Pozdrav svima !
Nakon dugog razmisljanja , i nedoumice dal da uzmem Xperiu X8 ili Huawei , odlucio sam se za Huawei posto tu marku jos nisam imao prilike koristiti .
Prije sam radio sa mobitelima iz Samsung Galaxy serije , par 'manjih' LG-a i slicno , tako da sam upoznat sa svim tim root , custom rom i recovery stvarima .
Ali vidim da na XDA forumu nema djela za U8650 , da je sve to po drugim forumima , to mi je jedina zamjerka na sve to , ali nema veze .
Vidim da ste si dali truda i lijepo uredili prvi post sa svime sto jednom laiku treba da nauci polako moddati svoj Huawei , ali me sada zanima jedna stvar , pa ako bi neko izdvojio par minuta na mene .
Kako sam uvijek imao neki low budget Android , uvijek sam frendovima na Galaxy-e i slicne telefone stavljao custom romove , a uvijek sam 'patio' za ICS i JB izgledom , jednostavno mi je odlican .
Pa me zanima , jel bi mi mogao neko dat par linkova sa romovima baziranim na ICS/JB-u da su stabilni , i da nema donekle velikih bugova , ili neki koji vrti 2.3.x ali sa cjelokupnim izgledom 4.0.x ?
Eto , nadam se da sam bio dovoljno jasan , pa ako nekom nije tesko da mi napise to u par detalja , hvala unaprijed :)