Iphone 5

poruka: 949
|
čitano: 258.201
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
protjeran
Re: Iphone 5
gamer34 kaže...

Ahahahahaha kako mi je presmijesno kako se mnogi zakleti androidasi prebacuju na iphone, ako se dobro sjecam i Mitch je nekad takav bio. @Mitch A kakvo je stanje s crashevima, bugovima i to?

Ma nemam ja problema sa uredjajem. Xperia Z je bas fluidna, ali zelim malo probati iOS na duzi period. Vidjet cu kako budem zadovoljan. Ako mi bude falilo nesto od Androida, vratit cu se na Z. S4 ne dolazi u obzir. Postoji mogucnost da nakon iPhona 5, One dobije svoju priliku. Planiram kupiti jedan tablet od 10.1, pa mi iskreno ne treba mrcina od 5" koju cesto moram nositi po rukama.

SE T200-SiemensC45-Nokia3200-LGU8180-LGU880-Nokia6120c-Nokia3120c-NokiaC3-01-GalaxyFit-XperiaU-XperiaSL-iPhone3GS-SGS3LTE-Nokia101-XperiaZ-NokiaE71-GalaxyY
17 godina
gamer34 kaže...
Matijasever kaže...

Ako je netko iz Splita zeljan mjenjati iPhone 5 za Xperiu Z, neka mi se javi u PM. Xperiu sam danas poslao na servis zbog pregorjelih pixela i zvucnika koji je nesto zezao. Preko telefona sam se raspravljao sa nekim djelatnikom i zalio se kako zelim dobiti novi uredjaj posto sam iskesirao 5 soma za mob. Vjeorjatno cu dobiti novi novcati.

Ahahahahaha kako mi je presmijesno kako se mnogi zakleti androidasi prebacuju na iphone, ako se dobro sjecam i Mitch je nekad takav bio. @Mitch A kakvo je stanje s crashevima, bugovima i to?

Pa i nije bas da se prebacujem na iPhone. Prije SGS3 sam imao iP4S, a sve ovo vrijeme imam iPad 3.

Ima dosta bug-ova, previse su na silu ugurali novih funkcija. Da su ugurali pola ovoga u iOS6.5, a onda samo novi dizajn i iTunes Radio u 7-cu bilo bi puno bolje.

Novi photos app ne radi jos kao ni AirDrop, Siri se freeza ako je slusas na slusalicama itd. Ali jos nisam imao neki freeze da sam morao hard-resetat mob.

Koristim ga na crnoj 5-ci, ali ocito je dizajniran za bijeli. Na Cydia-i se sprema tweak da ga prilagodi crnim uredajima.

Najvise mi se svida Control Center jer ga najvise koristim, kao i novi switcher.

A najmanje naravno - ikone. Uzasno lose izvedbe za iMessage, Phone i Mail, tako da sam odma stavio stare ikone i mogu priznat izgleda odlično.

Sad se vraćam na iOS6.1.4, a krajem mj. bi trebala doć beta 2 s podrškom za iPad-e

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
14 godina
Mitch kaže...

Pa i nije bas da se prebacujem na iPhone. Prije SGS3 sam imao iP4S, a sve ovo vrijeme imam iPad 3.

Ima dosta bug-ova, previse su na silu ugurali novih funkcija. Da su ugurali pola ovoga u iOS6.5, a onda samo novi dizajn i iTunes Radio u 7-cu bilo bi puno bolje.

Novi photos app ne radi jos kao ni AirDrop, Siri se freeza ako je slusas na slusalicama itd. Ali jos nisam imao neki freeze da sam morao hard-resetat mob.

Koristim ga na crnoj 5-ci, ali ocito je dizajniran za bijeli. Na Cydia-i se sprema tweak da ga prilagodi crnim uredajima.

Najvise mi se svida Control Center jer ga najvise koristim, kao i novi switcher.

A najmanje naravno - ikone. Uzasno lose izvedbe za iMessage, Phone i Mail, tako da sam odma stavio stare ikone i mogu priznat izgleda odlično.

Sad se vraćam na iOS6.1.4, a krajem mj. bi trebala doć beta 2 s podrškom za iPad-e

A dobro, znaci solidno radi i upotrbljivo je. Inace meni su ove nove ikone cak i fora, jedino su mi ove za slike i game center ruzne. Inace ovo da je dizajnirano za bijeli iphone se slazem, bas zato sad trazim neki bijeli ali svi skuplji oko 300-400kn od crne verzije i to mi se ne isplati.

17 godina
Iphone 5

Ali nije sve, zapravo samo ono gdje je bijeli BG.

Control Center i novi notif. center izgledaju duplo bolje na crnom, na bijelom izgleda ko neka fejk igračka

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Iphone 5
sredio sam sve. znaci trazilo me je iCloud mail za aktivaciju mobitela. al to nije bio mail koji sam koristio na app storu nego bas taj iCloud. a ja sam ga zabiravio jer sam ga samo napravio i nisam vise koristio. vec taj drugi mail koji nema veze s icloudom. uspio sma uc u njega i aktivirat mobitel. imao sam ja ios7 na ip5 . stvarno sve suoer radi i nije vas tolko saren ios kolko sam mislio dok ga nisam stavio. svida mi se jako jer bas sve ima sto je potrebno. al nije mi bas dovoljno fludian kao ios6 zato sam i ga vracao. i isto mi apk vrijeme nije radilo na ios7. al ovo je beta tako da mislim kad izade full verzija da ce bit odlican softver sa svime sto normalnom korisniku treba uz fluidnost i brzinu na visokom nivou.

0 0 hvala 0
14 godina
Eto, vratih se i ja jucer u Applov tabor i moram priznat da mi je drago sto s se vratio. Ta fluidnost, dobre aplikacije, savrsena velicina, i najbolja baterija (trenutno 4 i pol screen on i imam jos 55%) su mi stvarno falili.
14 godina
protjeran
Iphone 5

Slazem se, ali kak ti baterija na ajfonu tolko drzi? Kaj nije to najgora stavka moba?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Ma kakvi, baterija je odlicna. Stavit cu screenshot prije neg crkne. Trenutno imam 4:40h i 48%.
13 godina
Iphone 5

:) ja sam svoj iphone 5 hvala bogu mijenjao za sgs3, nikad sretniji nisam bio.

A da cu reci da je iphone 5 los..e pa necu :), jer nije, razlika je jednostavno tu..Koliko god android uredjaji bili jaci (jesu...), toliko je i android i njegov dalvik VM gladniji.

Brzina otvaranja, izvodjenja aplikacija na iosu je samim time i bolja. Dok se ne jailbreaka i ne stavis intelliscreenx i slicne, onda je malkice ali samo malkice sporije, jedva i za primjetiti.

Uglavnom bas ona stvar sto kazu da je jednostavniji, pa naravno da je kad ima manjak mogucnosti ali se priviknes. Sharing slike ili bilo cega itd..znam, znam, moze se skinuti..ali zasto bi skidao :), to sve treba biti na njemu. Bluetooth komunikacija s drugim uredjajima (i ne koristim zapravo..)

Ja sam se na njega bio priviknuo u tih par mjeseci, nije tesko toliko sa androida na ios :), sredis si sve i radi odlicno.

I evo me nazad na androidu, malo sgs3, pa ce jos malo pa htc one, naravno custom romovi, overclocking, experimentiranje (ujedno i razlog zasto mi ne pase da mi je iphone jedini uredjaj u kuci).

Baterija naravno odlicna uz mjere stednje, ekran da ne govorim :)

ja

0 0 hvala 0
17 godina
daniel.hajdinjak666 kaže...

Slazem se, ali kak ti baterija na ajfonu tolko drzi? Kaj nije to najgora stavka moba?

Ne...pa sa 4S na 5 je ogromna razlika u bateriji, 5 ima bolju bateriju od SGS3 radi manjeg ekrana, još kad ugasiš LTE i 3G(po potrebi) dura 2d...

16 godina
neaktivan
Mitch kaže...
daniel.hajdinjak666 kaže...

Ne...pa sa 4S na 5 je ogromna razlika u bateriji, 5 ima bolju bateriju od SGS3 radi manjeg ekrana, još kad ugasiš LTE i 3G(po potrebi) dura 2d...

kako se gasi 3G na petici? te opcije više nema, samo se lte može ugasit

17 godina
Iphone 5

3G se nemre ugasit, mislim da ima samo Cydia mod za to

Al ugasis cellular data

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mitch kaže...

3G se nemre ugasit, mislim da ima samo Cydia mod za to

Al ugasis cellular data

onda nema interneta. prije se moglo ugasit 3G i bit na EDGE za net, sad samo LTE se moze ugasit

17 godina
Iphone 5

Zanima me kak je surfat na ta 4"? Znam da je razlika drastična spram npr. 4.8".

Al da bi mogli nazvat ugodnim surfanje na ip5? Nekak mi je ekran "mali"{#}

Moj PC  
1 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
Sasvim normalno, brzo se naviknes..
17 godina
Iphone 5

Ma imal sam 808 sa 4" ekranom, i bilo je ok, s tim da je reza bila ohoo niža, 640x360.. A ovdje je dost veća reza..

Kolko baterija izdrži, prosječnog korištenja?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
zvonac kaže...

Ma imal sam 808 sa 4" ekranom, i bilo je ok, s tim da je reza bila ohoo niža, 640x360.. A ovdje je dost veća reza..

Jedan dan sa tezim koristenjem (silovanjem interneta i non stop slusanja mjuze). Kada sam spojen na wifi a iskljucim mobile data baterija traje i duze.

Ako sam ti pomogao opali TD!
17 godina
FuzzyBrain kaže...

Jedan dan sa tezim koristenjem (silovanjem interneta i non stop slusanja mjuze). Kada sam spojen na wifi a iskljucim mobile data baterija traje i duze.

Kolko duže, 2, 3, 4, 5 dana?

13 godina
Iphone 5

Meni je drzala 1.5 - 2 dana. Uz normalno koristenje, znaci cijeli dan upaljen net (sto wifi sto EDGE), gps ugasen i naravno sinkronizacije ugasene, nikakav fejsbuk i smeca.

Realno je dobiti 1.5 dan.

ja

0 0 hvala 0
14 godina
zvonac kaže...

Prosjeceno izdrzi normalnim koritenjem 2 dana, silovanjem dan do dan i pol. Surfanje na 4" je sasvim oke i jos je safari najbrzi mobilni browser i nema lagganja pri zumiranju, scrolanju...

14 godina
zvonac kaže...
FuzzyBrain kaže...

Kolko duže, 2, 3, 4, 5 dana?

Dan i pol. Npr. ovako. Ujutro se dizem i uzimam mob (cijelu noc se punio). Cujem se s curom, napisem par poruka. Odem na fax (putem slusam muziku i dok se vozim tramvajem surfam netom). Na faxu u pauzama ili pod satom surfam netom. Idem doma slusam muziku ili eventualno pricam s nekim (dnevno imam oko 1h trajanje poziva ako ne i vise). Dolazim doma, iskljucujem mobile data spajam se na wifi, pogledam neki stream ili YT video ~1h, cujem se s curom. Navecer idem na trening i putem slusam mjuzu. Dolazim doma navecer, lezem u krevet surfam netom (facebook, foruum, citam neke skripte itd.), baterija na ~10% i onda prioje spavanja stavljam gaa punit. Ako nejdem van i cijelo vrijeme mi je spojen na wifi, traje jedan i pol dan. Btw kad sam doma mobitel koristim kao tablet znaci cijelo vrijeme sam na njemu i koristim za sve i svasta najcesece za gledanje streamova, razgovor i ucenje i to je doslovce silovanje baterije i izdrzi mi dan, dan i pol. Kad sam kupio mob prvih mjesec dana sam doslovce 2 puta dnevno trebao punit i onda nakon tog perioda baterija je postala izdrzljivija!? Samo je jedan problem. Doma u stanu mi signal oscilira izmedju 3G i Edgea. Ili imam full Edge ili jednu crticu 3G i to doslovce pozdere bateriju! Sad kad se spajam sa wifi-jem mi je svejedno ali eto da znas...Baterija mi je u rangu sa curinim HTC 8s s time da ona ne surfa, ne gleda streamove itd. mob koristi samo za whatsupp, viber i razgovore te eventualno fcb. Ako te jos sta zanima pitaj.

Ako sam ti pomogao opali TD!
17 godina
WiFi trosi 20% vise nego 3G
14 godina
Iphone 5

Evo moje trajanje baterije od zadnja 2 dana, mislsim da je ovo dosta dobro.

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
Iphone 5
Stigla mi nova opcija da ugasim 3G....samo odjednom

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Iphone 5
jel koristi ko ios 7 beta 2? pa da podjeli iskustva

0 0 hvala 0
17 godina
mile1989 kaže...
jel koristi ko ios 7 beta 2? pa da podjeli iskustva

Za par dana (8.7) ti dolazi Beta 3 koja bi kao trebala bit veci update od bete2 i bit ce identicna i za iPad i iPhone sto je super

13 godina
Iphone 5

Pozdrav

Frend je dobio iphone 5 na poklon (malo razbijen ekran),nezna na koju mrezu radi, kako ga unlockati na mreze kad je jailbraikan

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
mazy651 kaže...

Pozdrav

Frend je dobio iphone 5 na poklon (malo razbijen ekran),nezna na koju mrezu radi, kako ga unlockati na mreze kad je jailbraikan

Platiš unlock code > 120$ ~ 150$

Jednostavno ga odneses u neki centar tipa iService i oni ti ga unlockaju

12 godina
Iphone 5

Nema nikakvog soft unlocka za bb od petice, samo plaćanjem.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Iphone 5
jel stavio tko beta3 ?

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice