Iphone troši novac

poruka: 20
|
čitano: 7.728
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Iphone troši novac

Bok, novi sam na forumu, pa se nadam da ćete mi pomoći Osmijeh

Kupio sam Iphone 3g koji nije na pretplatu, ide na bon, i ja kupim u pon 50 kn a u čet imam 1,55 kn.....pa sam iskopao nešto: "Uglavnom spoji se sa Wifiem na internet te u Safariju upiši www.unlockit.co.nz, pod custom APN upiši velikim slovima DISABLED."     Mene zanima ako ja to napravim dali ja gubim garanciju na uređaj ?

Dinko Pavelić
Poruka je uređivana zadnji put sub 25.7.2009 9:22 (DinPa_KoVel).
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
RE: Iphone troši novac
DinPa_KoVel kaže...

Bok, novi sam na forumu, pa se nadam da ćete mi pomoći Osmijeh

Kupio sam Iphone 3g koji nije na pretplatu, ide na bon, i ja kupim u pon 50 kn a u čet imam 1,55 kn.....pa sam iskopao nešto: "Uglavnom spoji se sa Wifiem na internet te u Safariju upiši www.unlockit.co.nz, pod custom APN upiši velikim slovima DISABLED."     Mene zanima ako ja to napravim dali ja gubim garanciju na uređaj ?

???

17 godina
moderator

Ako sam dobro shvatio, dešava ti se ovo.

16 godina
neaktivan
Iphone troši novac

Ma da, upravo to, samo ja nisam isključio edge, nego apn i pitanje: Kad sam ja sad isključio apn dali sam ja izgubio garanciju ?

Dinko Pavelić
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Iphone troši novac

Pretpostavljam da nisi ali za svaki slučaj prouči uvjete jamstva  Smijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ma neeee, nisi nikako izgubio garanciju.. Ne brini..

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan
Iphone troši novac

Kad to napraviš, pod Settings -> General -> Profiles imaš taj Fake APN profil. Ako te ikad uhvati želja da vratiš mobilni net (npr. pređeš na pretplatu ili kupiš web'n'walk paket) možeš tamo ukloniti taj profil i onda je sve OK. Ne gubiš garanciju, jel ne modificiraš sam OS, nego mjenjaš jednu postavku.

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Da razjasnimo nešto, svi koji jailbreakaju iPhone gube garanciju. Naravno, ukoliko takav, jailbreakan uređaj, odnesu na servis. A ukoliko naprave Restore, garanciju opet imaju. U prijevodu, radi što oćeš, uvijek možeš napraviti Restore uređaja a s time dobivaš i garanciju natrag.

16 godina
neaktivan

znaci ako jailbreakam iphone nije kraj, mogu se vratiti

16 godina
neaktivan
bug_fan kaže...

znaci ako jailbreakam iphone nije kraj, mogu se vratiti

Upravo tako, osim ako se ne bricka, odnosno, ako ga više ne možeš upaliti, odneseš ga na servis, oni otklone kvar bez formatiranja diska i vide da je tvoj iPhone jailbroken. Nisam čuo za takvu situaciju, no navodno je moguće Namigiva.

Edit: Bold.

I praise you, Father, Lord of heaven and earth, because you have hidden these things from the wise and learned, and revealed them to little children.
Poruka je uređivana zadnji put pon 31.8.2009 23:48 (Random.).
17 godina
neaktivan
Iphone troši novac

@Random.: Takvih slučajeva brickanja je bilo prije, u doba 1.X. Od 2.X pa nadalje, šansa da brikaš skoro ne postoji.

0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Iphone troši novac

Moraš bit takav talent da je to nevjerojatno, brickat iPhone slučajno je skoro nemoguće.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Iphone troši novac

A i nije toliko teško. Zamisli da ti u kritičnom trenutku nestane struje i komp se ugasi. Što bi bilo? Ja ne znam, iskreno, ne bih volio isprobati (zato ja uvijek radim jailbreak na laptopu, pa ak i nestane struje, još malo će izgurat do kraja).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
DragonSoul kaže...

A i nije toliko teško. Zamisli da ti u kritičnom trenutku nestane struje i komp se ugasi. Što bi bilo? Ja ne znam, iskreno, ne bih volio isprobati (zato ja uvijek radim jailbreak na laptopu, pa ak i nestane struje, još malo će izgurat do kraja).

Upravo sam to htjeo pitati, što bi se dogodilo.

I praise you, Father, Lord of heaven and earth, because you have hidden these things from the wise and learned, and revealed them to little children.
17 godina
neaktivan
chuxy kaže...

Da razjasnimo nešto, svi koji jailbreakaju iPhone gube garanciju. Naravno, ukoliko takav, jailbreakan uređaj, odnesu na servis. A ukoliko naprave Restore, garanciju opet imaju. U prijevodu, radi što oćeš, uvijek možeš napraviti Restore uređaja a s time dobivaš i garanciju natrag.

Ej frende ajde da ti ja nesto kazem po narodnom ako ne znas SUTI... ja sam kupio polovan IPHONE 3g prije mjesec i pol dana BEZ racuna Ali je imao garantni list tj Jamstvo mu je vrijedilo do 18.12.2010 i tako ja njega slucajno upgrejdam na 4.2.1 i mucim muku nadjem jailbreak preko redsnowa 0.9.6 i jailbrejkam ga skinem milion aplikacija i tako dalje ... ali iphone je bio star baterija dost losa i odlucim ja njega odnijet na servis prvo sam napravio   restore i pobrisem sve sa njega 15.12 (3 DANA PRIJE ISTEKA GARANCIJE)  odnesem ga na servis kazem da je spor da baterija slabo traje i svasta jos nesto   i sto jest i sto nije teta mi kaze da je vec bio na servisu sto ja nisam znao jer sam ga polovnog kupio a nisu mi ni rekli i tako sam ja cekao par puta zvao 0800 9100 kad danas 29.12 mene zovu iz t-centra dosao vam je iphone udjem ja kad oni meni kazu ispricavamo se vas iphone se nije mogao popravit pa ste dobili novi ... Evo sad imam NOvi Iphone kojem garancija vrijedi jos godinu dana i odmah sam ga jailbrejko.... ako posaljete jailbrejkan iphone nece ga popravit ako ga jailbrejkate i instalirate gluposti kao fake apn to ce vam ostat u modemu i vidjet ce da ste ga jailbrejkali nikad vam ga nece popraviti ...ma da ne kuzim sta ce ljudim to kad internet mogu ugasit u opcijama :S :S :S ugl puno srece svima ja sam iskren a ako netko ima pitanja nek posalje u PP hvala   P.S. ako si idiot onda ti nece nista pomoc za takve je najbolje 3 rezervne baterija i nokia 3310 i nista vise :D sorry

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.12.2010 23:24 (danielkascel1).
16 godina
danielkascel1 kaže...
chuxy kaže...

Ej frende ajde da ti ja nesto kazem po narodnom ako ne znas SUTI... ja sam kupio polovan IPHONE 3g prije mjesec i pol dana BEZ racuna Ali je imao garantni list tj Jamstvo mu je vrijedilo do 18.12.2010 i tako ja njega slucajno upgrejdam na 4.2.1 i mucim muku nadjem jailbreak preko redsnowa 0.9.6 i jailbrejkam ga skinem milion aplikacija i tako dalje ... ali iphone je bio star baterija dost losa i odlucim ja njega odnijet na servis prvo sam napravio   restore i pobrisem sve sa njega 15.12 (3 DANA PRIJE ISTEKA GARANCIJE)  odnesem ga na servis kazem da je spor da baterija slabo traje i svasta jos nesto   i sto jest i sto nije teta mi kaze da je vec bio na servisu sto ja nisam znao jer sam ga polovnog kupio a nisu mi ni rekli i tako sam ja cekao par puta zvao 0800 9100 kad danas 29.12 mene zovu iz t-centra dosao vam je iphone udjem ja kad oni meni kazu ispricavamo se vas iphone se nije mogao popravit pa ste dobili novi ... Evo sad imam NOvi Iphone kojem garancija vrijedi jos godinu dana i odmah sam ga jailbrejko.... ako posaljete jailbrejkan iphone nece ga popravit ako ga jailbrejkate i instalirate gluposti kao fake apn to ce vam ostat u modemu i vidjet ce da ste ga jailbrejkali nikad vam ga nece popraviti ...ma da ne kuzim sta ce ljudim to kad internet mogu ugasit u opcijama :S :S :S ugl puno srece svima ja sam iskren a ako netko ima pitanja nek posalje u PP hvala  P.S. ako si idiot onda ti nece nista pomoc za takve je najbolje 3 rezervne baterija i nokia 3310 i nista vise :D sorry

Taj post na koji odgovaraš je napisan pet 31.7.2009 0:25

EDIT: Ovaj momak kojem si odgovara je bija u pravu.

When you realize why you call Zeus a myth, you'll understand why I don't belive in your god.
Poruka je uređivana zadnji put sri 29.12.2010 23:31 (sirka666).
16 godina
neaktivan
Ruze su crvene...
Tajne su skrivene...
If creativity is a field, copyright is the fence.
17 godina
odjavljen
Iphone troši novac

Naslov je mrak. Ali i živa istina- iPhone doista potroši veću količinu novca.

Ukoliko vam je mobitel u kvaru, ili ga želite prodati, zovite ovaj broj- 091 172 6697 ili posjetite stranicu- http://mobiservis.webs.com/
Moj PC  
4 0 hvala 1
16 godina

istina frend je imo isti problem, dobio je iphone i svaki put kad ga ušteka u struju on se spoji na net i pojede mu sve novce sito pisao je žalbe itd. t-comu ali kifla rekli su mu nek si aktivira web&walk ali on to ne želi plaćat i tak uglavnom napravi upgrade na OS4 i imaš dodatnu opciju kojom možeš to isključit!

17 godina
neaktivan
Super Iphone je smartphone koji koristi internet za vecinu aplikacija i sinkronizaciju... Sta si ga kupuju ako si ga nemogu priustit... a ja sam govorio za jamstvo ... hvala lijepa
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice