"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave izdvojena tema

poruka: 25.523
|
čitano: 7.048.826
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
12 godina
neaktivan
"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave

Kako onda ljudima pise poslano sa npr. Nokie koristeci tapatalk. Ako ne podrzava, ima li onda neki slican program kojeg podrzava?

BF3: MicroGuyCRO
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: "Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave
Pa to im je potpis eventualno
robimarko@gmail.com
14 godina
neaktivan

Xiaomi mi3 je skočio za skoro 30E na mobicity i sad košta 227E bez PDV-a.

http://www.mobicity.co.uk/xiaomi-mi-3-16gb.html#.U-ioJ2MmnFQ

0 0 hvala 0
16 godina

ja bi prije reko glumis majmuna, bas te boli sto ljude ne jebu brandovi vec hardver.. Imo sam uvjek neke entry low modele smartfona xperije mini i kad se sjetim kakve su poluproizvode svi nudili od brendova i po kojim cjenama place mi se.. da nema kineza i inih jos uvjek bi nam gurali muda pod bubrege.. ja imam hongmija i mogu rec da je mb odlucan,kamera super ,fotic vrlo dobar ,gps uredan i osim sto mi crkla vibra Mobitel je do yaya a izaso me 1200kn. po meni ako se mb ne sluzis za posao, kreten si ako dajes vise od 1999kn za mb..ivako svi rade isto a razlike u detaljima su za kurcenje..

R33mba#2892
Poruka je uređivana zadnji put pon 11.8.2014 19:13 (R3nchi).
13 godina
neaktivan

Baš.

Pogledaj samo što vlasnike ajfona.

90% ih ne koristi ništa osim društvenih mreža :D

Žao mi je što nije i skuplji. Kupili bi ga bez problema.

TeleKineza

10 0 hvala 0
16 godina

xiami hongmi nemos fulat

R33mba#2892
16 godina
neaktivan

dignuli cijenu hongmi na oko 1750 kuna, jel to i dalje best buy?

Safet je kao himna, ustaneš kad ga spomeneš...

0 0 hvala 0
15 godina
Naravno da ne,za 230 eura imaš Mi3.
A do prije par dana bio je 203 eura Mi3
robimarko@gmail.com
16 godina
neaktivan
robimarko kaže...
Naravno da ne,za 230 eura imaš Mi3.
A do prije par dana bio je 203 eura Mi3

pa na taj i mislim mi3

15 godina
Pa to nije Hongmi
robimarko@gmail.com
16 godina
neaktivan
robimarko kaže...
Pa to nije Hongmi

ma budala ja, htio sam napisat xiaomi a napiso hongmi

17 godina

Dajte preporuku neceg do nekih 1500kn sa svime, buraz kupuje. Ja osobno imam iocean x7 turbo i super sam zadovoljan al mislim da bi se za te pare moglo naci nesto dobro, zapravo smo i nasi x7s al je odjednom nesto s bangooda a super je izlgedao.

[ Xfire: slickman25 ] [ Steam: ryou229 ] [ Battle.net: exzzy#2808 ] [ EUNE:exzzy ]
11 godina
neaktivan

sad se neisplati mi3 uzimat kad su digli cijenu ima lg g2 na njuskalu za 1800 do 2000

16 godina
neaktivan
nevermore2014 kaže...

sad se neisplati mi3 uzimat kad su digli cijenu ima lg g2 na njuskalu za 1800 do 2000

jeste, al opet novo je novo, barem ja tako mislim

11 godina
neaktivan

neznam kako ali u susjednoj bih ima novih lg g2 mobitela za 2200kn evo link od pouzdanih prodavaca http://v2.pik.ba/artikal/13452351/lg-g2-crni-i-bijeli/ tj pardon 2300kn sasvim nov mobitel. a na njuskalu za 1800 do 2000kn se moze nac sa garancijom polovan. prije je mi3 bio isplativiji a sad bas nije jbg

17 godina

dobio sam obavijest od to2c.com na e-mail:

"

Sorry , We stop selling this kind of mobile phones

We regret to tell you that  we have got some Phone products off the shelves. There include these model: Lenovo A376, Lenovo A760, Lenovo A850, Lenovo A850i, Lenovo K900, Lenovo S650, Lenovo S960, Lenovo S820, Lenovo P780, Lenovo A789, Lenovo A800, Lenovo S720, Lenovo S920, etc. 

Sorry , We stop selling this model because market phone wholesaler sell refurbished phones or repaired phone as new phone . the only difference is the Motherboard and poor quality 1:1 accessories , such as poor quality battery , poor quality earphone , charger ,usb cable and so on .

It is really hard to found out which one is 100% new or not , it is sure 100% that 50% of them are not new , and 100% of them are not new if it is sold with cheap price"

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
dado314 kaže...

dobio sam obavijest od to2c.com na e-mail:

"

Sorry , We stop selling this kind of mobile phones

We regret to tell you that  we have got some Phone products off the shelves. There include these model: Lenovo A376, Lenovo A760, Lenovo A850, Lenovo A850i, Lenovo K900, Lenovo S650, Lenovo S960, Lenovo S820, Lenovo P780, Lenovo A789, Lenovo A800, Lenovo S720, Lenovo S920, etc. 

Sorry , We stop selling this model because market phone wholesaler sell refurbished phones or repaired phone as new phone . the only difference is the Motherboard and poor quality 1:1 accessories , such as poor quality battery , poor quality earphone , charger ,usb cable and so on .

It is really hard to found out which one is 100% new or not , it is sure 100% that 50% of them are not new , and 100% of them are not new if it is sold with cheap price"

čekaj da bacim kašike pa da vidim šta si htio reći, šta si im slao i koji mobitel si htio kupit, po ovome vjerojatno neki lenovo koji nije na ovom popisu

17 godina

htio sam reći to što piše. nisam ništa naručivao. dobijam newslettere od njih..

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
dado314 kaže...

htio sam reći to što piše. nisam ništa naručivao. dobijam newslettere od njih..

pa većina tih mobitela nije u prodaji već par mjeseci, zašto sada mail

17 godina

nemam pojma. proslijedio sam ovdje da upozorim ako neko misli kupit

2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

ne mogu vjerovat da su digli cijenu Xiaomiju na mobicity taman kad sam ga htio naručit. pa ovo nema nigdje :@@@@

još ga nema ni na stanju, pa ko je ovdje lud?

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.8.2014 18:36 (Marinho_Sar).

0 1 hvala 0
15 godina
230 eura ti je cijena,a nemaju ga trenutno
robimarko@gmail.com
12 godina
neaktivan

+ jos ovih 50€ viška..a prije je bilo 250€ ukupno..danas je i 20€ razlika :D

btw frendovi imate li više stranica poput mobicity?

0 0 hvala 0
15 godina
Nije tako,ne placas PDV na cijenu pa gledas onu ex vat
robimarko@gmail.com
18 godina
Xiaomi Mi4 Unboxing & First Impressions

Ne znam da li ste vec vidjeli ali evo kako izgleda i radi novi Xiaomi MI4

http://av-gurus.blogspot.com/ | http://www.facebook.com/antivirusna.ekipa | http://www.youtube.com/user/TheDjigibao/videos
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Imam jedno pitanje za dečke koji se razumiju oko carine i to.

Ako bih uvozio mobilni telefon iz Amerike, koliko me to izađe carina i pdv u postotcima, da računam? :)

0 1 hvala 0
11 godina
neaktivan

da li je netko slučajno kupovao nešto sa efox-shop.com, ako jeste kako je zadovoljan uslugom? OnePlus One verzija sa 16 GB košta 267 € i mislim da je teško negdje povoljnije pronaći navedeni uređaj. Mi3 verzija sa 64 GB košta 273 €.

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.8.2014 12:58 (SONY_91).

0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
SONY_91 kaže...

da li je netko slučajno kupovao nešto sa efox-shop.com, ako jeste kako je zadovoljan uslugom? OnePlus One verzija sa 16 GB košta 267 € i mislim da je teško negdje povoljnije pronaći navedeni uređaj. Mi3 verzija sa 64 GB košta 273 €.

u desnom kutu ima search pa možda utipkaš efox pa pogledaš? stvarno nema smisla svakih 10ak poruka objašnjavat kako funkcionira taj efox, šta ne? objašnjeno je u ovo temi barem 10 puta kako taj shop funkcionira. isto tako je objašnjeno jedno 10000 puta kako se obračunava pdv i carina(koje nema na mobitele).malo pogledaj pa ćeš vidjeti da taj 1+1 ne košta toliko i kakva je procedura s tim shopom.

nije mi jasno kako se ljudi odlučuju na kupovinu nečega preko neta kada ne znaju pronaći podatke koji su ponovljeni milijun puta u ovom threadu.

11 godina
neaktivan

znam ja da ću platiti PDV i Carinu (jer sam u BiH) ali sam postao taj sajt jer mislim da je najjeftiniji kada je u pitanju narudžba iz Kine. Pitao sam da li je netko naručivao sa tog sajta jer me zanima da li se još nešto dodatno plaća na samu cijenu uređaja koja je istaknuta? Znači, da li bi me OnePlus One došao tih 267€ + 20 € DHL dostave do dažbina

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.8.2014 14:45 (SONY_91).
14 godina
neaktivan
SONY_91 kaže...

znam ja da ću platiti PDV i Carinu (jer sam u BiH) ali sam postao taj sajt jer mislim da je najjeftiniji kada je u pitanju narudžba iz Kine. Pitao sam da li je netko naručivao sa tog sajta jer me zanima da li se još nešto dodatno plaća na samu cijenu uređaja koja je istaknuta? Znači, da li bi me OnePlus One došao tih 267€ + 20 € DHL dostave do dažbina

ybg da si pročitao o tome siteu u ovom threadu znao bi. platit ćeš pdv kad mobitel dođe u njemačku iz kine, pa ćeš ponovno platit sve dažbine svojoj države(nemam pojma šta BiH sve naplaćuje). za HR efox nije naplaćivao dostavu.

ono sve to je već pisalo prije.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice