Iphone 4 nikako napraviti account

poruka: 13
|
čitano: 12.590
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Znači do sada sam imao samo Samsung smartphone i mogu reći da je dosta jednostavniji (bar za mene) nego iphone kojeg sam sad uzeo (4).

Nekako mi kompliciran pa bih trebao pomoć oko pravljenja maila i accounta za app store i itunes,,jer kad idem skinuti neku aplikaciju traži mi da se logiram.

E sad ja sam to napravio ali kasnije mi stalno kaziva da je krivi passworth ili mail .E dali se to može poništiti pa napraviti nanovo ili,i kako..mene je zbunio skroz,i čak mi dođe da ga prodam nek je star 2 dana?

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Re: Iphone 4 nikako napraviti account

Kad radiš accaunt preko iTunsa kad dođeš do dijela s kreditnim karticama stisni none, i dovrši registraciju.

Preko mobitela nemožeš dovršit, tj nema opcije "none", osim ako ne želiš ostavit broj kreditne kartice.

Intel C2D E6400 2.13GHz, Nvidija 7900GS 256 MB, HDD 250GB, 2GB DDR2 RAM-a 667 MHz
14 godina

logiraj se bez otvorenog accaunta se na apple store i probaj kupiti besplatnu aplikaciju i onda provedi registraciju i proci se bez kartice

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Za app store sam napravio mail ali zaboravio lozinku i sad ne mogu ući.Dali napraviti novi ili,jer kad idem praviti novi ID nikako ne uspijevam:(?

16 godina
neaktivan
franciskod kaže...

logiraj se bez otvorenog accaunta se na apple store i probaj kupiti besplatnu aplikaciju i onda provedi registraciju i proci se bez kartice

Nikako se ne mogu logirati:(

18 godina
neaktivan
mitre kaže...

Za app store sam napravio mail ali zaboravio lozinku i sad ne mogu ući.Dali napraviti novi ili,jer kad idem praviti novi ID nikako ne uspijevam:(?

Na pc-u, otvori itunese, odi na appstore, uzmi bilo koju aplikaciju koja je besplatna(facebook/twitter) i kreni downloadat, iTunesi ce te pitati za apple id, odi na kreiraj novi id, tamo unesi svoj mail (ne moras novi otvarat) i stavi si password za koji zelis da bude, nakon toga upisi potrebne podatke i odaberi za metodu placanja :"None".

Sto se tice samog passworda mora imati jedan broj i jedno veliko slovo, pa imaj to na umu.

Tvoj win ovo nemoze http://www.youtube.com/watch?v=3V6365NQrV0 // Win 7 na osx-u http://www.youtube.com/watch?v=Co5BnTQDh2A
16 godina
neaktivan

Ne mogu naći stranicu nikako.Možeš postati link?

14 godina

Evo prati sve kako je tu opisano i napravit ces novi acc. Tako sam i ja napravio. Klik

Postoje dvije vrste ljudi; mi s Međimurja i oni koji nam se dive! // EU East: ToxicOwner
16 godina
neaktivan

Može još jedno pitanje,sad mi je to baš čudno ili nezzz?

Naime kada slikam preko dana slike su ok,ali preko noći sa blicem sve su nekako mutno plave boje,jedva se i vidi išta.E sad dali imaju neke postavke za kameru ili je to do samog aparata.Hvala.?

18 godina
neaktivan

Slike s flashom su loše, rađe ga isključit, tj. normalno ti je da su ti slike loše ako je osvijetljenje loše.

Koristim flash samo za osvijetlit put i sl. 

Intel C2D E6400 2.13GHz, Nvidija 7900GS 256 MB, HDD 250GB, 2GB DDR2 RAM-a 667 MHz
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Baš su katastrofa:(

fakat se ne vidi ništa samo plavo nešto,a sa samsungom nexusom su i više nego fenomenalne.To me baš malo čudi:(

16 godina
neaktivan
bistri kaže...
mitre kaže...

Na pc-u, otvori itunese, odi na appstore, uzmi bilo koju aplikaciju koja je besplatna(facebook/twitter) i kreni downloadat, iTunesi ce te pitati za apple id, odi na kreiraj novi id, tamo unesi svoj mail (ne moras novi otvarat) i stavi si password za koji zelis da bude, nakon toga upisi potrebne podatke i odaberi za metodu placanja :"None".

Sto se tice samog passworda mora imati jedan broj i jedno veliko slovo, pa imaj to na umu.

Kada kliknem na "none" ne otvara mi se ono drugo polje i da će poslati mail :(

16 godina
neaktivan

Pošto nisam baš viješt sa "jabukom"  4 dal mi može netko reći kako uplodati sa youtubea ili kamere neki link na primjerice Fb,mail i sl,ili može samo na tweet,kako napraviti SS na iphonu i safari browser podesiti ..Sorry ali ne ide mi to ,ovo je baš nešto novo za mene...itunes sam uspio:)?

E btw molim vas kojih par aplikacija koje su potrebnije nego neke igrice ,znači korisne  free instalirati...Hvala puno....?

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.7.2012 17:08 (mitre).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice