Izbor smartphonea i prijedlozi

poruka: 18
|
čitano: 2.642
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Pozz,

Trebaju mi preporuke za mob (moze i rabljeni) do 2-2.5k kn... imao sam Iphone 3gs, pa prelazim na bolje-mislim se između iphone4 i nekih drugih... navikao sam na iOS pa je to prednost iphonea...

bitno mi je da ima dobar preglednik interneta, da mi baterija drzi, da ima dobar ekran, nije pretezak ni da nema prevelik ekran (do 4"), da ima bljeskalicu i prednju kameru i da je dovoljno brz... stavit cu neke tu, pa glasujte :)

ako ima jos koji napisite... :)

10 iPhone 4
1 SE xperia Neo/Neo V
3 HTC desire S
9 LG optimus 2X
10 Nokia N8/701
Poruka je uređivana zadnji put pet 16.12.2011 19:01 (pod009).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

za bateriju ti je iphone 4 jedan od boljih definitvno, ali danas vec mozes za 2500,2600 naci sensation koji je opet puno bolji mob

A ovako za oko 2200 ti je najbolji vjerojatno xperia arc koji nije na popisu ( meni je izgled mrak) te lg 2x ali kod njega mi smeta izgled,ali tebi se mozda svida :D

Naravno cijenu su sve preko oglasnika jer novo u ducanu je preskupo..Makar imas u tele 2 sad neke povoljne mobitele bez pretplate, tipa 2x mislim da je kod njih 2300kn, ali su zato u pretplati cijene katastroficne

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Re: Izbor smartphonea i prijedlozi
MSN kaže...

za bateriju ti je iphone 4 jedan od boljih definitvno, ali danas vec mozes za 2500,2600 naci sensation koji je opet puno bolji mob

A ovako za oko 2200 ti je najbolji vjerojatno xperia arc koji nije na popisu ( meni je izgled mrak) te lg 2x ali kod njega mi smeta izgled,ali tebi se mozda svida :D

Naravno cijenu su sve preko oglasnika jer novo u ducanu je preskupo..Makar imas u tele 2 sad neke povoljne mobitele bez pretplate, tipa 2x mislim da je kod njih 2300kn, ali su zato u pretplati cijene katastroficne

Mislim da cu ici na iphone4, al nije jos sigurno... ;) pa kasnje na neki android ili sl.

Arc ne dolazi u obzir jer nema prednju kameru (potrebna, jedan od razloga zamjene 3gsa), 2x sam danas malo probao i cini mi se skroz solidan, al dosta glomazan!

Treba mi za bonbon/tmobile mrežu, pa...

vidim trenutno vode nokie, al osobno nisu mi bas nesto zbog OSa i buducnosti tih sustava...

iphone4 bi bio taman, al nekako mi nije "napredan" u usporedbi s Sensationom i sličnim koji koštaju isto...

14 godina
neaktivan

koliko vidim, vidim da si iphone lover, bez uvrede nije to nista lose :D, te iako meni on ne pase ko os, vidim da si se naviknuo na ios te zbog toga uzmi si onda iphone,a kasnije ces se moci prebaciti na drugi os tipa android ili wp7

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan

za 2800 kuna možeš kupiti galaxy s2,zaista je šteta za xperia arc da nema ti prednju kameru,izuzetno lijep telefon,solidne konfiguracije

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

da galaxy s 2 je definitvno najbolji ali to mu prolazi vec 250-300 kn budget, pa ako mozes dati za galaxy s2 te novce, najbolje da uzmes njega, on ima sve sto zelis te jedan je od najboljih mobitela trenutacno na trzistu

Moj PC  
1 1 hvala 1
17 godina
neaktivan
MSN kaže...

da galaxy s 2 je definitvno najbolji ali to mu prolazi vec 250-300 kn budget, pa ako mozes dati za galaxy s2 te novce, najbolje da uzmes njega, on ima sve sto zelis te jedan je od najboljih mobitela trenutacno na trzistu

nemam šta dodati,tih par sto kuna ne bi smjelo presuditi,samo da te malo ispravim,to je najbolji pametni telefon trenutno na tržištu

17 godina
neaktivan
MSN kaže...

koliko vidim, vidim da si iphone lover, bez uvrede nije to nista lose :D, te iako meni on ne pase ko os, vidim da si se naviknuo na ios te zbog toga uzmi si onda iphone,a kasnije ces se moci prebaciti na drugi os tipa android ili wp7

pa djelomicno i jesam.. :D mislim da i ocu to uraditi, al za godinu-2... ;)

seneka kaže...

za 2800 kuna možeš kupiti galaxy s2,zaista je šteta za xperia arc da nema ti prednju kameru,izuzetno lijep telefon,solidne konfiguracije

znam, malo sam radio na njemu, i dobar je,al za videopoziv nije, zato sam ubacio i xperiu neo/V, al Arc je za koplje bolji mobitel...

MSN kaže...

radije bi da ovaj budzet ostane, a i 4.2" mob su malo preglomazni... X2 je najvece sto bi uzeo

14 godina
neaktivan

ma nije, galaxy nexus je vjerojatno najbolji, ali meni je npr drazi motorola razr ili prelijepi htc sensation xe  {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
MSN kaže...

ma nije, galaxy nexus je vjerojatno najbolji, ali meni je npr drazi motorola razr ili prelijepi htc sensation xe {#}

Razr i N9 FTW! ;)

17 godina
neaktivan
pod009 kaže...

radije bi da ovaj budzet ostane, a i 4.2" mob su malo preglomazni... X2 je najvece sto bi uzeo

samo da se osvrnem na ovo,i ja sam svojedobno imao dvojbu oko veličine,vjeruj 4.3 nije prevelik,taj telefon je izuzetno lagan,stane u svaki džep,skype,viber,sve savršeno radi na njemu,prednja kamera ima 2 mp,o snazi i brzini tog stroja ne treba više ništa pričati
iskrena preporuka,ako već želiš nešto novije,ispod toga nemoj ići
sretna kupovina

edit: koristi ovu stranicu za usporedbu
i da se razumijemo,to nije mobitel,to je pc koji nosiš u džepu

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.12.2011 19:41 (seneka).
17 godina
neaktivan
seneka kaže...
pod009 kaže...

sam da se osvrnem na ovo,i ja sam svojedobno imao dvojbu oko veličine,vjeruj 4.3 nije prevelik,taj telefon je izuzetno lagan,stane u svaki džep,skype,viber,sve savršeno radi na njemu,prednja kamera ima 2 mp,o snazi i brzini tog stroja ne treba više ništa pričati
iskrena preporuka,ako već želiš nešto novije,ispod toga nemoj ići
srtetna kupovina

Svelo se na iphone 4 i 2x... :)

nokie necu zbog blago-zaostalog OSa, xperia mi se ne sviđa, a desire S ne bi jer nije bas sigurno hoce li uopce dobiti ICS...

iphone ce jos bar godinu-2 biti ok mobitel, kao i 2x... (nesto sad citam da nece ICS na 2x?)

ps. koristim gsm arenu vec dulje vrijeme, a 3gsa sam imao-mini racunalo... :D

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.12.2011 19:44 (pod009).
16 godina
neaktivan
pod009 kaže...

Onda uzmi iphone.

15 godina
neaktivan

LG O2x je daleko superijorniji uredaj.
Da se cudo napravit od njega,jedan se prodaje na podforumu Oglasnik za 1800kn sa jamstvom i u savrsenom stanju,dam se kladit da bi islo i 100kn dole jos i za 1700kn imas fantastican mobitel. 

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
mario1990 kaže...
pod009 kaže...

Onda uzmi iphone.

mislim da i ocu...

BMK kaže...

LG O2x je daleko superijorniji uredaj.
Da se cudo napravit od njega,jedan se prodaje na podforumu Oglasnik za 1800kn sa jamstvom i u savrsenom stanju,dam se kladit da bi islo i 100kn dole jos i za 1700kn imas fantastican mobitel. 

sta se da napravit?

17 godina
neaktivan
Uzeta 4ka-impresionirao kamerom i ekranom iako sam već znao da su dobri...;)
14 godina

sto se tice baterije i kamere, a i multimedije, nokia n8 je najbolja, sad porediti n8 i 701 je pomalo nerealno, jeste da ima 701 samo bolji procesor i nesto vise ram memorije, al to se ne osjeti, pogotovo sad kad izadje belle za n8

iako video nije bas najbolji, moze se vidjeti kako sve glatko radi, a sto me ne moze prestati iznenadjivati, jeste da nokiu n8 ćera procesor od cak 680 mhz ;)

+ ovo jos nije ofišl verzija, tek ce pocetkom 2012 izaci ofišl belle update

sad ako ti vise volis dosta app onda iOS i android naravno su glavni, mada ih ima i symbian dovoljno

Had a dream I was king, I woke up still king

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
@pod009
mudro si postupio ;)
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice