"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave izdvojena tema

poruka: 25.516
|
čitano: 7.025.101
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
17 godina
"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave

pa oprosti, al meni su ta 2 moba nebo i zemlja po specifikacijama

If you try and don't succeed, cheat. Repeat until caught. Then lie.
Moj PC  
0 1 hvala 0
18 godina

Pa Xiaomi  i je nebo a ovaj tvoj zemlja. 

Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
Moj PC  
6 0 hvala 0
17 godina

tražio sam mišljenje o marki i mobu ako tko ima ili zna išta o njima.

nisam tražio usporedbu s drugim mobitelima. 

po speckama je mob zvijer i zamima me samo info o marki, jel su kvalitetni ili je ovo neka patka...

If you try and don't succeed, cheat. Repeat until caught. Then lie.
Moj PC  
0 1 hvala 0
18 godina

Dao sam ti usporedbu jer po speckama je slabiji od Xiaomi mi3 koji isto toliko dođe a još imaš i Eu garanciju. Nije loš mobitel ali opet dati 2k kuna za mob pa nemaš garanciju na njega mi je malo blesavo.

Nema ni 3g na 900mhz 

3G

WCDMA 850/1900/2100 (HSDPA)

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.10.2014 13:42 (Patrick_cro).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Re: "Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave
Patrick_cro kaže...

Dao sam ti usporedbu jer po speckama je slabiji od Xiaomi mi3 koji isto toliko dođe a još imaš i Eu garanciju. Nije loš mobitel ali opet dati 2k kuna za mob pa nemaš garanciju na njega mi je malo blesavo.

Naravno da ima garanciju, samo je nešto veći trošak ako šalje u Kinu.

A opet, može i jedan i drugi nabaviti u EU.

Professional Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle,In Win, Enermax, EKWB, ASUS,Lamptron, Aquatuning
18 godina

Ma hebo ti takvu garanciju kod koje cekas mob po 3mj, jesi kad slao mob u Kinu? 

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Patrick_cro kaže...

Ma hebo ti takvu garanciju kod koje cekas mob po 3mj, jesi kad slao mob u Kinu? 

Kao što rekoh, može ga nabaviti i u EU.

On topic: http://www.engadget.com/2014/10/29/oppo-r5/?ncid=rss_truncated

Professional Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle,In Win, Enermax, EKWB, ASUS,Lamptron, Aquatuning
18 godina

Pa kada ga moze nabaviti onda udijeli taj link i da vidimo po kojoj cijeni

Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Pozzz !
Narucio bih si neki mobitel do nekih 700kn ...
Zanima me dali je ova stranica provjerena i sigurna ?
http://www.aliexpress.com/item/Free-...962074210.html
http://www.aliexpress.com/item/Full-...788576371.html
Koja je tocna cijena posto pisu dvije ?
http://www.aliexpress.com/item/Free-...1998156809.518
i Dali bih bilo na carini problema sa tim kopijama ?
Hvala unaprijed !!

0 0 hvala 0
18 godina

Linkovi ti ne valjaju. Uglavnom gledaj da je gold seller i nebi trebalo biti problema. Šteta šta nemamo alipay za hrvatsku. Kupovao sam 2 put sa alija i sve je proslo ok

Moj PC  
1 0 hvala 1
18 godina

Moras samo kliknuti boju i druge specifikacije pa ce ti staviti cijenu.

Prvi je ajmo reci ok, ali opet samo 13 prodanih uredaja ima.

Neznam ja bih ipak kupovao sa drugih provjerenih siteova jer tamo imas i paypal pa imas neku sigurnost. A ove kopije su katastrofa

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.10.2014 17:00 (Patrick_cro).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
A mozes mi reci gdje mogu naci takve kopije ?
Hvala !

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Dario7506 kaže...
A mozes mi reci gdje mogu naci takve kopije ?
Hvala !

Ako želis glumiti frajera po skoli pa se folirati kopijom kao statusnim simbolom umjesto pravog mobitela, nemoj. Bacanje novaca, provjereno. Kao što ti je forumaš prije rekao, mani se kopija, kupi radije nesto provjereno.

Znanstvenici kazu: Ako se bojis pauka, veca je vjerovatnost da ces ga po povratku kuci zateci u sobi." E pa ja se bojim plavuša s velikim sisama.. :D
11 godina
neaktivan

Hvala a sto onda preporucate do nekih 800KN ?
Cubot GT99 ? iOcean X7 ? 

http://www.banggood.com/Lenovo-A850i-5_5-inch-MTK6582m-1_3Ghz-Quad-core-Smartphone-p-942574.html ?

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.10.2014 18:12 (Dario7506).

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Patrick_cro kaže...

Pa kada ga moze nabaviti onda udijeli taj link i da vidimo po kojoj cijeni

Ti imas internet doma? Sam si nadi link.

15 godina
neaktivan

Daj si odi na pandawill, pa malo pogledaj sto nude. Imaju osiguranje od PDV-a a to nije mala lova ako ti ju vrate. Vidi si recimo Lenovo a850+ za te novce

11 godina
neaktivan
tony32 kaže...

Daj si odi na pandawill, pa malo pogledaj sto nude. Imaju osiguranje od PDV-a a to nije mala lova ako ti ju vrate. Vidi si recimo Lenovo a850+ za te novce

Hvala,odlican svidjeo mi se ,spec za tu cijenu vrh, 

http://www.pandawill.com/lenovo-a850-smartphone-mtk6592m-octa-core-android-42-55-inch-2500ma-white-p93914.html

Znaci to je onda ta cijena nebih isla nista gore ?

A koliko vidim za tu cijenu ima i Elephone G5 , koji ima bolju kameru i gorilla glass,bolju rezoluciju ekrana,jedino ima malo slabiju bateriju i procesor.... !

http://www.pandawill.com/elephone-g5-smartphone-android-44-mtk6582-quadcore-3g-gps-55-inch-white-p93817.html !

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.10.2014 18:42 (Dario7506).
13 godina
Kiseliš kaže...

Pozdrav, također trebam mobitel za žensku osobu. Do sad je imala HTC Desire koji joj je počeo crkavati, tako da bi trebala bit zadovoljna s bilo kojim novijim.

Gledao sam THL t6S - http://www.banggood.com/ThL-T6S-5-inch-Android-4_4_2-MTK6582M-1_3GHz-Quad-core-Smartphone-p-942095.html

Ima ga kolega i kaže da je dobar build quality, nema problema s GPS-om, fluidno radi itd. Ima li išta bolje za te novce (a da je provjereno) ili da naručujem ovo?

Hvala!

Bump

15 godina

sve radi i stvarno je brz i fluidan mob, ja samo imam problema sa touch screenom, jako je losa kvaliteta samoga i ako ti igra veliku ulogu pri pisanju (tj ako brzo pises) i takve stvarni onda ne uzimaj, ja sam se jako tesko naviknuo i nisam zadovoljan!

Respect the Raise...!
Moj PC  
0 0 hvala 1
18 godina
tony32 kaže...

Ne znam je li netko doista isprobao to jamstvo i vraćaju li doista novac.

No jedna druga trgovina je imala opciju povrata carine.

Kada se poslao mail toj trgovini ispostavilo se da ona vraća carinu, ne pdv (VAT).

Kako je kod nas stopa carine na mobitele 0%, već se samo plaća pdv u iznosu od 25% možda ti neće vratiti novac.

Recenzije kineskih mobitela na anton008.com ,Banggood kuponi za -10$ na PP
15 godina
neaktivan

Pise import Tax and VAT, znači vraćaju porez.

14 godina

Mogu li bolje za ove pare (cca 1480kn dođe sa poštarinom)? http://www.xiaomishop.com/144-xiaomi-redmi-note-4g-lte-martphone.html

Treba mi mob sa solidnom baterijom, veći ekran mi odgovara jer ga trebam u poslovne svrhe, ne planiram stavljati igre od par GB pa mi ne smeta količina ugrađene memorije.

Tread softly because you tread on my dreams.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Koja su iskustva i kakva je procedura za slanje mobitela na popravak i kako maksimalno smanjiti te troškove (Pandawill u mom slučaju)?

0 0 hvala 0
15 godina

Pozdrav, mislim uzeti nekog kineza, da bude octa core ili barem quad core sa 2 GB RAM-a. Za sad su mi za oko zapeli thl 5000 i iocean x8. Zanima me, vidim da je u antutu screenshotovima thl postigao rezultat od 29000 bodova, a moj S3 ima 23-24 tisuće (ako se ne varam). Prvenstveno uzimam neki drugi mobitel, jer mi je Touchwiz na S3-jci dosta loš, usporava mobitel... Koliko su zapravo isplativi ti kineski mobiteli? Meni je ime koje piše najmanje bitno, jer glavno da funkcionira brže i bolje, a da ga što manje platim..{#} Svaka preporuka i savjet su dobrodošli..

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Steve Jobs: 1955 - 2011
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Ako ti je na samsungu jedini problem touchwizz, rootaj ga, makni touchwizz i stavi nova launcher i imaš novi, duplo brži mobitel {#}

And I assure you, I did not have sexual relations with that woman!
15 godina
underdog kaže...

Ako ti je na samsungu jedini problem touchwizz, rootaj ga, makni touchwizz i stavi nova launcher i imaš novi, duplo brži mobitel {#}

Ma naravno, nije samo zbog toga, ali bih uskoro trebao dobiti priliku zamijeniti S3 za nekog kineza, pa gledam koji su dosta prihvljativi po cijeni, a da su opet poznatiji, recimo to tako.. :)

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Steve Jobs: 1955 - 2011
14 godina
neaktivan

Ako dobro vidim cijena THL-u je oko 2200 kn, barem kako sam procitao u recenziji, a za manje novaca od cijene thl-a mozes dobiti i Xiaomi MI3, Snapdragon 800, 2GB rama, itd, itd.

Znanstvenici kazu: Ako se bojis pauka, veca je vjerovatnost da ces ga po povratku kuci zateci u sobi." E pa ja se bojim plavuša s velikim sisama.. :D
14 godina
neaktivan

Stigao moj Coolpad F1, poslan 15.10 iz Kine preko Netherlands Post :) 

Imao sam sreće jer je paket nekim čudom zaobišao PDV :D

XBL - skols1555

10 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Poslao sam mobitel natrag (Pandawill) nakon mail-anja s njima, povrat traje oko mjesec dana, nakon toga su me kontaktirali da su poslali mobitel do prozvođača što traje opet 3-5 tjedana, a onda opet mjesec dana do Hrvatske.

Tako ako se ima vremena to nije problem

Cijena slanja mobitela je oko 70-ak kuna

Problem je u PDV-u (zvao sam poštu carinjenja), postoje dvije mogućnosti a sve ovisi o cijeni robe(mobitela koji se vraća):

1. prijaviti mobitel preko špedicije da se vraća u garantnom roku, popuniti hrpu papira i platiti cca 400kn (info od osobe sa carine) - tada se ne plaća ponovo PDV

2. ponovo platiti PDV

e sad si svaki sam neka izračuna što je isplativije

Poruka je uređivana zadnji put čet 30.10.2014 10:59 (dz_cak).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice