Iphone 3gs popravak pitanje

poruka: 6
|
čitano: 1.334
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Lijep pozdrav svima! Posjedujem Iphone 3GS gotovo pet godina, uključujuću i godinu dana koliko je proveo kod svog prvog vlasnika. Mobitel mi je znao tu i tamo pasti, dosta izgreban od iza, no sve je drugo šljakalo bez problema, do nedavno. Nažalost, izgleda da je krepo ekran. Prvo je počelo s laganim titranjem slike, i morao sam doslovce silovati home tipku da je nekako stabiliziram, no ni to više ne pomaže. Sad me zanimalo šta mi je činiti. Tip sam koji voli izazove, pa sam mislio naručiti dijelove s ebaya i pokušati popraviti mob, i možda ga eventualno prodati, ili pokloniti nekom od svojih ukućana. Što Vi kažete?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Iphone 3gs popravak pitanje
4Bastard kaže...

Lijep pozdrav svima! Posjedujem Iphone 3GS gotovo pet godina, uključujuću i godinu dana koliko je proveo kod svog prvog vlasnika. Mobitel mi je znao tu i tamo pasti, dosta izgreban od iza, no sve je drugo šljakalo bez problema, do nedavno. Nažalost, izgleda da je krepo ekran. Prvo je počelo s laganim titranjem slike, i morao sam doslovce silovati home tipku da je nekako stabiliziram, no ni to više ne pomaže. Sad me zanimalo šta mi je činiti. Tip sam koji voli izazove, pa sam mislio naručiti dijelove s ebaya i pokušati popraviti mob, i možda ga eventualno prodati, ili pokloniti nekom od svojih ukućana. Što Vi kažete?

Moje mišljenje je da se taj mob ba i ne isplati popravljati.

Danas se za jeftine pare nađe solidan android. (Ako ga želiš naravno)

Neznam se potpisat..xDD Ako sam ti pomogao pritisni Hvala !
15 godina

probaj ga popravit, za pokvaren 3gs neces dobit puno i zar nije malo bezveze poklonit mobitel koji nije ispravan? jedino ako taj kome poklonis moze ga popravit

the sound of engine is cure for everything!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

A kolko bi recimo mogao dobiti za njega, ako ga prodajem kao nefunkcionalni uređaj odn. za dijelove? Jel bi se dalo pobrat kakvih 300-400kn?

12 godina
neaktivan

max. 200kn , bar bi ja toliko dao i mislim da toliko vrijedi.

15 godina
250 max jer se prodaju 3GS-i sa softwerskom greskom po 300 kn
the sound of engine is cure for everything!

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice