- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Lightning priključak
rekao bih da se puni na ovaj desni okrugli konektor
delete, krivo.
rekao bih da se puni na ovaj desni okrugli konektor
Ako me sjećanje dobro služi, dok su moji koristili ovaj telefon, a to je bilo prije deset i više godina, čini mi se da se mogao na oba puniti, ali sad nisam 100% siguran.
piše da je TV phone, što god to značilo, možda je ovaj široki port micro HDMI (imao ga je recimo LG Optimux 2x prije 15ak godina)
punjenje je vjerojatno na ovaj okrugli kakvog je nekad imala hrpa "dumb" telefona pa vjerojatno paše neki od tih starijih kablova/punjača
piše da je TV phone, što god to značilo, možda je ovaj široki port micro HDMI (imao ga je recimo LG Optimux 2x prije 15ak godina)
punjenje je vjerojatno na ovaj okrugli kakvog je nekad imala hrpa "dumb" telefona pa vjerojatno paše neki od tih starijih kablova/punjača
Vrlo moguće, okrugli me podsjeća možda na 2mm punjač za Nokiu, možda će on odgovarati ako uspijem da pronađem.
Ako je samo prebacivanje slika u pitanju možda telefon ima neku drugu opciju koju možeš iskoristiti umjesto kabela. Bluetooth, memorijska kartica, vidim da piše WiFi na njemu, možda se možeš nekako povezati i tako da pristuipiš memoriji...
Ako je samo prebacivanje slika u pitanju možda telefon ima neku drugu opciju koju možeš iskoristiti umjesto kabela. Bluetooth, memorijska kartica, vidim da piše WiFi na njemu, možda se možeš nekako povezati i tako da pristuipiš memoriji...
Preko Bluetooth-a ću prebaciti, još samo treba punjač, jer je baterija prazna, prebacivanje nije problem već baterija.
Želim da se zahvalim svima na pomoći, nadam se da ću pronaći kabal za punjenje, javim se ako bude nešto novo.