"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave izdvojena tema

poruka: 25.496
|
čitano: 6.537.357
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
16 godina
"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave

ali vrijednost te robe je veca nego ti mobiteli koje vi narucujete(npr tenisice koje sam narucivao kod nas dodu 1500 kn), i to mi je proslo svaki put. par ljudi iz zga mi je reklo da roba za moje mjesto ide na neku drugu carinu a ne ovu u zgu(ne uzimajte me za rijec, nesto slicno su mi rekli) te onda uvijek prode i sad kazu da im ja na svoju adresu narucujem robu jer njima ocarine sto god narucivali.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Bio sam skeptičan prema kinezima ali sam se odlučio bocnuti ZP910, nov novcat i netaknut sa full bundleom za 1300HRK u Splitu.

Otključan na sve mreže, updatean na čisti JB.

Vrlo ga je jednostavno rootati, rootan je, aplikacije lete, nema ama baš nikakvih problema.

Sa osvjetljenjem na 100% baterija traje skoro 2 dana, stalno net on, nekad 2G a nekad 3G/+.

Vrlo sam zadovoljan, ako bude vremena bacim i review uskoro.

Jedina mu je mana po meni ekran kada se gleda tu i tamo koji video pa na HQ videu nije kvaliteta kao u S3-ce, razvuče se slika, malo više PPI-a bi dobro došlo na ovako velik ekran.

iclock2much
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.11.2013 1:01 (zoharbizo).

2 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: "Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave
mar123 kaže...

ali vrijednost te robe je veca nego ti mobiteli koje vi narucujete(npr tenisice koje sam narucivao kod nas dodu 1500 kn), i to mi je proslo svaki put. par ljudi iz zga mi je reklo da roba za moje mjesto ide na neku drugu carinu a ne ovu u zgu(ne uzimajte me za rijec, nesto slicno su mi rekli) te onda uvijek prode i sad kazu da im ja na svoju adresu narucujem robu jer njima ocarine sto god narucivali.

Pa ne bih baš rekao, ja sam npr. sebi naručio mobitel od 1600 kn, i još dosta njih u vrijednosti cca 800-1000 kn, na većinu je plaćen PDV, na neke ne. I Kinez je na svakom od paketa napisao gift i 10 ili 20$ vrijednosti, pa nisu blesavi carinici da ne znaju u čemu je stvar, a svaki ih dan zatrpavaju deseci tisuća "darežljivih" pošiljki iz Kine. Stvar je u tome što hrpa ljudi naručuje elektroniku i to ne baš jeftinu tako da vjerojatno češće traže račune za to jer znaju da su tu pare :-) A što se tiče carine, od 1.7. nema više carinskih ispostava po cijeloj HR, sve ide kroz centralnu carinu u ZGB.

15 godina
HDesignz kaže...
Ag008 kaže...

Točno, na bengu pomoću kupona su cijene umanjene za -10$, više na pm. A tj. cijena bi ti bila $93.99

Taj P9 je dosta dobar, ima dobru bateriju, kameru. Jedino ima 512mb rama.

da znam, tih 512 mb rama bi možda nekako na knap pregrmio, svaku app bi morao ubit nakon paljena da bi mob donekle radio....

Gledaj radije 1GB, ja imam tablet s 512MB, (doduše sad već ima 2 godine) i počelo je biti premalo. Sad još možeš koji mjesec, ali ne dugo.

Meni je prije godinu dana bilo ok, ali zadnje vrijeme vidim da mi firefox i chrome (nakon neke nadogradnje, neznam više koje) pojede sav RAM,

Pa ugasi launcher... itd

Velim, sad još ide,nekako. A tebi nije sad neka razlika bitna u cijeni pa uzmi 1GB dok već kupuješ

[URL="https://docs.google.com/forms/d/1WEx469QvnkVrEbP6EZlm1egqz50bSnToh6BGzGGvkwk/viewform"]ANKETA[/URL] o kineskim mobitelima i [URL="https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0Akv3
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.11.2013 7:34 (vlovrec).
14 godina
neaktivan

kako do{#}biti kupon za geekbuying

edit

dobio sam na chatu 4$. Narucen ts7 tronsdsmart sa geeka.

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.11.2013 9:47 (bing01).

2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
zoharbizo kaže...

Bio sam skeptičan prema kinezima ali sam se odlučio bocnuti ZP910, nov novcat i netaknut sa full bundleom za 1300HRK u Splitu.

Vrlo ga je jednostavno rootati, rootan je, aplikacije lete, nema ama baš nikakvih problema.

Sa osvjetljenjem na 100% baterija traje skoro 2 dana, stalno net on, nekad 2G a nekad 3G/+.

Jedina mu je mana po meni ekran kada se gleda tu i tamo koji video pa na HQ videu nije kvaliteta kao u S3-ce, razvuče se slika, malo više PPI-a bi dobro došlo na ovako velik ekran.

taj.mob se vise nigdje ne.moze naci...kostao je cca 1000 kn

13 godina
neaktivan
rooswelt1991 kaže...
Fero kaže...
nikeyang kaže...

Prvo napiši nešto uz link da ljudi mogu znati zašto ga linkaš, drugo Trend-Micro AV javlja fraud and scums.

Pa podržan je paypal ako netko traži ovaj mobitel, a nije mu hitno, može se riskirati, pa ako ne dođe, lako se vrati novac...

Lova nije mala.

Sve sam vidio, ništa nisam rekao osim mog navoda, ali da ne bih bilo kao i sa hotinbuy.com, pa netko čeka ili se ne snalazi sa dispute ili claim-om na paypalu pa ne otvori na vrijeme, pa ne zna što treba poslati paypalu ako ga zatraže dodatne podatke itd...

Cilj ove teme je bio za što manje love kupiti mobitel koji je jaći od ovih koji se nalaze kod nas u prodaji osim Flagshipova pojedinih modela. Ali ako netko želi kupiti skuplji to je njegov izbor

Jer ja dođem u tele2 i nude mi LG L7 u pretplati smart tarife najniže na dvije godine i mjesećno bi me to koštalo oko 150,00 kn dvije godine pod ugovorom, tako nešto.

"Just A Dream ".
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Fero kaže...
rooswelt1991 kaže...
Fero kaže...
nikeyang kaže...

Prvo napiši nešto uz link da ljudi mogu znati zašto ga linkaš, drugo Trend-Micro AV javlja fraud and scums.

Pa podržan je paypal ako netko traži ovaj mobitel, a nije mu hitno, može se riskirati, pa ako ne dođe, lako se vrati novac...

Lova nije mala.

Sve sam vidio, ništa nisam rekao osim mog navoda, ali da ne bih bilo kao i sa hotinbuy.com, pa netko čeka ili se ne snalazi sa dispute ili claim-om na paypalu pa ne otvori na vrijeme, pa ne zna što treba poslati paypalu ako ga zatraže dodatne podatke itd...

Cilj ove teme je bio za što manje love kupiti mobitel koji je jaći od ovih koji se nalaze kod nas u prodaji osim Flagshipova pojedinih modela. Ali ako netko želi kupiti skuplji to je njegov izbor

Jer ja dođem u tele2 i nude mi LG L7 u pretplati smart tarife najniže na dvije godine i mjesećno bi me to koštalo oko 150,00 kn dvije godine pod ugovorom, tako nešto.

Takve brand mobitele kupovati sa sumnjivih stranica stvarno nema smisla, ionako je na Amazon.de samo možda samo nekih 50 kn skuplji, a na tu cijenu je to sitnica, a pošiljka ti dođe u roku par dana.

Steam: Dalthor85 Xfire: Dalthor85 Raptr: Dalthor
14 godina
HDesignz kaže...

Gledao sam tamo na njihovoj stranici, oko 1150HRK sa poštom.

Ja sam zadovoljan mobom, jedino što mi sada bode oči je ovaj Ascend P6.

iclock2much
13 godina
neaktivan

Evo @mar123 kaže da se kod nas može kupiti P6 Huawei za 2700 kn s garancijom.

Edit: To su njegove rijeći pa ako nije problem da stavi gdje je vidio tu cijenu, ali Amazon.de je onda odlićan izbor za kupnju tog modela gdje se uz nadoplatu može dobiti 2.god garancija.

"Just A Dream ".
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.11.2013 11:00 (Fero).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Fero kaže...

Evo @mar123 kaže da se kod nas može kupiti P6 Huawei za 2700 kn s garancijom.

Portio

Nabava

iclock2much
13 godina

Jel kupio netko slucajno taj Huawei P6, dojmovi, misljenja?

Znanstvenici kazu: ''Ako se bojis pauka, veca je vjerovatnost da ces ga po povratku kuci zateci u sobi..'' E pa ja se bojim plavuša s velikim sisama.. :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

pogledajte resellere na njuskalu, oni prodaju nove zapakirane s garancijom za 2700

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Jel ima tko H18 H192 mob? Kakav je nakon višednevna korištenja? Baterija, stabilnost? Thanks :)

PC/PS3/Android gamer

0 0 hvala 0
14 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
zoharbizo kaže...
HDesignz kaže...

Gledao sam tamo na njihovoj stranici, oko 1150HRK sa poštom.

Ja sam zadovoljan mobom, jedino što mi sada bode oči je ovaj Ascend P6.

Ajd na pm posalji link stranice

14 godina
neaktivan

Za sestru tražim neki jeftini android sa 4 inča ili veći, a da je cijenom ispod 100$.

Mislio sam uzeti Doogee dg100 (80-tak $) ali izgleda da nema hrvatski jezik.

Jeli tko dodavao možda hrvatski na ove jeftine kineze ili možda ima iskustva sa DG100 (root, firmware...)

Slobodno preporučite neki slični model (mora biti bijeli ... {#}  ne pitajte)

Pozdrav

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
zgaspar kaže...

Za sestru tražim neki jeftini android sa 4 inča ili veći, a da je cijenom ispod 100$.

Mislio sam uzeti Doogee dg100 (80-tak $) ali izgleda da nema hrvatski jezik.

Jeli tko dodavao možda hrvatski na ove jeftine kineze ili možda ima iskustva sa DG100 (root, firmware...)

Slobodno preporučite neki slični model (mora biti bijeli ... {#}  ne pitajte)

Pozdrav

Evo ti ima hrvatski jezik, ali ekran hm http://www.geekbuying.com/item/S9920-4-0-Inch-WVGA-Capacitive-Screen-MTK6577-Dual-Core-Android-4-1-OS-Smart-Phone-4GB-ROM-5-0MP-Camera-White-317313.html, ali pogledaj si ovu cijelu stranicu pa za svakoh pogledaj jel ima hrvatski jezik http://www.geekbuying.com/category/SmartPhones-315/?c=1022&v=273&freeshipping=3,

Ovaj ima bijeli i crni ali je malo skuplji 100,00 kn više http://www.minideal.net/russian-lenovo-lephone-a800-mtk6577-4-5-inch-ips-screen-android-4-0-1-2ghz-3g-smart-phone.html, ili ovo http://www.minideal.net/cubot-c9-smart-phone-android-2-3-os-sc6820-1-0ghz-4-0-inch-3-0mp-camera-white.html

"Just A Dream ".
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.11.2013 14:28 (Fero).
14 godina
Sims kaže...

Jel ima tko H18 H192 mob? Kakav je nakon višednevna korištenja? Baterija, stabilnost? Thanks :)

za te novce se kupi puno bolji mob od navedenog

LoL: CRORenato NFSW: Remzi1996
14 godina
odjavljen
zoharbizo kaže...

Fin mobitel za 1300KN, a to što se tiče ekrana je najvjerojatnije do rezolucije, qHD na 5,3'' i nije pohvalno.

13 godina
neaktivan
MARKOZD15 kaže...
zoharbizo kaže...

Fin mobitel za 1300KN, a to što se tiče ekrana je najvjerojatnije do rezolucije, qHD na 5,3'' i nije pohvalno.

mene samo zanima gdje u splitu, na ofišl stranci ga nema =/

14 godina
odjavljen

Pa valjda ga je polovno uzeo, koliko sam skuzio

1 0 hvala 0
14 godina

Marko, 1080P video koji skinem nije razvučen i slika je odlična, dok je na YT lošija kvaliteta radi QHD reze.

Odličan je mob, rootan, još da ga je moći clocknuti gdje bi mu bio kraj.

Kontaktirao sam official site vezano za 4.4 Kit Kat i uskoro očekujem odg, do tada 4.2.1 stoji na njemu, bez bloatwarea, radi perfektno.

A skinuo sam i Lag Fix free.

Star je 2 tjedna, tip ga kupio ali mu je ekran bio prevelik pa sam ga kupio od njega.

iclock2much
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.11.2013 19:41 (zoharbizo).

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
zoharbizo kaže...

Marko, 1080P video koji skinem nije razvučen i slika je odlična, dok je na YT lošija kvaliteta radi QHD reze.

Kontaktirao sam official site vezano za 4.4 Kit Kat i uskoro očekujem odg, do tada 4.2.1 stoji na njemu, bez bloatwarea, radi perfektno.

Star je 2 tjedna, tip ga kupio ali mu je ekran bio prevelik pa sam ga kupio od njega

pa i moj HTC Evo 3D ima valjd qHD display...znači ovaj mob je savršen za te pare

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.11.2013 21:58 (HDesignz).
14 godina
odjavljen
zoharbizo kaže...

Star je 2 tjedna, tip ga kupio ali mu je ekran bio prevelik pa sam ga kupio od njega.

Super mob, cestitam Ante :P
filmovi su perverzija na 5''+ ekranima, stvarno gust, ne treba ti ni tv ni laptop, sve ne mobu imas, uzmi si ekstrnu memoriju od 64/32gb i skini utorrent i lupaj

Preporučam ti da probaš Greenify, Seeder i Nova launcher, pošto je na mobu Cortex A7 x4, AOSP android, to bi trebalo raditi ko podmazano

HDesignz kaže...

pa i moj HTC Evo 3D ima valjd qHD display...znači ovaj mob je savršen za te pare

Da al Evo 3D ima 4,3'' ekran

Al nema prigovora, odličan mobitel za tu lovu

13 godina
neaktivan

šteta što ga nema sad za naručit..nigdje nisam našao gdje može

0 0 hvala 0
17 godina

Ovo mi se cini kao zanimljiva ponuda:

Neken N6

0 0 hvala 0
16 godina

Za koje mobitele se ocekuje KitKat, ili su najavljeni novi modeli s njim. {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

1 0 hvala 0
14 godina
Widowmaker kaže...

Ovo mi se cini kao zanimljiva ponuda:

Neken N6

MMTK 6589 na 1.5GHZ, 1GB radne memorije, SGX 544, 1080P ekran.

Ne čini se loše, samo ne vidim nigdje 900MHZ WCDMA podršku.

iclock2much
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice