Huawei Y300

poruka: 1.538
|
čitano: 535.988
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Huawei Y300
Kako da instaliram ovaj rom i isplati li se mijenjati sa T-Mobileovog?
17 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...
Reci mi dal je još boljka kad se fleša rom da nestane notification bar?

meni je sve u redu, nikakvih problema s njime. a i vidim da se ni nitko drugi ne zali. to je bilo sa nekom starijom verzijom, ova nema nikakvih problema

F1-IVO kaže...
 Također da li si tim romom maknuo i T-Scum boot logo i debilnu melodiju.

da, maknulo se. nema njihove ni jingleove ni one aplikacije ni ništa. jer nije ovo t-mobile rom, ovo je čisti stock rom od huaweia

F1-IVO kaže...
Da li si morao dirat IMEI kod flešanja ili samo kopirao rom na karticu i iz recoveryja flešao? Pretpostavljam da nije oriđiđi rom pa mob mora bit rootan.

ma ništa. samo zip na sd karticu, install preko recoverya točno po ovim uputama i nikakvih problema. bilo gotovo u par minuta

sad da pitam ako netko zna. kad se raspakira ovaj zip, jel se mogu "sistemske" aplikacije obrisat da jednostavno obrisemo apk-ove iz \system\app ili to bas nije pametno? naravno ne mislim sad brisat neke od krucijalne vaznosti nego neke tipa twitter, facebook, google+, gmail, chrome i slicno

edit:

Wicked_Sick87 kaže...
Kako da instaliram ovaj rom i isplati li se mijenjati sa T-Mobileovog?

imas link gore na upute. po meni se isplati, jer nema onih raznih aplikacija od t-mobilea, a i bar meni je osjetno brzi nego prije

Atomska bubamara | edomovina.blog.hr
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.11.2013 21:00 (jurluk).
17 godina
neaktivan
jurluk kaže...
sad da pitam ako netko zna. kad se raspakira ovaj zip, jel se mogu "sistemske" aplikacije obrisat da jednostavno obrisemo apk-ove iz \system\app ili to bas nije pametno? naravno ne mislim sad brisat neke od krucijalne vaznosti nego neke tipa twitter, facebook, google+, gmail, chrome i slicno

Hvala na info.

Trebao bi mi stić kroz dan-dva pa ću isprobat.

Ovo potonje i mene zanima ali to ću rješit tako da kad ga rootam, skinut neki uninstaller i maknut ta sranja koja samo gutaju memoriju a nepotrebna su mi (FB, G+, G music...). Treba samo izguglat svaki apk da vidim šta je i da li je siguran za brisanje.

EDIT:

Reci mi samo da li radi normalno najnovija verzija Vibera ili još treba koristit starije verzije (XXX je napisao koje rade provjereno)?

World Championships: 7, GP started: 308, GP wins: 91, Podium finishes: 155, Pole positions: 68, Fastest laps: 77, Points: 1,566
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.11.2013 22:12 (F1-IVO).
17 godina
neaktivan
Huawei Y300

Ovdje imate noviji TWRP:

http://www.modaco.com/topic/362074-recoveryall-official-twrp-2631-root-21102013/

Ja sam flešao ovaj prvi putem fastboota.

Nisam čekao da mi Huawei pošalje unlock kod za bootloader nego sam ga izvukao pomoću DC unlocker klijenta.

https://www.dc-unlocker.com/free-huawei-bootloader-unlock-tutorial

World Championships: 7, GP started: 308, GP wins: 91, Podium finishes: 155, Pole positions: 68, Fastest laps: 77, Points: 1,566
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.11.2013 16:36 (F1-IVO).

0 1 hvala 0
16 godina
moderator
Huawei Y300

Danas instalirao http://www.modaco.com/topic/366704-stock-rom-repack-b199-android-411-g510y300/

I sasvim sam zadovoljan za sad.

Moram još provjeriti kako radi zadnja verzija Vibera, tj. da li radi probleme tijekom poziva.

TROLLBUSTER!!! Izrada naljepnica za aute, stickerbomba, naljepnica za zidove i majica s tiskom. Banggood kodovi na PP.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Huawei Y300

Danas naručio, stiže kroz 5 radnih dana. 598 Kn, Simpa paket al koristit ću svoj stari broj.

E sad, jel bolje Šalji&Surfaj + Internet S ili Pričaj + Internet S + opcija za poruke?

Twitter: @191x7
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...

Danas instalirao http://www.modaco.com/topic/366704-stock-rom-repack-b199-android-411-g510y300/

I sasvim sam zadovoljan za sad.

Moram još provjeriti kako radi zadnja verzija Vibera, tj. da li radi probleme tijekom poziva.

Daj brzi info (već sam i sebi dosadan sa ispitivanjem) da li imaš notification bar (sjećam se kad sam imao prvog Havajca ljetos da sam flešanjem izgubio isti) nakon flešanja?

Jel ima di kakav changelog tj. šta je maknuto?

Koliko ti je rama na raspolaganju sa ovim prepakiranim romom? Da li je možda stavljen stock Jelly bean launcher?

Koji ti je broj cipela?:)

Ima li netko link za stock Jelly bean ikone?

16 godina
moderator
F1-IVO kaže...

Daj brzi info (već sam i sebi dosadan sa ispitivanjem) da li imaš notification bar (sjećam se kad sam imao prvog Havajca ljetos da sam flešanjem izgubio isti) nakon flešanja?

Jel ima di kakav changelog tj. šta je maknuto?

Koliko ti je rama na raspolaganju sa ovim prepakiranim romom? Da li je možda stavljen stock Jelly bean launcher?

Koji ti je broj cipela?:)

Ima li netko link za stock Jelly bean ikone?

Notification bar je tu, ali ionako sam isključio one "tipke", koristim power toggles

Changelog nisam našao...u principu je to stock i koliko sam vidio razlika od onog s kojim je došao mob je u tome što nema onih t-com gluposti i nema Shazam i Lookout.

Rama imam oko 50mb više nego prije sa istim aplikacijama (odmah sam ih vratio pa neznam koliko je bez njih).

Emotion je gore, mislim...stavio sam Apex isti tren.

TROLLBUSTER!!! Izrada naljepnica za aute, stickerbomba, naljepnica za zidove i majica s tiskom. Banggood kodovi na PP.
17 godina
neaktivan
Huawei Y300

nešto mi nije jasno kod roota. kad se mobitel roota, jel on rootan zauvijek ili se mora rootat nakon svakog flashanja?

jer sam sad preko recovery instalirao superuser i šta sad?

probao sam preko root uninstallera deinstalirat neke aplikacije, npr facebook, i uninstall gumb mi je disablean, ne mogu ga kliknut. pokrenem helium i on kao zatrazi root prava ali se ništa ne dogodi i nakon nekog vremena izbaci da nije dobio prava

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
jurluk kaže...

nešto mi nije jasno kod roota. kad se mobitel roota, jel on rootan zauvijek ili se mora rootat nakon svakog flashanja?

Mislim da ga moraš rootat poslije svakog flešanja osim ako rom nije prerooted.

15 godina
odjavljen
Huawei Y300

Ako je ROM full wipe, tj clean install onda ne ostaje root. Ako je ROM pre-rooted onda ostaje. Ili ako je samo riječ o update-u preko OTA ili recovery-a onda isto ostaje.

0 0 hvala 1
16 godina
moderator

Nemam iskustva sa superuser, koristim supersu

Pa dal imaš superuser aplikaciju u meniju? Otvori i pogledaj postavke.

Ako nemaš, ne radi.

EDIT:

S novim romom imam dosta bolji rezultat u Antutu - 7315

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.11.2013 18:29 (XXX-Man).
17 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...
EDIT:

S novim romom imam dosta bolji rezultat u Antutu - 7315

Aj isprobaj najnoviju verziju Vibera:)

16 godina
moderator

Viber radi, al neznam dal je ostao problem sa krepavanjem mikrofoma tijekom poziva...nisam u prilici telefonirati trenutno...

Kako god bilo...ili je ostalo isti ili je popravljeno, meni svejedno :)

17 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...
Pa dal imaš superuser aplikaciju u meniju? Otvori i pogledaj postavke.

Ako nemaš, ne radi.

pa imam, u tom i je stvar. instaliro sam ga preko recoverya jer nisam mogao preko play storea

znači ovaj sam instaliro. tj skino ovaj zip (u opisu na storeu) i njega preko recoverya instaliro

16 godina
moderator

Pa dal ima neke opcije u aplikaciji da se omogući root?

17 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...

Pa dal ima neke opcije u aplikaciji da se omogući root?

ima zapravo ali to je sve ok.

superuser pristup mogu zatrazit aplikacije i adb

probao sam i da automatski omogući pristup i da prvo pita pa ja odlucim da ili ne, i nece nikako

jel smijem sad samo instalirat supersu? s obzirom da je superuser trenutno instaliran. oce se oni medusobno klat? jer ne mogu ni ovoga sad nikako maknut. pa sam mislio stavit supersu i sa njime maknut superusera

16 godina
moderator

E to stvarno neznam...

17 godina
neaktivan
instalirao sam supersu preko recoverya i valjda je automatski obriso superuser. ovaj radi bez problema
15 godina
neaktivan
Huawei Y300

Official update OTA dostupan! Verzija B192!!!!! Navodno popravljen viber i jos neke google zakrpe.... Javim kad obavim :-)

500 MB Dropbox for free - get it now: https://db.tt/OvQp9qou **[Huawei Y300] [Android 4.1. Jelly Bean]**
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.11.2013 21:07 (djdino0402).

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
djdino0402 kaže...

Official update OTA dostupan! Verzija B192!!!!! Navodno popravljen viber i jos neke google zakrpe.... Javim kad obavim :-)

Moj je jutros stigao sa B192 unutra.

16 godina
moderator
Huawei Y300

Da sam znao nebi se ni zezao s drugim romom danas {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...
djdino0402 kaže...

Moj je jutros stigao sa B192 unutra.

ima li kakve razlike u odnosu na B171?

500 MB Dropbox for free - get it now: https://db.tt/OvQp9qou **[Huawei Y300] [Android 4.1. Jelly Bean]**
17 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...

Da sam znao nebi se ni zezao s drugim romom danas {#}

Ja više ništa ne diram. Rootao ga, TWRP je gore, maknuo T-Scum aplikacije i još neke tipa fejscrapa, tvitera itd.

Stavio one koji mi trebaju i to je to.

djdino0402 kaže...
ima li kakve razlike u odnosu na B171?

Iskreno nemam pojma pošto sam starog Havajca još ljetos prodao a jutros mi je stigao ovaj.

Instalirat ći Viber pa vidjet da li se događa isto kao i na ranijim modelima.

16 godina
moderator

Meni je najdraže od svega što sam se riješio onog ...eno iritantnog zvuka kod paljenja mobitela...rigalo mi se od tog...

17 godina
Huawei Y300

Super, ja naručim mob i isti dan izađe i novi softver za njega. :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Huawei Y300

Ovako, koji bi launcher bio najsličniji launcheru kod Samsung Galaxy Ace uređaja?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Huawei Y300

Novi update B192:

1. Ispravljena greska s Viber aplikacijom, sada sa najnovijom verzijom sa marketa sve radi, nema vise prekidanja 

2. Bolji prijevod sustava i uputa na hrvatski jezik

3. Opera mini bug rijesen - prilikom pokretanja aplikacije zaslon vise neme efekt stroboskopa

To je zasad to sto sam primjetio od promjena nakon update-a.

**[Huawei Y300] [Android 4.1. Jelly Bean]**

3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
djdino0402 kaže...

Novi update B192:

1. Ispravljena greska s Viber aplikacijom, sada sa najnovijom verzijom sa marketa sve radi, nema vise prekidanja 

Zasad i kod mene ok.

Zanimljivo da mi je danas došao drugi (taj ide za poklon) i na njemu je bio B171:)

17 godina
neaktivan
Huawei Y300

Kodovi za otključavanje stigli za manje od 8 sati. Stvarno su brzi!

Cijena: smiješnih 5,59$ (cca. 31) po komadu.

Link ako netko treba brz i pouzdan unlock.

0 0 hvala 1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice