"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave izdvojena tema

poruka: 25.516
|
čitano: 7.024.703
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
11 godina
neaktivan
Re: "Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave
tintin kaže...

Koja su iskustva i kakva je procedura za slanje mobitela na popravak i kako maksimalno smanjiti te troškove (Pandawill u mom slučaju)?

... to sam napisao

Poruka je uređivana zadnji put čet 30.10.2014 11:06 (dz_cak).
11 godina
neaktivan
tony32 kaže...

Pise import Tax and VAT, znači vraćaju porez.

Pitao ja o tome Pandawill i rekao da sam iz Hrvatske da je naš PDV 25% i da ne vjerujem u to - odnosno ako je tako - fantastično

Odgovorili su mi da vraćaju sve troškove koji nastaju kod uvoza (bilo carina, bilo PDV) i još i ostale trškove

Ali, uvijek postoji ali

Pokušao sam ja kupiti mobitel na takav način, označio kod kupnje opciju za povećanje od 5%, ali tada jednostavno ne možete nastaviti s kupnjom (vjerojatno postoji blokada na pojedine države), isto tako piše da mađari moraju platiti 10% ako žele povrat, što bi se dalo zaključiti da za nekog može, za nekog ne, a netko mora platiti malo više da bi dobio povrat

12 godina
neaktivan
"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave

Poštovanje ekipo , pošto nitko nije izašao u susret mojoj molbi za kupon od Banggooda, gledao sam drug stranice gdje je LenovoA806 najpovoljniji, izdvojio sam dvije a to su :to2c. najbolj cijena i pandawill opcija vraćanja PDV-a da li su te stranice pouzdane i kakvih iskustva imate s njima

0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
{#}

Ljudi su najnormalnije naručili sa pande, neki već i čekaju pov rat, možda su zabranili kad su služili ... Do sada se moglo najnormalnije kupiti i osigurati.

Naravno da si ti sa 0 dana na forumu odmah isao sjeb..i obavijestiti pandu

Poruka je uređivana zadnji put čet 30.10.2014 12:04 (tony32).
11 godina
neaktivan
tony32 kaže...
{#}

Ljudi su najnormalnije naručili sa pande, neki već i čekaju pov rat, možda su zabranili kad su služili ... Do sada se moglo najnormalnije kupiti i osigurati.

Naravno da si ti sa 0 dana na forumu odmah isao sjeb..i obavijestiti pandu

Mislim da ne treba biti veliki matematičar i shvatiti kad nekom treba vratiti 25USD od 100 ili 50 od 200

a kontaktirao sam ih nakon što nije bilo moguće proći dalje kod kupnje

15 godina
neaktivan
press kaže...

Poštovanje ekipo , pošto nitko nije izašao u susret mojoj molbi za kupon od Banggooda,

Dobro, jel' tak tesko na googleu otipkati "banggood coupon"? Ili mislis da mi ovdje na forumu imamo super tajne kupone za koje nitko na svijetu ne zna? Evo, trebalo mi je 10 sekundi da nadjem 10$ kupon za neke dijelove za moju e-cig.

tony32 kaže...
{#}

Bilo je i za ocekivati da ce prije ili poslje za HR dignuti premiju ili ukinuti tu opciju kad vide da je preko 95% posiljki zapelo na pdvu. :|

15 godina
neaktivan
ElektričnaOvca kaže...

Mogu li bolje za ove pare (cca 1480kn dođe sa poštarinom)? http://www.xiaomishop.com/144-xiaomi-redmi-note-4g-lte-martphone.html

Treba mi mob sa solidnom baterijom, veći ekran mi odgovara jer ga trebam u poslovne svrhe, ne planiram stavljati igre od par GB pa mi ne smeta količina ugrađene memorije.

Baterija je odlicna, izdrzi mi po par dana (airplane mode, samo surfanje preko wifi). Mislim da deklariranih 3000+ Ah zbilja jesu 3000+, a ekran je za te pare odlican.

edit - bah ja sam ga kupio (4g lte) pred par dana za 220$, a sad su ga spustili danas na 199$ gadovi :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 30.10.2014 13:26 (mcf).
16 godina
neaktivan
na pandawilu su digli insurance na 10% za hrvatsku, i opet se isplati kupiti kod njih...
12 godina

Možda bi kolega s foruma trebao još par puta "kontaktirati" pandawill? Možda onda dignu osiguranje na 20%? Još jučer sam na Pandi kupio mobitel s 5% osiguranja. Uvijek se nađe neki ... {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 30.10.2014 18:01 (fora2).
12 godina

Da li je netko slao Pandi dokaz o plačenim davanjima za mob? Da li priznaju onaj neugledni papir koji dobite od carine ili se mora poslati nešto drugo??

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina

Kakav je Dodge DG580 ? planiram ga danas uzeti sa to2c i je li ima mozda neko kupon za njega ?

Inace, dobio sam kupon za cubot x6 pa ako nekome treba nek se javi. :))

0 1 hvala 0
11 godina
neaktivan

Dobar dan,imam namjeru uzeti JIAYU F1 mobitel.Moje pitanje glasi :da li se moze ugraditi hravtski jezik na ovaj telefon,hvala.

Poruka je uređivana zadnji put pet 31.10.2014 12:38 (cicamaca).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Evo kupio ja LENOVO A806 preko Pandawill-a sa plaćenim osiguranjem , nadam se da će to proći sve kako treba {#} dolje na slici je obraćun koliko me je sve izašlo . ako ostane sve na toj cifri ja mislim da je to odlićna cijena za mobitel tih karakteristika ( normalno treba to sve istestirati kada dođe ) ako ga netko posjeduje mogao bi napisati koju riječ o njemu

0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

ja nisam uspio .... doduše, u zadnje vrijeme nisam ni pokušavao, morti se nekaj pojavilo u međuvremenu od romova koji ga podržavaju

dak
16 godina
neaktivan
press kaže...

Evo kupio ja LENOVO A806 preko Pandawill-a sa plaćenim osiguranjem , nadam se da će to proći sve kako treba {#} dolje na slici je obraćun koliko me je sve izašlo . ako ostane sve na toj cifri ja mislim da je to odlićna cijena za mobitel tih karakteristika ( normalno treba to sve istestirati kada dođe ) ako ga netko posjeduje mogao bi napisati koju riječ o njemu

Daj molim te malo napiši o tom Lenovu jer planirao sam svog coolpada f1 zamjenit baš za taj lenovo,kakva je kvaliteta izrade,koliko baterija izdrži itd...

18 godina
press kaže...

Zaista odliĆna cijena po tom obraĆunu... :)

Istestiraj ga ti kad dođe i napiši recenziju, pa da vidimo valja li što.

Pismenost ne zahtjeva fizički napor! Č, ć, -ije, -je, dž i đ nisu olovni utezi!
Poruka je uređivana zadnji put pet 31.10.2014 15:02 (CrnaBitanga).
17 godina
neaktivan

iNew V3 nakon 4mj koristenja

Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ali evo selotejp sve rjesava

Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
Moj PC  
2 2 hvala 0
16 godina

Moze li malo pojašnjenje, dobio sam pismo od carine da dostavim potvrdu o pošiljci...bla bla bla...zanima me treba li samo poslati sa paypala ili i sa shopa sa kojeg sam naručio, PCP broj napišem gdje?

Frka85
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina

Luka taj problem rijesis sa ovim Link

Ima toga i kod nas negdje kupiti, znaci selotejp koji je ljepljiv sa 2 strane i stavis po rubovima unutra i fixiras ekran na to 

Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
Moj PC  
0 0 hvala 2
11 godina
neaktivan

HITNO,da li se moze ugraditi hravtski jezik na ovaj telefon JIAYU F1 ,hvala

1 1 hvala 0
14 godina

tak teško malo google pitat?

a možeš pitat i službu za korisnike sa stranice gdje si mislio naručit

http://www.etotalk.com/jiayu-f1_p5609.html

ovdje piše po specifikacijama da već ima HR

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.11.2014 11:28 (batizg).
Moj PC  
2 1 hvala 0
17 godina
neaktivan

Pozdrav ekipa !

Budući da imam u planu kupiti kvalitetan uređaj u jako skoroj budućnosti, već neko vrijeme čitam ovu temu i reviewove na netu vezane za kineske brandove android uređaja i želim dosta prostudirati tržište jer je ovo prvi telefon koji kupujem svojim novcem (a koristim uređaje od siemensa c60, odnosno nokie 3310 ere) te ujedno i prvi smartphone koji ću posjedovati.

Koji uređaj je trenutno best-buy u kategoriji do  1400 kn sa svim davanjima (pdv , troškovi na carini itd. ) ?
S obzirom da nisam posjedovao dosad pametne telefone, nemam naviku koristiti mobitel pretjerano za aplikacije i slično, važna mi je samo kamera, dizajn i ergonomija telefona, nakon toga fluidnost softwarea i kvaliteta zvuka. Iako nisam vlasnik nekog android uređaja, kroz ruku mi je prošlo dosta istih, imam iskustva i sa instalranjem custom ROM-ova , dakle nekakav update softwarea mi nije stran tako da ne planiram ostati na stock ROM-u ako postoji neko bolje rješenje.

Zasad mi je favorit Coolpad F1.

Također zanima me jel se uopće isplati uzimati trenutno neki od tih uređaja, točnije jel vam poznato hoće li dolaziti neki novi modeli u tom cjenovnom rangu u skorije vrijeem, da se strpim ako ima za to smisla?

LoL EU west : citizen
Moj PC  
1 1 hvala 0
18 godina

Coolpad su neki hvalili, neki nisu bili baš zadovoljni, kod svih mobitela imaš različitih iskustva.

Nevezano za ovo, izašao je Inew v3 Plus koji sada ima 2Gb rama, Octa core te 16mpx kameru.

Kako je i prošli "Inew v3" imao odličnu kameru i bio veoma popularan ovaj će po svemu biti još i bolji, snažniji.

Jedino je baterija nešto slabija, 1800Mah no zbog toga što je toliko tanak i lagan ni ne može ići veća.

Recenzije kineskih mobitela na anton008.com ,Banggood kuponi za -10$ na PP
15 godina
neaktivan
makaweli kaže...

Pozdrav ekipa !

Budući da imam u planu kupiti kvalitetan uređaj u jako skoroj budućnosti, već neko vrijeme čitam ovu temu i reviewove na netu vezane za kineske brandove android uređaja i želim dosta prostudirati tržište jer je ovo prvi telefon koji kupujem svojim novcem (a koristim uređaje od siemensa c60, odnosno nokie 3310 ere) te ujedno i prvi smartphone koji ću posjedovati.

Koji uređaj je trenutno best-buy u kategoriji do  1400 kn sa svim davanjima (pdv , troškovi na carini itd. ) ?
S obzirom da nisam posjedovao dosad pametne telefone, nemam naviku koristiti mobitel pretjerano za aplikacije i slično, važna mi je samo kamera, dizajn i ergonomija telefona, nakon toga fluidnost softwarea i kvaliteta zvuka. Iako nisam vlasnik nekog android uređaja, kroz ruku mi je prošlo dosta istih, imam iskustva i sa instalranjem custom ROM-ova , dakle nekakav update softwarea mi nije stran tako da ne planiram ostati na stock ROM-u ako postoji neko bolje rješenje.

Zasad mi je favorit Coolpad F1.

Lenovo A806 

14 godina

Najbolji mob do 900kn s PDV-om je? Lp

LoL(EUW): CRORenato NFSW: Remzi1996 WoT: I_play_alone
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

hvala na obavijesti,neznadoh za ovaj sajt,dali je pouzdano sa njega porucivati,tamo gdje ja trazih nije bilo nigdje hrvatskog jezika na telefonu

16 godina
neaktivan

@remzi

Lenovo a850+ sa pandawila i sa tax i vat osiguranjem

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.11.2014 14:18 (de.fang14).
14 godina
de.fang14 kaže...

@remzi

Lenovo a850+ sa pandawila i sa tax i vat osiguranjem

El moze nekaj, a da je do 5" ? Lp

LoL(EUW): CRORenato NFSW: Remzi1996 WoT: I_play_alone
16 godina
neaktivan

Produži se malo i uzmi huawei honor 3c

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice