ali vrijednost te robe je veca nego ti mobiteli koje vi narucujete(npr tenisice koje sam narucivao kod nas dodu 1500 kn), i to mi je proslo svaki put. par ljudi iz zga mi je reklo da roba za moje mjesto ide na neku drugu carinu a ne ovu u zgu(ne uzimajte me za rijec, nesto slicno su mi rekli) te onda uvijek prode i sad kazu da im ja na svoju adresu narucujem robu jer njima ocarine sto god narucivali.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Bio sam skeptičan prema kinezima ali sam se odlučio bocnuti ZP910, nov novcat i netaknut sa full bundleom za 1300HRK u Splitu.
Otključan na sve mreže, updatean na čisti JB.
Vrlo ga je jednostavno rootati, rootan je, aplikacije lete, nema ama baš nikakvih problema.
Sa osvjetljenjem na 100% baterija traje skoro 2 dana, stalno net on, nekad 2G a nekad 3G/+.
Vrlo sam zadovoljan, ako bude vremena bacim i review uskoro.
Jedina mu je mana po meni ekran kada se gleda tu i tamo koji video pa na HQ videu nije kvaliteta kao u S3-ce, razvuče se slika, malo više PPI-a bi dobro došlo na ovako velik ekran.
ali vrijednost te robe je veca nego ti mobiteli koje vi narucujete(npr tenisice koje sam narucivao kod nas dodu 1500 kn), i to mi je proslo svaki put. par ljudi iz zga mi je reklo da roba za moje mjesto ide na neku drugu carinu a ne ovu u zgu(ne uzimajte me za rijec, nesto slicno su mi rekli) te onda uvijek prode i sad kazu da im ja na svoju adresu narucujem robu jer njima ocarine sto god narucivali.
Pa ne bih baš rekao, ja sam npr. sebi naručio mobitel od 1600 kn, i još dosta njih u vrijednosti cca 800-1000 kn, na većinu je plaćen PDV, na neke ne. I Kinez je na svakom od paketa napisao gift i 10 ili 20$ vrijednosti, pa nisu blesavi carinici da ne znaju u čemu je stvar, a svaki ih dan zatrpavaju deseci tisuća "darežljivih" pošiljki iz Kine. Stvar je u tome što hrpa ljudi naručuje elektroniku i to ne baš jeftinu tako da vjerojatno češće traže račune za to jer znaju da su tu pare :-) A što se tiče carine, od 1.7. nema više carinskih ispostava po cijeloj HR, sve ide kroz centralnu carinu u ZGB.
Točno, na bengu pomoću kupona su cijene umanjene za -10$, više na pm. A tj. cijena bi ti bila $93.99
Taj P9 je dosta dobar, ima dobru bateriju, kameru. Jedino ima 512mb rama.
da znam, tih 512 mb rama bi možda nekako na knap pregrmio, svaku app bi morao ubit nakon paljena da bi mob donekle radio....
Gledaj radije 1GB, ja imam tablet s 512MB, (doduše sad već ima 2 godine) i počelo je biti premalo. Sad još možeš koji mjesec, ali ne dugo.
Meni je prije godinu dana bilo ok, ali zadnje vrijeme vidim da mi firefox i chrome (nakon neke nadogradnje, neznam više koje) pojede sav RAM,
Pa ugasi launcher... itd
Velim, sad još ide,nekako. A tebi nije sad neka razlika bitna u cijeni pa uzmi 1GB dok već kupuješ
kako dobiti kupon za geekbuying
edit
dobio sam na chatu 4$. Narucen ts7 tronsdsmart sa geeka.
Bio sam skeptičan prema kinezima ali sam se odlučio bocnuti ZP910, nov novcat i netaknut sa full bundleom za 1300HRK u Splitu.
Vrlo ga je jednostavno rootati, rootan je, aplikacije lete, nema ama baš nikakvih problema.
Sa osvjetljenjem na 100% baterija traje skoro 2 dana, stalno net on, nekad 2G a nekad 3G/+.
Jedina mu je mana po meni ekran kada se gleda tu i tamo koji video pa na HQ videu nije kvaliteta kao u S3-ce, razvuče se slika, malo više PPI-a bi dobro došlo na ovako velik ekran.
taj.mob se vise nigdje ne.moze naci...kostao je cca 1000 kn
Prvo napiši nešto uz link da ljudi mogu znati zašto ga linkaš, drugo Trend-Micro AV javlja fraud and scums.
Pa podržan je paypal ako netko traži ovaj mobitel, a nije mu hitno, može se riskirati, pa ako ne dođe, lako se vrati novac...
Lova nije mala.
Sve sam vidio, ništa nisam rekao osim mog navoda, ali da ne bih bilo kao i sa hotinbuy.com, pa netko čeka ili se ne snalazi sa dispute ili claim-om na paypalu pa ne otvori na vrijeme, pa ne zna što treba poslati paypalu ako ga zatraže dodatne podatke itd...
Cilj ove teme je bio za što manje love kupiti mobitel koji je jaći od ovih koji se nalaze kod nas u prodaji osim Flagshipova pojedinih modela. Ali ako netko želi kupiti skuplji to je njegov izbor
Jer ja dođem u tele2 i nude mi LG L7 u pretplati smart tarife najniže na dvije godine i mjesećno bi me to koštalo oko 150,00 kn dvije godine pod ugovorom, tako nešto.
Prvo napiši nešto uz link da ljudi mogu znati zašto ga linkaš, drugo Trend-Micro AV javlja fraud and scums.
Pa podržan je paypal ako netko traži ovaj mobitel, a nije mu hitno, može se riskirati, pa ako ne dođe, lako se vrati novac...
Lova nije mala.
Sve sam vidio, ništa nisam rekao osim mog navoda, ali da ne bih bilo kao i sa hotinbuy.com, pa netko čeka ili se ne snalazi sa dispute ili claim-om na paypalu pa ne otvori na vrijeme, pa ne zna što treba poslati paypalu ako ga zatraže dodatne podatke itd...
Cilj ove teme je bio za što manje love kupiti mobitel koji je jaći od ovih koji se nalaze kod nas u prodaji osim Flagshipova pojedinih modela. Ali ako netko želi kupiti skuplji to je njegov izbor
Jer ja dođem u tele2 i nude mi LG L7 u pretplati smart tarife najniže na dvije godine i mjesećno bi me to koštalo oko 150,00 kn dvije godine pod ugovorom, tako nešto.
Takve brand mobitele kupovati sa sumnjivih stranica stvarno nema smisla, ionako je na Amazon.de samo možda samo nekih 50 kn skuplji, a na tu cijenu je to sitnica, a pošiljka ti dođe u roku par dana.
Gledao sam tamo na njihovoj stranici, oko 1150HRK sa poštom.
Ja sam zadovoljan mobom, jedino što mi sada bode oči je ovaj Ascend P6.
Evo @mar123 kaže da se kod nas može kupiti P6 Huawei za 2700 kn s garancijom.
Edit: To su njegove rijeći pa ako nije problem da stavi gdje je vidio tu cijenu, ali Amazon.de je onda odlićan izbor za kupnju tog modela gdje se uz nadoplatu može dobiti 2.god garancija.
Jel kupio netko slucajno taj Huawei P6, dojmovi, misljenja?
pogledajte resellere na njuskalu, oni prodaju nove zapakirane s garancijom za 2700
Jel ima tko H18 H192 mob? Kakav je nakon višednevna korištenja? Baterija, stabilnost? Thanks :)
Mislim si naručiti Cubot one:
http://www.geekbuying.com/item/CUBOT-ONE-4-7inch-HD-Screen-MTK6589-Quad-Core-Smart-Phone-1G-8G-8-0MP-Camera-Android-4-2-OS-3G-GPS-Silver-318160.html
Mišljenja? Prodao bi S3 mini i naručio ovo.
Gledao sam tamo na njihovoj stranici, oko 1150HRK sa poštom.
Ja sam zadovoljan mobom, jedino što mi sada bode oči je ovaj Ascend P6.
Ajd na pm posalji link stranice
Za sestru tražim neki jeftini android sa 4 inča ili veći, a da je cijenom ispod 100$.
Mislio sam uzeti Doogee dg100 (80-tak $) ali izgleda da nema hrvatski jezik.
Jeli tko dodavao možda hrvatski na ove jeftine kineze ili možda ima iskustva sa DG100 (root, firmware...)
Slobodno preporučite neki slični model (mora biti bijeli ... ne pitajte)
Pozdrav
Za sestru tražim neki jeftini android sa 4 inča ili veći, a da je cijenom ispod 100$.
Mislio sam uzeti Doogee dg100 (80-tak $) ali izgleda da nema hrvatski jezik.
Jeli tko dodavao možda hrvatski na ove jeftine kineze ili možda ima iskustva sa DG100 (root, firmware...)
Slobodno preporučite neki slični model (mora biti bijeli ... ne pitajte)
Pozdrav
Evo ti ima hrvatski jezik, ali ekran hm http://www.geekbuying.com/item/S9920-4-0-Inch-WVGA-Capacitive-Screen-MTK6577-Dual-Core-Android-4-1-OS-Smart-Phone-4GB-ROM-5-0MP-Camera-White-317313.html, ali pogledaj si ovu cijelu stranicu pa za svakoh pogledaj jel ima hrvatski jezik http://www.geekbuying.com/category/SmartPhones-315/?c=1022&v=273&freeshipping=3,
Ovaj ima bijeli i crni ali je malo skuplji 100,00 kn više http://www.minideal.net/russian-lenovo-lephone-a800-mtk6577-4-5-inch-ips-screen-android-4-0-1-2ghz-3g-smart-phone.html, ili ovo http://www.minideal.net/cubot-c9-smart-phone-android-2-3-os-sc6820-1-0ghz-4-0-inch-3-0mp-camera-white.html
Jel ima tko H18 H192 mob? Kakav je nakon višednevna korištenja? Baterija, stabilnost? Thanks :)
za te novce se kupi puno bolji mob od navedenog
Fin mobitel za 1300KN, a to što se tiče ekrana je najvjerojatnije do rezolucije, qHD na 5,3'' i nije pohvalno.
Fin mobitel za 1300KN, a to što se tiče ekrana je najvjerojatnije do rezolucije, qHD na 5,3'' i nije pohvalno.
mene samo zanima gdje u splitu, na ofišl stranci ga nema =/
Pa valjda ga je polovno uzeo, koliko sam skuzio
Marko, 1080P video koji skinem nije razvučen i slika je odlična, dok je na YT lošija kvaliteta radi QHD reze.
Odličan je mob, rootan, još da ga je moći clocknuti gdje bi mu bio kraj.
Kontaktirao sam official site vezano za 4.4 Kit Kat i uskoro očekujem odg, do tada 4.2.1 stoji na njemu, bez bloatwarea, radi perfektno.
A skinuo sam i Lag Fix free.
Star je 2 tjedna, tip ga kupio ali mu je ekran bio prevelik pa sam ga kupio od njega.
Marko, 1080P video koji skinem nije razvučen i slika je odlična, dok je na YT lošija kvaliteta radi QHD reze.
Kontaktirao sam official site vezano za 4.4 Kit Kat i uskoro očekujem odg, do tada 4.2.1 stoji na njemu, bez bloatwarea, radi perfektno.
Star je 2 tjedna, tip ga kupio ali mu je ekran bio prevelik pa sam ga kupio od njega
pa i moj HTC Evo 3D ima valjd qHD display...znači ovaj mob je savršen za te pare
Star je 2 tjedna, tip ga kupio ali mu je ekran bio prevelik pa sam ga kupio od njega.
Super mob, cestitam Ante :P
filmovi su perverzija na 5''+ ekranima, stvarno gust, ne treba ti ni tv ni laptop, sve ne mobu imas, uzmi si ekstrnu memoriju od 64/32gb i skini utorrent i lupaj
Preporučam ti da probaš Greenify, Seeder i Nova launcher, pošto je na mobu Cortex A7 x4, AOSP android, to bi trebalo raditi ko podmazano
pa i moj HTC Evo 3D ima valjd qHD display...znači ovaj mob je savršen za te pare
Da al Evo 3D ima 4,3'' ekran
Al nema prigovora, odličan mobitel za tu lovu
šteta što ga nema sad za naručit..nigdje nisam našao gdje može
Ovo mi se cini kao zanimljiva ponuda:
Za koje mobitele se ocekuje KitKat, ili su najavljeni novi modeli s njim.