Jucer sam kupio novi bon i sad pogledam nema para!
koristim wifi kod kuce a kad sam vani ne koristim net.
molim pomoc!
Jucer sam kupio novi bon i sad pogledam nema para!
koristim wifi kod kuce a kad sam vani ne koristim net.
molim pomoc!
To je vjerojatno novi "porez na zrak" od T-Coma :)
Pa čovječe nazovi službu za korisnike...koji lik.
mislim da sam skonto... trosi mi se edge vjerojatno iphone refresha email ili weather ili instaler ili cyidiu... sad sam probo iskljucit edge preko neke stranice al kaze da ce bit moguce tek za 24h.
da to ti se spaja na net
Kaze se kad netko kupi skupi auto - ako ima para za auto onda ima para i za gorivo! Tako da ako imas para za iphone valjda imas para i za bonove - sto se zalis!?
Kaze se kad netko kupi skupi auto - ako ima para za auto onda ima para i za gorivo! Tako da ako imas para za iphone valjda imas para i za bonove - sto se zalis!?
jednostavno isključi edge i to je to zašto odma pljuvat po čovjeku, koji lešinari zavidni
Sad bi rekao šta jede, ali bolje šutit.
zašto odma pljuvat po čovjeku, koji lešinari zavidni
ma sto je najbolje dobio sam ga za 0 kn...
evo iskljucio sam edge sa nekim programom, onemoguceno je na verziji 2.0 pa nadalje... idem na put u italiju u 1. mjesecu bojim se da ce mi opet za roaming uzet. gledam sad na utubeu likovi dobivaju po 1500$ pa sve do 10000$ :S
imaš na mackorisnik.com kako isključiti
jesi ti onaj lik na pcekspertu što se rugao meni koji sam za lenovo netbook platio 2700kn, a on svog dobio u t-comu za 900kn...a onda pita što da radi sa nekom expresscard karticom koju je dobio uz njega...a kad mu ekipa objasni da ta kartica košta
300kn svaki mjesec slijedeća 24 mjeseca onda se čudi :)
Tako vjerojatno i taj Iphone, 0kn + 600kn mjesečno slijedeće 2 godine
evo iskljucio sam edge sa nekim programom, onemoguceno je na verziji 2.0 pa nadalje... idem na put u italiju u 1. mjesecu bojim se da ce mi opet za roaming uzet. gledam sad na utubeu likovi dobivaju po 1500$ pa sve do 10000$ :S
Kad ides izvan zemlje onda ti nece raditi EDGE ako ne ukljucis Data Roaming (Settings/General/Network), pa nema straha od toga.
Kad ides izvan zemlje onda ti nece raditi EDGE ako ne ukljucis Data Roaming (Settings/General/Network), pa nema straha od toga.
Da, al ko zna kako je namješteno po defaultu, provideri upravo i računaju na neznanje korisnika (i najčešće s razlogom)
Da, al ko zna kako je namješteno po defaultu, provideri upravo i računaju na neznanje korisnika (i najčešće s razlogom)
Po defaultu je ugasen, ne moras se bojati toga.
Po defaultu je ugasen, ne moras se bojati toga.
Ne bojim se jer imam 8 godina stari Ericsson R320S :D
bilo je slicnih problema i kod black berya.znači koristis wifi a u isto vrijeme koristis GPRS/UMTS.
moraš podesiti opcije na wifi pa ti se to nece događati.