nema mogucnosti, oni ce to slat na servis i cekat ces. preporucam http://www.icentar.hr/ ili neki slican servis, tako sam ja sebi..
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Odi kod njih, predaj uređaj i riješeno.
Samo što ćeš kod Agrama se načekati dobrih tjedan dva..
Pa kako da to mi znamo?
Ovisi isključivo do njih.
Meni je davno na 3GS krepo i popravljali s ali mi je frendu na 4ci isto krepao ali je dobio novi zato sta je kao otislo unutra gdje se spajaju konektori ili tako nes. Njemu je ''normalno radio'', tj cuo bi se klik ali se nije nista desavalo a kod mene je bas krepao, razhebo se totalno.

Here is the iOS 7 release time for your time zone.
- Eastern – 1 PM
- Central – 12 PM
- Mountain – 11 AM
- London – 6 PM
- Moscow – 9 PM
- New Dehli – 10:30 PM
- Shanghai – 1 AM Thursday
- Tokyo – 2 AM Thursday
- Melbourne – 3 AM Thursday
- Auckland – 5 AM Thursday
Evo upravo se skida
Ja imam betu 6 gore i ne nudi mi update?
Pokusaj par puta, izadji do postavka pa probaj ponovo. Evo sad je dostupan preko iTunesa pa ga preko njega skidam, ovako bi mi trebalo 19h.
Probaj kasnije, ja mislim da je veliko preopterecenje.
da li je moguć ota update sa (ilegalne) bete 6?
Probaj kasnije, ja mislim da je veliko preopterecenje.
Potvrdujem da je opterecenje jako veliko. Doduse meni je nasao update ali ga skida vec sat vremena i skoro nista napredka.
da li je moguć ota update sa (ilegalne) bete 6?
Ja imam legalnu pa i dalje ne nudi...neki bug
EDIT - http://www.gottabemobile.com/2013/09/18/how-to-upgrade-ios-7-beta-ios-7-public-release/
stavlja se na isti nacin kao beta, skida se ipsw i Update u iTunes
Hvala vam ! Riješio sam tako da sam jedno 20-tak ušao i izišao !
Brže se draina baterija meni, a i naletio na ovo
http://www.extremetech.com/wp-content/uploads/2013/09/iosbattery.png
IOS 7 više manje isto, samo ikone izgledaju kao da ih je radilo dijete sa down syndromom, gledavsi onaj ios 7 video, kako onaj ćelavi priča o ljepotama i kojekakvim epic stvarima na iOS7, neznam na kakvim je on drogama ili je jednostavno predobar glumac.
IOS 7 više manje isto, samo ikone izgledaju kao da ih je radilo dijete sa down syndromom, gledavsi onaj ios 7 video, kako onaj ćelavi priča o ljepotama i kojekakvim epic stvarima na iOS7, neznam na kakvim je on drogama ili je jednostavno predobar glumac.
Svatko ima svoj okus, mada ja takoder moram priznat da mi je ios6 ipak bio malo ljepsi. Mozda bi mi bilo draze da su uveli sve to novosti, animacije, funkcije... u ios6 izgled.
Da li se isplati iPhone 5 kupiti negdje vani?
Ili je najbolji izbor njuškalo? I kolika bi bila realna cijena modela sa 32 GB, 5 ili 5C, svejedno.
Meni je iOS 7 OK..Donio je neke nove i lijepše promjene. Jedino mi ikone nepašu, promjnite su full. Al zato mi se sviđa kamera i onaj kontrol centar..ne moram ići u postavke stalno :)
Da li se isplati iPhone 5 kupiti negdje vani?
Ili je najbolji izbor njuškalo? I kolika bi bila realna cijena modela sa 32 GB, 5 ili 5C, svejedno.
Ja ti prodajem crnog 16GB, sa garancijom do 1.7.2014 za 3500kn.
Star dva mj., korišten kao player.