Huawei Y300

poruka: 1.538
|
čitano: 520.433
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Huawei Y300

I kakav je CM10.2? Je l sve radi?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Huawei Y300
TD za glupost
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.10.2013 22:38 (Laxarus).

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Huawei Y300
dakiva kaže...

I kakav je CM10.2? Je l sve radi?

Za sada s istim aplikacijama koje sam imo na stocku je bolje,na stocku oko 120-150mb rama a na cm 150-170 rama.

evilmage007@gmail.com skype evilmage007
14 godina
neaktivan
Huawei Y300

Evo testiram taj rom i cwm iz te teme i uopce mi ne radi touch

Update, radi kad instaliram preko twrp

TD za glupost
Poruka je uređivana zadnji put uto 22.10.2013 1:27 (Laxarus).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Huawei Y300

dali netko zna neki rom za ovaj mob a da je dobar {#}

0 2 hvala 0
13 godina
endanger kaže...

dali netko zna neki rom za ovaj mob a da je dobar {#}

Do dana danasnjeg probao sam 18 razlicitih.

Vratio se na kraju na stock koji sam licno prepravio tj pobrisao aplikacije koje mi ne trebaju. 

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
17 godina

Decki moze mala pomoc. Vi koji ste ga otkljucali da moze i druge sim kartice primiti. Dakle preko eBaya sam kupio unlock kod i vrlo brzo ga i dobio a problem je u tome da taj network kod ima 16 znamenki a meni mobitel kada ubacim drugu karticu dozvoli upisati 8 znamenki !?

17 godina
Eld kaže...

Decki moze mala pomoc. Vi koji ste ga otkljucali da moze i druge sim kartice primiti. Dakle preko eBaya sam kupio unlock kod i vrlo brzo ga i dobio a problem je u tome da taj network kod ima 16 znamenki a meni mobitel kada ubacim drugu karticu dozvoli upisati 8 znamenki !?

Sorry, rijesio sam. Zbunilo me sto je prvo trazio pin od sim kartice pa tek onda network unlock kod.

12 godina
neaktivan
Huawei Y300

Dali valja CyanogenMod 10.2 JB 4.3.1 i dali sve radi dobro 

0 0 hvala 0
13 godina
Huawei Y300

Ne postoji CM mod za nas telefon, to je mod koji je napravljen za  Huawei G510. Da ce raditi hoce jer je hardverski donekle isti telefon, ali da ce raditi kako treba to ne znam.

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
chaselol jesi ti uopce pogledao temu?? imas 2 download linka za g510 i y300!!!!!! wtf

ja ga koristim vec 2 dana i jedini bug je zelena crta na vrhu youtube videa, ostalo je sve bolje brze i fluidnije, te se uopce ne primjeti da je u pitanju nightly a ne stable
TD za glupost
13 godina
Huawei Y300

http://forum.cyanogenmod.com/topic/72289-request-huawei-ascend-y300/page__st__120

Ponovicu, ne POSTOJI CM mod za Huawei Y300, sve je manje ili vise port sa G510.

Kad nema na oficijalnom sajtu, sigurno nema ni na tom linku :P

Greske koje se desavaju su sledece:
camera buguje

neke aplikacije crash-uju

problem sa tihom slusalicom

tvoj YT bug

sta ja znam sta vec sve, samo kazem nisu napravili na oficijalnom sajtu, to je custom rom od nekoga, to nije CyanogenMod za nas telefon, nego neki port 

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.10.2013 1:06 (chaselol).
Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Huawei Y300

Jeste li vi ponosni vlasnici ovog hajvana svjesni da on moze usprkos specifikacijama i ogranicenju softwarea snimati HD 720p video?

Postupak je slijedeci:

1. Skinite snap camera (morate kupiti) ili lgCamera (besplatna) sa marketa

2. Podesite u video postavkama navedenih aplikacija slijedece: decoder h264, video size 1280x720, bitrate video 1Mbs i manje.

3. Uzivajte u HD snimljenim uratcima!

:-)

500 MB Dropbox for free - get it now: https://db.tt/OvQp9qou **[Huawei Y300] [Android 4.1. Jelly Bean]**

0 0 hvala 1
16 godina
moderator

Koji je fps u tom slučaju?

TROLLBUSTER!!! Izrada naljepnica za aute, stickerbomba, naljepnica za zidove i majica s tiskom. Banggood kodovi na PP.
15 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...

Koji je fps u tom slučaju?

Ja sam ga postavio na 30 i tako i je. Sve sljaka kak spada.

500 MB Dropbox for free - get it now: https://db.tt/OvQp9qou **[Huawei Y300] [Android 4.1. Jelly Bean]**
16 godina
moderator

Meni se sruši aplikacija :/

TROLLBUSTER!!! Izrada naljepnica za aute, stickerbomba, naljepnica za zidove i majica s tiskom. Banggood kodovi na PP.
15 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...

Meni se sruši aplikacija :/

I meni se snap camera zna srusiti. Postavi te postavke pa probaj pokrenuti defaultnu kameru ili u najgorem slucaju restart mob pa opet. Meni radi sve, cak sam i kupio pro verziju da ne moram cekat onih 15 sek.

15 godina
neaktivan
Huawei Y300

Sad mi cak radi to HD snimanje i sa video bitrateom vise od 1 Mbit, a 30 fps, jedino ga cima spori autofocus koji ne odradjuje svoju zadacu nesto pretjerano brzo pa slika zna biti mrvicu zamucena kad su brzi pokreti u pitanju. Sve u svemu, ja prezadovoljan ovim otkricem, bez rootanja, samo softwareski omoguceno HD video snimanje. Sad mi ie telefon savrsen. :-)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Huawei Y300

Dosao sam do jedne ne bas pohvalne spoznaje. Na ovom telefonu ne radi nijedan kompas. Wtf? Jel greska u proizvodnji ili? Bas cudno.... nije sad da mi je prijekopotreban kompas, al ono...

0 1 hvala 0
16 godina
moderator

Nema ugrađen taj senzor, pa logično ne radi ni program.

12 godina
neaktivan
Huawei Y300

dali mi neko moze pojasnit kako da vratim stock rom {#}

0 0 hvala 0
13 godina
endanger kaže...

http://www.bug.hr/forum/topic/mobiteli/huawei-y300/185628.aspx?page=21&jumpto=3847497&sort=asc&view=flat

12 godina
neaktivan
chaselol kaže...
endanger kaže...

http://www.bug.hr/forum/topic/mobiteli/huawei-y300/185628.aspx?page=21&jumpto=3847497&sort=asc&view=flat

e hvala

12 godina
neaktivan
Huawei Y300

El zna netko kako ukloniti root

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Huawei Y300

Ima li rešenja za slab zvuk zvona? Sramotno je tih.

0 0 hvala 0
17 godina
medoplavi kaže...
kruskar kaže...

Ekipa dali ima tko problema s pozivanjem na tom Y300? Meni se od petka javlja problem s pozivanjem,znači stisnem kontakt koji hoću nazvat/upišem broj i piše da zove no nikakav zvuk i samo odjednom kao da krene zvonit samo 1 zazvoni i prekine,resetiram mobitel radi kako spada opet neko vrijeme i tako od petka mi se događa,razmišljam da ga odnesem u t-mobile.Mobitel nema ni 2tj cca.

pozz ja nemam takav problem ali par puta se dogodilo da u toku razgovora odjednom sugovornik me vise necuje i onda moram prekinuti poziv i ponovo zvati....vidim da je dio ekipe isto naveo to kao problem pa me zanima da li se moze kako to popraviti ili ce morati ici na servis zbog toga...tnx {#}

Meni se isto to događa, ali samo kad ja zovem. U početku sam ponovo zvao, ali sam skužio da je dovoljno upaliti pa ugasiti speakerphone pa me sugovornik opet čuje. Naravno nisam zadovoljan s ovim rješenjem, jeli to netko trajno riješio ili da teram u servis?

15 godina
Huawei Y300

Probao sam napravit to sa hd snimanjem i snima hd al steka puno previse...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
maxy0 kaže...

Probao sam napravit to sa hd snimanjem i snima hd al steka puno previse...

Probaj smanjit video bitrate na manje od 1Mbit i fps na 25 i manje. Meni sve sljaka sa 5 Mbit i 30 fps. Ja prezadovoljan, nije ko na Xperiji mini st15i koju sam imao prije al je ok.

15 godina
frenchkey kaže...
medoplavi kaže...
kruskar kaže...

Ekipa dali ima tko problema s pozivanjem na tom Y300? Meni se od petka javlja problem s pozivanjem,znači stisnem kontakt koji hoću nazvat/upišem broj i piše da zove no nikakav zvuk i samo odjednom kao da krene zvonit samo 1 zazvoni i prekine,resetiram mobitel radi kako spada opet neko vrijeme i tako od petka mi se događa,razmišljam da ga odnesem u t-mobile.Mobitel nema ni 2tj cca.

pozz ja nemam takav problem ali par puta se dogodilo da u toku razgovora odjednom sugovornik me vise necuje i onda moram prekinuti poziv i ponovo zvati....vidim da je dio ekipe isto naveo to kao problem pa me zanima da li se moze kako to popraviti ili ce morati ici na servis zbog toga...tnx {#}

Meni se isto to događa, ali samo kad ja zovem. U početku sam ponovo zvao, ali sam skužio da je dovoljno upaliti pa ugasiti speakerphone pa me sugovornik opet čuje. Naravno nisam zadovoljan s ovim rješenjem, jeli to netko trajno riješio ili da teram u servis?

dali imate instaliran  Viber? 

događalo se slično ljudima koji su imali  Viber,pa  kad su ga izbrisali problemi su nestali

14 godina
1samek kaže...

Bok svima, imam pitanje vezano uz Y300...

Dok stigne SMS, poruka se NE pojavi na ekranu. Mislim na trenutak dok dolazi. Čuje se melodija, ekran ostaje crn, blinka zeleni LED... i to je to.

Ama baš nitko? Nikakva ideja?

Kad dolazi SMS nema obavijesti na ekranu, tj ne pali se, samo se čuje melodija i blinka zeleni LED.

Ili je to normalno na Y300?

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice