"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave izdvojena tema

poruka: 25.517
|
čitano: 7.028.686
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
12 godina
neaktivan
Re: "Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave

@razorinc Kojom poštom je poslano ? 

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.7.2014 23:17 (Markić7).
11 godina
neaktivan

po cemu to doogee dg2014 ima najbolju kameru kod kineza .ista kao i kod ostalih nista posebno

17 godina
neaktivan
Markić7 kaže...

@razorinc Kojom poštom je poslano ? 

singapore post.. ovo mi je drugi mob koji sam naručio sa to2c, zasada samo riječi hvale.

15 godina
neaktivan
"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave

može preporuka do 150$? hvala

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.7.2014 17:38 (joza7).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Evo sada dobio na Face-u za CUBOT X6 kupon za 12$ popusta pa tko hoce eto : 7bf1a8 (nadam se da jos radi) (original cijena 180$)

1 0 hvala 0
17 godina
INKOGNITO3 kaže...

Evo sada dobio na Face-u za CUBOT X6 kupon za 12$ popusta pa tko hoce eto : 7bf1a8 (nadam se da jos radi) (original cijena 180$)

Radije bih uzeo bilo što drugo samo ne cubota. npr coolpad f1.

[M|C] jokaCRO ingame
13 godina
neaktivan

moze misljenje xiaomiu redmi note...:D hvala

http://m.gsmarena.com/xiaomi_redmi_note-6217.php

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Prošlo je točno mjesec dana od narudzbe, i paket je još uvjek u Singapuru. Dal da tražim dispute sada ili da jos čekam ???preko 2 tjedna ceka u Singapuru. 

Zanima me mišljenje vas iskusnih, koji ste bili u sličnoj situaciji. 

14 godina
neaktivan
red_bull kaže...
INKOGNITO3 kaže...

Radije bih uzeo bilo što drugo samo ne cubota. npr coolpad f1.

Samo saljem kupon ako hoce netko ;) 

17 godina
neaktivan
Markić7 kaže...

Prošlo je točno mjesec dana od narudzbe, i paket je još uvjek u Singapuru. Dal da tražim dispute sada ili da jos čekam ???preko 2 tjedna ceka u Singapuru. 

Zanima me mišljenje vas iskusnih, koji ste bili u sličnoj situaciji. 

kolega dakok:

"Naručiš mobitel.

Dobiješ TN i vidiš da je paket zaprimljen u Singapuru.
I to je sve. Paket tu nestane i tracking ne pokazuje napredak.
Digneš dispute i kasnije claim na Paypalu.
Pandawill odgovori Paypalu da su poslali i pošalje TN kao dokaz.
Nakon isteka roka, Paypal mi se javi da je slučaj zaključen jer je trgovac poslao dokaz da je poslao paket (???????????)
Nakon toga mi je Pndawill napravio refund, a uskoro sam dobio i poziv od pošte da potpišem
izjavu kako nisam primio paket od Pandawilla.

To je to u kratkim crtama. Planirao sam dignut frku Paypalu u stilu da posvetim mjesec dana života u online proklinjanju svega živog i mrtvog ocu im i majci lupeškoj ali me
ugasio PW refund.

Zbog toga su mi sada na top listi 3-4 trgovca s aliexpressa i još par trgovina s paypalom
(ali ne zbog paypala, nego zbog relativne pouzdanosti samog trgovca)"

11 godina
neaktivan

Pozdrav za sve forumase iz Srbije. Pratim slicnu temu i na jednom nasem domacem forumu, pa sam resio i ovde da se registrujem, narucio sam do sada dva ZTE 967s, iocean X7 HD i Coolpad F1. Ovaj zadnji sam sebi porucio. Ako nekog zanima nesto u vezi tog telefona, neka slobodno pita. 

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Po uzoru na recenzije članova foruma jel bi mogao napisati za Coolpad F1? Ili ako već jesi napisao da pošalješ link? {#}

11 godina
neaktivan

Evo moje recenzije:

http://forum.benchmark.rs/showthread.php?328752-COOLPAD-F1

Nadam se da sam pomogao{#}

5 0 hvala 3
15 godina
neaktivan

itko kakav prijedlog do 150$ ? sorry na spamu

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.7.2014 22:39 (joza7).
13 godina
protjeran

pozz, može mi neko objasnit kakva je procedura kad se šalje kinez u kinu? kaj samo odem u svoju kvartovsku poštu i velim da oču za kinu slat? ili?? 

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.7.2014 23:17 (minarelli).

0 0 hvala 0
14 godina
joza7 kaže...

može preporuka do 150$? hvala

Da se nisam bacio u višu klasu(LG G2), ovo bih sigurno uzeo:

http://www.to2c.com/coolpad-7320-basic-mtk6592-qcta-core-1-7ghz-wcdma-with-5-5inch-ogs-ips-screen-13-0mp-smartphone.html

18 godina
minarelli kaže...

pozz, može mi neko objasnit kakva je procedura kad se šalje kinez u kinu? kaj samo odem u svoju kvartovsku poštu i velim da oču za kinu slat? ili?? 

Da. Kako sada plaćaš PDV opet kada ti dolazi više ne treba popunjavati izvoznicu.

pazi da ti mobitel s kutijom tj. u čemu ga šalješ u pismu ima ispod 250g jer je tada cijena 67kn a iznad je 130kn.

Recenzije kineskih mobitela na anton008.com ,Banggood kuponi za -10$ na PP
18 godina

Vi koji čekate pakete kod Singapurćana jeste možda vidjeli da avion stiže drugi i posljednji ponedjeljak u mjesecu pa se može dogoditi da ste fulali za jedan dan pa onda čekate desetak dana da stigne u HR ili ste imali sreće pa stigne za svega par dana. Našoj carini obično treba 8-12 dana da pošalju na kućnu adresu.

magistar prava
18 godina

zna tko kaj znači "screen module" u quick settings kod androida? radi se o alcatelu idol mini, 4.2.2.

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
14 godina

Moze li mi neko reci valja li OVAJ mob te novce?

LoL(EUW): CRORenato NFSW: Remzi1996 WoT: I_play_alone
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Korny1603987 kaže...

Vi koji čekate pakete kod Singapurćana jeste možda vidjeli da avion stiže drugi i posljednji ponedjeljak u mjesecu pa se može dogoditi da ste fulali za jedan dan pa onda čekate desetak dana da stigne u HR ili ste imali sreće pa stigne za svega par dana. Našoj carini obično treba 8-12 dana da pošalju na kućnu adresu.

vrijedi li to za sve pošte koje cekaju u singapuru ? Moj ide švedskom poštom a ne singapurskom . 

11 godina
neaktivan

odma dispute dizi nemoj da se kao meni jednom dogodi za par majica nisam odmah digao i posle jbg nisam mogao uopce otvorit :) nemas sta cekat udri odma pa ako ti mobitel dodje lako to ponistis kasnije

17 godina
neaktivan
svi koji planiraju uzet neo m1 neka pričekaju s kupnjom, uređaj ima problem s touchscreen-om, pojavljuju se "ghost touches" !!!

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
razorinc kaže...
svi koji planiraju uzet neo m1 neka pričekaju s kupnjom, uređaj ima problem s touchscreen-om, pojavljuju se "ghost touches" !!!

Ja sam planirao ali mi se čini da će ići Xaomi...

My name is Legion... For we are many!
14 godina
Korny1603987 kaže...

preko singapurske pošte: mob naručio 28.06 pokupio 11.07. normalno moral platit PDV,

poslal sestru u poštu da žica carinike da joj odma ocarine-plati pdv i podigne mob

prvi put sam naručil sredinom mjeseca i duže je sve trajalo

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.7.2014 10:39 (batizg).
14 godina
neaktivan

pozz! aj da ne citam sve redom, uglavnom zelio bih novi mob pa da pitam ovo; da li mobitel kupljen preko interneta tipa stranica pandawill i slicno znaci kineski je, podrzava li nase mreze i SIM kartice bez dekodiranja/otkljucavanja? hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

Svi su otključani, samo je pitanje jel radi na GSM/WCDMA mreži (piše u specifikaciji).

My name is Legion... For we are many!
17 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...
razorinc kaže...

Ja sam planirao ali mi se čini da će ići Xaomi...

Nemoj ni slučajno, ja sad lagano gubim živce jer podrška je trenutno gotovo pa nikakva... Ima dosta stvari koji treba riješit nekim updateom a kad će to biti neznam, uglavnom javit ću na forum kad sve isprave 

15 godina
neaktivan

,

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.7.2014 13:23 (joza7).
15 godina
neaktivan
preveliko mi je to 5.5" nešto do 5", ali hvala ;)
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice