Bok decki evo nabavio sam k850i i kada ha ocu upaliti on samo za vibrira i ugasi se i tako stalno stavljo sam software preko update service ali nista ako netko zna sta mu je bit cu mu jako zahvalan
Bok decki evo nabavio sam k850i i kada ha ocu upaliti on samo za vibrira i ugasi se i tako stalno stavljo sam software preko update service ali nista ako netko zna sta mu je bit cu mu jako zahvalan
Isti problem,isti mobitel,ali bio je pod garancijom i tad sam ga odnio na servis ,mislim negdje da je Planinska ulica u pitanju ili blizu nje.Tamo su ustanovili da je teži problem nego na prvi pogled...poslan je u Split na glavni servis i nakon nekog vremena ....dva do tri tjedna je poslan natrag i tad su mi samo rekli da su cijeli softwer zamijenili s novim.
Od tada radi.
A znaci nemogu preko nikakvi programa... a zanima me koliko bi to kostalo taj popravak
Pa ak imaš garanciju, trebao bi koštati 0 kn. Jedino ako je drugačija situacija
ma nemam garanciju. jer je mob vani kupljen... ali ako iamte preporuciti neki program za flash stavite link...
Meni se moj stari k850i isto sam gasio nakon nekog vremena rada, a onda se vise nije htio ni upalit isto kad sam odnjeo na popravku preinstall su citav softver tako da - prijatelju ne preostaje ti nis drugo nego ga ocerat na reinstall.
a znam a kolika je cijena
Ako imaš USB kabel za spajanje na računalo, cijelu zamjenu softvera (firmware) možeš obaviti sam. Što se toga tiče, ja sam početnik, ali se spremam napraviti to isto i koliko sam skužio nije komplicirano.
Preporučam ti da posjetiš SE Users i Top Sony - tamo ćeš naći sve što ti je potrebno od softvera i uputa.
Uglavnom, koristi se program SE Tools 2 Lite i moraš skinuti verziju firmwarea koja odgovara tvom modelu.
Care ako bude radilo svaka ti cast... sve podrske za software i firmware imas na www.iprotebe.cz samo sto nisam ja moga naci program za flash k850i
sada sam skino se tool 2 lite 1.11 ali nema k850 i za flash
Probaj onda sa programom A2 uploader.
taj program na njega stavljas patcheve u formatu nrko_inr.vkp
sve pise ovdje http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=59201
Ja ti i dalje preporucam da ga odneses na popravku jer ako imas garanciju nece te doc nista ako i nemas nije uopce skupo, nezz tocno koliko.
ma nemam garanciju. jer je mob vani kupljen... ali ako iamte preporuciti neki program za flash stavite link...
Ja ti i dalje preporucam da ga odneses na popravku jer ako imas garanciju nece te doc nista ako i nemas nije uopce skupo, nezz tocno koliko.
zanimljivo
Sorry nisam vidio da nemas ali ionako sam napiso da nije skupo i bez garancije -.-'