Još jedna od onih iphone vs [umetni mobitel ovdje]

poruka: 35
|
čitano: 4.560
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Još jedna od iphone vs [umetni mobitel ovdje]
nakraju krajeva to lezi u polituci firme,onaj ko zna povijest it firmi zna o cemu brbljan
RazorNapster
17 godina
neaktivan

Sve to sotji, ali mene zanima ono što ja dobivam, i ono što meni treba, a iskreno mislim da mi je sad Iphone najbolji izbor.

Lako ga poslije prodat ako se odlučim za nešto bolje (sad se prebacujem s nokie 2700 tako da će mi praktički bilo koji smartphone biti veliki korak naprijed, iako sam ih većinu isprobao na poslu)

"Yesterday is a history, tommorow a mistery, but today is a gift. Thats why it's called present"
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Neznam sada kod kojeg si operatera ali postoji razlika u garanciji između T-Mobile i VIP iPhonea...

T-Mobile: 1 godina 

VIP: 2 godine

Pa eto, ako ti je to važno onda obrati pozornost na to gdje je iPhone kupljen.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Još jedna od onih iphone vs [umetni mobitel ov
Dom031 kaže...

Neznam sada kod kojeg si operatera ali postoji razlika u garanciji između T-Mobile i VIP iPhonea...

T-Mobile: 1 godina

VIP: 2 godine

Pa eto, ako ti je to važno onda obrati pozornost na to gdje je iPhone kupljen.

Ma lako za garanciju...u TM sam, ali sam i zaposlen tamo, tako da se ne moram brinut oko toga.

"Yesterday is a history, tommorow a mistery, but today is a gift. Thats why it's called present"
17 godina
neaktivan

Evo samo da kažem da sam na kraju uzeo Omniu 7 i zadovoljan sam. Doduše mene nije teško zadovoljiti :)

Odlučujući faktor je bila cijena, nabavio sam novu s garancijom za 1800kn :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice