dao konkretan odgovor imam noa h40 i imam neki problem s baterijom nece napunit do 100% stane 99% i ne mrda dalje,zanima me do cega je problem i bi li hard reset rijesio problem? Mob je star 3 mjeseca i jso jedna stvar punjac kao da zuji i to dost se cuje kad ga punim

A tak to ide kad se kupi noa, nemos ocekivat cuda.. Moze bit da je zbagan battery stats fajl pa da ga treba sam obrisat tj to mozes napravit sa andorid aplikacijama battery calibration imas ih par na google play-u al mana to je sto mobitel mora bit rootan.. Vjerovatno je software-ski problem tak da se mozes probat i igrat s hard resetom al to moze i ne mora pomoc.. Takoder mozes zvat servis i naaadat se da ce te dozivit i rijesit problem :)

14 godina
MarioVk kaže...
Over(C)lock kaže...

Imas gore za 55$ ak ti je to sve sto trazit, al opet lakse je ako napises iznos do kojeg bi iso.. I sta ti znaci ovo komplicirano sa carinom?. Postupak carine je uvijek isti, carine ce bit, a ako ne zelis carinu nemoj narucivat izvan EU..

Ryder007 kaže...

A tak to ide kad se kupi noa, nemos ocekivat cuda.. Moze bit da je zbagan battery stats fajl pa da ga treba sam obrisat tj to mozes napravit sa andorid aplikacijama battery calibration imas ih par na google play-u al mana to je sto mobitel mora bit rootan.. Vjerovatno je software-ski problem tak da se mozes probat i igrat s hard resetom al to moze i ne mora pomoc.. Takoder mozes zvat servis i naaadat se da ce te dozivit i rijesit problem :)

Pretpostavljam da moram za kupnju ovog gore imat nešto tipa paypal ili tome slično?

17 godina
Over(C)lock kaže...

Pretpostavljam da moram za kupnju ovog gore imat nešto tipa paypal ili tome slično?

Tako je. I naravno ocekujes carinu na to.

11 godina
neaktivan
cosmo01 kaže...

Evo ekipa ako netko treba mob hitno na coolicoolu je akcija za Landvo L550 za 50$ .Čini se ok za te novce,pa ako netko hoće neka se požurii :) 

link : http://www.coolicool.com/landvo-l550-mtk6592m-14ghz-octa-core-50-inch-qhd-screen-android-44-3g-smartphone-g-34928

ne izgleda lose samo mala baterija mi za ovoliki ekran plus sad jos opet skocio ovaj ludi dolar lol

11 godina
neaktivan

ekipa jel tko pročito gdje kad ce se pojavit asus zenfone 2,ili ga vidio možda u prodaji?

Najavljen je bio za 3 mj.

Hvala

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.3.2015 1:28 (pesty1).

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
ursusc355 kaže...
ursusc355 kaže...

mlais mx28 ... stavio po uputama lewa os i sve radi super osim wifi-ja i bluetootha...nece se upalit ...probo promjenit na miui i ista stvar...jel mi može neko pomoč jer wifi mi najviše od svega i treba...HVALA

13 godina
pesty1 kaže...

ekipa jel tko pročito gdje kad ce se pojavit asus zenfone 2,ili ga vidio možda u prodaji?

Najavljen je bio za 3 mj.

Hvala

http://www.phonearena.com/news/Asus-releases-the-Zenfone-2-slaps-sub-300-price-tag-on-the-4-GB-RAM-model_id66978

This month, the Zenfone 2 models will travel to China, Hong Kong, Singapore and France, while next month they will be rolled out to India, Italy and Southeast Asia, while Brazil can expect it in June.

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.3.2015 9:14 (zvijerka).
16 godina
neaktivan
ursusc355 kaže...
ursusc355 kaže...
ursusc355 kaže...

Danas sam taj mobać uzeo od drage, da se malo poigram s njim (ne radi mu GPS i touch je neprecizan)

Nabavil sam joj http://www.aliexpress.com/item/Original-Phicomm-i803WA-4-7-Inch-QHD-960x540-IPS-Qualcomm-Quad-Core-Android-4-1-Mobile/32252239670.html

Za tu cijenu, odličan. Sve radi bez greške i bez gorile je bolji od Mlaisa MX28, po mom skromnom mišljenju.

dak
13 godina
neaktivan

Trebam pomoc oko miui v6 na xioami note..nasao sam i hr  verziju ali neznam kako ga stavit..

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Zec_94 kaže...

Trebam pomoc oko miui v6 na xioami note..nasao sam i hr  verziju ali neznam kako ga stavit..

zar ga samo ne skines na mob i i instaliras ga preko updatera?

17 godina
Zec_94 kaže...

Stavis ga na memorijsku karticu pa onda settings pa about phone pa lijeva tipka moba pa select update package i izaberes taj paket i to je to. 

Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
16 godina
Zec_94 kaže...

Upute skinute sa Miui Adria foruma

- OSNOVNO UPUTSTVO INSTALACIJE MIUI ROM-A -

• Kopirajte Preuzeti MIUI Rom Na Root (Početni Direktorijum) Vašeg Aparata (Memorija Telefona Ili Memorijske Kartice (Ukoliko Je Uređaj Poseduje)
  • Resetujte Vaš Uređaj U Recovery Mod (CWM,TWRP.....) - Napomena : Opcije Se Unutar Recovery Se Mogu Razlikovati Od Navedenih Ali Su Dosta Slične
  • Izaberite [wipe data / factory reset] → [YES]
  • Izaberite [wipe cache partition] → [YES]
  • Izaberite [advanced] → [wipe Dalvik Cache] → [ YES ] → Back Dugme Na Aparatu
  • Izaberite [install zip from sdcard] → [choose zip from sdcard] → [MIUI Rom Za Vaš Uređaj Koji Ste Preuzeli.zip] → [YES]
  • Sačekajte Dok Se Proces Završi → Pritisnite "Back" Dugme → Izaberite [reboot system now]
  • Prvo učitavanje MIUI Roma Može Potrajati >~5 min.- Budite Strpljivi
  • [Preporuka] Posle Prvog Restart-a Preuzmite I instalirajte Putem Recovery Moda GAPPS (Google Aplikacije) Za Vaš Aparat 
  • [Preporuka] Podesite Vaš Google I Xiaomi Nalog (Preuzimanje MIUI Tema I Ostaih Dodataka)
  • MIUI Rom Je Instaliran Na Vaš Aparat Podesite Ga & Instalirajte Dodatne Programe Ili MIUI Dodatke Po Želji 
14 godina

Pozz,planirao sam kupit novi mob,dopao mi se one plus one,ali neznam di je najjeftinije da ga narucim,ili imate neki drugi prijedlog u tom cijenovnom rangu. Hvala unaprijed😊

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

www.kimovil.com  (moze dosta pomoci)

http://www.kimovil.com/en/where-to-buy-oneplus-one-16gb

Moram reci da ovaj telefon realno vise ne zasluzuje cjenu koju nosi, kad se pojavio bio je stvarno best buy daleko ispred svih za te novce, ali prvo je bilo jako tesko doci do njega (preko sistema pozivnica), i sad nakon prilicno vremena oni i dalje furaju istu cjenu a pojavilo se masu drugih modela sa dobrim karakteristikama po istoj ili nizoj cijeni.

Telefon je odlican, znam par ljudi koji ga imaju i zadovoljni su bas bas, ali ipak sad kosta preko 300eur sto nije malo...

2 0 hvala 0
15 godina
Ma mozes ga uzeti preko sluzbenog sitea za 270 eura+ dostava,a pozivnice se dijele svagdje
robimarko@gmail.com
16 godina
robimarko kaže...
Ma mozes ga uzeti preko sluzbenog sitea za 270 eura+ dostava,a pozivnice se dijele svagdje

Plus 25% i carina= neisplativo. Imate mini recenziju u prošlom Bug-u.

Frka85
13 godina
neaktivan
stručnjak kaže...
robimarko kaže...

Plus 25% i carina= neisplativo. Imate mini recenziju u prošlom Bug-u.

nema j........ carine. ono koliko puta se to mora spomenuti o ovoj temi?!

14 godina
neaktivan

može li mi neko preporučiti mobitel do 1000-1500kn vidim da se dosta piše o zenfonu 5 pa ne znam dal je to najbolji izbor... bitna mi je kamera, te fluidnost androida (da ne šteka)..

0 0 hvala 0
15 godina
fluj kaže...

može li mi neko preporučiti mobitel do 1000-1500kn vidim da se dosta piše o zenfonu 5 pa ne znam dal je to najbolji izbor... bitna mi je kamera, te fluidnost androida (da ne šteka)..

Mužu sam ga kupila nedavno na alzashopu, prezadovoljan je. Ništa ne šteka jako fluidan i brz. Slike pristojne,nikakvih problema sa signalom ,ni  gps-om.

10 godina
neaktivan

pozdrav,

ima li netko iskustva sa zopo zp 700??

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
17 godina
tasha005 kaže...

pozdrav,

ima li netko iskustva sa zopo zp 700??

Kloni se tog moba, imao ga brat i nakon par mjeseci poceo zajebavati. Da ne kazem da mu kvaliteta izrade za ku...

Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
10 godina
neaktivan

Pozdrav, 

Kupio sam iocean x7 plus i imam problem sa mobilnom mrezom. Naime mobitel prepoznaje karticu ali ne moze se spojiti na mrezu. Ima li netko da je imao takav problem i uspio ga rijesiti ili da vratim mobitel nazad?

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice