Kabel za punjenje

poruka: 12
|
čitano: 3.981
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
Kabal za punjenje

Imam jedan stari i nepoznati telefon, ništa o njemu ne mogu naći na netu.
Danas je oživljena baterija, ali više nemam punjač za njega, prvenstveno mi treba samo zbog toga da prebacim sa njega slike na sigurno.
Zna li neko kako se zovu, kojeg su tipa ova dva ulaza?

0 0 hvala 0
7 godina
neaktivan
Re: Kabal za punjenje
Koliko se može vidjeti sa tih (zbog blica) loših fotografija vuče na mikro USB.

0 0 hvala 0
13 godina
Kabal za punjenje

Lightning priključak

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Kabal za punjenje

Nije ni jedan od ta dva ipak, širina porta je između 8 i 9 milimetara, oko 8,5 .

Čak mislim da ovo nije USB već nešto drugo, ali stvarno nemam ideju šta tačno.

Evo još par slika, možda su malo bolje nego prethodne.

0 0 hvala 0
11 godina
Kabal za punjenje

rekao bih da se puni na ovaj desni okrugli konektor

2 0 hvala 0
13 mjeseci
Kabal za punjenje

delete, krivo.

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.8.2024 12:57 (SharkZ).

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Ivan35 kaže...

rekao bih da se puni na ovaj desni okrugli konektor

Ako me sjećanje dobro služi, dok su moji koristili ovaj telefon, a to je bilo prije deset i više godina, čini mi se da se mogao na oba puniti, ali sad nisam 100% siguran.

12 godina
Kabal za punjenje

piše da je TV phone, što god to značilo, možda je ovaj široki port micro HDMI (imao ga je recimo LG Optimux 2x prije 15ak godina)

punjenje je vjerojatno na ovaj okrugli kakvog je nekad imala hrpa "dumb" telefona pa vjerojatno paše neki od tih starijih kablova/punjača

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
60nine kaže...

piše da je TV phone, što god to značilo, možda je ovaj široki port micro HDMI (imao ga je recimo LG Optimux 2x prije 15ak godina)

punjenje je vjerojatno na ovaj okrugli kakvog je nekad imala hrpa "dumb" telefona pa vjerojatno paše neki od tih starijih kablova/punjača

Vrlo moguće, okrugli me podsjeća možda na 2mm punjač za Nokiu, možda će on odgovarati ako uspijem da pronađem.

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.8.2024 19:49 (Milic).
17 godina
Kabal za punjenje

Ako je samo prebacivanje slika u pitanju možda telefon ima neku drugu opciju koju možeš iskoristiti umjesto kabela. Bluetooth, memorijska kartica, vidim da piše WiFi na njemu, možda se možeš nekako povezati i tako da pristuipiš memoriji...

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Widowmaker kaže...

Ako je samo prebacivanje slika u pitanju možda telefon ima neku drugu opciju koju možeš iskoristiti umjesto kabela. Bluetooth, memorijska kartica, vidim da piše WiFi na njemu, možda se možeš nekako povezati i tako da pristuipiš memoriji...

Preko Bluetooth-a ću prebaciti, još samo treba punjač, jer je baterija prazna, prebacivanje nije problem već baterija.

9 godina
neaktivan
Kabal za punjenje

Želim da se zahvalim svima na pomoći, nadam se da ću pronaći kabal za punjenje, javim se ako bude nešto novo.

2 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice