Huawei Y300

poruka: 1.538
|
čitano: 536.928
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
moderator
Re: Huawei Y300
TROLLBUSTER!!! Izrada naljepnica za aute, stickerbomba, naljepnica za zidove i majica s tiskom. Banggood kodovi na PP.
15 godina

Super je app osim sta sad vidim da trosi 50+ MB rama sto je 30% svih rama.. Mislio sam jel se moze kako sistemski namjestit, ili neka app koja nece raditi u pozadini

16 godina
moderator

30% od 400 je 50? {#}

Ne treba sama aplikacija raditi, baci ju u greenify, samo servis je potreban...meni je radilo tako i onda troši oko 10mb.

Bez neke aplikacije nemože, koliko ja znam.

TROLLBUSTER!!! Izrada naljepnica za aute, stickerbomba, naljepnica za zidove i majica s tiskom. Banggood kodovi na PP.
13 godina
neaktivan
Huawei Y300

Zamolio bih uslugu, ovdje ima 36 stranica informacija koje sam davno prestao pratiti. Postoji li neki post-sažetak koji se obnavlja periodično, a sadrži sve bitne informacije u vezi mobitela?

Stvarno mi se ne da prelaziti sve, znate i sami koliko offtopica tu zna biti, a samo me zanima što ste s vremenom zaključili, koji je najbolji ROM (ili bolje, najbolja tri) te ime postupka kojeg je najbolje koristiti za root?

Odgovor ili link ako postoji, cijenio bih neizmjerno, te pamtim uslugu.

★ Osobne web stranice: ivan-galgoci.from.hr
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
XXX-Man kaže...

30% od 400 je 50? {#}

Ne treba sama aplikacija raditi, baci ju u greenify, samo servis je potreban...meni je radilo tako i onda troši oko 10mb.

Neznam ja kakvu ti verziju y300 imas al ja na svom imam prosjecno oko 150mb rama slobodno i s ovih 50 sto jel nije 30%?

Onda nista, nije mi to toliko potrebno da mi uzima ram bzvz a i nemam mob rootan. Malo je glupo da se boje mogu mijenjat al da nije u sustav ugradeno da ti odlucujes koje boje hoces

12 godina
neaktivan
drexcya kaže...

Zamolio bih uslugu, ovdje ima 36 stranica informacija koje sam davno prestao pratiti. Postoji li neki post-sažetak koji se obnavlja periodično, a sadrži sve bitne informacije u vezi mobitela?

Stvarno mi se ne da prelaziti sve, znate i sami koliko offtopica tu zna biti, a samo me zanima što ste s vremenom zaključili, koji je najbolji ROM (ili bolje, najbolja tri) te ime postupka kojeg je najbolje koristiti za root?

Nema bas neki izbor romova,pa mislim da je vecina na ovom tvornickom.

Postupak sam napisao tocno 6 postova prije tvog. Ako ti nesto nije jasno pitaj. Meni radi.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?s=bfab42a1090cf5a302d55d52b34ddf30&t=2290610

Zelis li otkljucati i bootloader,onda ces odgovor naci 7 ili 8 postova prije tvog.Ja se s tim nisam bavio.

Ako zelis mrezno otkljucavanje to je nesto drugo.

12 godina
neaktivan
maxy0 kaže...
XXX-Man kaže...

30% od 400 je 50? {#}

Neznam ja kakvu ti verziju y300 imas al ja na svom imam prosjecno oko 150mb rama slobodno i s ovih 50 sto jel nije 30%?

Onda nista, nije mi to toliko potrebno da mi uzima ram bzvz a i nemam mob rootan. Malo je glupo da se boje mogu mijenjat al da nije u sustav ugradeno da ti odlucujes koje boje hoces

meni radi fb messenger,whatsapp,viber,battery doctor,greenify,facebook,google tipkovnica,i slobodni RAM mi se krece 50-100MB.

Stvar je da samo facebook trosi 40-50, a viber i fb messenger svaki jos po 30-ak MB.

whatsapp i battery doctor su svaki po 15-20MB.

jos i app slooshaj ponekad,koji nema smisla kad ga grinificiram,odnosno u tom slucaju ne radi.

nisam bas iskusan sa androidom,pa vjerojatno to moze i bolje,uglavno facebook sam odlucio grinificirat,a aktivan je samo messenger :D

Kad bi sve pogasio,vjerojatno bi doslo do 200MB RAM free.

13 godina
neaktivan
texas.bug kaže...
drexcya kaže...

Postupak sam napisao tocno 6 postova prije tvog. Ako ti nesto nije jasno pitaj. Meni radi.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?s=bfab42a1090cf5a302d55d52b34ddf30&t=2290610

Zelis li otkljucati i bootloader,onda ces odgovor naci 7 ili 8 postova prije tvog.Ja se s tim nisam bavio.

Ako zelis mrezno otkljucavanje to je nesto drugo.

Većina na stock ROM-u? Da fak... Sestra ima duže taj mobitel, pa da ne kupuje novi, da stavim nešto dobro i podignem performanse barem 20-30%, kad ono šipak. Gdje je zapelo kod ovog modela, znam da je dosta popularan?

Mi za ZTE Blade III već odavno imamo neslužbeni KitKat, nakon kojeg se više ne može pričati o istim mobitelu radi razlike i brzini i uvijek viška memorije na uređaju s ovako malo integrirane.

Što se postupaka i toga tiče. nema problema, ali ovo mi došlo kao šok. Pa onaj UI iz Huaweija se igra iPhonea ako ne instaliraš alternativni launcher.

★ Osobne web stranice: ivan-galgoci.from.hr
16 godina
moderator
texas.bug kaže...

Najbolje da nema romova...

http://www.modaco.com/forum/743-huawei-ascend-g510-development/

FusionX se pokazao kao najbolji.

A za one koji vole nove stvari tu je CyanogenMod 11.0

13 godina
Huawei Y300

Da, kad vidite rom za Huwei G510 taj rom radi 100% za Y300 jer je to identican telefon, ima veci ekran i OC-an proc nista vise =)

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
chaselol kaže...
medoplavi kaže...

Jedna velika zamolba ako moze detaljno objasnjenje za rootanje mobitela Huawei Y300 da je sigurno da nesto nesj.... {#}  Hvala forumasima unaprijed...znaci nesto sto je provjereno i detaljno objasnjeno {#}

Bas tu.

Click me!

po ovim uputama napravljeno i sve radi ono sto me zanima je kojom aplikaciom pobrisati nepotrebne gluposti u mobu i ton t-mobila kod uklj i isklj

12 godina
neaktivan
medoplavi kaže...
chaselol kaže...
medoplavi kaže...

Jedna velika zamolba ako moze detaljno objasnjenje za rootanje mobitela Huawei Y300 da je sigurno da nesto nesj.... {#}  Hvala forumasima unaprijed...znaci nesto sto je provjereno i detaljno objasnjeno {#}

Bas tu.

Click me!

po ovim uputama napravljeno i sve radi ono sto me zanima je kojom aplikaciom pobrisati nepotrebne gluposti u mobu i ton t-mobila kod uklj i isklj

Skines total comander. Dodjelis mu root ovlasti.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ghisler.android.TotalCommander

Nadjes folder /cust/dt/ht... u njemu su te gluposti. Slobodno ga pobrises. Vise nema t-mob glupih paljenje/gasenje melodija.Nakon toga ce bit klasicno android paljenje i gasenje.

Sa startup manager namjestis ako zelis neke druge melodije za paljenje i gasenje,a mozes i druge postavke.

https://play.google.com/store/apps/details?id=imoblife.startupmanager

Jedino nisam uspio pobrisat glupi tportal svijetlo plavi bookmark.Sve ostalo od t-mob is gone. Makar ima negdje na telefonu back up tog cust/dt/ht foldera,pa ako se ikad zazelis tih melodija lako vratis.

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.1.2014 19:46 (texas.bug).
12 godina
neaktivan

hah, y300 II firefox

čim bude dostupan nabavljam si ga pa da i taj firefox os isprobam

15 godina
neaktivan
Huawei Y300

Forumasi slozit ce te se samnom kako je y300  i dalje best buy!?

Trebao bi uzeti ovaj mob iduci tjedan pa me zanima, upustva sa prethodnih stranica su i dalje upotrebiva?(unlock bootloadera,recovery i flashanje).

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Jeti kaže...

Forumasi slozit ce te se samnom kako je y300  i dalje best buy!?

Trebao bi uzeti ovaj mob iduci tjedan pa me zanima, upustva sa prethodnih stranica su i dalje upotrebiva?(unlock bootloadera,recovery i flashanje).

Da isplati se uzeti i dalje! Mada vec na ljeto ce biti druga prica!
Asus Zenfone 5 

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
15 godina
neaktivan
Huawei Y300

Danas mi je stigao y300, naime ostao sam iznenadjen jer uz kutiju mi je stigao i garancijski papir na kojem pise "Uputstvo za upotrebu,bateriju treba da formirate 3 puta po 12 sati bez prekida potom telefon koristite dok se ne isprazni pa ponovite jos 2 puta." 

Koliko poznajem li-ionske baterije se ne trebaju formirati??

edit: malo sam izguglo potvrdio stvari!

Planiram odmah stavljat custom rom, za otkljucavanje bootloadera postoji i alat DC unlocker moze netko potvrditi o cemo se radi?

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.1.2014 12:28 (Jeti).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Jeti kaže...

Planiram odmah stavljat custom rom, za otkljucavanje bootloadera postoji i alat DC unlocker moze netko potvrditi o cemo se radi?

Eto tutorial za otključati bootloader. Jučer sam legi preko njega otključao mob i stavio CM11 KitKat.

Jedna stvar što ga smeta je što nema FM radija. Jel se to može ikako osposobiti?

BF Nick: Xtream_Switch
15 godina
neaktivan
Huawei Y300

Otkljucao bootloader sa alatkom dc unlocker(tako da ne morate cekat kod sa huawei stranice)

Root pao i instalacija twrp-a! Probao od custom romova slimkat i cm11 ali ima jos rada na njima.. 

Zamolio bi korisnike koji imaju iskustva sa flashanjem romova, koji im se pokazao najstabilnijim za svaki dan, nesto sam iskuliro malo malo mjenjanje roma jer ne radi nesto itd itd 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator

Stavi FusionX i uživaj :)

15 godina
neaktivan
Huawei Y300

Zanimljivo, radjen je na stock romu sa nekim izmjenama i to jos na 4.1.1 no svejedno je popularan rom

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Jeti kaže...

Zanimljivo, radjen je na stock romu sa nekim izmjenama i to jos na 4.1.1 no svejedno je popularan rom

jer ima najbolje preformanse, ja ga koristim isključivo zbog tog što je najbrži

very enraged dude.
17 godina
Huawei Y300

Stavio Go Louncher Ex i neke njegove kerefeke, uređaj kao preporođen ALI samo 30-ak MB RAM slobodno u prosjeku.

Čini se da ću trebati rootati kako bih pogasio neke programe odnosnno njihove procese i kako bih oslobodio uređaj uklanjanjem T-Mobile bloatwarea.

Imate li kakve dobre savjete?

Twitter: @191x7
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Rootaj i počisti bloatware, nemoj koristiti task killere i svako nekoliko resetiraj mob. Isprobaj Nova Launcher umjesto GO Launchera.

very enraged dude.
12 godina
neaktivan
191x7 kaže...

Stavio Go Louncher Ex i neke njegove kerefeke, uređaj kao preporođen ALI samo 30-ak MB RAM slobodno u prosjeku.

Čini se da ću trebati rootati kako bih pogasio neke programe odnosnno njihove procese i kako bih oslobodio uređaj uklanjanjem T-Mobile bloatwarea.

Imate li kakve dobre savjete?

Umjesto go launc,stavi nova.

Prvo root,pa onda greenify.S njim rjesis sve te procese i programe koji te ne trebaju stalno raditi.

Sto se t-mob sr*nja tice,prvo pobrises sve njihove app.Onda pobrises njihov HT folder. root/cust/dt/ht. I rjesio si se postavki za t-com e-mail,bookmarka,melodije za paljenje i gasenje itd.

17 godina
Huawei Y300

Po čemu bi Nova bio bolji od Go Louncher Ex? Preporučate ga a ne navodite zašto. Rado ću promijeniti ako je bolji ili nešt.

Twitter: @191x7
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
moderator

Isprobao sam baš jučer zadnje verzije oba launchera i Nova mi radi fluidnije i manje zauzima memorije.

A i reklame i bloat u plaćenoj verziji Go launchera mi odmah digne tlak...

Ipak se vraćam na Apex jer sam se naviknuo i i zgleda mi još fluidniji, ali i Nova je jako dobar izbor.

13 godina
neaktivan

Manje RAM memorije zauzima i fluidniji je. 

Osobno koristim iLauncher jer je najbrži i ima ljepe i fluidne animacije a ne trebam widgete.

very enraged dude.
Poruka je uređivana zadnji put čet 30.1.2014 18:18 (ruzcheHR).
16 godina
Huawei Y300

pozdrav,

mogu vas pitati koji od ovih mobitela bi vi kupili za 500kn?!
1. Samsung Galaxy S (Plus)
2. HTC Desire
3. Huawei Y300

hvala!

http://www.kava.hr

1 0 hvala 0
14 godina
protjeran
KAVAhr kaže...

pozdrav,

mogu vas pitati koji od ovih mobitela bi vi kupili za 500kn?!
1. Samsung Galaxy S (Plus)
2. HTC Desire
3. Huawei Y300

hvala!

Huawei naravno,jos pretpostavljam da je sa garancijom i tu se nemas sto misliti,noviji,brzi itd itd...{#}

TL-za zahvalu klikni hvala // WoT nick: tomo53nja
16 godina
moderator
Huawei Y300

Ima netko od vas možda t-com b192 update.zip?

Ne mogu ga nigdje naći, a trebao bi mi da nešto isprobam...

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice