Huawei u8650 Sonic - roms, overclock, root...

poruka: 3.104
|
čitano: 1.057.849
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Huawei u8650 Sonic - roms, overclock, root...
lean&mean kaže...

Pozdrav ekipa,

moze li mi netko staviti link na najnoviji CWM za nas mobitel?

Gledao sam sluzbene stranice ali nigdje nema naseg Sonic-a.

Znaci treba mi zadnji CWM Recvery za nas mobitel?

Hvala!

ja imam ovaj http://u8650.ru/mobvideo/1204-videoobzor-recovery-sonic-u8650-v6010-r1.html

Autoclimb kills more people than AIDS
16 godina
neaktivan

fundowsky pravis li kakav novi rom..? zanima me jel mozes ubaciti GoLauncher ali da ga optimizujes nekako da radi bolje... Stavio sam ovaj kernel 780 i nema sta, za igrice je dosta,dosta bolji ... vrtim NFS Shift bez problema i bez imalo stekanja ....

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.9.2012 19:10 (Darko999).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Darko999 kaže...

fundowsky pravis li kakav novi rom..? zanima me jel mozes ubaciti GoLauncher ali da ga optimizujes nekako da radi bolje... Stavio sam ovaj kernel 780 i nema sta, za igrice je dosta,dosta bolji ... vrtim NFS Shift bez problema i bez imalo stekanja ....

rom sam novi napravio, tj. 4.1.1. go launcher nemam što optimizirati, nije na meni da diram tuđe aplikacije, rom je druga stvar. adw launcher ex, puno bolja opcija nego go launcher.

http://fundowsky.blogspot.com
16 godina
neaktivan

ok.. taj rom i imam instaliran .. jeste bolji tj brzi adw ali je ovaj nekako ljepsi ali je spor dosta .. ali dobro nema veze .. pozz

http://allfree4android.blogspot.com/
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

imam jedno generalno pitanje vezano uz ovaj uredaj, ili mozda za rom... ne znam ni sam sto je... imam USB auto punjac, deklarirane jacine 1A... prije huaweia imao sam htc tytn2 uredaj koji nije funkcionirao sa onim klasicnim punjacima od 500mA nego samo sa tim jacim od 1A... i s njim je radilo...

sada imam isti problem kao sa tim htc-om prilikom koristenja GPS navigacije... htc-u se baterija praznila dok je gps navigacija bila ukljucena a istovremeno je bio spojen na usb punjac (od 500mA, sa 1A nije bilo problema)... isto je sad sa huaweiem, dok radi gps navigacija i dok je spojen na punjac baterija se brzo prazni...

zar je moguce da gps navigacija toliko strasno trosi kapacitet baterije? navigacija je iGo za android (mislim 8.... verzija), baterija u uredaju je original, punjac od 1A i original kabel...

kakva su vasa iskustva?

fala, poz

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

jos nes, za fundowsky 4.1.1.

ne dobijam sve SMS poruke koje mi ljudi posalju, a i moje ne primaju... iako pise da je poruka dostavljena... jel ima neki fix za ovo ili?

na 4.0 nisam primjetio taj problem...

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Malo OT... Drage forumašice i forumaši, ovime se pozdravljam od Vas. Huawei U8650 je prodan, novi izazov, U8850 Vision je tu... Hvala svima koji su koristili moj ROM, hvala na svim pozitivnim i negativnim komentarima. Tu i tamo ću sigurno navratiti na ovaj topic, a za sve one kojima treba moja pomoć ili savjet, slobodno mi se obratite na mail goran.funda@gmail.com. Pozdrav i sretno!

1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

ako na kartici imam friško napravljen backup aplikacija i korisničkih računa i podataka, da li ću moći taj backup iskoristiti nakon instalacije 4.1.1 roma?

inače koristim 4.0 fundowsky, samo sam deinstalirao gomilu meni nepotrebnih stvari iz rom-a. bitno mi je uspješno vratiti neke aplikacije koje koristim svakodnevno (npr bankovni token i slično). hvala!

bad_ri
Poruka je uređivana zadnji put pet 28.9.2012 19:24 (bad_ri).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Fundowsky kaže...

Malo OT... Drage forumašice i forumaši, ovime se pozdravljam od Vas. Huawei U8650 je prodan, novi izazov, U8850 Vision je tu... Hvala svima koji su koristili moj ROM, hvala na svim pozitivnim i negativnim komentarima. Tu i tamo ću sigurno navratiti na ovaj topic, a za sve one kojima treba moja pomoć ili savjet, slobodno mi se obratite na mail goran.funda@gmail.com. Pozdrav i sretno!

ajde sretno sa daljnjim romovima, oce bit opet otvorena tema za vision?

13 godina
neaktivan
bad_ri kaže...

ako na kartici imam friško napravljen backup aplikacija i korisničkih računa i podataka, da li ću moći taj backup iskoristiti nakon instalacije 4.1.1 roma?

inače koristim 4.0 fundowsky, samo sam deinstalirao gomilu meni nepotrebnih stvari iz rom-a. bitno mi je uspješno vratiti neke aplikacije koje koristim svakodnevno (npr bankovni token i slično). hvala!

kojim programom je rađen backup?

15 godina
neaktivan
Fundowsky kaže...
bad_ri kaže...

titanium koji je bio uključen u 4.0 rom

bad_ri
13 godina
neaktivan
bad_ri kaže...
Fundowsky kaže...
bad_ri kaže...

trebalo bi raditi

15 godina
neaktivan
Fundowsky kaže...
bad_ri kaže...
Fundowsky kaže...
bad_ri kaže...

trebalo bi raditi

hvala, idem probat, pa javim kako je prošlo! :)

prvi dio s flashanjem rom-a i fix-a je prošao ok... vidim da u rom nije uključen titanium backup, pa sam skinuo APK s neta, sad idem probat vratiti postavke natrag..... sam ROM radi daleko brže od prethodnog, bar na mom uređaju. kasnije ću znati detalje, kad stignem sve poprčkati, sad mi je bitan backup.... pronašao je bck file, izgleda da radi, sutra ću znat sve rezultate, sad mi je prekasno za daljnja prčkanja

bad_ri
Poruka je uređivana zadnji put pet 28.9.2012 20:35 (bad_ri).
15 godina
neaktivan

nakon backupa samo određenih aplikacija, koje nemaju veze sa sistemskim aplikacijama, javalj se greška nakon unosa pin-a... učita se sučelje, a nakon toga se javlja "sorry! the process android.process.acore has stopped unexpectedly. please try again". sutra ću se poigrati s tim, danas više nemam vremena tražiti koja ga aplikacija zeza.

update! http://www.apad.tv/apadforum/showthread.php?1725-Android.process.acore-has-stopped-unexpectedly-%28solved%29

sad se ne pojavljuje, nakon što sam napravio kako kaže na xda

uglavnom - sve je super, osim te greške koja se javi kad se syncaju kontakti, ali ono čišćenje cachea i podataka je riješilo stvar. uspješno su se restorale postavke za accounte, jedino im je trebalo ručno pokrenuti sync opciju, a nakon toga su se vratili kontakti s gmail i facebook accounta.

restorale su se i bitne aplikacije, token mi je bio najvažniji, tako da HVALA Fundowsky!

bad_ri
Poruka je uređivana zadnji put pet 28.9.2012 21:56 (bad_ri).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Zna li netko u kako napreduju androidi 4.0 tj cyan 9?

xf: recod8600
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Fundowsky pomagaj,

na 4.1.1 ne stizu poruke uopste, zadnjih 10 dana, pola poruka nisam primio uopste :S
Imal' sanse da se to popravi kako, stvarno je rom 5+ 

I da, sto si se odlucio za 2.3 android opet, U8850 je vise nego solidan telefon po specifikacijama ali nije ICS

Poruka je uređivana zadnji put sub 29.9.2012 12:52 (chaselol).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
r3c0d kaže...

Zna li netko u kako napreduju androidi 4.0 tj cyan 9?

ja sam bas sinoc instalirao cyan9, ljepo izgleda i dosta je brz, samo sta ne radi kamera, to je sve sta sam uspio isprobat

15 godina
neaktivan

zna li tko kako se zove aplikacija za praćenje potrošnje podatkovnog prometa, koja po defaultu dolazi s u8650?

pretražio sam po playstoreu "net traffic, traffic remainder, counter" i kojekakve nazive, al ne mogu doći do originalnog programa, a nekako mi taj baš ok radi.

bad_ri
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
chaselol kaže...

Fundowsky pomagaj,

na 4.1.1 ne stizu poruke uopste, zadnjih 10 dana, pola poruka nisam primio uopste :S

I da, sto si se odlucio za 2.3 android opet, U8850 je vise nego solidan telefon po specifikacijama ali nije ICS

meni primanje poruka radi pomalo problematično... pojedine poruke dođu, pojedine ne...

bad_ri
13 godina
neaktivan
chaselol kaže...

Fundowsky pomagaj,

Nikad nisam ni uspio saznati zašto ne stižu poruke, ali nije sam moj rom u pitanju. meni možda samo par poruka nije stiglo. Više nemam Sonic pa se ni ne mogu igrati s time.

Zašto U8850? jer ima 3.7" ekran 480x800, 1GHz, 512MB RAM, 1GB ROM, 1GB interne, aluminijsko kućište, android 2.3.7. Dakle, ne pucam na 4.0"+ ekrane jer ne želim tablet nego mob koji mogu držati u jednoj ruci i dosegnuti sve što mi treba. Nije ICS. Znam, zašto bi i morao biti?

bad_ri kaže...

zna li tko kako se zove aplikacija za praćenje potrošnje podatkovnog prometa, koja po defaultu dolazi s u8650?

pretražio sam po playstoreu "net traffic, traffic remainder, counter" i kojekakve nazive, al ne mogu doći do originalnog programa, a nekako mi taj baš ok radi.

Program se zove NetAssistant. Evo ti link.

Poruka je uređivana zadnji put sub 29.9.2012 20:17 (Fundowsky).
13 godina
neaktivan

jeli mi moze tko objasniti kako da vratim sa custom roma na stock rom??? molim vas pomoziteee ;)

ANte

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Fundowsky kaže...

Program se zove NetAssistant. Evo ti link.

tnx!

usput sam našao na kompu i verziju 4.0, pa se vraćam na nju, ovaj 4.1. me sa sms-om izludio... na 4.0 sam to primijetio samo jednom.

bad_ri
Poruka je uređivana zadnji put ned 30.9.2012 9:13 (bad_ri).
13 godina
neaktivan

kako prosiriti memoriju za instaliranje aplikacija (nemam pojma na koji nacin i gdje se one instaliraju), odnosno jel moguce nekako rjesiti da mi se sve aplikacije vrte sa SD kartice? formatirao sam, napravio swap particiju i ext i sve stavio na najvise i opet dobijem insufficient storage available prilikom instaliranja aplikacije... SD kartica je od 8GB...

imam dosta aplikacija, i sve koristim...

fala, poz

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Papcina kaže...

kako prosiriti memoriju za instaliranje aplikacija (nemam pojma na koji nacin i gdje se one instaliraju), odnosno jel moguce nekako rjesiti da mi se sve aplikacije vrte sa SD kartice? formatirao sam, napravio swap particiju i ext i sve stavio na najvise i opet dobijem insufficient storage available prilikom instaliranja aplikacije... SD kartica je od 8GB...

imam dosta aplikacija, i sve koristim...

fala, poz

ako si napravio sd-ext, idi u link2sd, montiraj skriptu, restartaj mob i klikni "stvori link" na aplikaciju koju želiš na SD-ext

13 godina
neaktivan
ok, thx, a max velicina sd-ext je....? btw di mogu nacl ink za fundowsky 4.0? stavio bih natrag 4.0 jer me iritira ovo sa slanjem poruka na 4.1.1
13 godina
neaktivan
Papcina kaže...
ok, thx, a max velicina sd-ext je....? btw di mogu nacl ink za fundowsky 4.0? stavio bih natrag 4.0 jer me iritira ovo sa slanjem poruka na 4.1.1

FULL i CLEAN verzija link

ako se ne varam u CWM je najveća veličina 1GB

Poruka je uređivana zadnji put ned 30.9.2012 13:57 (Fundowsky).
14 godina

koji je launcher na fundowski 4.1.1?

EDIT: nvm, sve sređeno

Poruka je uređivana zadnji put ned 30.9.2012 17:43 (overlord666).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Imam problema s mobitelom u zadnjih tjedana dana... svako malo mi se dogodi na nemam signala i nemogu zvat ni primat poziva nit slat poruke i na internet nekad nemogu... i gore vecinom nemam nijednu crticu ekrana i mali je x iznad crtica.... kad spustim dolje notification bar pise nema usluge..moram ga skroz rastavit i izvadit karticu da bi dobio signal...jel zna netko u cemu je problem???

Poruka je uređivana zadnji put ned 30.9.2012 17:48 (maxy0).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

To se i meni znalo dogadjati ... Usao sam u opcije mreze i odabrao da koristi samo 2G mreze i od tad se nije desilo .. pa eto probaj to

http://allfree4android.blogspot.com/
14 godina
neaktivan
e zna li se sta o cyan 9 za sonica? :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice