"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave izdvojena tema

poruka: 25.519
|
čitano: 7.036.768
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
12 godina
neaktivan
Re: "Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave
16 godina
Ag008 kaže...
glikoprotein kaže...

Evo našao sam ova dva, koji bi preporučili?

cubot x6

inew v3

Znači, nevjerojatno niska cijena, ok, that makes sense, free shipping, znači da to dođe do mene na moju adresu koliko trebam platiti i kome?

Možda Cubot X6, ja imam oba i nećeš pogriješiti odabravši bilo koji od ta dva

glikoprotein kaže...
Ag008 kaže...
glikoprotein kaže...

Evo našao sam ova dva, koji bi preporučili?

cubot x6

inew v3

Znači, nevjerojatno niska cijena, ok, that makes sense, free shipping, znači da to dođe do mene na moju adresu koliko trebam platiti i kome?

Možda Cubot X6, ja imam oba i nećeš pogriješiti odabravši bilo koji od ta dva

3 td-a. Nešto je kolega krivo rekao?

Nemoj ga nagovarati da kupuje te ODRONE.... 

11 godina
neaktivan

znaci fejk je stranica heh

17 godina
neaktivan
"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave

Treba mi tablet od veličine od oko 8 inča do 1000 kn, samo za čitanje knjiga gledanje kratkih videa u 720p, te za prezentaciju mobilne stranice sa neta, važno samo da ide fluidno da mi ustred prezentacije ne zašteka ({#}).

Isto je važno da ima utor za sim kartivu,  tj. 3g. da mogu iči na net. Gledam ima ih milion od 7", ali to mi izgleda kao veliki mobitel, a 10" nezgodno za držati u jednoj ruci, pa je 8" idealna, ali ponuda u ovom cijenovnom rangu je "mršava", pa sam htio da pitam što vi preporučujete?

Hvala na pomoči {#}

Nešto kao ovo Tablet, samo neznam koja je marka dobra?

S budalama se ne isplati svađati.Prvo te spuste na svoj nivo,a onda te dotuku s iskustvom ! ! !
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Koliko vidim ima pozitivnih reviewa i sam je rekao da posjeduje uređaj te da je zadovoljan. {#} Zbunjen sam.

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
nevermore2014 kaže...

znaci fejk je stranica heh

Gle, neznam dal je FAke ili nije nego tamo pise da je nova stra, nalazi se u USA, ali prava lokacija nije poznata. Malo sam trazio i nigdje ne pise dobro.

Ali mozda treba poblize istraziti. I uz to jedini oni imaju ZTE Nubia Z7 mini i dosta je podataka o mobitelu krivo, dok na gsm areni pise ovo : http://www.gsmarena.com/zte_nubia_z7_mini-6492.php.

Malo jos pronjuškaj.

14 godina
nevermore2014 kaže...

pozdrav svima dali je pouzdana ova stranica jeli itko kupovao sa nje postavio sam vec jednom pitanje nitko nije odgovorio http://vifocal.com/ jedino na njoj mogu nac zte nubiu z7 mini. gdje mogu jos nac taj mobitel da ima na stanju za narucit gledam sve ove stranice nema nigdje osim tu

evo ti sigurna stranica za kupovinu:

http://www.etotalk.com/nubia-z7-mini-4g-lte_p6210.html

samo budi spreman na to da ti mob nije rootan te nema preinstalirane googlove aplikacije (play store, gmail, ...)

My BF Battlelog: MasterChurner, my YouTube channel: http://www.youtube.com/user/MasterChurner
14 godina
neaktivan
ivan262 kaže...

Treba mi tablet od veličine od oko 8 inča do 1000 kn, samo za čitanje knjiga gledanje kratkih videa u 720p, te za prezentaciju mobilne stranice sa neta, važno samo da ide fluidno da mi ustred prezentacije ne zašteka ({#}).

Isto je važno da ima utor za sim kartivu,  tj. 3g. da mogu iči na net. Gledam ima ih milion od 7", ali to mi izgleda kao veliki mobitel, a 10" nezgodno za držati u jednoj ruci, pa je 8" idealna, ali ponuda u ovom cijenovnom rangu je "mršava", pa sam htio da pitam što vi preporučujete?

Hvala na pomoči {#}

Nešto kao ovo Tablet, samo neznam koja je marka dobra?

Mozda je bolje postati u nekoj temi o tabletima, ali kad si vec tu...

Pogledaj PiPo tablete. Solidni kineski tableti za pristojan novac.

BUG-ov review je bio dosta pozitivan.

Imaju i hrvatski sajt s popisom prodavaca: http://www.pipo.hr/

Mislim kako Pro verzije imaju integrriani 3G modem.

Verzije koje nemaju, ali imaju USB OTG, bi mogle primiti 3G USB stick.

Pitanje je koji 3G USB stick kako radi s kojim tabletom, za to trebas vidjeti teme po forumu.

18 godina

Gledam malo iocean kao tvrtku i baš mi lijepo kako su profesionalni.

Imaju dobre web stranice, objavljuju redovito romove, nedavno su baš stavili i nadogradnju na Android 4.4 za neke mobitele, odgovaraju na dobrom engleskom i na fejsu itd.

Puno drugih tvrtki to ne radi.

Moj slijedeći mobitel će biti Iocean X8 mini Pro.

Najavljena cijena od 160-180$ za Octa core mobitel s 2Gb rama, 32Gb unutarnje memorije, Android 4.4 a šećer na kraju je što podržava i 3G na 900/2100Mhz.

Recenzije kineskih mobitela na anton008.com ,Banggood kuponi za -10$ na PP
12 godina
neaktivan

Ima li netko ovdje Ulefone U5? Kako je zadovoljan njime? I usput da pitam, ima li netko bateriju za U5? :-)

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

evo mobitel za sve one koji zele dobru kameru http://www.to2c.com/umi-c1-2014-quad-core-killer-mtk6582-1-3ghz-quad-core-5-5-inch-1280-720-ips-screen-android-4-4-2-3g-smartphone.html senzor je kao u iphone petice sony imx 179

0 0 hvala 0
17 godina

Narucen Coolpad sa to2c,placeno Paypalom,uredno skinuto sa racuna i stoji mi od jucerasnjeg popodneva Processing order.

Normalno da se toliko dugo ceka ili ? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Da. Moze ti stajati i tjedan dana. Pogotovo ako ga nemaju instock. Iako pise da ga imaju.

[M|C] jokaCRO ingame
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
red_bull kaže...

Da. Moze ti stajati i tjedan dana. Pogotovo ako ga nemaju instock. Iako pise da ga imaju.

Da,treba mi prije 20.8 a kako vidim necu ga vidjeti prije devetog.

Enivej,da ponovim jedno pitanje,sd kartice su kvalitetne sa kineskih shopova ili bolje kod nas sa garancijom uzeti ( cca 20-25 kn jeftinija 16gb ).  

12 godina
neaktivan
red_bull kaže...

to sto piše instock ne znači da ga oni imaju na lageru. Oni niti nemaju svoje skladište, njihove trgovine su večinom u njihovim stanovima. Kada netko naruči mob, onda oni nazovu svoj izvor tj skladište di nabavljaju tj pitaju dali imaju tog i tog ako ima naruče i kad stigne oni ga tek onda pošalju tebi. 

Možes ti njih pitati dali imaju tog mobitela, ali onda oni moraju  nazvati svoj izvor i pitati ali to rijetko kada rade, često se dešava da oni namjerno kažu da je dostupan, pa kad ti naručis onda odugovlače slanjem jer ga nemogu dobiti iz skladišta ili nude neki drugi model. 

13 godina
kkranjc7 kaže...

Ima li netko ovdje Ulefone U5? Kako je zadovoljan njime? I usput da pitam, ima li netko bateriju za U5? :-)

Imam ga ja cca. mjesec dana. Solidno izradjen mob, dosta velikih dimezija i u ruci je poprilicno "pločast".

GPS i ostalo radi odma out of the box, kamera osrednja. Baterija trpi 4-5h upaljenog ekrana, sasvim dovoljno da izdrzi dan mog koristenja.

Ako te jos nesto zanima pitaj.

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.7.2014 0:31 (markonezg).
17 godina
doky01akablava kaže...
red_bull kaže...

Da,treba mi prije 20.8 a kako vidim necu ga vidjeti prije devetog.

Enivej,da ponovim jedno pitanje,sd kartice su kvalitetne sa kineskih shopova ili bolje kod nas sa garancijom uzeti ( cca 20-25 kn jeftinija 16gb ).  

Velike su sanse da ti stigne do 20. Cak i carina moze odraditi u tom roku. Meni je thl t11 stigao ukupno za 13 dana sa carinom

[M|C] jokaCRO ingame
18 godina

To sve ovisi o sreći. Inače je prosjek na carini oko tjedan dana.

Ne znam je li tko gledao, dolaze nam jeftini 4G- LTE mobiteli;

InFocus M512 za 169$

Recenzije kineskih mobitela na anton008.com ,Banggood kuponi za -10$ na PP
18 godina
Sam nas kaj se ja bojim kod 4G u kineza? Dodatno opterecenje na bateriju koje i nisu nesto najbolje kod njih (osim nekih izuzetaka).
Steam: ukay1000 Xfire: ukay1000 LoL: Cquencer Molten WoW Warsong: Steelrock (ally)
16 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ma ja cekam jos jedan dan debila sa to2c i dizem dispute,imaju in stock mobitel ja da im tjedan dana cekam da posalju.

I gledam sada tekuci racuna,prvu su skinuli 169 dolara = 963 kune sa racuna prekjucer,danas gledam skinuti jos 20 kuna,to2c skinuo,kako je moguce ?

Neka mi netko objasni zasto su mi 20 kuna skinuli vise tj.983 kune ? 

Moj PC  
0 2 hvala 0
18 godina
the_dammed kaže...

Ne.

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.7.2014 10:00 (Eyekool).
Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
the_dammed kaže...

Ovo je potencijalno prilično ogromno s*anje. Slično kao što i Google i Apple skupljaju privatne podatke korisnika u "više svrhe". Ljudi ne znaju za to niti ih je briga, no jednog dana nas to može koštati prilično puno.

Kao što ljude nije bilo briga što fina marljivo radi na tome da radi ovrhe bez ikakvog pitanja, i sad kad je frka, kad fina blokira račune bez razloga, sad se diže panika i ljudi jauču. Trebalo je jaukati ranije.

Fuck me I am famous.
13 godina
doky01akablava kaže...

Ma ja cekam jos jedan dan debila sa to2c i dizem dispute,imaju in stock mobitel ja da im tjedan dana cekam da posalju.

I gledam sada tekuci racuna,prvu su skinuli 169 dolara = 963 kune sa racuna prekjucer,danas gledam skinuti jos 20 kuna,to2c skinuo,kako je moguce ?

Platio si preko PayPala? Vrlo vjerovatno ti je prvo napravljena rezervacija iznosa a onda kad je provedeno placanje su ti iz banke jos zaracunali razliku tecaja, meni to u PBZu stalno rade {#}

17 godina
markonezg kaže...
doky01akablava kaže...

Platio si preko PayPala? Vrlo vjerovatno ti je prvo napravljena rezervacija iznosa a onda kad je provedeno placanje su ti iz banke jos zaracunali razliku tecaja, meni to u PBZu stalno rade {#}

Da,izgleda gamad 20 kn skinula,*ebem im njihov tecaj i zaracunjavanja,kako skupljaju lovu,20 kn razlika tecaja lool ?

Uglavnom poslao email kinezima,evo sat vremena kasnije narudzba COMPLETED :)

14 godina
doky01akablava kaže...
markonezg kaže...
doky01akablava kaže...

Da,izgleda gamad 20 kn skinula,*ebem im njihov tecaj i zaracunjavanja,kako skupljaju lovu,20 kn razlika tecaja lool ?

Nije istina, prvo se pravi rezervacija iznosa koja ide po nekom manjem tecaju, a poslije se precizno skine iznos, po njihovom prodajnim tecaju. Uvijek si prije kupovine necega mozete po njihovoj tecajnoj listi mozete tocno izracunati koliko ce vas to kostati, a iznos rezervacije je uvijek manji od toga.
17 godina
assassin.st kaže...
doky01akablava kaže...
markonezg kaže...
doky01akablava kaže...

Nije istina, prvo se pravi rezervacija iznosa koja ide po nekom manjem tecaju, a poslije se precizno skine iznos, po njihovom prodajnim tecaju. Uvijek si prije kupovine necega mozete po njihovoj tecajnoj listi mozete tocno izracunati koliko ce vas to kostati, a iznos rezervacije je uvijek manji od toga.

Zasto mi onda ne bude tako kod Ebay kupovine,tocno koliko izracunam preko tecaja toliko skinu i sve u redu.

A ovi skriveni gej TD-asi,sta ste vi simpatizeri PBZ banke looool 

14 godina
doky01akablava kaže...
assassin.st kaže...
doky01akablava kaže...
markonezg kaže...
doky01akablava kaže...

Platio si preko PayPala? Vrlo vjerovatno ti je prvo napravljena rezervacija iznosa a onda kad je provedeno placanje su ti iz banke jos zaracunali razliku tecaja, meni to u PBZu stalno rade  {#}

Zasto mi onda ne bude tako kod Ebay kupovine,tocno koliko izracunam preko tecaja toliko skinu i sve u redu.

A ovi skriveni gej TD-asi,sta ste vi simpatizeri PBZ banke looool

Standardno ti je tako, i ja sam isto na PBZ-u pa znam. Osim ako se nije nešto promijenilo prije koji dan.

Uvijek se radi rezervacija za POS plaćanje koja je po dosta povoljnom tečaju, a nakon dan-dva se ta transakcija malo poveća i iznos odgovara prodajnom tečaju na dan kupovine.

14 godina
neaktivan

Bok.

Naručio mob sa to2c 20.07, 23.07 dobio tracking number, isti dan predan Singapore postu, 25.07 otpremljen, danas 30.07 poše da je mob u pošti 10003 zgb.Jel moguće da je ua 5 dana uključujući i vikend stigao do zg?

Moja pošta carinjenja je Vž, znaći da bi sutra mogao biti u vž i kroz 3-4 dana kod mene.

Nije li to malo prebrzo?

0 0 hvala 0
14 godina
mkm kaže...

Bok.

Naručio mob sa to2c 20.07, 23.07 dobio tracking number, isti dan predan Singapore postu, 25.07 otpremljen, danas 30.07 poše da je mob u pošti 10003 zgb.Jel moguće da je ua 5 dana uključujući i vikend stigao do zg?

Moja pošta carinjenja je Vž, znaći da bi sutra mogao biti u vž i kroz 3-4 dana kod mene.

Nije li to malo prebrzo?

Nije jer SG pošta ide avionom koji putuju drugi i zadnji ponedjeljak u mjesecu, ovaj tvoj je odletio 28.01.

Sad ide na carinu u ZG i ne vjerujem da ćeš ga dobiti prije sljedećeg tjedna.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice